BVC, Jobbiga dagar & Mjölkfritt.

Idag var det dax för BVC igen, var två veckor sen sist. Var rädd för att hon inte hade gått upp ordentligt efter dessa jobbiga dagar hon haft nu. Men jag kan va lugn, hon hade gått upp bra. Närmar sig 6 kg nu min lilla (stora) tjej. :) Tänk er 8 veckor och väger 5900 nånting! :)

Snuttan har haft några jobbiga dagar nu på senaste tiden. Får riktigt ledsna perioder, skriker hysteriskt och ska bara vara nära, nära en. Har funderar mycket på vad jag ätit, men hur jag än ändrat så har inget hjälpt.
Så idag fråga jag om det kunde va mjölk hon var känslig mot och det kunde det tydligen vara så från och med idag är det mjölkfritt som gäller! Måste verkligen läsa på allt! Finns ju mjölk i så mycket.... Suck... Men vad gör man inte för dom små.
Så inom några dagar skulle vi märka skillnad. Fast jag inte vill att hon ska vara känslig mot mjölk så hade det varit en befrielse om hon är det. Vill inte att hon ska ha ont mitt älskade hjärta!

Så håll tummar och tår att hon snart mår bra!

Morgonen har guld i mun :)

Jaha, våra sovmornar är för tillfället förbi. Hoppas dom kommer igen. :)
Sen i torsdags morse har jag och Minea gått upp halv sex. Så man känner sig smått sliten nu. Dum som man är, passar jag ju inte på att sova när hon gör det!

Men nu känner jag att jag är i stort behov av det, så god morgon och god natt!

Rensning, Klippning & Magknip

Bloggen är färdig rensad och älskling är klippt. Som jag hunnit med massa idag..... Eller inte!

Min stackars lilla älskling har nu haft magknip sen i onsdes! Dock inte hela tiden, men dagarna har varit oroliga, kommer inte till ro och kvällarna har varit skrikiga. Så jobbigt för mamma hjärtat! Fick henne till att sova några timmar idag på mig. Det händer inte ofta vill jag lova. Men både igår och idag har hon sovit i min famn! Det brukar hon inte föredra. Hoppas så innerligt att det släpper snart!

Nu ska jag passa på att sova. Så god natt alla där ute!

Snuttan innan idag när hon låg och sov på mig <3

Rensning

Så då har jag påbörjat en rensning av bloggen! Lär ta lång tid! Men har inte haft ordning på mina kategorier på länge, väldigt länge! Så det ska de bli ändring på. 
Nu ska jag gå och lägga mig, min lilla älskling sover gott, äntligen måste jag säga.  Gör ont i mammahjärtat när hon inte mår riktigt bra! 
 
God Natt! 

Glädje, Lättnad & Bajsblöja

Just nu är min största glädje här i livet en bajsblöja från min dotter. Ni anar inte vilken lättnad jag känner när hon lyckas bajsa.... :)

Hoppas ni få, som läser min blogg mår bra. ;)

Fest

Igår kväll var vi på fest och med facit i hand så skulle vi blivit hemma, lilla älsklingen hade magknip och kom inte alls till ro på hela kvällen!
Vi åkte hem vid halv tio tiden men fick stanna till hos en vän för att amma.
Sen blev vi där ett bra tag, Minea åt och somna sen gott i min famn.

Idag är vi alla ganska trötta, så det blir en slappe dag i soffan :)

Gymmet

Minea kör just nu ett pass i gymmet, samtidigt som hon slänger ett öga på tv:n. Visar ett dansprogram, mycket lärorikt tycker hon :)

God Morgon önskar vi er alla :)

Komma till ro & gräsänka.

Nu ikväll har vi varit hemma hos Jockes kusin Angela och Henrik, så fint hus. Minea skötte sig alldeles ypperligt, men... Det här med att komma till ro borta!? Det funkar inte riktigt för min lilla dam... Vet inte riktigt vad man ska göra för att hjälpa henne?! Några förslag någon?

Lite jobbigt att inte kunna åka iväg för att hon inte kan komma till ro och somna. Men vad gör man inte för sitt älskade allt? :)

Vi hann inte mer än hem förräns mitt andra stora älskade allt begav sig till skogen för att jaga gris. Så nu ligger jag här hemma med en dotter och två vovvsingar och inväntar John blund som jag just nu känner inte är långt borta :) Så sov gott!

Konstigt - Läskigt & sommar med Ernst.

Nått larm gick här hemma innan idag! Hade precis ammat Minea och var på ovanvåningen å bytte blöja, helt plötsligt börja det tjuta!!? Har inte en aning om vad det var för något. Trodde det var brandlarmet eller något, lät som det kom från källaren, men innan jag hann ner så sluta det!? Konstigt, läskigt & oroande! Men men efter det har det inte vatt mera.

Tittar ni på sommar med Ernst? Det är ett favorit program i mina ögon. Älskar egentligen alla renoverings tjoflöjsans Men just sommar med Ernst tycker jag är ett lugnt och harmonistiskt program medans andra program av samma karaktär upplevs stressigt. Vad tycket ni andra?

Dop tankar!

Just nu går jag och älskling i dop tankar. Vi vet hur vi vill ha det, men det är tydligen svårt att genomföra.
Så vi velar fram och tillbaka! Jag hoppas på att ett datum blir bestämt idag. Sen får man utgå från det. :)

Så vi funderar vidare denna fina fredag :)
Första semester veckan är nu över, bara 5 kvar. Hi hi hi... Så skönt att Jocke är ledig så länge.

Just nu har jag skickat ner Jocke för att handla och jag hoppas att Minea vaknar snart för att äta, så vi kan ge oss ut på äventyr i eftermiddag.

Önskar er alla en härlig helg!

Jul. 10, 2013

Nu har Minea funnits hos oss i fem och en halv vecka :) Saker och ting börjar falla på plats. Jag känner mig tryggare i mamma rollen.

Bloggandet funkar dock inte. Har faktiskt tröttnat, vet inte om jag vill dela med mig om vårat liv här hemma i bloggen, använder mig av Facebook å instagram istället.
Kanske får upp lusten igen... Vem vet! :)

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0