....

Igår var min känsla så här:
Jag kan lika gärna lägga mig ner och aldrig resa mig upp igen!

Känner så idag också, men ändå så är det inte lika illa som igår! Det är inte böl varning på det idag, som det var igår! Har mina underbara vänner som ja pratat och ska prata av mig med!

Idag har jag tagit svininfuensa vaccinet, alla som säger att den inte gör ont, ljuger enligt mig!! :) Kände sticket, känder ett svidande spridande känlsa i armen! Och just nu har ja ont i armen å det onda går även upp i nacken! Men de kan ju bara bli bättre... hoppas ja iaf, men har fått höra det ena å andra, å det låter inte trevligt.

Imon ska ja träffa Nina, har även bokat med Simona att vi ska ses i helgen och jag hoppas att Yasse kan med!
Så håll tummarna alla för mig nu, att ja inte blir sjuk av sprutan.

Kramis

Måndag....

Imorse vid kvart i åtta ringer mitt jobb (dc) och undrar om ja kan tänka mig att jobba idag! Vilket ja igentligen ville, men i helgen fick ja inte tvättat eller städat eftersom ja bara mådde allmänt dåligt, så ja fick tacka nej! :(
Å det gjorde inte att ja mådde bättre inte, men fick ändå städat å tvättat idag! Älskling dammsög och torka golven när ja var å handla, men allt det andra gjorde jag! :)

Så imon blir de inge dubbelmöte för mig inte, utan ja ska hoppa in å jobba på DC! :) Love it!! Har möte med dc på eftermiddagen, men mötet på mitt andra jobb slipper jag! Yey!! möte är inte min favvosyssälsättning!!

Nu sitter jag här och väntar på Evelina, vi ska inte göra någe speciellt, ska bara umgås lite. Av dagen som är kvar ska följande göras, laga mat, diska, duscha och så hade ja tänkt kolla nått avsnitt Greys. Ja just det, ska även följa Evelina hem!

Så till er alla där ute som förtjänar det! Ha en trevlig kväll!!

Kramis

Suck, Suck, Suck!!

Säger jag om denna helg! :(

I fredes var jag och joakim å kolla på lägenhet, en jätte fin lägenhet, men efter att vi räknat på det, fick vi besluta oss för att tacka nej!!!! å sen var denna helg förstörd, så kändes det iaf!
Men det rätta snabbt till sig på lördagen när jag var på kalas hos mormor! :) <3
Idag har ja vatt så jädra slöö! Fattar inte varför, har sovit bra hela helgen, kankse var vädret. Jag hoppas på att morgondagen är bättre.
Ska snart duscha, jocke ska bli klar först bara, sen blir det sängen.

Sov gott!!

Grr.. Tikar!!

När man har en hanhund, så är inte tikar populära hos hundägare under vissa perioder om året! Inte om man frågar mig iaf!! Just nu är Theo såå jobbig att vara ute å gå med, han är stressig, springer hit och dit å nosar överallt, struntar i vad man säger och sen är han små pipig hemma, å kan inte ligga still på ett å samma ställe för länge!! Suck, suck, suck!! Ja hoppas det går över snart!!

Idag har ja jobbat.. Vatt en super bra dag! Känt mig glad hela dagen! Men ändå så finns där en oro i mig som ja bara inte kan få bort! Å det för med sig andra negativa saker det med! Min oro gäller jobb! Ja vet fortfarande inte till hundra procent vad som händer med mig 1 Dec. Har ju som sagt fått ett erbjudande ja inte alls är intresserad av! Men eftersom ja inte får höra någe från chefen, så är ja rädd att det är det enda som finns att få! Ja kommer givetvis att sköta mitt arbete ändå, för jobb måste man ha! Men det känns ju inte bra i kroppen! Ja går och är små deppig, blir irriterad lätt, har verkeligen inget tålamod! Hemma går det an om ja blir arg, men på jobbet så måste ja skärpa mig, där kan ja ju inte få några utbrott och det medför att ja är helt slut imellanåt när ja kommer hem!
Ja får hoppas att allt löser sig på det bästa sättet och ja försöker verkeligen tänka positivt, men det är inte lätt!!

Annars så har det hänt en del jätte roliga saker med, tror det är därför ja mått så bra idag, men det är inget ja tar upp här... Inte än iaf!! :)

Nu ska ja duscha, älskling kommer snart hem! å då tänker ja vara sängliggandes, sov inte jätte bra inatt, så ska man orka jobba får ja lägga mig i tid!

susa sött gott folk!

Onsdag!

Till Moster:
 "Hej hej, ska ringa imon å se om ja kan fixa ett gäng änglar som ni kan kolla på! Har du några önskemål om hur dom ska se ut? Ja kan ta pengarna på lördag i så fall! Så du behöver inte föra över te mig.
Jag hör av mig imon. Du vet inte alls hur många som vill ha?
Men som sagt ja hör av mig imon!  "

Dagen har gått i ledighetens tecken. Har spenderat eftermiddagen och kvällen med Evelina! :) Blivit en del trams och flams.. haha och så har vi kollat på twilight! Me Like a lot! Eveina gilla den också! mmmm säger jag bara!

Å Onsdagar betyder ju även Greys anatomy! Tror faktiskt att Onsdgar är min favorit dag! Har ju igentligen ingen, men på onsdagar mår ja som bäst om man tänker tillbaka! :)

Sitter just nu å lyssnar på Melissa Horn - New York! Love it soo much! Låten Hanna är också en favorit!

Nä nu får du ringa mamma, väntar på ditt samtal, måste ju gå i duschen, ska ju jobba imon, sängen ropar för fullt på mig!! :) maaamma??

Sov gott! <3

kläd och inredningsparty!

Är precis hemkommen från mamma, hon har haft ett kläd och inredningsparty! Mycket fina "grejjer". Köpte eller beställde ett smycketräd och en gubbe som var som en skål! :) Får väl visa bilder sen när sakerna kommit. Köpte även en ängel till! Dom är så fina.



Finns en tjej som sitter och gör en massa änglar som hon sen säljer för 100 kr styck. Det är nämligen så att hon förlorat sitt barnbarn i cancer, så hälften av pengarna går till material och resten sätts in på cancerfonden. Så dessa änglar betyder extra mycket för en. Ja kallar dom för mina skyddsänglar. Köpte även en till lillasyster idag! Hon ble super glad! (okej, ja köpte den för mammas pengar, men det är tanken som räknas) hahaha

Tog en sovmorgon idag som ja verkeligen behövde! Sen åkte jag och jocke hem till Farmor och Farfar. Farfar hade problem med datorn och Farmor bjöd på mat! Ingegerd var också där, (farfars syster), Alltid lika skoj att träffa henne. Är inte så ofta, hon bor nämligen i Göteborg.
Bestämde även då att Farmor och Ingegerd skulle komma hem till mig på kaffe vid tre tiden, Ingegerd har ju inte sett min lägenhet, så då passa det bra idag. Eftersom ja var ledig!

Så här kommer en bild mina två älsklingar! :) Farmor vill tvunget att ja skulle ta bild, för det är roligt att ha sebare i livet, men hon skulle absolut inte titta in i kameran! Å Ingegerd vill igentligen inte va med på bild alls! hahaha

Nu ska ja lägga mig hade ja tänkt, ska kolla lite Greys anatomy! Min favvo serie!!

Sov gott alla mina nära och kära!

Första dagen denna vecka över!

Så då var hela Måndagen slut! Suck suck suck!

Idag har ja vatt nere i vår stora stad och bytat batteri på min å jockes klocka, sen har ja även shoppat två par nya öronhängen! :) Blir alltid lika glad när det handlar om smycken! Me Love <3

Har även fått ett erbjudande på en större lägenhet! En trea! Gick å kolla upp var den låg nånstans innan idag! åå va ja vill ha den, ligger bra å det är en stor trädgård! :) Det enda negativa är att det bor någon ovanför en. Men man kan inte få allt! Så nu ska vi ringa den som bor där, å boka en tid, så vi kan komma å kolla på den. Å så ska jocke prata med sin chef, för vi måste ju veta om han får behålla jobbet eller ej, innan vi flyttar någonstans! Så det finns många frågetecken än innan vi kan bestämma oss, å vi har bara en vecka på oss! Så det gäller att ligga i!! Men ja lovar att uppdatera när vi bestämt oss.

Älskling kom precis hem, dom har börjat att jobba skift! Å han har eftermiddag denna vecka.

Väntar på Maria, att hon ska höra av sig, vi ska antagligen gå med vovvsingarna snart! Ska bli gött.. slippa gå själv när det är mörkt! Hatar mörker!

Har mått så super bra idag, inte känt mig nedstämd en enda gång! :) Älskar dom dagarna, när allt känns bra å att allt kommer att lösa sig! Men dom är tyvärr få!

Nu ska ja umgås med älskling en stund!

Kramis

Leedig!! :)

Så nu har jag "förhoppningsvis" tre lediga dagar framför mig! :) Har även varit ledig idag, men har städat,handlat, kört för älskling och just nu håller jag på att tvätta.
Har haft en jobbig dag, varit fruktansvärt irriterad och mått allmänt dåligt, så det är tur att jocke inte är hemma. Men som tur är har det ändrat sig nu... Känner mig gladare igen. Kan ju vara för att städningen är över! :)

Igår passa ja en underbart söt liten Doris! En valp på ca 10 veckor, trodde att Theo inte skulle acceptera henne, men det gjorde han, var snarare hon som inte accepterade Theo! hahah
Hon morra som bara den i början och kom han för nära högg hon mot honom.... Men de va ett sånt litet mesigt morr så ja å jocke bara skratta åt det! :) En sån här vovve ska ja ha i framtiden... Men de dröjjer MÅNGA år hoppas jag!

           

Visst är hon söt!! Å kolla på bild 3 så liten hon är! :) <3

           

Theo hade full koll på henne, som ni ser på bild 4! :)

Har börjat lyssna lite mer på Melissa Horn nu, älskar hennes musik! Så om ni inte hört någe från henne, så gå in på youtube eller spotify och lyssna!

Nu hade ja tänkt att ja ska duscha å sen ska ja lägga mig i min nybäddade säng och kolla Greys.. :) Så slappa står på schemat ikväll!

Ha en underbart mysig Söndag!

Kramis

Helg igen..

Oj, va ja är dålig med min blogg nu för tiden!! Tiden räcker inte till, å när ja väl har tid, så orkar ja inte sätta mig vid daton. Å sen består mitt liv just nu av att jobba å sova! Jobbar inte mer än innan, men av någon anledning känns det så.
Mår heller inte så bra psykiskt, finns många tankar å en väldig oro i kroppen! Inget ja kan ta upp här tyvärr, men dom flesta som känner mig vet va det beror på.
Imon är det jobb, jobbar mellan elva på förmiddagen och åtta på kvällen. Sen e ja ledig söndag å måndag iaf, resten av veckan har ja inte koll på.
Idag har några av mina arbetskompisar tagit den där omtalade influensa sprutan, ja hade med tänkt ta den, men hörde sen på radio att det så klart finns biverkningar på denna med. Vilket ja redan visste, så då bestämde ja mig att ja tar den på måndag istället, eftersom ja ska jobba imon. Vill ju inte stanna hemma från jobbet för att ja tagit sprutan å blir dålig!

Kollar just nu på Idol, förstår mig inte alltid juryn!? Här sitter man i soffan å nästan skäms för va dom gör på scen, å då får dom hyllningar av juryn, men när man själv tycker det är bra, så blir idolerna sågade!! Fattar inte alls det där, så sammanfattningsvis så är det ju bra att ja inte jobbar med musik! hahaha

Nu ska ja ta en dusch, sen blire sängen å Något avsnitt Greys anatomy.. :)  (om ja orkar då)!

Ha en härlig kväll å sov gott när det väl blir dax!!

Måndag...

I helgen hände inte så mycket, jobba i lördes (inbeodrad) och igår satt ja mycke vid datorn, å så kolla ja film.

Idag har ja städat, tvättat, duschat, handlat, vatt ute på långpromenad med Theo. mm, hunnit med en del.
Just nu sitter jag här vid datorn och lyssnar till Jonna med rockens snarkningar! Han kan snarka vill ja lova! Å sen helt plötsligt drar han häftigt efter andan så han "typ" snarkar inåt! hahaha Han prata med mig för en stund sen med, vet inte om det var i sömnen eller han ville säga någe!! :) Men hörde inte, så ja får la fråga när han vaknar!

Ska snart börja fundera på middag, jocke å Jonna vill ha pizza, men ja e inte så sugen på det, så ja får la hitta på någe annat!

Kramis till er alla!

Ledig helg!!??

Min lediga helg tänkte jag spendera med inbeodring på jobbet, jobbar imon mellan halv ett och halv tio på kvällen! Underbart!!
Men det är bara att gå till jobbet med ett glatt leende å göra sitt bästa, känner mig osäker inför morgon dagen, Ska ha arbetsuppgifter jag aldrig annars har!! :( Men på något sätt ska de la bli bra!
I Tisdes var ja å spela laserdom och åt på wild west med mina arbetskamrater! :) Vilket var super skoj! Glömde kameran, men men, de e ju inte allt!

Annars har veckan bestått av jobb, jobb å jobb!!

Nu ska fortsätta att kolla Idol! Har än så länge inte någon kommentar om detta! Kommer kanske, eller så kommer det inte!!

Ha en underbar fredag med en massa myyys!!

Måndag

Ny vecka, nya tag... :)

Dagen idag har gått i lugnets tecken, tvättat, slappat, passat Teddy, träffat syster. mm, det är vad som hänt i kortfattade drag. Tänker inte gå in mera på det nu iaf..

Veckan består av jobb, möte och imon kväll är det dax för laserdome och mat på wild west. :) ska bli skoj. Ska dit med mina underbara kollegor på örta!

Nu tänker jag lägga mig i sängen och kolla på twilight :) Älskling ska sova, så han orkar med sitt arbete.

Sov gott

Kramis

Twilight <3

Jag och vampyrfilmer går inte ihop! Men idag har ja ändrat mig totalt, i alla fall när det gäller vampyrfilmen twilight! Har läst väldigt mycket om boken och filmen på olika bloggar och folk verkar som besatta av den! Men ja har inte funderat så värst mycket över det, har även inte vatt så intresserad av att se den heller!

Men idag så bestämde jag å älskling oss för att se den! Enbart för att många har nämnt att den e super bra. Min allra bästa vän Yasmine och hennes två underbara systrar sa till mig att ja skulle göra mig själv en tjänst om ja inte titta på den och ja förstår nu vad dom menar!! Twilight är en av dom bästa filmer jag sett och ja längtar tills den andra filmen new moon har biopremiär den 20 Nov!! 

I början av filmen säger ? kommer inte ihåg vad hon heter, till Bella (Kristen Stewart) att visst är Edward (Robert Pattinson) snygg. Vilket ja inte alls höll med om, men oj vad det ändrades, visst dom sminkar han så klart annorlunda å så med, men karaktären utvecklas till något helt underbart tycker jag!

Det jag nämde i början med att alla verkar besatta!! :) Hur verkar inte jag då!? sitter här tolv på kvällen/natten å bloggar om just Twilight!! ha ha ha Kunde bara inte släcka lampan å somna, var tvungen att gå upp å starat datorn för att blogga om filmen! Besatt?? hmm... känns som man blivit det! hahaha

Men va lugn, tänker inte skriva så mycket mera om detta förräns efter nästa film, som ja måste gå på bio för att se, annars dröjer det längre än till 20 Nov innan ja får se den!!

Funderar att även läsa böckerna, men ja tror inte jag vill göra detta innan filmen, eller ja vi får se helt enkelt! :)

Nu ska ja Sova, för nu helt plötsligt blev jag super trött! Sov gott till er alla!

Kramis

Kanelbullens dag!

Å jag har inte ätit en enda kanelbulle! :) Men det gör inget!
Har därimot städat idag, å det behövdes vill jag lova.. Tog lång tid, men vill man ha fint får man lida pin! hahaha

Skit va det blåser igen! Låter som om väggarna ska rasa in!! Har blåst hela dagen! Suck... Hatar detta väder!! Man till och med känner hur blåsten tar tag i huset imellanåt! Så nu tycker jag att det ska sluta! Kommer ju aldrig somna ikväll om det ska blåsa så här!!

Har inte haft någon lust att blogga idag, för ja tycker att ja igentligen inte har så mycket att berätta! Men ett litet inlägg fick det bli!
Ska snart lägga mig i sängen å kolla film!

Kramis å god natt..

Lördag!

Höst, Höst, Höst å mera höst! Nu är den här i alla fall, längtar just nu till vintern, hösten är ingen populär årstid för mig alls!
Har precis kommit in från en kvällspromenad med Theo, han var igentligen inte alls intresserad av att gå, men han var ju tvungen, klarar ju inte sig till imon!

Å nu ska jag krypa ner i sängen å kolla film! :)

Sov gott alla nära å kära!

Kramis

Torsdag idag

Jahopps, då var ytterligare en Torsdag här, å den e med snart slut. Igår var det äntligen dax för Grey´s anatomy igen! :) Love it!! Var ett väldigt jobbigt avsnitt om man säger så! Men ja fälde inte en ENDA tår från ögat!! Konstigt nog!? Men mitt svar är väl att ja har så mycket i huvudet nu, som gäller min framtid, å den ser inte jätte rolig ut för tillfället! Å sen är man inte inne i serien än! Men ja längtar redan till nästa avsnitt! (fast ändå inte), för då kommer ja närmre den dagen ja inte vill möta för tillfället!

Idag har man jobbat, var en intressant dag, men mer än så kan ja inte gå in på här! Å nu sitter jag å väntar på älskling, men han slutar inte förräns sju, så innan dess ska ja hinna med lite tvätt, disken från igår :(, å en dusch! Så man har ju att göra!

Önskar er en trevlig kväll!

Kramis

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0