Ny lägenhet? :)

Fick ett ryck förra veckan om att ja skulle ringa å kolla lediga lägenheter, har nu stått i kö i ett halvår på en trea eller fyra. Där var två lediga. å bägge ligger på timjangången. Men där var spekulanter på dom lägenheterna redan och man har en vecka på sig att bestämma sig, men ja å jocke vandra dit å kolla in var dom låg nånstans, och vi fastna för den ena, perfekt trädgård för Theo.... Men ja fick ju som sagt vänta i en vecka innan ja fick reda på om dom svarat eller ej.  Och sen visa det ju sig att den vi inte gilla fick vi gå och kolla på. :( Men vi har tackat nej, själva lägenheten är jätte fin, men trädgården ligger inte bra, gångbana runt hela..... Å det passar inte oss.... Men det går väl flera tåg... :D Se har vi inte nån press på oss att flytta... vill ju ha ny lägenhet tills nästa sommar, så min lilla älskling kan vara ute.

Kommer snart Evelina hit... Tycker det är jätte roligt att hon vill vara hos oss.. :) Vet inte riktigt va vi ska hitta på, blir la som det brukar.. :D  hi hi hi.... I helgen e det jobb som gäller... Har börjar fundera på om man ska skola om sig eller söka nytt jobb kankse.... Trivs ju jätte bra på mitt nuvarande arbete, men det kommer att ske ändringar där som kommer att medföra mindre jobb (tror ja iaf), å ja vet inte om ja vill bli omplacerad till vad som helst. Men vi får la se vad som händer. 

Nä nu alla.. håll tummarna för oss att vi snart hittar en lägenhet.. :) Vill ju flytta.... Kommer ju såklart sakna Fia, Frida och Oliva, men man kan ju alltid hälsa på varandra ändå... eller hur fison? :)

Kram kram på er alla... // Tess

Äntligen frisk....

Nu äntligen kan ja säga att ja e frisk. har bara lite nästäppa och så hostar jag när ja får ett skrattanfall, men utöver det så e ja hellt å håller frisk och pigg...
på lördag firar jag och Joakim 5 hela år.... Helt sjukt va tiden går... men de e så skönt att veta att jag har honom vid min sida och att ja kan lita på honom. :)
Imon efter en hel veckas sjuklighet ska ja äntligen tillbaka till jobbet. ska bli skönt att komma in i rutinerna igen... Har ju inte sovit så bra dom senaste nätterna... eftersom ja i stort sett varit sängliggandes så har ja inte vatt trött på kvällen.

Idag har Evelina vatt på besök vi har sjungit sing star nästan hela dagen, har även vatt en tur på maxi ovh inhandlat mat å sådär.... Och nu ikväll har vi vatt hos pappa å hälsat på, Dom har ju skaffat en liten vovve.... Hedda heter hon, mega söt liten sak.... Hon och Theo kom bra överens, hon var lite försiktig och inte så på! Å det trivdes Theo med.

Nu e de dax för sängen...... Känner mig lite sliten, så ja får hoppas att ja sover gott inatt....

Kram Kram// Tess

Lördag...

Då var förkylningen påväg åt rätt håll.... E faktiskt bara väldigt täppt i nästan nu, alla dom andra sviterna e borta. å skönt är det.... Var i ullared igår och shoppa loss med Tommy, magareta och evelina... :D Alltid lika trevligt, fast igår sluta min ullareds tripp med att ja var väldigt irriterad! Ja köpte ju en ny mobil för ett tag sen, och då köpte ja även en mobilväska för annars repar ja mobilen.
jag kommer ihåg att ja tog upp den å svara, la ner mobilväskan i fickan och tänkte inte mera på det. Men när ja lagt på och skulle lägga tillbaka mobilen, jo då var ju givetvis väskan borta!
Antagligen har någon trott att det var en plånbok eller nått å tatt den från min ficka, om ja nu inte tappat den själv när ja gick runt. Men det har ja svårt att tro, å den kosta typ 300 kronor med... Men men, ja var ju i ullared, så ja inhandla en ny, myycket billigare.... 29 kronor nämre bestämt. :)

Ha en fin dag i det underbara höstvädret... Kramis Tess

sjuk... :(

Då var det dax för höstförkylningen..... Har spenderat dom två närmsta dagarna i sängen..... Har ont i halsen, å lite feber, e väldigt länge sen man hade feber..... flera årsen faktiskt,.... Så det har inte hänt så mycket i mitt liv just nu...
på fredag måste ja va frisk igen, för då e de tänkt att man ska ta en tur till ullared.. Ska bli skoj det...

Nu ska ja lägga mig en stund igen... kramis // Tess

Ny dag, Ny vecka...

var och gick slingan igår med yasse å simona... var ju jätte skoj att träffa simona igen.. :) Kändes bra sen efteråt att man gått iaf.....

Idag har evelina vatt hos mig... e alltid lika skoj när hon kommer... Prata en massa strunt.. :) Har faktiskt varit hos oss rätt ofta nu den senaste veckan.... Men de e bara skoj...

Nu har ja två dagars jobb framför mig.... börjar imon halv nio och slutar på onsdag vid tio tiden, å sen går ja på igen på onsdag kväll kvart över nio och har vaken natt.. Men man gör ju många timmar på kort tid. Så de e gött...

Nähee, nu e de sängen... sov gott... // Tess

Så jädra gött.. :)

Ja, då är våran framtid räddad.. :D Jocke har fått sitt jobb... tillsvidaretjänst på Brick Pack. :D Känns helt underbart gött att inte behöva tänka på det mera. Så samma dag vi firar 5 år tillsammans så blir han även fast anställd... sååå jädra skönt! :)

Var och klippte mig igår.. :) slingade utväxten faktiskt... å de ble ganska så bra... det tråkiga är ju att man ser att det e slingat å sen e resten av håret helblont.. så lite skumt ser det ut... Men men...... det ser mycket bättre ut än innan iaf!

"Jroc" e å hälsar på oss i helgen.. :) en gammal klasskompis te jocke... en helgo kille,,, Han vet hur man ska få en te att börja skratta....  Satt å spela sing star igår... och ja säger bara detta... de e inte många som har slagit mig i det spelet. :) Ja vet att det e nån mer än jocke som vunnit över mig... Men jocke vann den sången, som man sjunger en massa mmmmmmmmmmmmmmm hela tiden.... å ja har ju inte så mörk röst... så ja skyller på det.. ha ha ha ha

Idag tänkte jag åka te melbystrand å gå 4 km slingan.... men ja får vänta te i eftermiddag, för yasse skulle träna innan hon kunde hänga med ut...

// Tess

Torsdag....

Då har man jobbat hälften av passen denna vecka, har bara 4 dagars jobb kvar, sen får ja va ledig en heel dag. :) sen jobbar ja igen.... fast efter det e ja ledig 3 eller 4 dagar, gött.. :)

Har börjat kolla runt på "kläder" te Theo... iaf regnkläder... Han skakar som ett asplöv, när man vatt ute å gått i regn... Men nu dom senaste dagarana, har ju regnet vatt väldigt kallt. Han kommer så klart se löjlig ut, men bättre det än att han fryser.

Har äntligen hittat ett par snygga fäljar te bilen. Var å hämta dom igår... kostar några tusenlappar, men det e de värt. så nu e de bara däcken som ska införskaffas, Sen e vintern välkommen. :)

Nu ska ja duscha, sen ska ja kolla på några avsnitt av one tree hill..... ahh, bara diggar den serien. :)

Kram kram // Tess

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0