FREDAG!

Såå skönt! Jag älskar mitt jobb, men nu e det höst och mörkt på morgonen! Å jag är såå trött då!

Så imon får jag sova, i alla fall till nio. :)

Har inget inplanerat i helgen. Så ja tar den som den kommer!

Har idag vatt ute på promenix med Nina! Var super trevligt! Vi umgås allt för sällan.. :( men de hoppas ja ändras!

Nu blir det tv en stund, sen sova! :)

God natt!

Snart helg igen..

Denna vecka har verkligen gått super snabbt!! ;)

Har idag haft besök av moster Linda och mina söta kusiner! :) Irma säljer jultidningar så jag och älskling beställde lite av henne.

Imon är det som sagt fredag!! Välkomnas starkt!

Mitt enda problem just nu i dagsläget är att ja inte är motiverad till min vikt nedgång! Jag tränar tre gånger i veckan, men mina promenader har blivit lidande.... Har inte motivation till dom alls. Å sen så äter jag inte jätte bra heller, utan slarvar en del! Så jag måste hitta spärren/motivationen!! Några tips??

Annars mår jag super bra... :)

Så gött med den nya appen! ;) känner redan blogg sug!! Wiiihoo...

Snart tänker jag placera mig i sängen och soova! Men först tv och myys med älskling!!

Puss

:)

Provar att blogga från appen som nu kommit! :) kul... Kanske man börjat blogga lite mera!

Tävling

Tävla om en vit iPad 2 i Sveriges största gayblogg dennism.se!

1

Helgen här igen....

Men jag änskar att den vore över!

Älskling är ju neråt landet och jagar... Åkte imorse och kommer hem på söndag... Så de e ju inte så länge och jag är jätte stolt över honom!! Att han kom iväg... Men jag är faktiskt självisk och vill ha honom hemma!

Hatar att sova själv!!!! :(

Syster har precis åkt hem... Vi har haft taco kväll!! Mumma och myys på hög nivå! :) Så nu tänker jag krypa ner i sängen och tycka synd om mig! Hihihihi..

Sov Gott!!

Hur kan man?

Hur kan man skada sin familj, sina nära och kära?? Hur kan man orsaka sån smärta?... Hur kan man välja detta?? Det är något jag inte kan förstå!

Har idag gått med oro i kroppen, ont i hjärtat... Å varit väldigt fundersam!! Tänkt mycket på hur snabbt och lätt man kan förlora dom som står en nära! Ens familj, en familjemedlem...

Ena dagen är allt som vanligt... Andra kan allt vändas upp och ner!

Tänker på er alla som drabbats av en svår förlust i era familjer!! Mina tankar är med er idag!

Måndag...

Fasiken var dålig jag är på detta... Jag som verkligen gillar att blogga!! Fyyy på mig.....

Helgen började bra..... Började med..... Ett....Lördagen trimmades Theo, jag fick äntligen städat mitt hem... Å mös en massa!! ;)

I söndes var jag och handla mat och nya träningskor... såå nöjd!!
Det bästa köpet när det gäller skor.. ;) Så sköna och dom funkar underbart bra när ja testa dom på träningen ikväll! wiii... Love Love Love.....

Sen åkte vi ut te skogen... Jag och Theo plocka svamp och älsklingen släppte Dacke och gick en runda med bössan... Ble inget för jocke å Dacke... Men jag och Theo hitta lite guld.. ;)

Mumma... :)

Avsluta söndagen med pizza hos svärisarna... Inte fel det... Inte alls...

Nu sitter jag här och funderar starkt på att krypa ner i sängen och tvinga hit älskling... Börjar bli trötter...

God Natt på er! ;)

Träningsskor!?

Behöver nya skor igen... Suck... Är ju så billigt med träningsskor!!

Använder just nu ett par gamla/billiga skor jag köpte på maxi för några årsen.. Och ikväll under träningen så kände ja av hälsenan... Vill INTE ha inflamation igen.. Så på lördag får jag bege mig till halmstad för att spendera pengar!! ;) Både skoj å inte.. Måste jag säga!

Har ni några tips på bra inomhus skor.. Som är bra om man har lätt för att få inflmation i hälsenan?

På Veckorna är det jobb och träning som gäller nu... Hehehe.. så vet inte riktigt vad man ska hitta på att skriva om... Men de löser sig la!

Puss

Höst.. brrr...

Som det blåst idag, fast det har ju inte vatt kallt.. Men höst låter brrr.... Å det är brrrr......

Dagen har bestått av jobb och sen möte efter jobb, så ja var hemma sent idag... så kvällen har gått i ett... :) Me like...

Igår åkte jag till friskis och körde mitt första ki pass på flera år... Å jag älskade det! Kände igen många rörelser... så det ser ljust ut att ja ska hänga med! Men när näst sista låten höll på för fullt och vi skumpade rundor, fick ja värsta illa mående attacken!!! Fick gå sakta ut te omklädningsrummet och sätta mig å koncentrera mig på att andas... Toan var ju givetvis upptagen!!
Men jag förstod snabbt att ja fick ge upp och bege mig hemåt.. Tog tid att ta sig te bilen och sen fick ja köra ganska sakta hem med...
Väl hemma spendera jag låång tid på toan, men kräkte gjorde ja inte.. Efter många om och men kom ja in i duschen och sen rakt in i sängen..
Efter en timme där, släppte det och sen har de inte vatt mer... Men... Hahaha... Får faktiskt skylla mig själv, en timme innan passet börja hade ja ätit kvällsmat som bestod av kina mat... Som blev över sen i söndes... Så de e ju inte så konstigt att ja blev dålig! Knasiga jag!! Hahahaha

Ja ja, man lär sig av sina misstag... :)

God Natt önskar ja er alla...

God kväll!!

Har inte tid med detta längre känner jag! ;) Väntar på blogg.se app ska komma... Verkar ta tid å inga svar får man! Men men... Så länge den inte finns lär ja vara lite off här!

Sitter ju aldrig vid datorn längre.... Så de e de enda negativa med iphonen... Hahahaha

Helgen har varit mysig... I fredes var ja bara hemma.. Var så sjukt trött!!
I lördes åkte jag och babe te skogen en runda! Hel mysigt.. hitta en del kantareller.. Inte många men de var några stycken... Jocke höll på och gräva och fixa å så gick ja vidare i skogen och bad jocke ta med svamparna när han var klar.. Och vad glömdes kvar i skogen tro!? Hahahaha

Men idag kom han hem med dom! Min underbara älskling!! <3 Idag har ja bara vatt hemma... städat och tvättat... Så nu tänker ja låta bilderna tala... <3Kollar just nu Idol... Hahaha Vissa borde tystas för gott!! Pinsamt.... ;)

Hoppas vi hörs snart igen!

Min jobbe måndag...

Var igentligen idag.. Men de e ju redan tisdag!! ;) Ska minsann ta ledigt fler måndagar nån gång då och då!!

Kollar just nu Idol.. Vet inte varför men ja gillart... he he he Men va många serier starter det är nu! Allt börjar nuu... Kan ju inte glo på allt tyvärr... Tv nörd som jag är... :)

Nä om ja ska glo färdigt på idol..

Puss

Hotell....

Bodde på hotellet Radisson Blu Waterfront!! Hel mysigt ställe med riktigt GOD frukost!!Lite bilder på hotell rummet! Myyys... :)Stockholm! :)

Så nu sitter jag här och tjejmils helgen är över!? Som vanligt springer tiden iväg! Men hade grymt roligt! ;)

Flög ju även för första gången och det gick hur bra som helst! Var nervös innan, men de släppte när vi satt i gaten och vänta på påstigningen! Det läskigaste var landningen tyckte jag! ;)

När vi landade i fredes begav vi oss direkt till hotellet, men fick inte checka in, de var för tidigt! Men kunde ändå få lämna väskorna kvar där! Gick på stan hur länge som helst! Fick köpt två par nya skor! ;) Och köpte även en flaska vin till kvällen! ;)

På kvällen skulle vi ut och leta upp korgen the dubliner... Men de va inte det lättaste, jag mitt dumma nöt hade ju tagit på mig mina nya skor... Dom längst ner! Å som vi gick, å gick, å gick! Fick till slut stanna och köpa plåster och tejpa in fötterna helt nästan!
Till slut gav vi upp letandet och gick till fridays, som vi tidigare under dagen suttit och tagit ett glas vin på! Blev en lugn men mysig kväll, var tillbaka på hotellet innan tolv!Lördagen vakna vi upp och gick ner till frukosten, fyyy vilken frukost!! Jätte mycket att välja på!! Blev propp mätt! Super gott var det med.... Sen begav vi oss iväg för att hämta våra start nummer, hann precis tebaka till hotellet för att byta om, sen fick vi skynda oss iväg för att hinna till staraten!
Tog tunnelbanan, hade bestämt oss var vi skulle hoppa av, men hållplatsen innan, så steg många med nummerlappat av, så vi springer av snabbt, men hoppar på igen för att vi hade ju bestämt att vi skulle åka längre, men fler och fler med nummerlappar steg av, så Annett och Therese går av och jag och Simona blir kvar i vagnen!! Hahahaha vi hann inte av!! Så vi satt kvar och vinkade... Fick värsta skratt anfallet!! Höll hur länge som helst!
Men vi hitta till starten, och ställde oss i en grupp och vänta på att få komma iväg! Varken Annett eller Therese hade mobilen med sig och jag och Simona hade biljetterna till hem färden!! Hahahaha

Tog ca en och en halv timme att ta sig runt! Jag med min huvudvärk och Simona med sin musken "skada"... Men roligt hade vi!
I mål så satte vi oss och vänta! Hoppades på att Dom andra två inte hade gått i mål än... De hade dom inte.. För rätt som det var kom dom gåendes.. Hahaha Tur.....

Tillbaka till hotellet igen för att duscha och fixa oss för kvällen! Denna gång ringde vi och boka bord på the dubliner och kollade upp noga var det låg någonstans!! Hitta dit och hade en super kul kväll!!
Träffade även Moja och Kim... Super myys... ;)

I söndes, åt vi den goa hotell frukosten, packade ihop och begav oss sen ut på stan, besökte gamla stan och kollade runt! Tog en fika och jag köpte en väska! Sen begav vi oss till flygplatsen och åkte hem!! ;)Hemma möttes jag av en ny kaffebryggare!! :) Tack älskade älskling!! <3Hade en super mysig helg! Tack alla inblandade!!

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0