Suck.. :)

Va har jag gått med på!?
Skaffa jakthund... Så dumt!! :) Men ja älskar han ändå! Redan.. hahaha
Ibörjan var han sååå försiktig och rädd, att ja trodde att vi fått en liten mesvovve! Men de tar ja tillbaka nu! Han är inte rädd för något! Han har en såååån satans energi!! Flyger runder här hemma på golven å är totalt skogstokig!! Finns inga gränser på den hunden!! Oj oj! sicken utmaning ja har framför mig! Å stackars min andra hund.. han gillar honom inte alls!

Nu ska ja göra mig iordning för att träna lite! Ska bli gött att åka hemifrån ett tag! Slippa att dammtussar som flyger runder här! :)

Ha en fin tisdag alla!!

Så skönt!!

Viktminskningen fortsätter!! Såååå gött! Förra veckan stod ja still, men denna vecka hade ytterligare 1,6 kg trillat av mig! ;) Så nu har ja totalt förlorat 12.7 kg! Så det går framåt!
Nu ska ja gå en sväng med Theo, för att sedan slappa lite. Sen får ja gå i duschen och åka till farfar!

Måndag!

Just nu sitter jag och äter frukost och mina söta små vovvar sover gott! <3 Men Theo tycker inte om honom, Dacke får inte under några omstädigheter gå nära honom... haha.. Men det ändras, när Dacke inte är så jobbig längre!
Har idag hunnit med en del redan, plockat iordning lite sen igår, orkade bara inte ta disken i gårkväll, vatt ute med Dacke ett antal ggr och vatt ute på min och Theos långpromenad!
Just nu sitter jag och väntar på mamma, hon ska komma inom och hälsa på en stund. :)

Idag fyller min underbara Farfar år.. :) Så ikväll ska ja dit å fira honom! Får se om jocke hinner hem, annars får jag, Theo och Dacke åka dit själva!

Ha en underbar Måndag!

Utmaning!

Jag blev utmanad av Kussen Becka och det går ut på att man ska avslöja fyra saker om mig själv.
Vilket ja tycker är svårt, har haft hjärnsläpp i några dagar nu!

1.  När jag var mindre, (kommer inte ihåg min ålder), så tvinga jag alltid min lillasyster (Sandra) att göra Té till mig och gjorde hon inte det drog ja henne i håret! Och då fick ja alltid som ja ville.

2.  När mormor bodde i Laholm, så var vi (tror det var några av mina syskon och nån kusin kanse),ute och lekte. Vi sprang rundor och jaga varandra, så skulle ja springa in på den gatan som hon bodde på och sprang rakt in i ett grönt skåp, såg det inte! Å de va inte något litet skåp heller!!

3. Gick i högstadiet, så var jag kusin Maria och Kusin Becka i skogabysjön och bada tills sent på kvällen/natten. När vi skulle hem och kom upp till vägen, så kom det en vit saab och körde jätte sakta förbi oss, körde en bit för att sedan vända och börja jaga oss! Efter det blev jag mörkrädd, ruskigt mörkrädd!

4. Tror det var sommaren efter första året på gymnasiet, så åkte jag och några andra till ryssland i något projekt som skolan hade och en kväll drack vi sprit, ja eller ja tror att ja köpte bubbel vin eller något liknande, fast vi inte hade åldern inne och absolut inte fick. Jag kommer ihåg att ja tappa mitt balans sinne totalt, såg några cm framför mig och sedan var det alldeles vitt och sedan hörde ja bara pipiga smurfröster som prata jätte fort! Och då hade ja inte druckit mycket. Dagen efter mådde ja inte dåligt överhuvudtaget, så ja tror att någon hade lagt i någon drog eller något.  Vi delade även huset vi bodde i med några andra ungdomar, från andra länder. Men de behöver ju inte vara så heller, men något så skumt har ja aldrig vatt med om innan eller efter.

Det var de här ja kom på, inge speciellt igentligen... :)

Ja utmanar alla som vill bli utmanade! :)

Söndag!

Har att göra med en kaxig liten skit!! Å sova om nätterna vill han inte heller! Men de e bara att tänka positivt så löser sig allt! :)

Har igentligen inge roligt att skriva, eller de har ja kankse, eller inte!? Kan meddela att ja är trött, men de e inte lönt att lägga sig förräns lilpipen har sovit en stund å de e dax att gå ut igen!

För några dagar sen ble ja utmanad av kusin Becka att avslöja 4 saker om mig! Tänkte att ja skulle fundera ett tag å skriva om det sen! :) För ja har förstått att det ska vara saker som inte är så roliga att avslöja! :)

Nu ska ja kolla lite tv...

Trötter... :)

Jocke har vatt uppe två eller tre gånger inatt med lille pipfisen och jag har vatt uppe sen halv sex imorse, så nu e jag trött. Men där är fart i honom, slipper faktiskt att koppla honom när vi går ut! För han springer bara runt fötterna på en hela tiden! Man får springa i små cirklar för att han ska inse att han är kissinödig! :)

Idag är det jobb, ska försöka hinna med en tupplur innan ja börjar, för annars somnar ja vid sex tiden ikväll och det är inte ok!

Nu ska ja dricka upp mina vitaminer och sedan vet ja inte va som händer!

Dacke hemma.... :)

Idag har jag jobbat, handlat present till älskade vevvelina, hämtat Dacke och varit på kalas! Men fick åka tidigt från kalaset, För Dackes skull. Har sedan ikväll plockat undan här hemma och busat med Theo å Dacke. Just nu protesterar dacke högt och mycket! Piper och skriker å väsnas som bara den!
Jocke å Theo är ute och går!! Theo var mycket nyfiken i början, men har tyvärr ändrat uppfattning! Tycker han är lite jobbig, men allt löser sig till slut! :)
Underbar liten krabat är det.. Men har haft en ide om att han inte ska kissa eller bajsa, men har äntligen både kissat å bajsat nu.. Känns bra det! Att han fått gjort det!

Ska alldeles snart lägga mig för att sova! Jocke får sova ute i vardagsrummet, så stänger jag å theo in oss i sovrummet! :) Ja MÅSTE få sova! Ska ju jobba imon, ett dygnspass. Å då behöver jag sova...

Så nu börjar en ny resa med en ny söt liten vovve... Theo har vi haft det väldigt lätt med. Men misstänker att Dacke kan vara lite svårare att ha å göra med. Men det återstår och se.

Ha en trevlig helg alla där ute!

Kramis

wiii..

Idag har älskling äntligen fått sin tillsvidareanställning!! :) Hur underbart är inte det?? <3 <3
Är sååå glad!! Å imon kommer Dacke hem! :) Å imon fyller Lilla söta Evelina 18 år!  Med andra ord, imon händer mycket!!

Har idag vatt i simhallen och simmat, känner mig duktig, eftersom ja inte alls kände för det! Men ja tvinga mig och sen har ja vatt ute å gått en riktigt låång runda! Men Evelina så klart!

Å nu blire sängen, behöver min sömn, för te helgen ska ja jobba dygnspass...

Son gott alla där ute!

Kramis

Vår!! :)

Så skönt väder ute, har precis kommit hem från en riktigt lång promenad! Kom upp i 7000 steg nånting! Våren här! Äntligen...

Vattengympan igår var underbar, men ja har ingen träningsvärk idag, men ja känner mig hur go i kroppen som helst.. :) så de känns att man tränat! :)

Idag ska ja tvätta, annars har ja inte en aning om vad som händer! Så händer de någe kul, kankse ja skriver senare, annars så skriver ja en annan dag!

Kram till er alla.

Blåst.. blöö

Så tråkigt att det blåser, men solen lyser, så man får väl koncentrera sig på det!

Idag har ja fått stor städat, Dacke kommer ju hem på fredag, så alla mattor är uttagna från lägenheten! Å så har ja även fått handlat hem allt som behövs till den lilla rackaren! :) Grindar, koppel, halsband, matskålar, tuggben, leksaker. m.m Så nu får han gärna komma hem! 

Har idag mått hyfsat bra... Inte haft någon ångest eller panik, utan nu riktar ja min koncentration till framtiden. Känns bra det.. Inga mardrömmar inatt heller! 

Nu blir det promenad med Theo, sen laga mat, diska och ikväll är det träning! :) 

Ha en underbar dag alla där ute! 

Kramis  

.....

Så då har första veckan kommit som man står stilla! Grrr.... Skärpning Therese!! Men ja känner att motivationen är starkare än någonsin, vet en del som ja inte bode stoppat i mig i helgen, Så... ja vet va ja ska göra denna vecka!

Nu ska ja fixa lite med tvätten, sen ska ja iväg igen!

Kram till er alla!

Ny vecka Nya tag!

Då var det ny vecka igen!
Har precis vatt ute med Theo och snart ska ja bege mig till sheela, hoppas hoppas, säger jag!! Men tänkte att ja skulle skriva ett snabbt inlägg.
Känns bättre idag, men ångesten kommer krypande ibland, jag hoppas det blir bättre snart. Drömt en massa inatt, å de har inte vatt några roliga drömmar alls! Även imorse vakna jag tidigt, en stund innan jockes klocka ringde. Men ja kröp intill jocke å somna igen. Skönt...
Så nu får ja börja blicka framåt, på fredag kommer Dacke hem.. Längtar.. :)

Nu ska ja börja packa ihop mig, så ja kommer i tid. Ha en underbar dag!

Kramis

Tack Evelina.. <3

För att du funnits för mig denna helgen! Betyder massor för mig!!

Tidig morgon!

Ångesten finns där hela tiden, men det börjar lätta nu, men har sovit dåligt inatt och så vakna jag sju, men låg kvar i sängen till halv åtta.
Jag känner mig konstig, kan inte i ord beskriva hur jag känner mig! Inte mer än att ja har ångest.
Men som pappa sa, att detta var det mildaste vi kunde göra för honom. Måste fokusera på det... Men det är svår! Tänk vilken makt man har, du får leva. du får inte leva!! Fruktansvärt!!

Idag ska ja städa, fira Denny och vara ute å gå en massa, måste få bort tankarna!
Men först blir det frukost..

Ha en trevlig dag!

R.I.P Conrad

Idag har Conrad vandrat vidare från detta liv! :(
Det börja i Torsdes på kvällen, han sätter sig framför mig och kissar.. Å då var det inte i lådan! Å sen har han blivit konstig den senaste tiden.
Så jag och jocke tog detta beslut, eftersom vi inte hittat något annat hem till honom, å vem vill ha en katt som kissar inne?
Har vatt super ledsen och så känner ja en stor ångest å panik hela tiden, men ja får tänka på att det var det bästa för honom.

Vila i frid Conrad

Onsdag, en av dom bästa dagarna på hela veckan! :)

Av någon anledning älskar jag onsdagar.. Tror det beror på att det är Greys anatomy kväll! :) En av mina absoluta favoriter i serier, kan inte med att missa ett enda avsnitt!

Idag har ja jobbat på DC hela dagen. Tänk om man kunde få jobba där, måndag - fredag, heltid! Det hade ju bara vatt drömmen... Men kankse nån gång i livet, så når ja dit!
Har precis ätit mat, inge favorit mat, men det var enkelt å snabbt att laga. Så nu ska ja ta disken, å sen vandra med älskade Theo. Dusch efter det, å sen blire sängen fram tills läggdax.
Älskling, min stora älskling, har legat hemma i två dagar, mår dåligt i kroppen, å sen har inte magen vatt helt ok heller! Men så mycke som han jobbar, är det inte konstigt att kroppen säger ifrån till slut.. Är mycket övertid och stressigt för han! Men imon var det nog dax för jobb igen för hans del.

Om ja skulle ta tag i disken, så ja kommer ut på min promenix snart!

Å Nina, ja hade självklart hjälpt dig med! :) <3 Tack kära du!

Ha en fin kväll... Kramis

wiiii.... :) Ja kan.... Ja lyckas!

Jag krymper för var vecka som går nu! Känns helt underbart! :) Är så glad att ja fick en knuff i ryggen... Tack Nina, mamma och Tommy, för att ni fick iväg mig!! :)

Idag har ja hör och häpna köpt två par nya skor! De va länge sen ja gjorde det och till min hjälp hade ja söte Simona... Hon ringde mig imorse å fråga om ja var ledig! För hon var påväg ner och hade nån timme som hon kunde tänka sig spendera med mig! :) Så gla ja ble!

Och nu i eftermiddes har ja vatt ute med Jockes moster! Vi gick en ganska lång runda! :) Å snart ska ja bege mig igen! Ska ut å vandra med Nina och Evelina... :) Ska bli trevligt.. alltid roligare att gå med någon än ensam.. :)

Ha en fin kväll...

Kramis

---------------------------------------------------------

Nu e jag hemma (21.10), har tagit rekord idag.. Har vatt ute 23600 steg idag! Oj säger jag! De e mycket! Å då har ja enbart använt stegräknaren när ja är ute å går!! Ops... :) Så imon får de bli lugnare! Kommer nog ha lite ont,, för ja känner att ja har ett par ben iaf!! :)

Nu blir det duschen, å sen sova!! Så sov gott!!

Söndag...

Sitter just nu å väntar på att golvet ska torka, så ja kan lägga ut mina mattor igen... Sen blir de promenad med Theo, dusch efter det.. sen får ja börja på någon mat! För ikväll ska vi te Nina å Micke en runda.. Hälsa på dacke å prata skiiit! :) Skoj som bara den..
Jocke å micke ska kankse jaga.. Inte lika skoj... men allt är ju inte roligt här i världen..

Skulle igentligen vatt på kalas idag, men ja känner inte för det.. Å sen hinner ja inte med det heller... Har ju knappt vatt hemma på hela helgen, kände att ja var tvungen att få ordning här... Å nu e de klart! Skönt...

Så nu sitter Theo å väntar å tittar så fint på mig, så ja får nog allt ta på mig å vandra... Synd att solen är borta.. Men ja får väl njuta av den lilla snö som silar ner.. eller inte.. Vill ha vår nuuuu..

Ha en fin Söndag alla där ute!

Kramis

Torsdag...

Jobbat på dagcenter idag! Me Like! :) Å efter jobbet gick ja te simhallen å simma... Är så stolt över mig! :) Förstår inte var min målmedvetenhet kommer ifrån! Men ja bara fortsätter att kämpa! Älskar mitt nya sätt att leva! Kan tänka mig å leva så livet ut! Men man vet aldrig när första motgången kommer, å då sätts min målmedvetenhet på prov! Hoppas det dröjjer nån vecka till innnan ja når dit!

Nu ska ja snart ut å vandra med min älskling Theo... Får ta en ordentlig runda, så slipper ja gå mer sen! Börja känna mig trött nu, så de får bli sängen tidigt ikväll... Men har redan kommit upp i 10027 steg... så de lär ju bli mer efter min promenad! :)

Ha en fin kväll alla där ute!

Kramis

Onsdag..

Ett snabbt inlägg innan det är dax för jobbet! :) Idag är ja öm i kroppen... Var så skönt att träna igår!!

Idag ska ja på nån domkumentation utbildning i 3 timmar och sen ska ja hoppa in på DC å jobba. Tänkte snart gå, så hinner ja med en lite längre promenaden med Theo... Gå nån omväg eller någe!

Ha en fin dag!

Kramis

Tisdag igen.. :)

Så då har det gått en vecka sen ja va på vattengympa senast.. :) Tänk va tiden går, de e ju inte riktigt klokt! Men ikväll då gäller det, ska gympa järnet! :) Mamma ska med och även Fina Nina ska med.. Såå roligt ska det bli!

Idag har ja shoppat.. Ja, de mesta är mat, men ja har även köpt mig två par fejk foppatoffler! ;) Ett par baby rosa och ett par svarta... Mina andra som ja haft i 100 år, känns det som, har vatt sönder ett bra tag... Även jocke fick sig två par nya! Svarta allihopa! :)
Har även vatt ute på två långa promenader med Theo... Så skönt väder, kan våren vara på väg?? Hoppas Hoppas!! :) Va många smilegubbar det ble i detta inlägg, men är man gla så är man!

Ha en underbart fin dag...

Kramis

Dacke..

Då är det två och en halv vecka kvar tills Dacke kommer hem! <3 Våran lilla jaktbebis! :)

Tänkte visa lite bilder på godingen!

           

Första bilden så kan ja inte säga vem som är vem, inte mer än att det stora vovven är mamma Tikka! :) Men på dom andra två bilderna så är det Söte Dacke! <3


           

Första bilden är på Dacke, andra är på mamma Tikka, pappa Kanek och Ägaren Micke! :) Å tredje är på Dacke å några av hans syskon! :) <3

Längtar så tills du kommer hem te oss... :) Theo kommer nog inte bli lika gla som ja å jocke, men allt fixar sig! :)

Idag va de dax för vägning igen! :) Å det gick lika bra som alltid! Börjar nästan bli lite bortskämd med det dära ju! :) så nu krymper man för varje vecka som går! Å det känns så underbart skönt!
Solen lyser och jag kan å lyckas! Kan det bli bättre!? :)

Puss puss till er alla!!

Färdigt... :)

Igår var jag, älskling och Theo på middag hos Ingrid och Rolf.. :) Mycket god mat å trevligt sällskap.
Fick i alla fall ett smycke som gått sönder av Ingrid och hon undra om ja kunde laga det. Å visst kunde jag det! :)
Så nu är det fixat iaf! Lägger upp en bild på det också.Idag hade jag tänkt Trimma Theo, men jocke skulle iväg en snabb runda, så de får bli senare... Theo fick en super söt jacka av Sickan igår... :) Ska ta bilder sen när Theo är trimmad, å då blir det även en med jackan på! :)

Ha en underbar dag!

Kramis

Lördag.... :)

Tänk att jag kunde få vara ledig en sån här vacker å härlig dag! :) Så underbart skönt att vara ute idag! Vatt ute på två långa promenader redan. Å så har man hunnit med att städa... Vilken energi man har! :)
Men med tanke på hur jag mått dom senaste dagarna, så är det underbart skönt att vakna upp till en ljus å fin dag!

Snart måste jag ställa mig i duschen, för ikväll är jag och älskling å Theo bjudna på middag! :) Theo ska träffa flickvännen sin. <3 Ska äta något ja velat äta länge.. Nämligen Tacos... mmumms

så ha en underbar dag alla ni där ute! 

Kramis 

Förkylning igen?

Att man inte kan bli av med bekymret! Nyser hela tiden och nästan är helt igentäppt! Å så är det träning ikväll, men ja tänker faktiskt gå dit ändå! Skulle ju börjat på den för 3 veckor sen! Men första tisdagen så hade ja för stora badkläder, andra tisdagen hade ju fått mina ryggproblem och i förra veckan så var de ingen träning för att det va sportlov! Så ikväll då gäller det! ´Börja lugnt för att till nästa vecka köra för fullt! :)

Igår ringde min älskade syssling... Så kul å höra din röst igen, saknar dig ska du veta! Vi har ju alltid så roligt när vi umgås! :) De tråkiga är att de e såå långt mellan gångerna! Men de kan ju bara vi ändra på eller hur? :) Får nog åka å hälsa på dig te sommaren! 

Annars gör ja inte mycket! Hade snart tänkt börja med maten, å sen ska ja ut me min lille älskling Theo... För min andra älskling jobbar ju över ikväll igen! :( Visst de ger ju pengar, men de börjar märkas på honom nu, han e trött!! 

Vill flytta nu!!! Vill ha större plats... vill ha å vill ha!! Vi får hoppas på att jocke får behålla sitt jobb, så vi kan börja leta större!! 

Ha en underbar dag i det fina vädret! :)  

wiiii...

Mitt första delmål har ja nu passerat... Närmar mig målet! Men har fortfarande långt kvar! :) <3 Men skoj är det!

Ny Vecka, Nya tag! :)

Helgen har varit behövlig.. I fedes gick timmarna så snabbt, så ja han inte göra något, helt plötsligt var det sängdax. I lördes slappa ja å älskling hela dagen och sen på kvällen var ja på bio med Fina Nina och såg Twilight och New Moon. Trodde att ja skulle tycka det va jobbigt att sitta i en biosalong så länge. Men tiden gick snabbt och jag måste ju berömma laholms biostolar, för dom var inte alls lika obekväma som andra stolar kan vara!
Sen i Söndes, fick ja städat och umgåtts en liten stund med Min älskade Evelina och Syster! <3 Var även och stor handla, fy va det känns jobbigt, handla hela veckans mat och en massa annat nödigt som tagit slut! 1200 kr fick man betala... Det kändes jobbigt... Men förhoppningsvis så ska man inte behöva handla mera nu! (inte denna vecka iaf).

Idag är det dax för vägning igen! Nervös like hell... Har som sagt inte en aning om vågen går uppåt, stannar kvar, eller neråt! Ja hoppas på det sista! Så det återstår och ser, får la uppdatera senare hur det gick.
Sen ska ja även passa Teddan, hade tänkt gå ut och gå en jädra lång promenad till... Har bara redan vatt ute i över en timme i detta underbara väder!! Grrr... Sluta nu snöa för F*N!! Trött på detta väder. Fast man kan ju inte göra något åt det, så de la bara att gilla läget!! Man gnäller ju gärna på sånt man inte kan påverka! Av någon konstig anledning!? (var en kollega som skrivit om detta på facebook, stämmer jädrigt bra får man ju säga)..

Tycker det är synd att man måste tänka på vad man skriver i en blogg! Hade vatt skönt att kunna skriva om allt! Men de kan man ju inte! Finns vissa saker som bara inte får komma ut! Visst man kan lösenordsskydda bloggen, men då kan ju inte vem som helst gå in å läsa ens tankar och det är det som hjälper.

Nä, nu ska ja snart ringa Vevvelina... Hon har snart rast å vi ska disskutera lite saker! :) Inge allvarligt, utan vara vardagligt snack! Trevligt sånt tycker jag!

Ha en trevlig Måndag alla där ute! Å försök njut av livet lite mer än vad man gör, så känns allt lite lättare! :) Å ja det gäller även mig själv! Ska göra mitt bästa! :)

Kramis

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0