Lördag!

Då var det helg igen! :)

Fick ett irriterande besked igår! Jag blev nekad att läsa den kursen jag sökte sist! Suck... Men det är bara att ta nya tag igen.. Men nu vänder jag mig till halmstad! För Laholm är ju skit när det gäller plugga verkar det som!!
Så högskolan nästa! :) Men när ja ska börja med det vet jag inte! Hehehe

Igår efter jobbet var det snabbt in i duschen och sen göra mig iordning! Tjejkväll med Evelina och Angela stod på schemat! :) Sen att Lina kom med också var ju bara ett stort plus! :)
Vi börja med att äta en förrätt och dela på en flaska vin på Anna Bell eller var det heter i vår stora stad Laholm, kika även lite på handbollen då.. Men såg inte mycket, fick ett kasst bord! Men tycker att våra svenska grabbar har vatt underbart duktiga i år! Nu siktar vi på brons!! heja heja! 
Sen fortsatte vi kvällen hemma hos Angela på ryssgatan, men en massa goda tilltugg och vin! Å tjejsnack så klart! Spela även alias, tror jag det heter! Det gav många goda skratt å en kamp mot mål! hahahah Men jag å Lina vann såklart i slutändan, fast vi låg lååångt efter i början! ;)
Vid halv tolv gav vi upp och begav oss hemåt!

Trött var jag, men sova?? Dum som ja var drack jag kaffe med baileys ganska sent! Men de var ju himmelskt gott! Mumma!!

Å idag har ja än så länge hunnit med att sätta igång en maskin tvätt och vandrat min morgon promenad med hundarna! :)

Ikväll ska ja in te halmstad för att träffa Yasse å Simona <3, blir kankse fler.. Men vad vet jag! :) De ska bli såå skoj! Tror vi ska på bio och sen ta nån drink, ska nog även hitta på någe innan också... Men vad vet ja inte!! :) Får väl ringa och forska i detta snart!

Men innan dess tänkte jag städa å tvätta lite! :)

Glömde ju tyvärr kameran igår, men ska försöka tänka på den ikväll! :)




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uppdateringen om den försvunna mannen i laholm! De är min granne som är borta!!!! Å han är inte återfunnen än! Usch... stackars människa å hans familj!!

Torsdag!

Sitter just nu i soffan å myser med vovvarna.. :) Jocke leker med Åke.. Dom sitter i köket å snackar dynga... Jakt ni vet.. hahahaha

Denna helgen kommer försvinna fort som bara den! Imon är det tjejkväll med Evelina och Angela.. :) Ska bli mys! Å på lördag är det tjejkväll med Yasmine och Simona.. :) Mera mys!

Å så ska ja försöka hinna med att träna en timme på lördag! Nu blir det snart sängen, är ju jobb imon igen! :)

Sov Gott!

Tävling :)

Jag är med och tävlar hos Happy Days om valfritt smycke från Creative Lounge,

var med och tävla här du också!



 

?? Usch..

När jag vakna imorse såg jag en polis komma gående utanför mitt ena fönster!? Min första tanke var att dom leta efter någon buse!
Men efter att ja vatt ute å gått och mött poliser överallt, plus att det stod en polisbil vid ingången (valvet) till vår lägenhet blev jag orolig! Ringde babe å han kolla nätet och hitta dessa två artiklar 1, 2.

usch stackars dom närmsta och jag hoppas att dom hittar honom! Ni som inte läste artiklarna så är det en man i 60 årsåldern som är försvunnen sen igår och han har en sjukdomsbild som innebär att han måste ha medicin, så dom söker efter honom för att rädda hans liv!
Man blir orolig och undrar om man kanske vet vem mannen är!?

Jag hoppas i alla fall att han hittas så snart som möjligt!

Trötter..

Känner mig hängig å trött idag! Usch.. Inge skoj alls..

Har ju träning ikväll, men överväger just nu om ja ska gå eller inte??! Men får se hur jag mår när jag är på jobbet i eftermiddag. Inte försent att ringa å avboka min plats då heller som tur är.
Jobbade även några timmar imorse (möte).
Det enda vettiga jag gjort sen jag kom hem var att dammsuga. Annars har ja bara suttit i soffan å läst bok eller här vid datorn.. Men som sagt känner mig lite hängig!

Nä nu börjar det bli dax att bege sig till jobbet.. Har lite å göra innan jag kan gå!

Ha en fin eftermiddag/kväll!

Tävling :)

Är med och tävlar om en köksvåg från peroett.se hos Millah.



Måndag :)

Ny vecka igen... :)

Snart ska jag bege mig till scheela och se hur det gått den senatse veckan.. Men som ja skrev innan, har ju slarvat med maten.. hehehe hittar inte riktigt tillbaka till motivationen, men så kan det vara ibland.

I eftermiddag ska ja på ett möte som kan avgöra min framtid! :) Hahaha så allvarligt det låter... Men de e det inte, vill som sagt förändra en del saker i mitt liv och mötet i eftermiddag är en liten liten bit på vägen! Men mer om det när ja vet mer hur det blir! ;)

Annars ska ja fortsätta att läsa idag, om tid finnes.. Började läsa en bok igår.. Lyckans lotteri heter boken.. Den är rätt hyfsat bra, den har fått mig att gråta i alla fall!

Får se om ja skriver mera idag... :) Ha en underbar dag!!

Min träningsvecka..

Denna vecka har inte varit fullt lika effektiv som förra. Men jag har kämpat på ändå.

Måndag: 10 263 steg

Tisdag: Aqua Arobic

Onsdag: 7039 steg

Torsdag: indoor walking och 7252 steg

Fredag: Glömde stegräknaren

Lördag: Indoor walking struntade i stegräknaren

Söndag: 14343 steg

Tjuven :)

Har en liten tjuv här hemma... Om man av någon anledning sitter i soffan eller fåtöljerna och sen reser sig och går därifrån, då finns här någon som snabbt hoppar upp och lägger sig till rätta på ens plats... :)



Våran lille tjuv är Dacke! <3

Redan söndag... :)

Oj vad tiden springer iväg.. Men på ett vis är det bra.. Då når jag mina mål snabbare! :) hahahah

Inte skrivit så mycket i bloggen nu på ett tag.. Inte haft någe speciellt att skriva.. Denna helgen har ja ätit gott! :) Smörgåstårta i fredes hos svärmor, sen glass och maränger på det.. Även lite smågodis slank ner.. Aj då... :) Men mums så gott..
Och igår så blev det smörgåstårta igen! :) Fick hem en stoor bit som jag och babe dela på! 

Idag tog jag sovmorgon.. Behövdes.. Sen en riktigt lång promenad med hundarna. Å nu sitter jag här och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar! Tänkte även dammsuga över idag igen.. Mina små älsklingar skitar ner som bara den.  

Nästa vecka händer der skojsiga saker, men mer om det då! :)

Kram Kram

Tävling!

Jag är med och tävlar hos Becca om ett av dessa fina halsbanden från glittersten.



Gå in på beccas blogg för tävlingsinstruktioner!

Torsdag..

Trötter här.. sover hur mycke som helst men är än då super trött! Det ändras väl nån dag!

Denna vecka har än så länge varit den bästa på länge, känner mig lycklig! <3 wiii

Har igentligen inge att skriva för stunden.. Dagarna går fort å ja har mycket i tankarna! :) men de e inge tråkigt i alla fall!

Puss å hej

God dag..

Veckan sluta underbart trevligt igår.. Fick träffa min Simona <3 <3 <3 Tyvärr kunde inte yasse hänga på! Men vi får se till att träffas en annan dag! Förhoppningsvis ska vi tre ha en tjejkväll nu nån helg fram över. 
Denna vecka börja med bra.. Kan ni läsa om i inlägget under. Så just nu känns allt så jädra bra.. Å de e inte bara för min viktminskning utan det är även för jag fick pratat ut med sheela idag! Såå skönt! 

I eftermiddag ska ja jobba extra.. Kan ni tänka er?? Jag gillar inte att jobba extra... Men just denna gången så kändes de okej. Jobbar mellan halv tre och sju,halv åtta ikväll. Inte så farligt ju. 

Helgen spendera jag hemma.. Behövde jag.. :) Så nu är jag på banan igen.  

Min viktresa

Har gått sädär dom senaste veckorna.. Har gått upp 0,6 kg på 3 veckor.. men de har ja nästa redan tagit igen! :) Denna vecka har 0,5 kg lämnat min kropp.. så nu äntligen är jag på rätt bana igen!
Men träningen har börjat och då är även min motivation bättre, så då funkar allt sååå mycket bättre! :)

Heja mig!! <3

Min träningsvecka..

Måndag: 11055 steg

Tisdag: 10283 steg

Onsdag: 10603 steg & Ett pass indoor walking 60 min

Torsdag: 14865 steg

Fredag: 11823 steg

Lördag: 2881 steg & Ett pass indoor walking 60 min

Söndag: 14638 steg

Dag Sju

Några av mina favoritbloggar med beskrivning:

Kenza - Läste hennes blogg för något år sen dagligen, men av någon anledning sluta jag läsa hennes blogg och har nu börjat igen. Så kan inte direkt säga så mycket mer än att den handlar om hennes vardag, mode m.m.

Helen - Har jag läst under detta året. Helen är en riktigt duktig professionellt diplomerad makeup artist. :) Har lärt mig massor på hennes blogg och den har även fått mig att prova lite andra metoder. En mycket läsvärd blogg ska ni veta!

Life of Johanna - En härlig tjej som skriver om sitt liv och har en del tips och tävlingar på sin blogg. Också en väldigt läsvärd blogg.. Kika in vett jag.

Malin & Prinsessan -  Har följt henne under hennes sista månader som gravid. Och för nån vecka sen födde hon sin dotter. Hon skriver om sig själv och sin familj, även hon har en del tävlingar ibland på sin blogg.

Kampen efter Nilwa -   Denna tjej förlorade ett barn när hon var i nionde månaden. Har många gånger fält en tår när man läser hennes blogg. :( Men nu är hon gravid igen och skriver om detta på sin blogg. Jag önskar henne all  lycka..

Syskonen Jensen - Är mina underbara vänner Yasmine, Simona och deras syskon som driver denna blogg. Om ja förstått det rätt har dom skapat denna blogg för att kunna skriva till varandra vad som händer i deras liv, eftersom dom bor på olika håll i sverige.

Det var några av dom bloggar jag läser. Har en del andra som jag också läser imellanåt, men inte lika ofta som dessa jag nämnt ovan.

Nu är även denna lilla blogg utmaning slut.. Men vem vet.. Man ska ju igentligen skriva i en hel månad, så ja kankse tar en vecka till nån gång i framtiden.

Skiit :)

Vad bra Sverige spela, as grymma ju! :)

22 - 38 hur bra e inte det?? Utklassning ju... Hahahaha

Min nya Idol heter Sjöstrand!

Dag Sex

En ”Dagens”-lista, och jag väljer dagens planer:


Bädda sängen
Äta frukost
Borsta tänder
träna indoor walking
duscha
Laga och äta middag
Sätta igång en maskin tvätt
---------------------------------  Det ovanför är redan klart
Göra en dagens lista
Gå med hundarna
Städa ut julen
Kolla handboll och
fixa middag
Gå med hundarna
Kolla film eller tv
sova

Tävling :)

Dax för mig att tävla igen! :)

Jag är med och tävlar om denna fina ljusstake hos bläckhornet. Var med du också :)



En väggljusstake i min smak, älskar budskapet å allt! :)

Dag Fem

Min familj:

Min
närmsta familj består av älsklingen Joakim och våra hundar Theo och Dacke.
Jag och Joakim firade 7 år förra året ❤. Vi blev tillsammans den 1 Nov - 03 och vi har varit förlovade sen 14 Aug - 04 Vi hade bara varit tillsammans i 9 månader när vi förlovade oss :) Så vi visste med en gång vad vi ville och kände för varandra. Jag och Jokaim är lika gamla, eller jag är äldre och det är viktigt enligt honom, gammal käring är jag säger han! 20 hela dagar äldre är jag. Hahahaha

Theo är född den 29 Jan - 06. Världens mysigaste lille vovve. Han älskar att mysa och gå långa promenader med mig! ❤


Dacke är född den 29 Jan - 10. Världens busigaste lille/store vovve. Han älskar att busa och driva oss andra till vansinne. ❤


Sen har jag min mamma och pappa. Dom dela på sig när jag bara var ett år! Så jag får skriva om mina familjer var för sig! :)

Börjar med papps familjen som består av pappa Roger, extra mamma Lena och mina småsyskon Filip 15, Oskar 13, Annie 9 och deras hundar Hedda och Ellie :) Min pappa är bonde, så dom bor på landet i ett jätte mysigt hus. Det enda stället jag kan tänka mig att bosätta mig, om ja ska bo på landet. ❤
 
Sen har jag min mams familjen som består av mamma Mia, extra pappa Tonne och mina småsyskon Kim 21, Sandra 19 och deras hund Panda och deras katt Sotis. Dom bor i Skogaby, där jag faktiskt aldrig vill bosätta mig igen.. hehehe inte min typ av ställe alls. ❤

Får absolut inte glömma min extra familj, min sambos familj som består av pappa Tommy, mamma Magareta och jockes syskon Jimmy, Jonas och Evelina.  En underbar familj som jag är glad att jag fått lära känna! 
I denna familj ingår självklart Evelinas pojkvän Simon och Jimmys fru Lena och deras barn Linnea, Elin och Oskar. ❤

Detta var mina familjer :) Älskar er alla massor ❤ Och tack för att ni finns i mitt liv!

 



Dag Fyra

Mina framtidsvisioner:

Vi ska ha ett fint hus, enplans med  dubbelgarage :) Bra ekonomi, vill inte vara rik, men vi ska klara oss riktigt bra å kunna unna oss en del saker när vi vill! Och så vill man så klart ha dyra å snygga möbler i huset! :)
Vill gifta mig med Joakim <3
Vill ha två barn, friska så klart. Gärna en pojke å en flicka! Men bara dom är friska!!!
Vill så klart ha ett dagtid jobb, som jag älskar! Vill även läsa fler kurser och lära mig nya saker. Utbilda mig mera.
Vill bli smal och fortsätta att ha tid till att träna, gärna på arbets-tid. Det ska ingå i arbetet att träna en timme 3 dagar veckan!

Å det bästa är att nästan allt kan bli som jag vill också! :) Gäller bara att inte ge sig! Å framförallt ha lite tur!


Onsdag..

Två dagar kvar, sen helg. Hoppas jag i alla fall! :)

Är sååå trött just nu.. Men vid halv sju hämtar mamma mig å så ska vi iväg å prova på indoor walking! :) Ska bli så skoj!
Har som ni vet en kategori om min träning och viktresa! Har inte skrivit där på länge för har funderingar på att sammanfatta en gång i veckan istället! :) Så de lär bli så.

Har sen förra tisdagen jobbat, fast i måndes var jag ledig.. Så nu längtar jag till helgen ska ni veta! :)

Nä nu ska ja göra mig klar för träning! Här ska svettas! :)

Dag Tre

Mina tre största intressen:

Bloggen:
Detta är ett stort intresse, älskar att fixa med designer å skriva en massa strunt! ;)
Håller just nu på att lära mig lite om kodning! Så nån gång i framtiden ska ja fixa mig en egen design!
Tycker även om att läsa andras bloggar, har vissa jag följer :)

Träna:
Jag älskar att träna! :) Har ju skrivit om mitt ansikte innan att det blir tomatrött, men de har ja kommit över, eller ja tycker fortfarande det är jobbigt, men ja tänker inte strunta i att träna p.g.a det!
Denna vecka ska ja testa på två nya träningsformer, indoor walking och zumba :) Det ena är ikväll å det andra imon kväll.
Nästa vecka börjar även min vatten träning med auqa arobic :)

Smycketillverkning:
Jag tycker det är väldigt roligt att sitta och göra egna smycken :) Men på senatse tiden har ja inte haft tiden eller tagit mig tiden att sitta ner och pyssla :) Förhoppningsvis får ja lust till det igen!

Dag Två

Därför bloggar jag:

Jag bloggar för jag tycker det är roligt och samtidigt skönt!
För ibland behöver man bara skrika ut hur man mår.. Å på något sätt är det lättare i skrift! :)

Sen bloggar jag för dom jag känner, men inte träffar så ofta. Tycker själv om att läsa om vad som händer i mina bekantas liv, har även några nära vänner vars blogg jag läser! :)

Har även ett intresse för webb design, tyvärr har ja inte fått chansen att lära mig jätte mycke, vill en dag göra mina egna designer. Har redan nu lärt mig lite om kodning! :)

Jag kommer ihåg att ja börja blogga för att ja ville sälja mina smycken här på bloggen en dag. Men har insett att det finns för många sådana bloggar och vem vill köpa mitt krimskrams ja hittar på!? Hahhaa
Finns dom som är duktigare å mer hittepåiare än mig! .. Hehehe eget ord det där kankse! :)

Men den största anledningen till att jag bloggar är:

FÖR ATT JAG VILL! :)

Dag Ett

Presentation av mig:

Inte
min starkaste sida, men jag gör ett försök! :)

Jag föddes den 1 Februari 1986 på Halmstads bb. Fick namnet Therese Helen Lindholm. Mina föräldrar delade på sig när jag var väldigt liten, så jag har alltid haft två familjer. Vilket både varit bra och dåligt! :)
Bodde mest hos mamma under min uppväxt och var hos pappa varanan helg. Jag flyttade hemifrån 1 Dec 2005 efter att jag tagit studenten. Gick barn och fritidspogrammet på Osbecks gymnasium. 

Min första lägenhet var en liten etta i lilla tjärby, sen flytta jag till en tvåa i laholm (trädgårdstaden/Malörtsgången) och nu bor jag i en trea i laholm (trädgårdstaden/Timjangången).
Bor ihop  med min sambo Joakim och våra två hundar Theo, Dacke.

Mitt liv består av älskling, hundarna och mitt arbete. Håller just nu på att komma på vad det är jag vill göra med mitt liv och jag har det senatse året genomgått min största resa någonsin, 28,9 kg har lämnat min kropp och jag är lång ifrån färdig! Har ytterligare minst 10 kg kvar.. Igentligen 12 om ja får bestämma helt!  
Innan när jag var som störst, ville ja bara vara hemma.. Ut med theo och jobba var heller inga problem, men att visa mig ute bland folk var det värsta jag visste. Nu har det börjat ändra på sig, som tur är. Men jag känner mig bortkommen, precis som om ja inte vet hur jag ska bete mig!

Jag arbetar inom LSS, både med barn och vuxna. Har en tillsvidaretjänst i kommunen som jag blev inlasad på för något år sen. Har ingen placeringen utan hoppar runt på vikariat. Just nu har ja 50 % på ett dagcenter och 25 % på ett korttidsboende. Det ena jobbet gillar jag lite mer än det andra..

Jag gillar att vara ute och gå, träna och göra egna smycken.

Jag tror jag kan framstå som frånvarande och sur i andras ögon, dom ja inte känner då! :) Men igentligen är jag bara osäker.. Men de e något jag försöker förändra!

Detta är då lilla jag, vet inte vad mer ja ska berätta.. :) Hoppas ni har lärt känna mig lite nu i alla fall! :)

7 dagars bloggning! :)

Har sett att många bloggare använda en sådan här lista på sin blogg, fast haft en lista med 30 dagar. Men jag känner att det är för lång tid att ha som "tvångsbloggande". Men för någon dag sen hitta jag den här kortare listan. Så nu ska ja prova på det här under en vecka! :)

Dag 1 – Presentation av mig.
Dag 2 – Därför bloggar jag.
Dag 3 – Mina 3 största intressen.
Dag 4 – Mina framtidsvisioner.
Dag 5 – Min familj.
Dag 6 – En ”Dagens”-lista. Ex. ”Dagens planer, dagens outfit, dagens låt, dagens plus, dagens minus”.
Dag 7 – Några av mina favoritbloggar med beskrivning.

Börjar nån gång under kvällen! :)

Vill ha! :)

Mamma! En sån här vill jag ha! :)



Hahaha kallas för gravid kudde har ja fattat det som! Men jag vill ha den ändå! :)



Ny Vecka, Nya Tag :)

Min energi är tillbaka! :) Så jädra skönt!
Mina tankar är bättre och så har ja satt upp mål för denna vecka.. :) Ska bli spännande å se...

Har idag fått städat och nu håller jag på med maten, ska bli vildsvins stek, tror jag ska göra klyftpotatis till och nån sås! Men vi får se.
Har även fått tvättat undan lite, är bara handdukarna som ska torka nu..

Nä, fortsätta med maten kanske? Babe slutar snart..

Puss

Hemma..

Fy va jobbigt det var att köra hem!! :( Översvämning på 117.. Usch..
Men hem kom jag och både jag å bilen är hela.. :) Vad jag vet i alla fall! Hehehe

Efter omständigheterna hade jag en mycket trevlig jobb eftermiddag/kväll. :) Behövde jag! Och från och med nu, ska ja ha sådana arbetspass varje gång jag jobbar.

Har fått ny energi känner jag. Mycket välkommet! <3

Ska snart ut en sväng, ihop med älskling och rasta hundarna, sen kallar sängen :) Kommer en jobbedag imon med..

Sov Gott

Lördag..

Vakna imorse av att jag trodde någon av hundarna hade kräkt i sängen! Men efter att jag ropat på jocke å han kom in till mig, så visa det sig att de va Dackes hundben.. Hahahahah Knas är jag! :)

Avsluta gårdagskvällen med att skaffa skype.. :) Så ja kan prata med älskade syster! Så igår satt ja å prata med syster och jocke,(systers jocke). :) Hade mega skoj! hahahaha trams på hög nivå!

Idag är det jobb som gäller.. men när ja tittar ut genom fönstret vill man hellre lägga sig i soffan under filten! Fy så grått det är... Det är ju vinter! Då tycker jag det ska vara Vitt!! Men man kan inte få allt man vill inte ;)

Sen töar det igen, ska även regna idag.. Typiskt svensk vinter.. usch.. Men det är inget man kan påverka... Så igentligen borde man ju inte ens ägna en tanke åt det.. Hehehe.. 

Nu ska ja fixa lite mat och sen göra mig iordning till mine arbete! :) Hoppas det inte fryser på ikväll bara! För då blir hemfärden inte skoj! ;(

 

Trötter här..

Mitt namn är idag trötter... :) På både gott och ont!

Jobbet gick super, men tyvärr bjöd mina vänner på "Marias farmors efterrätt" idag! Ingen nyttig med underbart god efterrätt! :)

I helgen är det jobb, jobb och jobb! Men de ska nog gå bra.. Hoppas jag i alla fall!

Blir tv ikväll och sen sängen!

Puss till er alla

Äntligen :)

Idag har min fina älskling äntligen hittat broddar till mig! :) Har varit runt här i laholm, men dom har vatt slut eller alldeles för dyra! Är för snål för att lägga över 200 kr på ett par broddar!

Men nu äntligen sitter jag här med ömma muskler! Love It!! Har nog aldrig varit så skönt att vara ute å springa som innan ikväll!

Har även vatt dålig att uppdatera dagens steg! Men har mina skäl! Så tänkte uppdatera dom ja missat här och nu!

Tisdag: 9908 steg
Onsdag: 6475 steg
Torsdag: Glömde stegräknaren
Fredag: 7896 steg + en spring runda

Present :)

Vill du också få en present hemskickad gratis?
Maila då till [email protected] för att få information och banner.
 
För alla som lägger upp bannern från Gniztra.com på sin blogg i menyn och har den i minst en månad får en hemskickad gratis present.
Givetvis ville jag vara med, älskar överraskningar! :)



OBS - ni måste anmäla erat intresse senast den 16 Januari!

Ny Design.. :)

Har bytat design igen.. :)

Hade inget att göra..

Jag har fått denna design/grafik utav http://www.designandmakeup.se. Vill du också ha en gratis design eller grafik så rekommenderar jag dig att klicka in du också.

:)

Följ min blogg med bloglovin

Torsdag idag

Idag var mina planer städ (byte av sängkläder,dammsugning), långpromenad med hundarna, 45 min träning, dusch och sen åka å fira svärfar på hans dag!
Jag har hunnit städa, bytat sängkläder och så har ja tvättat dom och just nu ligger dom i torktumlaren. Jag har varit ute med hundarna, men de blev ingen lång promenix! :(
På grund av att, när ja dammsög runt granen, så tyckte jag att mattan såg konstig ut, så ja böjer mig ner för att kolla efter, då har granfotsjävlen läckt ut en massa vatten på vårat parkettgolv!!
Så ja fick stänga av dammsugaren, tömma granen fort som satan, ringa efter bärhjälp, Tack Magareta!! och sen slänga ut granen tidigare än planerat! :(

Så nu sitter jag här granlös och tycker synd om mig själv! Är inte jätte snyggt där granen stått!! Grrr.. Just nu känns det som om att det var första å sista julen jag har gran hemma!
Men till nästa jul vill ja säkert ha gran igen! 

Så ska snart göra mig iordning för att fira svärfar.. Så varken lång promenad eller träning har gjorts.. Suck... Men inget har gått enligt planerna denna vecka! Inte haft en jätte bra start på detta året!

Bita ihop eller bryta ihop? Jag Biter ihop! :) Var en snäll person som kommentera ett inlägg och skrev just det där, tyckte det lät bra och ska använda mig av detta! 

Har inte varit på topp dom senatse dagarna, finns många anledningar, alla kan ja inte ta upp här. Men en stor bidragande orsak är att min träning inte fungerat dom senaste tre veckorna... Känner att jag har stort behov av att springa!!! Behöver rensa kroppen, behöver svettas! 
Sen har ja tyvärr gått tillbaka till att vara negativ! Tänker negativt, beter mig negativt, ser negativ ut! Ja NEGATIV är mitt ord V 1.... Hoppas det inte blir mitt ord på resten av detta året bara.

Fast idag har ja varit gladare och mer uppåt än tidigare! Så förhoppningsvis är ja på rätt spår igen! 

Lång å trist inlägg, men de e skönt att bara skrika ut hur man mår ibland! 

Ha en fin dag!

 

Dagar jag kan vara utan...

Som tex igår och idag! Allt känns skit! Jag låter andra ta min energi, ja blir lätt irriterad och känner att inget är bra och ja.... Jag mår helt enkelt skit! Ser bara röda ljus!

Jag hoppas att morgon dagen är bättre, men just nu känns det som om jag kommer må så här ett tag eftersom ja inte ser något ljus just nu! Famlar i mörker, vet inte hur ja ska ta mig upp.. Känner mig totalt maktlös!

Å ingen kan hjälpa mig, det är de värsta.. Vet inte hur ja ska göra! Kan enbart reda ut detta själv, men hur?

Min viktresa..

Går inte bra i nuläget, har varit jul och nyår och jag har ätit! Visst har det varit gott, men är det värt det är frågan? Den besvikelse jag känner och den irritation, som sagt är det värt det?
Har ett helt år till på mig att fundera på det! :)

Har på två veckor gått upp 0,6 kg.. Suck.. Det är ju inte så mycket som en väldigt snäll person kommentera innan.. Vilket värmer mycket! :)
Men för mig är det en jätte stor sak, jag visste att ja skulle gå upp och trodde till och med att ja vägde mer än vad jag gjorde, men när ja väl står här så blir jag bara less på mig själv!

Ja ja slut klagat om det.. Nästa vecka får vi hoppas på ett minus istället! Fast har min långe jobbevecka framför mig nu och kan knappt vara ute och gå.. Å träningen har inte heller börjat!
Måste köpa mig ett par "broddar" eller hur de stavas.. Så ja kan börja gå snabbt å långt igen, just nu halkar jag bara rundor. Har fått jätte ont i musklerna i baken och låren, man spänner ju sig när man är ute.

skit vilket gnäll inlägg!! Å inte tar det slut här inte...

Mina steg är inget att skryta med idag heller, har enbart gått  8 722 steg..

Jag hoppas att ja får tillbaka mitt goda humör som vart borta idag.. Å det är tur att jag har babe, han har fått mig att både le och skratta! Fast jag bara velat sätta mig i ett hörn och gråta en skvätt!!

Ny dag väntas efter en god natt sömn! Å då gäller nya tag!

Sov Gott!



Bild lånad google..


Dagens steg

Har idag gått 12 802 steg.

Sen har jag haft en sån otrolig träningsvärk i baken! Hahahah Å i benen! :)

Imon är det dax för vägning igen.. Undra hur mycket man gått upp nu dessa dagar man har vräkt i sig onyttigheter?! Gott har det vatt, men nu börjar vardagen igen, så nu blir det andra bullar.. Eller igentligen ingen bullar alls kanske passar bättre?

Fiin dag :)

Vilken fin dag man vakna upp till idag, synd bara att ja hade huvudvärk och mådde pyton i kroppen :( Hade en början till förkylning på besök och jag fick som ja ville. :) Den stanna inte länge! För nu mår ja toppen igen.
Sov dåligt inatt med, hade en massa konstiga drömmar??!

Har idag dammsugit igen! Behövs när hundarna är hemma hela dagar, fasiken va dom skitar ner å den största boven är Dacke!!
Å sen har ja fått tvättat lite med och vatt ute på mina dagliga promenader. :)

Ikväll ska ja å babe äta Tacos. De är ju såå jädrans gott!! Love It!
Just nu håller jag på att laga ett smycke som ja lovat fixa, var bara i feb/mars förra året jag fick hem det... Skäms lite faktiskt! Men till min tröst så har jag försökt laga det 2 ggr innan, men det har bara pajjat med en gång igen! Suck.. Så nu provar jag något nytt..

Nu kom babe hem.. Jippi! :)

Puss alla raringar

Dagens steg :)

Nytt år och här är det nya tag som gäller! :)

Idag har jag kommit upp i 14 121 steg. Har även tränat your shape i 45 min. Känns i benen vill jag lova! Skönt! :)

Nyårsdagen! :)

Jag hoppas ni haft en bra första dag hittills detta året! :)

Det har jag... Varit hemma hela dagen.. Sorterat bland alla papper och rensat bort räkningar från 2010 och en massa andra gammla papper som inte är aktuella längre.. Tog bara två timmar! Suck.. Men så är det när man bara lägger betalda räkningar på hög! Det ska bli skärpning med det detta året! :)

Sen har ja fått dammsugat över och vikt in tvätt.. Även vatt ute på två promenixer, en lång med bara Theo och en kortare med båda! :) Igår var jag och babe inom hund och katt magasinet och köpte en jätte fin sele till Dacke och han gick mycket bättre i den när vi var ute innan! wii.. Så skönt.. Annars har ja inte gjort så mycket framsteg i det dära med Dacke och promenader! Hoppas det blir en vändning nu! Med nytt år och allt! :)
Köpte även en ny gris till honom! Han älskar den, men tyvärr så leker inte Dacke med sina leksaker!! Han är bara ute efter att ta sönder dom!! 

Dacke i sin nya sele!! Han ville inte riktigt va med på bild :) Syns det?
 

Dackes favorit leksak grisen! Undra hur länge den är hel nu bara?


Undras vad som händer ikväll? Ska babe jaga, vilket jag inte vet ännu, så tänkte jag träna lite your shape. Annars blir det väl någon film eller någe!

Ha en fin kväll alla där ute!

Välkommen 2011...

Med nya utmaningar, kärlek och lycka! <3

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0