3 månader <3

Idag blir mitt älskade gos 3 månader :) Tänk vad tiden går.... Eller INTE! Ha ha ha tycker dessa månader hasat sig sakta fram...
Men denna vecka har än så länge varit mycket bättre.. Just nu ligger hon i famnen å sover, hon behöver all sömn hon kan få eftersom vi ska på kalas ikväll. Och jag sitter med blött okammat hår... ;) Vi får helt enkelt köra när vi är klara... Även om vi kommer försent!

Tuffingen <3

Igår var jag, syster, Minea och shoppa en present till mamma/ mormor :) Av en ren slump gick jag förbi en liten hylla med en massa solglasögon och fick syn på ett par små små solglasögon, var ju bara tvungen att köpa dom, fast snart sommaren är över! :)

Min älskade tuffing <3

Min bebis <3

Börjar bli stor :) Å ändå är hon bara tre månader på lördag! <3

Ser ni så lång hon är på bilden? :) Min fina lilla älskling <3

Aug. 28, 2013

Vilken mysig dag vi haft hittills,gumman och jag :) Vatt och hälsat på pappa på jobbet och sen var vi en sväng på "stan" och handla :)

Snuttan har även hittills idag varit på toppen humör! Underbart härligt!

Äntligen hittade jag hårsnoddar idag, som jag behövt det länge, men varje gång jag varit till affären så har jag glömt det!!
Sen fick jag syn på clementiner med, var ju bara tvungen att köpa det. Dock var dom inte goda!

Efterträff & En bra början

Efterträff med föräldragruppen hade vi igår kväll :) Kul att höra hur dom andras förlossningar varit och hur tiden nu efter varit. Även skönt att träffa andra i samma situation som en annan.

Veckan har verkligen börjat bra. Snuttan har varit harmonisk, glad och hon har inte haft ont i magen på två dagar nu :) Hoppas, Hoppas det vänder nu!! <3

Bild tagen igår <3

Dopet...

Hade vi i lördags..
Fint väder hade vi och Minea var jätte duktig trotts sina ordentliga magknip!! Som hon skrek imellanåt :( Riktigt panik skrik, lägg på en stressad mamma på det så måste jag säga att det ändå blev lyckat!

Fick massa fint som fortfarande ligger ihop packat på vardagsrums bordet.. Har inte haft ork att fixa med det än... Men det kommer! :)

Vi fick tagit alla bilder utom på Jockes familj och ensam bild på Minea i lördes, men de åtgärdade vi i söndes. Så nu är alla måsten gjorda.

Just nu ligger älsklingen å sover på mig, så får se hur länge jag är fast här i soffan.

Ser att vädret är på topp idag med :) Hoppas på att kunna gå ut en sväng senare idag.

Stor kram till er alla!

Trött, orklös & Bitter

Nu sitter jag här på golvet och försöker få mitt älskade barn att somna! Inte det lättaste!

Älskar att vara mamma till Minea, men jag måste erkänna för mig själv och er andra att jag avskyr bebis tiden! Allt detta krångel med magen hon har, skrikandet, mitt val av att isolera mig pga av allt krångel... Visst, visste jag om att det skulle bli jobbigt... Men jag trodde inte det skulle vara så här krångligt att leva. Hade sett framför mig att jag skulle hälsa på mina vänner, vara ute å gå mina promenader... Men inget har blivit som jag trodde... Utan helt tvärtom!!

Jag sätter mig i soffan så fort hon somnat bara för att göra inget alls! Har ingen lust eller ork till något! Försöker tvinga mig att ta disken varje dag, men de e inte alltid jag orkar det ens!
Å ändå är jag inte deprimerad utan bara trött! Så förbaskat trött, fast hon sover från nio, halv tio på kvällen till fem, sex på morgonen!

Får jämt höra... Det blir bättre! Håll ut!! Men hur lätt är det när bitterheten och orklösheten finns där hela tiden? Å än är det inte bättre!

Hur har ni andra haft det under dom första månaderna? Var det mysigt och hur underbart som helst eller ville ni med säga upp er imellanåt?

Jag hoppas det blir bättre snart! Så jag orkar släppa på isoleringen!Tidig Morgon & Tv

Sov morgon!? vad är det? :)

Min lilla älskling har hittat intresset i tv:n <3 I alla fall om det är tecknat! Då kan hon titta en bra stund på morgonen.

Min älskade älskling <3

Blixt & Dunder

Blir löjligt besviken idag om det inte blir någon åska! Behöver rensas upp och vi har knappt haft någon. Dom tillfällena går att räkna på en hand.

Så hoppas blixt och dunder kommer på besök.

BVC besök är det som gäller idag. Ska utvärdera mjölkfritt dieten och sen hoppas jag på vägning också.

Snopen, Trött & Tacksam

Så snopen jag blev igår :) Snuttan vakna vid halv elva ungefär, åt lite mat och somna igen :) Sen sov hon till kvart över fem imorse!
Men så trött som jag var igår så är jag mycket tacksam att hon valde att sova :)

Nä nu vill min lilla älskling bli underhållen!

Önskar er en trevlig dag ;)

Väntar & Mjölkfritt

Just nu väntar jag på att lilla älsklingen ska vakna... Vid sju/halv åtta på kvällarna börjar hennes missnöje period. Inget är bra och hon vet inte vad hon vill. Men det är ju övergående :)

Har nu kört mjölkfritt ett tag och jag upplever det bättre, men om det beror på mjölk eller inte.. Det är frågan?

Nä får passa på å vila så länge jag kan.

Kram kram

Snälla snälla...

Vakna snuttan!! Mina bröst sprängs snart!! Gaah

Slår på stort jag...

Har varit iväg en sväng och handlat inför dopet idag :) Fick tag på servetter och två jätte fina krukor/vasar i två storlekar. Kan även ha dom i hennes framtida rum :)

Sen planera jag även för framtiden ;) Hitta en längdmätare ;) Sa till svärmor som var med att en sån ska ja köpa när Minea blir äldre... Men precis innan jag skulle betala gick jag och hämta den... För när jag väl behöver en sån, lär jag inte få tag på det. Ha ha ha Så den får ligga och vänta tills vi kan ha glädje av den.

Rosa och fin ;)

Dopet

Nu är datum satt och dopsamtalet med prästen genomfört :) Så nu är det praktiska kvar.

Vi ska försöka få tag på ett tält eftersom vi fick igenom vår önskan, hon ska döpas i trädgården hos Jockes föräldrar :) Och i färgväg hade jag tänkt mig vitt och rosa ;) Blir nog super det dära.

Idag är det så härligt väder, så fort Minea vaknat och ätit så ska jag ge mig ut på en promenad. :)

Kram kram

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0