Min semester!

Har nu tagit slut! :) Men om två jobbe veckor ska jag ha två till! ;) Har ju delat upp semestern i år! :) Vilket jag tyckt känts bra! Har hunnit med en del! Höjdpunkterna har varit all grillning, besöket av Jonna och Louise, båt turen och Ullared! ;) Nöjd med min vecka, så nu ser jag fram emot rutiner och en jobbe vecka! :)) Puss

Sova ;)

Något av det bästa jag vet är att sova! Å de ska ja göra nu! God Natt :))

Favoriter ;)

Mina nya favoriter! :))

Syster <3

Skäms på mig!!! Syster har bott i sin nya lägenhet i några veckor och först idag har jag vatt där!! Fyyyy!! Dom har ju även skaffat en liten vovve! Super sööt!! :))

Förberedelser ;)

Älskling har tvättat och skurat båten inför stundande fisketur med vänner :)) Ska bli myys!! <3

Vattenkrig <3

Älskar det där stadiet när man är mellan små trött och jätte trött!! Ni vet tramsigt trött ;) Så ikväll har jag och älskling haft vattenkrig från vårt badrums fönster på ovanvåningen medans den andra satt ute på innegården!! Barnsligt roligt!! :))

Yey!! :))

Har idag rensar och kant skurit som bara den!! Å vet ni vad? Första staket stolpen är uppe!! :)) Har bara tagit nån månad sen vi köpte in nätet.:) Har även påbörjat läggning av markteglet runt gräsmattan.. Lär ta ett tag, men fint blir det :)) Haft Jonas, Tommy och Magareta till hjälp! Härligt att vi äntligen börjat! Nu sängen så vi orkar fortsätta imon. Sov Gott <3

Min älskade älskling <3

Usch då!

Så dålig man är på att blogga!! Har om jag ska vara ärlig tappat lusten! Tänker ofta att "detta vill jag blogga om", men de slutar i alla fall med att ja inte orkar eller bara struntar i det!
 
Men jag tror att det kommer tillbaka... Alla har vi ju svackor ;)
 
Har idag vatt och shoppat ett nytt bord och fyra nya stolar till vardagsrummet! ;) Var ute på blocket igår och såg att ett par kompisar till oss skulle sälja sitt bord och stolar... :) Har alltid gillat det... Å dom sålde det billigt! Så tills vi hittar något annat duger det mycket bra :)
Sluta i alla fall med att dom kom hem till oss och grilla... Mysigt som bara den :)
 
Så nu sitter jag vid en dator och J vid en annan! :)) Har ju semester... Så här lär vi sitta ett tag till!
 
Sov Gott mina vänner!
 
 

Oj!

Suck!!

Går ju inte att hoppa ner några rader när man bloggar från iphonen! Så det blir ju hel knasigt när man läser det!! Små saker kan irritera!! :) Lovar....

Ovälkommen gäst! ;)

Har fått fixat lite hemma idag! Satt upp en gardin och bytat ut lite ljushållare m.m Alltid lika roligt att ändra å trixa! ;) Måste ju bara berätta, att kvällen har varit härlig!! Äntligen lite sol! Hade besök av grannens katt innan ikväll! Ingen bjuden gäst om du frågar Dacke!! ;) Nu sängen! Sov Gott.

Behövligt!!

Snart blir jag hämtad av Therese! Dax för ett IW pass!! Har lite negativ energi som behöver komma ut kroppen! Då passar det perfekt med ett pass IW! ;)

Laholms Fina Park!

:)

När vi äntligen är klara med rensningen mellan mark stenen på gången!! Så börjar det växa på innergårdren igen! Sjukt irriterande!!! Men de tar jag tag i en annan dag!

God Natt<3

Jobbe dax!

Haft ett par väldigt händelse lösa dagar nu! Inte gjort mycket utom det vanliga! Därför min brist på närvaro här! Men nu är min första semester vecka över och imon väntas jobb, i en vecka, sen har jag ytterligare en vecka semester till :)) Hoppas ni andra har det bra! :)

Storytel.se

Vill återigen tipsa om en perfekt app till iphonen eller sin android mobil! (Går även att lyssna i datorn).
 
Har provat den när jag städat, fixat i trädgården och varit ute på lång promenad! ;)
 
Man betalar en månads kostnad och det finns tre att välja mellan. Antingen betalar man 89 kr månad för en bok eller 169 kr för hur många böcker man vill i månaden, eller 890 kr i halvåret, även då får man lyssna på hur många man vill!  ;) Finns även olika alternativ för betalning!
 
Vill ni prova på att lyssna på en bok, så kommentera med er mejladress, så fixar jag så ni får lyssna på en gratis valfri bok. När ni lyssnat klart är ni inte bundna till något mera. Allt är helt gratis ;))
 
 
Tryck på bilden för att komma till storytels sida!
 

Hemmafru ;)

Känner mig som värsta hemmafrun! Laga middag tills gubben kommer hem på lunch :))

God Morgon ;)

Hade ställt klockan på 8, men hörde inte den ringa... Konstigt nog!? Så klockan hann bli nio innan jag vakna! Var förmodligen behövligt :)) Har precis kommit hem från en liten morgon promenix! Tog lång tid att gå idag!! Men de va varmt och vovvarna orkade inte riktigt! Stackarna!

Film tajm :))

Då ska vi lägga oss och kolla ytterligare på en film! Härligt med ledigt! ;) Då får man tid till det :)) Är nu nyduschad efter ett otroligt skönt IW pass!! Så nu förtjänar jag film mys och melon till det!

Tävling

Är med och tävlar om detta fina ljus!
 
Vill du också tävla, så tävla här! :)
 

God Morgon :)

Eller ska ja säga, god middag kankse... :))

Precis färdig med alla morgon sysslor.. så som bädda sängen, promenad med hundarna m.m.

Så nu ska jag och syster laga en enkel middag till älsklingen min! :)

Ha en fin dag mina vänner!

Grillning + regn = det går om man vill

Har ikväll kört en grillning i regn varianten. :) Är bara att fälla upp parasollet ju! Tycker älskling <3 Sen tände jag även lite ljus! Behövdes ikväll! Mörkt å trist ute! Nu blir det film mys igen! Semester va de ja :))

Retap

Läser Malins blogg då och då och hon tipsa om en snygg och bra vattenflaska i glas, som hon fått. :) Jag blev nyfiken och beställde en jag med.
För det första fick jag hem den jätte snabbt! Beställde den ena dagen och dagen efter låg den i brevlådan! :) Ett stort plus på det!! ;)
Sen gillar jag den mycket.... Skön att dricka ur och konstigt nog smakar vattnet godare! ;)
 
Tanken är att man inte ska köpa vatten på flaska, utan använda denna snygga flaska om och om igen! Vilket jag defenitivt kommer att göra!
Sen blev flaskan tydligen populär efter att den var med i danska BB-huset! ;)
 
Jag köpte min hos Dennis Klarin Design. Ger denna sida ett stort plus med tanke på leverans tiden! :)
 

Lillasyster mys <3

Lillasyster är här på besök :) Ska va hos oss till tisdag. <3 Helgen har sprungit iväg, som vanligt... Men jag är ju ledig hela veckan! Härligt :)) Nu ska jag fortsätta att kolla på filmen ihop med älskling och syster! <3

Eldvittnet - Lars Kepler

Har precis lyssnat klart på min första ljudbok! En skrämade spännande bok. Har inte kunnat sluta lyssna! Flora Hansen kallar sig för spiritistiskt medium och har i många år försörjt sig på att låtsas att hon kan tala med de döda. En kväll i augusti läser hon på löpsedlarna om ett fruktansvärt mord som skett på en sluten anstalt för unga kvinnor med destruktivt beteende. Flora Hansen bestämmer sig för att ringa polisen och hävda att hon har kommit i kontakt med den dödas ande. Den tekniska undersökningen pekar entydigt på att mördaren är en av de intagna, en snäll och tystlåten flicka som rymde från anstalten samma natt som mordet skedde. När Joona Linna börjar undersöka hennes förflutna visar det sig att hon inte alltid varit så snäll. Joona har redan stannat längre på denna brottsplats än vad någon annan kommissarie skulle göra. Ändå är han inte färdig, han tänker att han måste se ytterligare någonting för att bli utsläppt från detta fruktansvärda rum, han måste hitta en detalj som kan leda vidare, som kan föra tråden som en nål. Varje svar tycks bara leda till nya gåtor, och det som nyss var enkelt är plötsligt labyrintiskt. Men trots att utredningen hamnar i en återvändsgränd ignorerar polisen Flora Hansens telefonsamtal. Först begär hon pengar för sina upplysningar, men sedan ber hon dem bara att lyssna, allt mer desperat.

Ledig Vecka ;)

Då var min första lediga vecka här denna sommar! ;) Har ju delat upp min semester så jag har nån vecka då och då.
Fick göra så i år! Men nästa år, då ska jag ha min semester.. Så därför har jag valt att kalla det ledig vecka! :)

Har även idag varit ledig! :) Så dagen har tyvärr fått spenderats inne... Regnet är här igen.... Men har både fått tvättat och städat! Känns skönt att få det gjort!

Min älskade J är på firmafest ikväll, så jag bara myser rundor här hemma med mina fina vovvar!

Har börjat lyssna på en ljudbok via storytel... Fastnat helt i den! :)) Så jag bara lyssnar och lyssnar! Så ska alldeles snart lägga mig och fortsätta lyssna! Har man lång ledigt så har man! ;))

Trevlig fredag önskar jag er alla!

Äntligen ;)

Äntligen har jag fått erbjudande från buzzador, som jag dessutom har fått lov att vara med på! :)) Och till råga på allt är det två olika kampanjer! :))
 
Kampanj 1:
 
Jag har fått möjligheten att prova Oral-B TriZone 500! (Fick köpa produkten billigare än i butik).
Hämtade ut paketet idag, så jag har inte hunnit prova den än. Den står och laddar för fullt! Förhoppningsvis ska ja prova den ikväll.. :) Annars blir det imon. Återkommer om några dagar vad jag tycker!
 
 
Kampanj 2:
 
Har även fått möjlighet att prova ljudböcker från storytel.se. (Gratis)
 
 
Njut av ljudböckerna direkt i din mobil!
Det du behöver är:
- En iPhone eller Android
- Datapaket med Frisurf
- Svenskt mobilnummer
 
Har än så länge prov lyssnat på några böcker när jag diskat och fixat här hemma. :) Men jag kommer lätt in på andra tankar och glömmer av att lyssna. Så ibland har jag missat massa! Så för min del gäller det att ligga ner avslappnat och lyssna! Tänkte prova detta på semsestern!
 
Vill du prova att lyssna på en bok från storytel, så lämna en kommentar med mejl adress, så fixar jag det gratis åt dig! :))
 
Har du haft din mejl adress registrerad på denna sida innan, så går det inte. Utan du måste vara helt ny på det.
 
 
 
 

Buzzador

Jag har under en längre tid varit meddlem på buzzador.com. Har tagit lång tid att komma med i en kampanj, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :) Är det inte så man säger?
 
Som Buzzaor får du möjlighet till att prova på tjänster och produkter gratis, vissa kampanjer kostar och då står det klart och tydligt. Men du får köpa det  till ett kraftigt reducerat pris, oftast 50 % lägre än i butik.
Sen ska du ut och buzza om produkten/tjänsten som du får prova. :) Prata med vänner, kollegor, skriva om det i sociala medier m.m. Allt för att sprida om hur just nu tycker och känner om produkten/tjänsten. 
 
Låter det intressant? Tryck då HÄR och registrera dig! :) (Mitt användarnamn är isset)
 
(Om du trycker på HÄR hjälper du mig att få mer poäng ;) Det skulle göra mig jätte glad!)
 

Älskade Jobb!

Soliga, fina och "varma" dagar är mitt jobb underbart! :) Och idag har varit en sådan dag!
 
Inte i alla jobb man får se allt detta fina! ;))
 
Eftersom jag inte varit inne på datorn på hela helgen, så har jag några få men roliga kommentarer att svara på nu, så det ska jag göra! ;)
 
 

Ebbarp

I söndes var jag hemma hos min älskade pappa och hälsa på, skulle även lämna av älsklings klyv som vi haft förvarad på ett annat ställe.
Blev goo fika, skit prat och bara en massa mys i "värmen".... Där det inte blåste var det varmt i alla fall :) Sluta med att vi var där hela dagen, fixa med ett kylrum och hjälpte farfar med hjullastaren m.m.
 
Ibland funderar jag på varför jag inte bor på landet :) Älskar livet där, så lugnt och fridfullt... Är ju uppvuxen på landet, så jag kommer nog alltid tycka det är speciellt och mysigt <3
Men samtidigt är det skönt att bo i lilla laholm, nära till det som man behöver! Och slippa allt flängande! :) Så nån gång i framtiden så kanske man flyttar utåt igen.
 
Bilder från mitt hem hos pappa <3
 
 
 
 

Cross Mys ;)

Helgen har sprungit förbi och nu är vardagen här igen! Men bara tre dagar kvar, sen har jag en veckas semester! :) Ska bli gott!!
 
Har inte suttit vid datorn alls i helgen, så jag får köra ett inläggs maraton ikväll! ;)
 
I lördes var det åter dax för Crossen för min älskade J <3 Några har frågat mig om jag inte tycker det är tjatigt att köra för J till crossen och varför jag inte kör hem igen utan stannar!?
Å det ska jag svara på nu mina vänner ;)
 
Jag ser lördagen som min slappe dag! Inga måsten, utan bara koppla av! Och av någon anledning kopplar jag av riktigt när jag är iväg med älskling.. Så i dags läget trivs jag...
Brukar ha med mig en riktigt bra bok som jag ligger i bilen och läser! ;) Och så går jag lite med Theo, kollar lite när J kör och så pratar jag även skit med dom andra som är där! ;) Så mysigt och trevligt!
 
Just nu har jag påbörjat en liten serie som Nora Roberts skrivit! Gillar henne som författare och om jag ska vara ärlig, läser jag bara böcker som hon skrivit just nu ;) Inne i en sån period!
 
 
 
 

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0