Utmaning!

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD!
Regler: Du måste svara på alla frågor och sen utmana alla som läser detta.

DIG:
1. Hur lång är du ?-  168 cm
2. Vad vill du bli när du bli stor ? - Mamma
3. Vad pluggar du ? - inget
4. Har du långt hår ? - Ja
5. Vilken hårfärg har du ? - Råttfärgad,
6. Sminkar du dig ? - ja ibland
7. Har du haft sex senaste månaden? - ja
9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu ? - svart/röd
10. Har du kysst någon idag ? - Ja <3

FAMILJ:
1. Bor dina föräldrar ihop ? - nej
2. Vem är bäst, mamma eller pappa ? - båda
3. Hur många syskon har du ? - 3 bröder och 2 systrar
4. Vad är det senaste du sa till din mamma ? -  Vi ses, hej då
5. Vilken mat lagade din pappa senast ? - Räknas rosta bröd som laga mat??
6. Hur många ställen har du bott på ? - Skogaby, Lilla tjärby, Trädgårdstaden
7. Vem i din familj stör du dig mest på ? - Conrad! Han e helt skogstokig!
8. Vilken familjemedlem är snällast ? - Jag måste nog säga alla! Även Conrad e snällast ibland!
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon ? - I måndes, med lillasyster Sandra

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis ? - Igår
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar ? - hmm, det kommer jag inte ihåg!
3. Har du kysst nån kompis ? - nja, kysst, men pussat iaf
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med ? - Ja
5. Vem har du varit kompis med längst ? - Moja
6. Vem känner dig bäst ? - Moja å Yasse
7. Längsta tid du varit osams med en kompis ? - ingen aning.
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det ? -självklart
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar?- nej

KLÄDER:
1. Vad har du på dig nu? - Shorts, linne
2. Har du bytt om idag ? - ja, byta om efter jobbet
3. Favorittröja ? - Har ingen
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet ? - Arbetsbyxor! Jocke blir helt underbart snygg då!
5. Har du gett bort kläder nån gång ? - ja
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång ? - ja
7. Har du handlat kläder genom internet ? - ja
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång ? - nej
9. Fulaste plagget andra könet kan ha ? - stringkalsonger
10. Vad använder du för skor ? - arbetsskor, gympadojjer m.m.

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar ? - ja
2. Klä dig annorlunda ? - ja
3. Vara dig själv ? - ja
4. Visa dig i bikini/badbyxor ? - ja
5. Fisa inför din pojk/flickvän ? - hehe ja
6. Pierca dig ? - ja
8. Ha sex på offentlig plats ? - Ja
9. Vara omogen ? - e de något att våga?
10. Äta småkryp ? - nej

RANDOM:
1. Vet du vem FATO är ? - öö nej
2. När tuggade du tuggummi senast ? - Innan idag
3. När var du på semester senast ? - hmm??
4. Vilken färg är det på din tandborste ? - vit/grön
5. Är ditt hår tråkigt ? - Jaaaaa
6. Vad har du för påslakan just nu ? - svart/röda
7. Vem såg dig naken senast ? - Jocke
8. Hur ofta duschar du? - Oftast varje dag
9. Gillar du BUBBEL ROLLER ? - va e de?
10. När ska du gå och lägga dig ? - 23.00

En liten fika!

Är så jädra hungrig! Håller just nu på att laga mat! Blir så arg på mig själv när ja missköter maten!!!!!! Å sen när man e hungrig är ju inte humöret på topp!!
Jag och lillasyster å Evelina var ute å åkte en sväng innan idag! Vad vi skulle göra e hemligt! :) Men vi passa på att ta en liten fika iaf! Blev Glass, hur gott å mumsigt som helst! :) Umgås alldeles för lite med syster och bror, Tråkigt, men man har fullt upp, å så är vi nog lite lata för att ta tag i det!
Sen har Jockes föräldrar bröllopsdag idag, 24 år! så jag och Evelina var å köpte ett olivträd till dom! Å dom blev jätte glada för det! :) Det kunde bli 20 m högt å så efter 20 år kunde man skörde upp till 100 kg oliver/år! Plus att det kunde leva i 2000 år eller någe sådant! :)
Skit va det börja blåsa nu! Luktar tup regn ute! Å på Tommys vädermätare så visa det att det skulle åska! Ja hoppas inte på det! E as rädd för åska!!!! Men det är ju inte tungt väder längre, så förhoppningsvis blir det bara regn!

Nä nu ska ja steka lite hamburgare!

Söndag!

Får ju börja med att säga att det är min namnsdag idag! Inte för att det igentligen är så viktigt! Är bara en kul grej! :)


Dagen har innehållt en massa städ, så nu har jag rent å snyggt igen! Har även spelat fyra rundor skip-bo.. hahaha Dom två första med jocke å dom två sista med Jocke å Denny! Har även kollat film nu ikväll! Inte en av dom bästa jag sett, men den får godkänt! Kommer inte ihåg va den hette, men ändå! :) Och mitt under filmen dök Angela och Henrik upp! Dom var ute på en promenix och kom inom! Så då blev det paus en liten stund, Henrik är också jägare så dom prata lite om det! Och min Käre hund vakta sin mat för fulla muggar! Han har ätit så dåligt nu dom sista veckorna, tror det är värmen, men så fort någon som inte bor här kommer in, så börjas det vaktas, ingen får gå nära och skulle någon göra det, äter han upp det snabbt å lätt! Han e ju bara så knasig den dära Theo! Varför inte äta den med gång istället?? Så han åt sin frukost vid fyra tiden! Ganska sent om man frågar mig!

Så nu var andra lediga dagen avklarad! Sista imon, sen e det jobb igen som gäller! Idag har ja vatt på gott humör, mått riktigt bra faktiskt! :) Innan idag så såg jag min ena granne stå ute å röka, hon hade en jätte fin brudklänning på sig! Helt underbart snygg var den! Blir så avundsjuk! Vill också gifta mig, men min älskling vill vänta några ÅR till!!! Suck...
Ska ju inte ha något stort bröllop, vill att det bara ska vara vi och nått vittne, men jag vill ha fin brudklänning å han ska ha kostym! Vilken sort han själv vill! Det ska ske på sommaren och ska helst vara ute i nån fin trädgård eller på en strand någonstans! Och det ska vara en präst som viger oss! Vilka planer å krav jag har... hahaha eller hur??
Hur vill ni att eran dag ska se ut?? Vill ni gifta er eller inte?? Brukar inte få svar på mina frågor här på bloggen, men det är kul att ställa dom ändå! Kan ju alltid vara någon som e sugen på att kommentera! :D

Avslutar med att säga Grattis till mina kusiner Irma och sara, båda fyller idag! Irma blir 5 år och Sara blir 26, tror jag! Har dålig koll på det dära, Men Grattis iaf! ;)

Sov Gott på er alla!

Lördag!

Jaha, då var första dagen på dessa tre lediga dagar över! Tänk va tiden kan springa iväg! Är på lite dåligt humör, har vatt det från och till både igår och idag! Ni vet, det alla tjejer har en gång i månaden, eller ja dom flesta har det iaf!

Både igår och idag har Denny vatt hos oss och vi har spelat skip-bo.. :) Även Evelina å Simon var hos mig en runda idag, å gissa vad??? Vi spela skip-bo! hahahahaha Verkar aldrig tröttna på det!

Snart ska ja lägga mig, ska först ut på sista promenaden med Theo.... Måste ju bara säga att jag e sååå stolt över min Kusin Maria! Hon har idag vatt rökfri i 4 dagar! Duktig du e å jag tror på dig! Vill du så fixar du det! :)

God natt på er alla!

Onsdag!

Vad jag har vatt trött dom senaste dagarna, tröttare än vanligt! Har ju glömt ta mina vitaminer på morgonen, kan ju vara därför! :) Idag är det jobb som gäller, jobbar kvällen, så jag missar Greys anatomy, är det någon som vet när det går i repris?

Har nu sen i söndes spelar skip-bo på kvällarna, till och med min älskling tycker det e lite skoj! hihihihi Så man får ju passa på så länge han vill spela med mig, går ju inte spela det själv!

Nu ska jag ut å gå en runda, själv för en gångs skull! :) Sen bär det av till jobbet!

Ha en underbar dag!

Missförstånd?

Tydligen blev det ett missförstånd i mitt måndagsinlägg! det är utifrån mig jag ställde frågorna, dom var inte riktade mot någon annan! Jag försöker respektera era åsikter och tyckande snälla, försök respektera mina! Å ta inte åt er!

Mina syskon förtjänar inte att man tänker så, lika lite som annika förtjänar att vara borta! Jag saknar henne, ja klarar inte av att tänka på det, för då orkar ja inte resa mig upp på morgnarna!

Ni har rätt att kommentera, men ja orkar inte försvara mig! Ja e kankse en hemsk männiksa, men ta avstånd från mig då och låt mig va! Snälla?

Ja tycker inte illa om er, men ja känner att ni inte riktigt vill veta av mig, förhoppningsvis känner jag fel! Men just nu tänker jag inte lägga ner energi på det! för jag måste leva vidare, Ja kan inte hänga upp mig på saker som jag gör väldigt lätt! Förhoppningsvis förstår ni mig! Annars vet ja inte hur jag ska förklara! Låt mig va istället om ni känner det! Hellre raka rör, än att man får höra saker på omvägar!

Knäckebrödsdansen!

hahahaha, har precis surfat runt på några olika bloggar, finns hur många som helst som skrivit om detta! :) Så ja tänkte med visa den! Hur rolig som helst för alla som har humor! :)

Måndag!

Igår åkte mina småsyskon hem vid halv tre tiden, efter det så tog jag det bara lugnt! Evelina kom en stund, vi spela skip-bo som jag fått dille på nu! Älskar det kortspelet. :) Sen senare på kvällen synda vi och åt pizza! Borde inte , men va gör man när man inte orkar laga mat! Kändes som den lättaste vägen då!!

Idag har ja inte heller gjort så mycke, hade jätte mycket planerat, men så fick jag reda på att han som körde ihjäl min kusin, hade blett åtalad eller häktad eller va det nu var! Å då ble jag helt förstörd, Detta hände för 1 1/2 årsen! Jag orkar inte gå igenom det igen! Vill bara gå vidare, Hon kommer inte tillbaka bara för att det blir en rättegång! Ja tycker det bara blir jobbigare! grrr, det gör mig så arg!!!!!! och ledsen!!!! Visst han ska ha det, Men nu har det gått för lång tid! Detta skulle hänt för ett årsen redan! Va e det som händer med samhället?? Varför tar allt så lång tid?? Varför riva upp allt igen?? Varför inte bara låta det vara??? Jag undrar om det blir så jädra mycket lättare för mig att leva vidare när han sitter i fängelse, (om det nu blir så)???? Får väl reda på mina frågor inom snar framtid!  Men frågan är ORKAR jag?? Detta är vad jag tycker, det är inte meningen om någon tar illa vid sig, det är mina funderingr och känslor! Det är inte riktat mot någon annan!

Hallandsposten


Laholmstidning


Laholmstidning 2

Har suttit å skrivit lite i menyn under min bild idag! Tycker att det är roligare att läsa bloggar om man kan ta reda på lite fakta om "bloggaren" innan! Vissa saker förstår man lättare om man vet lite bakgrund! :) Men det tog tid att lära sig! e ju nybörjare på htlm koder... Men kul är det! Nu ska jag duscha å sen sova! Ska jobba hela 3 timmar imon! suck, hela dagen blir förstörd ju!

Lycka till imorgon Moja! Håller tummarna för dig! Glöm inte meddela hur det gick sen! :) Å jag saknar dig! ser fram emot nästa gång du ska komma ner å hälsa på!

Sov gott!!

Lördag!

Idag vakna jag av att Lillasyster Annie ringde! Hon undra om dom fick komma idag, vi hade ju från början bestämt att dom skulle komma förra helgen, men de ble inte! Så då boka vi idag istället! Så dom dök upp vid elva tiden, var meningen att dom bara skulle vara över dagen! Men efter några timmar bestämde vi att dom skulle stanna över natten med! Dom ville så gärna det! Skulle vatt hos mamma nu! Hon har vuxenparty (Sexparty)!  Känns lite tråkigt att missa det! Men ibland får man priotera! Å mina syskon kändes viktigare idag! Fast mamma!! Du e med viktig! :)

Innan idag så var jag och Annie å handla på willys, och när vi kom hem, så hade jag tydligen glömt att stänga av lyset på bilen!!!! Så när vi skulle köra iväg hem te pappa för att hämta saker te mina syskon, så startar INTE bilen! Batteriet var slut, bilen orka inte ens starta, den bara klicka lite! Snacka om att man bli skit förbannad på sig själv då altså! Men som tur var så hade grannen Fia besök av Micke, så han å jocke, jag å filip fick putta på bilden, okej Micke satt i bilen, men vi andra putta, å då starta bilen! Puch... så lättad man blev! 

Tog några bilder idag, när vi var å fika vid Lagan, å här kommer dom! :)

 
           

Annie och Oskar.....

           

Filip, Jocke å oskar och till sist en halv bild på jocke... hehehehe


Nu ska vi bädda sängarna och sen ska vi kolla på en film!

Så God natt alla vänner!

Fredag kväll!

Då var det lördag igen! Har inte skrivit sen i Måndes, men jag har i stort sett jobbat så ja har inte hunnit! I veckan har inte hänt mera än att ja jobbat å varit ute å gått!
Igår så jobba jag på dagen, men på kvällen var vi hos min förra chef, hon har slutat tråkigt nog! Så vi hade en avslutningsmiddag! Åt från laxrökeriet... var gott faktuskt, fast ja gilla  inte dom rökta räkorna!!
'Hade allmänt trevligt, prata å drack gott!

Här kommer några bilder! :)



Första bilden som togs! Ble rätt häftig ändå! :)

           

Några Gruppbilder!"!

           

Söte mamma, Exchefen Annelie och Angelas fötter å händer!

'

Jane å Linda! :)



Var en mycket trevlig kväll! tack för det alla mina underbara arbetskamrater! :)



Har ni sett mina nya design?? Va tycker ni?? Fick den i Söndes... Visst e den fin? :)


Måndag!

Igår var jag som sagt hos Moster Lotta, var jätte trevligt. Var ute och gick, satt ute i rädgården å prata en massa, kändes så skönt! Prata mycket kring Annika och olyckan! Man behöver det ibland! lätta på sina känslor! Kusin sara kom aldrig, hon orka inte eller va det nu va, men de gjorde inget, jag och moster hade trevligt ändå! :)
Vid fyra tiden åkte jag hem till jockes föräldrar, vi skulle äta middag där! Blev hjort stek, me potatis och sås, mums va gott det var! Magareta är så duktig på att laga mat!

Vad står på schemat idag då?? hmm... lite städ får det bli! trist men sant! Var ju meningen att mina små syskon skulle komma idag, men det blir så tajt med tiden, så vi flytta det tills imon istället! Jag har bara möte så ja slutar vid halv ett, så dom skulle dyka upp efter det!

Har ju glömt berätta att ja ska få en ny design till bloggen, missminis.blogg.se gör den åt mig! Den blir super fin!! :) Nähe nu ropar damsugaren på mig! :(

Hörs senare... // Tess

God morgon!

Eller ja har ju vatt uppe sen halv nio, så God förmiddag kankse ja ska säga istället! Har vatt ute på en promenix med Theo å ätit frukost! Och snart ska jag borsta tänder och sen köra till skummeslövs strand! Ska ut å gå med moster Lotta och så fick ja precis reda på att kusin Sara också skulle med!
På lillasysters och lillebrors fest prata ja å Lotta om att vi skulle ut å gå! Och sen vet jag att vi även pratat om detta långt innan dess med, men det har bara inte blivit av! 

Annars har ja inget annat planerat! Får ta dagen som den kommer! :) Måste även Gratta min kusin Nelly på hennes 15 årsdag! Grattis till dig! Hoppas du får en bra dag! :)

Kramis // Tess 

Påskafton

Det jobbiga jag skrev om innan är bättre nu! Hade bara en down period innan idag! Men de har la alla!

Idag har ja som vanligt varit ute och promenerat! Fick ihop 23400 steg eller nått där omkring iaf! å de e mer än godkänt! :) Och ikväll så har yasse å Denny vatt på besök, vi spela lite spel, kolla film å prata en massa, alltid lika trevligt! Så min påskafton har vatt lugn, härlig och jädrigt rolig! :)

Hur har eran varit?

Nu ska ja lägga mig! Kommer en dag imon med ju!

Sov gott!! Kramis // Tess

Jobbigt!!!!!

senaste tiden har jag drömt att nära å kära dör i bilolyckor! Är så jädra jobbigt! Å sen mitt på dagarna så kan ja komma på mig själv att sitta å tänka på just detta!
Alldeles nyss så tänkte jag om Jocke hade omkommit! Ja menar hur sjuk e jag igentligen! Förstår inte varför jag tänker på det över huvud taget! När ja väl kommer på vad jag igentligen tänker på, så mår ja så jädra dåligt å vill typ bara börja gråta! Känns ungefär som det hänt å det e så svårt att tänka om! Vet inte alls va det e med mig!

Inatt drömde jag att en av mina kära mostrar kom hem till mig som ett spöke, och hon sa att min mamma hade dött i en bilolycka! Men ja ringde henne i ren panik och hon svara, för det visa sig att det var min moster som höll på att dö! Å hon skulle komma å säga hej då till mig!

Tror det är så att ja e rädd att det ska hända igen! Att ja inte kommer orka ta mig igenom det! Har vatt med om det två gånger innan!! och sen e det ju så, att jocke är iväg nu, åker bil med sin kusin! Kan ju va därför ja tänker så! fast ja måste verkeligen sluta med det! för ja mår ju så dåligt!!

Det händer ju inte varje dag! Men det kommer i perioder! Å ja e nog inne i en sån nu! Är det någon som har det likadant och som vet hur man kan få slut på det! Gärna inte nån teraput har provat detta! Utan något man kan göra själv!


Äskar dig Joakim! Kan bara inte säga det i ord! Vet inte om ja hade överlevt utan dig! Har dig att tacka för så mycket i mitt liv! Jag hoppas av hela mitt hjärta att du alltid kommer finnas vid min sida! Älskar dig!!!

Lååååång Fredagen!

Tycker inte den varit så lång jag! ;) Idag har jag vatt ute å vandrat mycket och små städat, typ bäddat rent å tvättat, plockat bland mina kläder!

Lillasyster kom te mig vid halv fyra tiden och stanna en timme eller så! Hon skulle provjobba på någe ställe och hade tagit fel på tiden! Hon trodde hon börja tre, men i själva verket var det fem hon börja! Så de va ju inte lönt att åka hem imellan, så hon kom te mig istället, vilket ja tyckte var jätte skoj!

Nu ikväll så har ja vatt hos jockes föräldrar å grillat! Vilket e super gott! Älskar det fina vädret, fast det är lite jobbigt för kroppen att ställa om! hehehe... Antingen så e det super kallt eller jätte varmt! Men det löser sig te slut!

Snart e det dax för en gooo dusch! Har bäddat rent idag ju, å det e mega gött att lägga sig nyduschat då! Men ska kolla klart på singing bee först!

Kramis till er alla..... // Tess

Onsdag!

Igår var jag på förläsning! Vilket var ganska intressant, ja tyckte ju eftermiddagen var bäst! Men det som dom föreläste om precis innan lunchen var också intressnat, men ja kunde knappt hålla ögonen öppna, så ja kommer tyvärr inte ihåg så mycket! :(
Men så kan det gå! Sen på kvällen tog jag och gick hälsans stig, den e såå mycig att gå! Och sen hände det inte så mycket mera!

Idag ska ja snart bege mig till jobbet, tror nästan det är första kvällen ja ska jobba nu, sen ja börja på DC. Känns bra... Att har sluppit det! hihihihi
Men nu framöver har ja en del kvällar eller e kankse en kväll varannan vecka ja ska jobba, så de e ju lugnt! Det fixar man ju! Å i maj så ska ja jobba tre helger av fyra! Usch å fy va trist... ska kankse ta semester eller någe på¨nån av helgerna, får se hur jag gör!

Nähepp, nu får det bli duschen, å sen måste ja hinna äta någe innan jobbet med!

Kramis till er alla... // Tess

Måndag, Ny vecka igen!!

Idag har jag jobbat på DC, hoppa in extra eftersom det är utbildningar nu i två dagar, å ja ska gå imon! Trist men sant! Efter jobbet, satt jag e stund vid datan å sen åkte jag å handla! Kom på att ja var tvungen att ta ut pengar, så ja åkte ner te stan, å va händer inte då?? Jo polisen stod och hade körkort och blåstest! hahahaha, har sån jädra tur! Att dom inte stod å hade hastighetskoll, visst ja körde bara i 5 km för fort, men man får väl böter för allt!
Gick sen en runda med Theo, gick faktiskt hälsans stig, så ja känner mig lite stel i ryggen nu, tror ja spänner mig för mycker..  :(  Skärpning på det får de bli!

Nu sitter jag å väntar på att älskling ska duscha klart så vi kan ta sista promenaden med Theo! Sen får det banne mig bli sängen, har sovit alldeles för dåligt på sista tiden!

Sov gott alla mina vänner...

Kramis // Tess

I brist på annat!

visste du att..


- det tar 7 sekunder för maten att komma från munnen till magen.
- människans hårstrå kan hålla 3 kg vikt.
- längden på killars penis är lika lång som deras tumme gånger 3.
- lårbenet är lika hårt som sement.
- tjejens hjärta slår fortare än killens.
- tjejen blinkar 2 gånger oftare än killen.
- vi använder 300 muskler för att hålla balansen när vi står.


- Tjejer har redan läst klart
- Killar tittar fortfarande på sin tumme


Men om nu detta stämmer vet ja inte, hitta denna på en blogg och tyckte den va rolig! hahahaha

Oj då!

Har upptäckt att det är över en vecka sen ja skrev sist! Men när man jobbar dagtid har man inte så mycket tid över till datorn.... Dagarna går fortare än om man e ledig ju!
Denna vecka som gått har det inte hänt så mycket, ja tror det var i måndes som Evelina var hos mig en stund, vi prata å spela skip-bo! Och dom andra dagarna, så har jag jobbat och varit ute å gått och sovit alldeles för lite!

I fredes så klara min lillasyster sitt körkort! Är så stolt över dig! Älskar dig syster! Å va du än gör, så lova mig, att du kör försiktigt!

Igår
så hade syster och bror sin 18 och 20 års fest! Stannade inte så länge, men ja var så trött och hade huvudvärk... Vet inte riktigt va det är med mig, men det kan ju vara så att ja inte ställt om på dagtid än! Men va vet jag! hahahaha
Gjorde en liten ful sak igår faktiskt! Satt bredvid en av mina kusiner och så kom det fram en tjej och börja prata med henne, å visst ja satt ju å lyssna på va dom sa, vilket ja nu ångrar... Den här tjejen är då barnlös och dom satt och prata om det! Å hon kläckte ur sig att hon skulle vänta länge på att skaffa barn, för att hon inte gilla dom direkt! Och det är helt okej, men man behöver ju inte säga, att om barnen inte e tysta så vill man bara sätta saxen i huvudet på dom! Det är lite för omoget och irriterande för mig! Visst man får tycka att barn e jobbiga och att man inte gillar dom! Men man behöver ju inte säga det på det viset!
Pratade en hel del med Nettan med, var såå roligt! Vi umgås för lite och känner knappt varandra, men det ska vi försöka ändra på! :)

Idag sov ja länge, eller ja vi gick ur sängen vid halv elva tror jag! Sen gick Jocke och Theo ner till hans föräldrar, Jocke skulle börja att laga volvon och då tänkte jag att ja skulle ta itu med min snuskiga lägenhet! Vilket jag gjorde väldigt bra, för rent å snyggt blev det! Sen efter det åkte jag till jocke... Vi hade bestämt att vi skulle grilla! Eftersom ja missa det igår, ville dom grilla idag med för min skull! Dom e helt underbara mina svärföräldrar! Visst det var inte lika fint väder idag som det var igår! Men grillet funka bra! Sen har jag och Magareta varit ute på en riktigt lång prometur!
Och nu sitter jag och kollar på Tv, är snart dax för sängen.. Ska bara ut en runda med Theo och sen e det tandborstning och sängen! Skönt ska det bli!

Känner mig så dålig! glömde kameran igår, så ja har inga bilder från kvällen! SNYFT!!!!
Men men, så kan det gå!

Sov gott alla nära å kära, även till alla er som ja inte känner!

Kramis // Tess

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0