Måndag

I Lördes innan kalaset körde jag och Theo te hökafältet och gick, var även vid olycksplatsen en stund, kändes skönt, var ett tag sen jag var där sist!
Hade mega trevligt på kalaset hos pappa, kändes så skönt, kände ingen press på att åka hem, dom flesta vet varför! :) Jag hoppas innerligt att ja håller detta nu!!! Men tiden får utvisa hur det kommer att gå!

Igår hade jag en slappedag, gick upp ur sängen vid tolv! Ni ska bara veta hur mycket jag behövde det! Gjorde inge speciellt på hela dagen, men på kvällen kom Evelina och Simon en runda, vi spela lite spel, å hade det allmänt trevligt. Och medans vi var ute å gick med Theo, kom även Yasse å Denny te oss! :) Så efter promenaden fortsatte vi å spela spel, å prata skit! :)

Idag har ja jobbat, så nu har jag bara 4 dagar kvar te min semester börjar! :) hihihi börjar närma sig nu! Och nu ikväll har ja gjort några ärenden å sen var jag å åt hos pangan, han har ett super fint litet hus ju, man blir ju inte alls mer sugen på att skaffa ett eget hus! Önskar ja kunde göra det nuuuuuuuu!!!! Har precis vatt ute å gått en sväng, sitter just nu å kollar tv å skriver på bloggen! Ska snart duscha å sen är det sängen, ska ju jobba imon igen! Jobbar hela veckan, men det är dagtid.... :) Mår så mycket bättre när jag jobbar dagtid, känner mig lyckligare! Så ja hoppas så himla mycket att ja får förlängt eller att ja får ett annat jobb som innebär att man jobbar dagtid!

Nä nu ska ja kolla färdigt på tv.. Höres å störes

Kramis

Lördag!

Så himla skönt det var å sova till nio imorse, visst ja vakna vid sju som vanligt, men ja kom på att ja fick somna om! :)
Nu är det några dagar sen ja skrev igen, få la uppdatera lite!
I Onsdes kommer ja inte ihåg va ja gjorde så antagligen var det inge viktigt! jpbba gjorde ja såklart!
I Torsdes var ju den dagen då ja jobba hela tiden! Börja kvart i åtta på morgonen å sluta nio på kvällen, så det var de som hände den dagen!
Igår åska det!! Usch och det värsta var att det börja mullra när ja var påväg hem från jobbet! Har nog aldrig cyklat så fort någonsin.... Å precis när ja hoppar av cyklen här hemma, kommet första blixten! Plus att det mullra samtidigt, Usch Usch
Så det var bara att springa upp till lägenheten, å sen trilla ja ihop i en liten hög precis innanför dörren!
När det väl regnat klart å allt det dära så bar det av till den "hemliga sjön"! Jocke skulle fiska lite å ja kände för att följa med. Men efter en stund så bli ja trött på det och det finns sina anledningar till varför! Så ja tog Theo å så promenerade vi till min pappa. Tog sin lilla tid vill ja lova! Men skönt var det, sen satt ja där nån timme å prata skit med Lena å busa me mina småsyskon. Sen var det bara att trava tillbaka igen, Hann bli mörkt innan ja var framme... Läskigt!
Sen åkte jag hem å somna gott!

Idag fyller min lillebror Oskar år... Så vi ska iväg å fira han senare, å just nu städar å tvättar jag, så slipper ja det imorgon! har toan, dammsuga å torka golv kvar... så det ska ja göra när ja skrivit klart här! Så kan ja bara slappa imon.... :)

Nu är det en vecka kvar te min semester börjar! Så ja längtar te fredag... :) Har inge speciellt planerat som ja ska göra! Men de blir nog en tur te småland iaf! Å mina småsyskon ska sova hos oss en natt....

Ha en underbart skön lördag... så hörs vi! :)

Tisdag!

Det var inget allvarligt ja mena i förra inlägget, kan bara inte berätta vad här! :)

Idag har man jobbat, en dag till närmre semestern! :) Men missförstå mig inte nu, ja älskar mitt arbete! Men känner att semestern skulle sitta fint!

Sitter just nu å kollar film, är lite jobbigt att skriva å kolla samtidigt, så ja får skriva imon istället!

Ha de fint!  Kramis

Måndag!

Detta har varit en av dom jobbigaste dagarna i mitt liv!! Början på på något nytt! Vill inte gå in  på mera här och nu, men det kommer kanske!

Har vatt ute å gått lite, med mina sexiga stavar! :) hahaha, man ser ju bara för löjlig ut när man travar runt med dom! Men det är super effektivt! Så man får överväga vad som känns viktigast för tillfället!
Snart är det sängen! Är såå himla trött, min semester känns som om den är låångt borta!

Jaja, ska kolla lite mera på Beck, sen blir det sängen!

Kramis

Oj då!

Tiden den bara går framåt, den står ju aldrig still! så det är förklaringen att ja inte skriver så mycket just nu!
Nu är det bara två veckor kvar te min semester,... Längtar så det värker överallt! :)

Får la ta å göra en uppdatering sen sist ja skrev!
Har ju jobbat varje dag, å på kvällarna har ja vatt iväg...
I måndes på¨kvällen var vi hos jockes föräldrar, kommer inte riktigt ihåg va vi gjorde med de kvittar... I
 Tisdes kväll var det grillning på listan! Gott som bara den!
 Även i onsdes var det grillning, fast då med Yasse å denny, sen spela vi lite spel å så.
I torsdes var vi i Göstorp, tror ja det heter iaf! Hos jockes fabros stuga, den ligger så mysigt... dom håller på att "renovera lite". Hitta många ormar i en rutten stor gren! Urk
Och i Fredes så direkt efter jobbet fick ja rusa till bion i laholm, skulle se Ice age 3... :) var ja å syster å mickan, plus alla barn familjer! hahahaha... Men filmen var ok... Skatta massor! Efter det åkte ja å älskling te Åke å jessi en runda, mycket trevligt!
Å igår var det brännboll på schemat, är ett gäng härliga människor som varje år har en brännboll kväll! :) Vi har inte varit med innan, men iår bestämde vi oss för att ge det en chans.. var mega skoj, trevliga människor. men nån brännboll ble det aldrig, regna å var ostadigt väder, vi spela kub å hade nån lek å så istället!

Och idag mår man som man förtjänar, ble inte jätte full igår utan lagom, men ändå så mår man pyton idag! suck... Dagen har ja inte så mycket planerat.. Ska tvätta lite å dammsuga å torka golv, men de tar ju inte hela dagen, sen får vi se va vi hittar på!

Kramis te er alla!

Uppdatering!

I torsdes, var ja å jocke hos tobbe, å satte upp tält inför lördagens fest.. Tobbe skulle fira sin 25 årsdag. och så jobba jag. :)

I fredes var det också jobb, på dagen då.. Å sen på kvällen ble det väldigt lugnt, ja skulle in å jobba dagen efter några timmar... Trist men sant!

Å igår lördag, då jobba ja ju, som ja skrev innan å sen på kvällen var det fest.. En riktigt rolig fest, träffa en massa gamla kompisar som man inte umgåtts på väldigt länge, å så träffa man en del nya människor! :) Hade min kamera med mig, men det ble inte många bilder tagna.... Grrr...

Idag, har ja sovit bort dagen, gcik inte å la mig föräns fem imorse.. Å så har ja tvättat undan all tvätt, å bara varit.. Har även hunnit med en långpromenad me Maria å vovvsingarna. Sitter nu å väntar på jocke, å tobbe, dom kommer med pizza, sen får det bli duschen å sen sängen, ska ju jobba imon igen! Har börjat heltid på dagcenter nu ju!
Satt å räkna ut hur många timmar ja kommer upp i denna månad, det visa sig att det ble några timmar över heltid, :) Vilken lön man kommer att få! hihihi Kommer upp i hela 179.15 timmar!

Tänkte visa lite bilder på gårdagen, ble inte många, men några iaf! :)

           


           


           


     

Dom två sista kan man tolka hur man vill!! :) hahahaha, roligt var det iaf!

Kramis

Hejsan

Så jädra skönt det varit att vara ledig i två hela dagar, känns som evighetersen man va det sist! ;) Imon är det DC som gäller.. skojigt.. Har jobbat mitt sista pass på örta nu, eller ja vet ju inte vad som händer te hösten, var ja ska jobba då.. har man tur hamnar man på dagtid, annars så hoppas ja att ja får vara kvar på örta!
Så nu jobbar ja tre dagar denna vecka, å från och med nästa vecka har ja 3 veckor heltid, sen e det seeemester!

Idag har Sickan vatt hos oss, är dax igen att försöka fixa lite valpar... men de funka inte idag heller... Antingen är dom tröga, eller så vill dom inte ha valpar... Suck.... Får se hur det går imon, annars får vi vänta tills julen för ett nytt försök...
Annars har de inte hänt så mycket idag, måste ju ta det lugnt å inte bryr sig om hundarna när dom e här.. som man har suttit vid datorn, å tv:n... super bra dag.... eller ej...

Igår Var jockes kusin här å visa några super roliga å gulliga videos från youtube, var bara tvungen att visa dom för er också... :)


Baby Break Dance




Roller Babies


Hahahaha, visst e dom söta... :)

Nu ska ja kolla allsång å sen e det duschen och sen slutar det  i sängen... sooova! :)

Kramis

Molnigt värre...

Låter kankse hemskt, men ja tycker det är super gött idag, har vatt så varmt nu länge att det är skönt med lite svalare väder å regn, men de får inte vara för länge!
Undra va åskan tog vägen, ett litet ynkigt muller, igentligen gör det mig inget att det försvann, gillar som sagt INTE åska!!
Evelina har precis begett sig hemåt, hon var här en stund, å vi spela skip-bo och prata en massa skit! Å nu tänkte ja ta en tur med hunden å sen blir det lite läsning för min del, fastna ju i boken som ja läste lite igår... :)

Kramis till er alla...

Lördag!

Vilket underbart väder vi haft nu i nån vecka... e ju bara synd att ja jobbat så mycket... Är jobbigt att jobba när det e varmt ute...
Blev ingen Greys igår.. Åkte iväg till den hemliga sjön i fiska istället, å blev totalt uppäten av alla mygg å knott som finns..  :( Märker man idag, kliar överallt!!! Tur ja har mina allergi tabletter, det tar bort det värsta av klådan.

Idag har ja inte gjort något! Har bara legat i sängen å läst min bok, som är bra, men ja är nog inne i en icke läs period. Så ja har läst denna bok i flera veckor nu! Å snart ska vi åka te den hemliga skön o mäska, eller va det heter, jocks ska la dit ikväll igen. Å inatt ska man jobba, vilket känns ok nu... Som sagt ja var ju lite sent ute att fixa in folk..

Ha en underbar dag... Kramis

Fredag

Så då har man en natt kvar, sen e man ledig i två hela dagar, Tjoohoo... :) Jobbar imon natt, inget ja känner för, har försökt få in en vikarie, men ja e ju sent ute, så ja visste nästan att ja inte skulle lyckas. Var ju först meningen att ja å jocke skulle åkt iväg på en liten semester,  men de blir ju inte så nu! Snyft! Ja ja, e bara att gå dit å jobba! ska ju vara en sovande natt, nu hoppas ja bara att ja får sova med. Men det får tiden utvisa... :)

Sitter just nu å väntar på jocke, ska till hans föräldrar å grilla, Magareta ville fira att hon har semester nu, vilket ja får vänta på i 4 hela veckor till! :( VILL HA SEMESTER NUUU!
Hade planerat från början att ja skulle ha från nästa vecka å 4 veckor framåt. Men nu blev det inte så, fick inte som ja ville... Trist men sant!
Sen lär ja glo på Greys anatomy, om ja känner mig själv rätt! hihihihihi

Ha en underbar kväll, får bara hoppas att det inte börjar åska... Hatar åska är livrädd för åska!

Nu kom Jocke....

Höres å störes... Kramis

Utmaning

Utmaning...

Regler

Det här är svårare än du tror! Kopiera (ctrl+c) detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (men du får skriva ditt eget namn på fråga 1)! Lycka till!

1. Vad heter du? Therese
2. Ett ord på fyra bokstäver: Till
3. Flicknamn: Tanja
4. Pojknamn: Theo
5. Yrke: Telefonist
6. Färg: Turkås
7. Klädesplagg: Tunika
8. Mat: Tacco
9. Sak i badrummet: Tvål
10. Plats/stad: Tunisen
11. En orsak att vara sen: Tagen
12. Något man skriker: Tamejfan?!
13. Film: Top Gun
14. Något man dricker: Tonic
15. Band: Tokio Hotel
16. Djur: Tax
17. Gatunamn: Tegelgatan
18. Bil: Toyta
19. Sång: Trettiofyran

Tack moja doja för utmaningen!! De va ju INTE alls jobbigt! tihii, men de e ju så att ja får skylla mig själv eller hur?! hahahaha

Alla som vill, varsegoda! :)

Juli... sommarmånad...

Har läst på en del bloggar att nu går vi in i sommarmånaden! Enligt min mening så är Juni med en sommarmånad, eller ja har missat något? :)

Har nu dom närmsta dagarna legat i min säng och försvunnit in i tvens värld, har köpt dom tre första säsongerna av Greys anatomy, vilket var väldigt dumt av mig, för ja fastnar snabbt! Har jobbat, kollat tv, men har ändå hunnit med annat också.. vilket ja inte riktigt kan fatta att ja gjort! Men men... Ska verkeligen försöka å ha greys anatomy fritt tills på lördag kväll nu, ska jobba natt, har sovande, men ja tänkte att ja kunde kolla på något avsnitt då iaf! :)

Har ja bara två dagar kvar å en natt, sen e ja ledig i hela två dagar! Längtar redan, känner mig helt slutkörd! Vill igentliegn ha min semester, men den e låångt bort nu...

orkar inte mera! vågar inte skriva om mina tankar å känslor här, för det  kan misstolkas lätt.  å ja vet att andra har det värre än mig, har alltid fått höra det, under i stort sett hela mitt liv! Ja vet att ja e en liten ynklig sak... som inte borde öppna käften men nu gör ja det! Ja orkar inte mera! Snälla klandra mig inte!!!  Ja orkar bara inte mer....

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0