Nu är man hemlös!

:) Har just nu inget hem... Inte mer än detta tillfälliga hos jockes föräldrar. Har idag, äntligen, lämnat Malörtsgången bakom oss! Å imon ska vi flytta in i vår nya!! wiiii.. Längtar...
Lägenheten blev godkänd!! Kändes så bra och vi slapp att betala något! :)

Just nu ligger Vevvelina i vår säng, tänkte göra henne sällskap.. Är såå trött!

Tänkte bara berätta att idag har jag å vevvelina vatt i halmstad och handlat "staket" till min å älsklings fina trädgård... 900 kr sluta det på... Mycket för grönt nät å några pinnar!

Nä nu blir det sängen!! Sov gott!!

Så skönt!!

Nu är det FÄRDIG städat!! Sitter just nu å bara njuter! :)
Får man hoppas att hon som ska besiktiga lägenheten godkänner städet bara! För i så fall lämnar vi lägenheten imon kvart övet ett! Så gör mig en tjänst ni som läser. Håll tummarna för oss imon!

Tack så J***A mycket mamma å grannen Fia för all hjälp! Betyder massor för mig! <3

Ikväll är det äntligen Greys... Å sen blire sängen! Å imon ska ja ta sovmorgon!! Bara två nätter kvar med, sen bor vi på Timjangången 23!! LÄNGTAR!! :)

Ha en fin kväll alla!!  

Inneboende..... :)

Just nu sitter jag i min säng hos jockes föräldrar... Å den är placerad i deras vardagsrum! Å givetvis firar jockes föräldrar silverbröllop imon... Så här ska hit en massa folk. Suck... Tycker synd om dom!! Men är sååå tacksam att vi får bo här. Så vår andra snuskiga lägenhet kan bli ren innan man lämnar den.

Så för att uppdatera hur det går med flytten.... lägenheten är tom... Så städandet har börjat! Men imon jobbar ja hela dagen, å sen på kvällen så ska Tommy å Magareta firas. Plus att ja tränar.. så imon blir det inge städ.. På Onsdag ska det städas som bara den, får hjälp av mamma å grannen Fia! Så de ska nog bli färdigt då.. för på torsdag kvart över ett ska den besiktigas! Hoppas att städet blir godkänt.. Å sen på Fredag, kvart över elva får ja nycklarna till den nya lägenheten!! wiii Längtar.. Men det är rätt så mysigt att bo här.. Många runt omkring en.. Händer saker hela tiden!

Å vet ni va ja lyckats med??? Har packat ner två nycklar som ska lämnas in på torsdag... Panik!!! Måste hinna leta upp dom också.. Men hela garaget är fullt så det blir inte lätt å rota runder där! Plus att vi har fullt med saker inne i huset med! Tänk va man samlar på sig!!

Nä klockan springer iväg.. uppdaterar när tiden finns.... :)

Tisdag!

Va kallt det är idag! Å ja e seeeg... Men det ordnar sig nog! :)

Har nu börjat packa lite försiktigt! Tror ja har koll på läget! Men ja vet ändå inte!

Har fortfarande inte fattat att ja snart ska flytta! :) Känns så overkligt! Å ja längtar så jädra mycket efter den dagen då ja har lämnat denna lägenhet och hämtat ut dom nya nycklarna! Låt den dagen komma nuuuu!
Är ju bara en vecka och fyra dagar kvar tills nycklarna är våra! :) wiiiiii

Gårdagen var underbar, super roligt att jobba! Vilket ja först inte trodde, men ja släppte allthär hemma! Å de behövde jag!

Nä, inget blir ju packat om ja sitter här å svamlar... :) Ha en fin dag alla där ute!

Stress är min vardag!

Hur stressar man av, när man har så jädrans mycke att göra! Några bra tips?

Annars är det jobb i kväll.. Börjar 15 å slutar 21.30... Fast ja hade gärna vatt ledig, så ja hade kunnat få packat lite till! Tyvärr lägger ja ner allt när ja är stressad, så idag har ja inte gjort mycke, ja har vatt ute med hundarna å ätit frukost! Ja borde packa.. Men ja har ingen ork! Bara vid tanken på allt ja har att göra, vill ja bara kräkas! Men ja MÅSTE tänka att allt löser sig och att ja kommer fixa det! Fast det är svårt att tro nu!

Nä, nu ska ja lägga mig i soffan å inte röra på mig förräns ja ska ut med dogsen igen!

Lördag!

Har haft en känsla idag som jag inte kan namnge, tryck över bröstet, kändes som om känslan skulle äta upp mig innifrån och ut! Men som tur är har den släppt nu.
Igår var det personalfest, mycket trevligt och roligt! Mina arbetskamrater åkte nog hem vid elva, tror ja det va, men ja å Nina stanna ett tag till! Mycket dricka blev det! Alldeles för mycket! Men ibland blir det bara så.

Packandet går framåt, men tyvärr går det sakta! På fredag beräknar jag att ja ska vara klar! Så vi kan tömma lägenheten på söndagen, jobbar nämligen dygnspass den helgen. Å sen är det städ och flyttveckan! wiiiii Längtar!! Eller ja längtar inte till städet, men till flytten! :)

Idag har ja, bakfull som ja är, tvättat, plockat iordning så mycket det går och städat toaletten, ska snart ta dammsugaren och dammsuga upp all skit som ligger på golven. Men av någon anledning har ja oftast väldigt mycke energi dagen efter kvällen före! hahahha, va knasigt det lät!

Nina! Du betyder massor för mig, ja vill att du ska veta att du kan ringa mig eller komma hem te mig å prata när du vill! För ja vet att du finns där för mig! Ibland behöver man bara prata av sig! <3 Ja behöver det! OFTA! :) Å tack för igår! :)

Å mamma  jag älskar dig! Å Tack så jätte mycket för igår!

Till sist men inte minst! Min underbara bästa vän Joakim! <3 jag älskar dig så himla mycket! Är så glad att du finns i mitt liv, att du står ut med mig och mina brister! <3 Kan aldrig tacka dig nog för allt du gjort för mig, för alla gånger du ställt upp för mig! Älskar dig!

Puss

Vilken underbar dag!

Måndagen är här igen! Å den börja mycket positivt! Vi ska nämligen flytta! Nu är det 100% säkert, för ja har redan skrivit papprena! :) wiiii Vi får trädgård och två sovrum.... Så jädrans bra!
Å sen har ja även vatt hos Sheela! Sen förra tisdagen har ja gått ner 1,8 kg! Å totalt på 13 veckor har 14,7 kg försvunnit! Ja kan ska ni veta! Eller ska ja veta, kankse det ska vara! :) Är sååå glad!!

Så nu börjar packandet! För det är mindre än tre veckor tills vi flyttar! Så ja lär ha å göra! :)

Ha en underbart fin solig dag alla där ute!

:)

Nu äntligen har vi tagit ner jul-slingan vi hade på balkongen! :) Så nu är julen helt över!
Och jag kan med 95% säkerhet säga att från och med den 1 Maj, har vi en annan adress! wiiii
Men det är inte hundra än... Jocke ska ta ett snack med hyresvärden imon! Så får vi se efter det!
Jag återkommer med klarare besked imon eller på Tisdag!

Nu ska ja fortsätta att plocka iordning här hemma! Sen ut med Theo, sen blir det sängen!
Ha en underbar kväll!

Stackars Theo! <3

För en stund sen så hade Dacke ståndskall på Theo, han sprang runt honom, sprang fram å bet honom och skällde som bara den! hahaha Precis som om han jaga Theo! Tyckte så synd om honom...
Å sen har sina ryck, när Theo inte ser honom, så smyger han framåt och sen så springer han fram å anfaller Theo!
Men just nu är han ute med Jocke, så ja å Theo har en lugn stund! <3

Helg...

Så skönt! :) Dagen börja dåligt! Men just nu är den bra! :)
Vet inte om ja är inne i en period igen! Men de kan ju bara bli bättre!

Ja hoppas att ja kan komma med en riktigt positiv å rolig sak senast Tisdag! Men ja nämner inget än!

ha en underbart solig å fin dag!

En sån där dålig dag!

För att börja med något bra, så igår gick jag, Nina å Evelina till vallberga och tillbaka igen! En riktigt skön promenad! :)

Men sen igår när ja skulle lägga mig, så kom ja inte till ro! Vred å vände mig och fick gå upp flera gånger! Vet inte vad klockan var när ja somna, men de va sent! Så ja somna å direkt efter ringde klockan, eller så kändes de iaf! Å sen har inte min jobbedag vatt fantastisk heller, mycket av min energi och tålamod hade gått åt innan ja kom hem! Så ja har i stort sett suttit i soffan fram tills åtta, då ja tvinga mig ut på en promenad med Theo. Var faktiskt duktig och gick min timmes promenad! Men det tog emot!!

Nu sitter jag här å skriver, ska snart ta disken, ut med Dacke en sista runda och sen ska jag sova! Är sååå trött!!
Å ja hoppas på en bättre dag imon!

Sov gott!

Tisdag....

Igår var jag inne hos Yasse och hälsa på i hennes fina lägenhet! :) Å så var ju Simona där med! Var såå roligt!! Var en hel evighetsen ja träffa dom senast! Måste vi göra om igen! Å snart!! 

Idag har ja fått städat över lite snabbt i min tråkiga/fula lägenhet! Har börjar känna ett slags hat mot den! Men ja får tänka positivt! Ska inte bo här för evigt!! Nån gång kommer ja härifrån! Men frågan är NÄR? 
Har även fått erbjudande på en annan större lägenhet! Men hyrorna är fruktansvärda! Är super dyrt att bo här där ja bor! Så ja vet inte om man ska flytta till större, eller köpa hus! Får disskutera mera med jocke när han kommer hem!

Har idag haft besök av Kussen Moja, Söte Felix, Moster Nice, Mormor å mina kusiner Micke å Andre! <3 Mycket trevligt! :) Dom är såå söta! Ja ringde till dom imorse för ja kom på att ja inte har någon kaffebryggare, den gick sönder på min födelsedag, så att dom inte förväntade sig kaffe! För de kunde ja ju inte bjuda på! Men när ja öppnar dörren, står Mormor där med en kaffebryggare.. <3 Då hade dom köpt det till mig, plus kaffefilter och kaffe! Sååå sött! :) Blev i alla fall super glad! Så Tack...

Nu ska ja snart laga lite middag, för att sedan bege mig ut å gå! Traska å åter traska!! :) Älskling ska ju jobba över.. :( Är glad att han har ett jobb, men man vill ju ha honom hemma med!

Är ledig imon med, å då kommer Moster Linda, Irma å William på besök! Ska bli såå skoj det med!

Ha en underbar kväll alla där ute!

Grattis min älskade pappa! <3

Idag är det min pappas dag! Ska snart gå i duschen för att sedan bege mig till pappa! Äta lite mat och umgås! Alltid lika trevligt!

I helgen har ja knappt vatt hemma alls! Varit bortbjudna på middag varje kväll och sen har vi hjälp Timmy att flytta! Å så flyttar han till knäred av alla ställen, trodde aldrig att ja skulle köra till knäred på min fria tid, men nu har ja vatt där både i fredes och igår! Suck... :)

Dacke blir tuffare för varje dag som går! Tuff som bara den! <3 Å min stackars Theo gillar inte honom alls! Eller är vi ute tycker han det är kul! Men inne vill han helst slippa honom! Å Ute är Dacke fortfarande en liten fegis, men inne sten tuff! Men de ändras väl!

Ska även idag besöka Conrad! Känns tomt här utan han.. Han ska få en fin sten där det står hans namn å så!

Hoppas ni andra får en underbar Söndag!

LåångFredagen! :)

Så då var jag inne på andra dagen av min långledighet! :) Så skönt!! Men inte har man fått sova ut på morgonen inte! Så är det när man har bebis säger dom! Å ja har ju bara en liten valp... Å han är så underbart söt... Å snäll, när han sover då! :) Vilket han gör just nu!
Älskling och storfisen är å tvätta jockes föräldrars bil idag och jag å lillfisen har städat.. :) hahaha, eller de e jocke som tvättar bil och jag som städar, men de hoppas ja ni förståd! :)

Tog för en gångs skull lite bilder igår, som ja tänkte visa för er! :)
Teddy och Theo när vi var ute på långpromenad!Jocke tvättar vår bil! :)Tommy (Jockes pappa) sitter och myser med Dacke!Sen fick vi även besök av två små söta påsktanter.. :)

Nu ska jag gå å duscha, för ikväll ska jag, jocke, Theo och Dacke på middag! :) Kalkon ska de bli!

Ha en underbar Fredag alla där ute!

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0