31 Juli 2011

Skulle vara din 25 årsdag, men så blev det inte!

Istället var du med i en tragisk bil olycka och lämna oss kvar här utan dig! :(

Jag hoppas att du har det bra och att vi ses igen Annika!


Bild lånad google!

Oj vad dålig jag är på detta..

Så dålig jag är på att uppdatera, men har semester och fullt upp!! ;) Denna vecka har ja inte gjort annat än vatt iväg varje dag! Skoj som bara den! :)

Måndes plocka jag svamp med älskling, Citte, Therese, Anton, Joel och Timmy! Hitta en del kantareller.. :)

Tisdes åkte jag till väla med syster och Rebecka!

Onsdes lämna jag Theo hos djurkliniken och sen på eftermiddagen var vi hos jockes föräldrar! Han skulle få bortskrapat all sin tandsten, inte en dag försent! Hade tur med hans tänder, tandlossningen var inte så farlig, så dom behövde inte dra ut några tänder! Så hela kalaset sluta på 2010 kr!

Torsdes åkte jag till Ullared med mamma, syster och moster Nice! :) Handla en massa skojsiga saker! :) Och idag har ja vatt på stranden med Jessi och Gabbe! :) Blåsigt och kallt var det där och hemma var det klibbigt och väldigt varmt! :)

Kameran har ja inte vatt speciellt duktig med, glömde den idag och har inte tänkt på den innan i veckan! Men nästa vecka blir det nog annorlunda! Babe jobbar, så ja lär få massa tid till att skriva här och använda kameran! :)

Kvällen tänker jag spendera hemma, nu snart ska ja in i klädkammaren och börja städa tänkte jag! Behövs vill jag lova! ;) Så jag önskar er alla en trevlig fredagskväll! ;)

Höst och svamp dag!

Har idag vatt i skogen och letat svamp! Hitta några stycken, så jag är nöjd över dagen. Sen fick vi stressa för att hinna till lillebror Oskar, är hans födelsedag idag! Blev bjudna på god mat, stuvade makaroner och köttfärs. Mumma! Och just nu ligger jag i sängen och iphone nördar, som Babe kallar det. Hihihi har igentligen några bilder jag vill visa, men har inte lärt mig hur man gör än! :) Imon kommer syster och hämtar mig halv tio, vi ska ut och shoppa lite. :) så det känns som om det är fax att sova! Så jag önskar er alla god natt!

Arg!!

Har precis bett en person försvinna från mitt hem! Komma hit och anklaga jocke för stöld för något som jocke fått och betalat allt som hör till renovering/skatt m.m.
Han börja brusa upp och jag märkte på hundarna att dom blev oroliga och då bad jag honom försvinna från mitt hem! Man kommer inte hit och anklagar oss för något som inte stämmer och jag kan meddela att detta som jocke ska ha "snott" från honom fick jocke för över 4 årsen!!!! Dax att komma nu???!!

Sådant gör mig förbannad!!! Fyy fan... Men nu har han gått härifrån och han är INTE välkommen igen! Man mår ju inte jätte bra av att bli anklagad för sådant!!

Men men nu ska vi försöka lugna ner oss och fortsätta med att fira söndag! Imon börjar min semester!! ;)

Usch....

Dom har nog hittat min granne som försvann i vintras! En fiskare såg en människokropp flyta i land i lagen!  Usch..

Läs om det här!


Vill skänka en tanke till alla dom drabbade i Oslo! Fruktansvärt det som hänt! Att man bara har mage att göra något sådant! Usch...

Bilder..

Här kommer en del bilder som är tagna i veckan!

Från stadsfesten förra helgen:
Denna bild tog min extra pappa... Ingen bra bild alls på mig men ändå! ;)




Sen från söndagen och fika hos svärisarna:









Sen strandpromenaden i onsdes:



Efteråt var vi törstiga, så vi åkte inom mc driven för att köpa vatten!! Hahah Å de kosta gratis!! Kändes lite pinsamt!! Hahah


Från idag:
Har fått tre tomatplantor av min kära svärfar!




Semestern...

Är här! ;) Så härligt!

Har precis suttit och svarat på en del kommentarer, tycker det är så kul när folk kommenterar ens inlägg! ;) Så fortsätt gärna med det!

Sen har ja ju även fått min iphone! Så ni som känner mig! Har nytt nummer, så det gamla lär ni inte nå mig på! Vill ni ha det nya, kan ni kontakta mig via bloggen eller facebook! ;)

Snart tänker jag placera mig i duschen för att sedan lägga mig i sängen och läsa bok! För imon ska här städas, har det såå snuskigt.. Har själv inte orkat i veckan och babe har inte heller gjort det!!

Men först ska ja ge min hund en denta.. Så han lugnar ner sig och går och lägger sig!! ;)

Puss

1 dag!

Snart semester!!!! ;)

Onsdag!

Två jobbedagar kvar! Inte alls lessen för detta inte! hihihihi ska bli så skönt att få semester!

Ikväll ska ja te stranden med syster yster! Vi har planerat att springa, men vi får se! Kan även bli att vi går! :)

Puss

Ny vecka igen...

4 dagar kvar sen börjar min semester! :)

Har just nu kommit in i en period igen... Vill blogga och berätta en massa, men får inte tiden att räcka till! Men så kan det vara! ;)

Haft en toppen helg, var som sagt nere på stadsfesten med mamma, Tonne och deras fina vänner... Fick även se lillebrors lägenhet! Inte en dag försent... Sen träffa jag på Åke, Tobbe och Ola! Snacka om evighetsen man såg dom!! Super kul hade jag och kvällen tog slut alldeles för fort...

Söndagen gick i seghetens tecken, men tog tag i mig och gick med babe ner te hans föräldrar för att träffa babes bror med familj! Så söta barn har dom.. Man blir såå kär!

Beställde även en Iphone igår.. Men blev nekad!???? Så idag har ja ringt och skällt å haft mig och det visa sig att dom hade gjort fel, så babe förhandla fram en bra deal... så nu är två vita påväg hem te oss.. Hoppas nu bara att vi får dom denna vecka.. Men ja tror snarare på nästa, men man kan ju hoppas!! hihihihi Har även flyttat över vår hemtelefon till tre, så tre mobiler är påväg hem te oss! ;)

Nä, sängen och boken kallar... Jobbedag imon med!

Puss

Stadsfest!

Ner på stan för att äta ute med mamma och Tonne + några av deras vänner, sen stadsfesten! :) Lär inte dricka mycke idag, men hoppas på att få roligt ändå!

Puss

:)

Det är nere på enkel siffrigt nu! Snart så.... Får jag med gå på semester.. Bara 8 arbetsdagar kvar!! ;) Wiihoo..

Tävling!

Är med och tävlar om ett presentkort på 1000 kr hos Patricia!




Va med du också!! ;)

Träningsvecka!

Måndag: 12 253 steg + 35 min jogg/gång + 60 situps

Tisdag: 13 496 steg

Onsdag: 11 014 steg+ 35 min jogg/gång + 60 situps

Torsdag: Ingen stegräkanre

Fredag: 2 749 steg + 30 min jogg/gång + 60 situps (cykel till-från jobbet)

Lördag: Ingen stegräkanre

Söndag: 6 746 steg

Börja  bra med slutade dåligt! :) Så kan det va ibland!

Kvällsdopp!

Jag, älskling och våra små vovvsingar har vatt nere vid sjön och tagit oss ett kvällsdopp, ja eller tre av oss i alla fall!! Fisen Theo trivs bäst på stranden! hihihihi

Var jädrigt kallt idag, jocke fick tvinga i mig! brrr... Men nu efteråt.. Efter en varm dusch så känns det underbart! ;)







Nu tänker jag lägga mig i sängen och läsa, sen får det bli natta.. Super trött!

puss

Svar...

Fick en kommentar innan idag, men förstår inte riktigt var jag ska skicka svaret, så ja skriver det här och hoppas på att Ebba läser här igen! ;)

Frågan:
Grym blogg du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)

Svar:
Tack så mycket, jag har inte designat den själv, det är en beställningsdesign! :) FlizanLizan gör jätte fina designer! Besök henne gärna!

Jobbe Dax igen!

Så då var denna helgen med över! Imon är det jobb som gäller igen! Men va gör det när man har världens bästa jobb!? :)

Idag har ja fått tvättat och fixat lite innan jag åkte te pappa! Var meningen att jag skulle fira Filip, för jag var ju sjuk när han fyllde.. Men han hade en kompis så jag såg knappt till honom på hela eftermiddagen! Hahahah...
Men både Annie och Oskar roade mig istället!! Hahah kröp rundor i tält... Hahah

Sen vidare hem för att fortsätta å tvätta.. Har även grillat med Älskling och Jonna! :) Var så jävla gott!! ;)

Sen måste jag ju berätta att jag har idag tagit årets första dopp!! Var ganska skönt faktiskt! Å Dacke simmade med oss hur mycket som helst! Han gilla att bada den lille rackaren! ;) Theo låg på stranden och sola å såg väldigt nöjd och glad ut att han slapp bada!! :) Hihih

Nu ska ja snart lägga mig och fortsätta kolla filmen på trean! :)

Sov Gott!!

Dagen i...

Bilder och lite text! :)

Tvättat och vatt på 80 års kalas har jag gjort idag! Wiihoo! ;) Hahahah

Nu sitter jag i soffan och funderar på vad ja ska hitta på härnäst!? Ska jag börja läsa en ny bok eller ska ja starta en film!? Vet inte riktigt vad jag känner för än!

Men medans jag funderar så visa jag er några bilder! ;)











Hahaha Älskar att fota Dacke!! Han blir så otroligt rolig på bild!! Hahaha Jag är så elak!!

God dag Lördag!

Om två veckor sitter jag här och har semester! ;) Ska bli gött, men först har jag två härliga jobbeveckor framför mig!

Har hundtjänst i helgen! Jonna är på besök och som tur är!! Är inte Dacke jätte rädd för honom denna gången, vi har fått sova inatt!! Hehehehe var några enstaka gånger som han morra!!

Idag får det bli en tvätt dag! ;) Dammsög igår, men som vanligt syns inte det idag!! Så ja får la dammsuga ikväll igen! Suck... Men sånt är livet!!

Puss

På G igen!

Här på bloggen har ja legat nere med träningsredovisning och viktredovisning! Inte skrivit sen 13 juni.. Hehehe Men nu kör jag igen! ;)

Har bokat ett IW pass i veckan hela augusti nu, för juli månad har dom uppehåll, så då får jag ge mig ut och springa istället!

Har startat en nedräning till tjejmilen på bloggen med, såg att det bara är 59 dagar kvar! Det närmar sig, både med glädje och sorg, glädje över att det ska bli skoj och sorg för att då är sommaren över!!

På måndag kväll kör jag en redovisning för allt igen! ;)


Bild lånad från google.

Trötter!!

Oj, oj, OJ vad jag är sleten! Skulle kunna tänka mig att lägga mig och sova nuuuu!

Men först måste jag, diska, gå med hundarna och duscha! Så de lär dröja några timmar till innan jag kan somna gott på kudden.

Det är härligt väder och jag mår bra! vad mer kan man begära?? ;)

Poss

Måndag och jag är på topp! ;)

Precis som rubriken känner jag mig! ;) En härlig jobbevecka framför mig! <3

Mår MYCKET bättre idag! ;) Hehehe inte så konstigt kankse.

Kan sammanfatta helgen som RIKTIGT jobbig... Förutom lördagen då! Men som rubriken säger!! Just nu är jag på topp!!

Puss

Man mår som man förtjänar...

Usch vad jag mådde pyton när jag kom hem igår! fruktansvärd huvudvärk, kunde inte slappna av och somna, varm som en bastu å ja de snurra något så fruktansvärt mycket! Men jag hade en jätte rolig och trevlig kväll! :)

Cyklade hemifrån till altona för att möta upp Therese, sen vidare till shell för att pumpa däck.. Sen nerom stan för att ta ut pengar och sen vidare till Anette, som ställde upp med sitt fina hus, pool och grejer! Å i den värmen kan ja tänka mig att det var gott att svalka sig lite! För som vi var svettiga när vi väl var framme, den panik känslan man hade i kroppen! fyy.. va jobbigt det var! Tog någon timme innan man gått ner i varv igen! Å fräsch kände man sig INTE!
Åt god mat och hade völdigt trevligt, det blev mer och mer att dricka... :) Efter några timmat satte vi oss på cyklarna och begav oss ut mot melby!
Träffade även bror min och hans flickvän. :) Va super skoj... Väl ute i melby, mötte vi en stoor besvikelse! Vilket pissband som spela hela kvällen, salsa musik, man tappa festhumöret med en gång!! :( Men vi gjorde allt i vår makt för att ändå ha skoj, å de funka några timmar! Bortsett från musiken var det en toppen kväll! :) Var väl hemma vid halv tre ungefär!

Idag har ja inte mått så där väldigt bra! Men som sagt man mår som man förtjänar! ;)

Har i alla fall fått städat och tvättat en massa idag, får en massa knasig energi när ja e bakfull! Knasigt är det, även om ja mår pyton så måste jag bara få städat hemma! Suck...

Ikväll ska ja äta en pizza och sen soova! :)

Hahaha, hade kameran med mig igår, tog EN bild på hela kvällen, men har inte frågat om ja kan lägga ut den, så ja bjuder på en bild av mig istället! Tagen precis innan jag cykla hemifrån! ;)



Lördag..

En gladare Therese som skriver idag! Fyy vad mitt humör har vatt piss!! tur babe var iväg på fest med jobbet igår! Gick ju inte att vara nära mig! Känt så sen i torsdes!! Usch och fyy!! Men hoppas att det är över nu och att det dröjjer innan jag mår så igen!!!!!

Ikväll är det nämligen min tur att röja! :) Ska bli så sköönt att komma ut lite!

Puss

Suck...

Usch mår inge bra.. Känner mig sjukt deppig, ensam å guu vet vad!?

Men det är andra dagen hemma från jobbet, Huvudet säger bang, bang, bang.. Någe bättre idag... Men inte helt hundra!

Så det är väl därför jag känner som jag gör...

Det är också därför ja inte skrivit någe vettigt på några dagar! Som ni märker finns inte mycket att skriva! :(

I onsdes var jag på möte med laholmshem och polisen, haft en del inbrott i vårat område på sistonde! Men vi kom inte fram te mycket vettigt, men vi hade många och bra disskutioner!

Nu ska ja krypa ner i sängen och tycka riktigt mycket synd om mig! :(

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0