Orättvist!

En klump i magen har infunnit sig!


Man borde ta vara på livet mer, man borde njuta, inte lägga tid på negativa tankar och händelser...
Jag har en underbar familj! Vi mår bra och är friska! Det är allt som betyder något.

Nu är jag inte deppig, utan fick höra att en ung tjej gått bort i cancer inatt. En tjej som gått i samma skola som mig, ingen jag umgåtts med, men nått ord har man bytat med henne.
Alla mina tankar går till hennes nära och kära!

Vila i frid

BVC

Har idag vatt på läkar besök med lill snuttan! Fick svar på viktiga frågor kring henne, så nu känns det som att det ska ordna upp sig för oss.. Håll alla tummar och tår :)

Älsklingen precis innan vi åkte hemifrån:

Gunga...

Är något lill hjärtat tycker om! <3 Har köpt en sån där gunga med 6 gung lägen å en massa olika ljud. :) Några vänner till oss skulle sälja den.. Så det passa oss perfekt.

Annars rullar livet på, myser å ammar en massa <3 Har inte riktigt kommit in i nån vardag, men de kommer väl. Jocke har ju bara jobbat två dagar än så länge.
På fredag blir hon fyra veckor. Tycker än så länge att tiden går lagom fort. Inte så snabbt som många säger. Men de lär väl ändra sig med. Helt plötsligt börjar hon skolan eller nått! :)

Nä nu ska jag återgå till en av sommarens höjdpunkt, allsång på Skansen!

(Bilden är tagen under gungning)

BVC

Sitter nu och ammar och känner mig små stressad. Ska vara på BVC halv två och vi har precis gått upp! Blir ju så när man har en vaken tjej halva natten. Så när hon ätit, blir det blöjbyte å sen får vi små springa så vi hinner i tid. Jo.. Jag borde ta på mig kläder med kanske. Annars hamnar Laholm i chock!

Trevlig dag önskar jag er!

Första posten har anlänt!

Mineas första post har kommit ;) Dock med fel efternamn. Men de är iväg skickat, så det ändras nog snart. :)

Har nu i två dagar haft bihåls huvudvärk!! Sjukt jobbigt! Hoppas det ger med sig snart! Behöver ju fixa lite här hemma. Men jag sparar just nu all ork till mini älsklingen här hemma.

Ha en fin dag!

När bägaren rinner över...

Det inträffa i lördags eftermiddag, Jocke hade först kört cross på förmiddagen och när han kom hem dök pappa med familj upp för att hälsa på prinsessan! Sen var det dax för Jocke att åka iväg å köra gokart med några vänner!

Under den tiden pappa med familj var här skulle vi tömt blöjhinken, den var nämligen överfull, men eftersom vi hade besök hans det inte med.

Så min älskade äcklige hund Dacke körde igång och festa på ovanvåningen. När jag sen upptäckte detta, med en lessen tjej i famnen brast det totalt! Hon hade ingen bra dag alls i lördes!
Ringde Jocke men han svara inte, ringde sen jockes föräldrar och bad dom komma ner och hjälpa mig, vilket dom gjorde! Tack gode gud för det!

Hade bokstavligt blöjor överallt, bajsblöjor då!!

Två veckor

Älsklingen har funnits hos oss i två veckor nu! Känns som om hon alltid vatt hos oss, fast samtidigt inte!? Kan inte förklara känslan riktigt :)

Hon har kommit in i en närhets period, så jag bär och bär och myser! Funderar på att köpa en bärsjal... Så jag åtminstone kan fixa med disken å ha lite undan plockat i vårt hem.

Nä nu kallar plikten på mig :) <3

Framtids önskning!

Jag trodde att efter hjärtat tittat ut, då har jag en massa att skriva om! :) Vilket jag igentligen har, men jag vill ju inte skriva ut för mycket om Minea och vårat liv!
Så vi får se hur det blir med bloggen i framtiden, jag slutar inte, men jag vill inte heller känna krav på att blogga.

Idag är det lördag och prinsess bröllop ;) Lär väl sitta och kolla på det skulle jag tro, om Minea godkänner det då. Å kan ni tänka er, igår 18.49 har hon varit hos oss i en hel vecka! <3 Kärlek <3

Älskade barn!

Tänk att hon varit hos oss i hela 5 dagar! <3 Vi tar dagen som den kommer och bara njuter!

Älskade lilla flicka! Mamma och pappa älskar dig!

Alice Ellen MINEA

Det blev en maj bebis ändå! Den 31 maj 18.49 föddes vår efterlängtade bebis Minea! <3 4375g stor och 55 cm lång.

Du är så välkommen <3

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0