Älskart ♡


  
Älskar när man får hem smakprover! :) Heja Semper! 

☆ kram ☆ 

Välling plats ★

M's välling plats är på köksgolvet ;) Perfekt plats tycker hon ❥ 


Har börjat ändra i sovrutinerna här hemma. Hon har i stort sett sovit i gungan eller vagnen på dagarna sen hon föddes. Men gungan kan hon inte använda så länge till. Min lilla tjej börjar bli för stor för den. 
Så nu är det sin säng som gäller. Tog 25 min idag att få henne å somna. Har provat detta 3-4 gånger max! Så jag är ganska nöjd ändå. Men nu får det bli hård träning för detta. :) Blir väl lättare och lättare för varje gång!? 

Igår kväll började jag må väldigt dåligt, eller ha mått så där knasigt några dagar faktiskt. Illamående, ont i ögonen, trött i kroppen. Känns som om ögonen dallrar!? Även yrsel har jag känt, speciellt kvällstid. 
Men igår kväll blev det värre, så jag trodde jag skulle vakna upp sjuk idag. Men sjuk är jag inte, mår dock inte bra. Konstigt det där!? Vet inte vad jag ville få ut av detta klagande... Hahahaha Men som ni med bloggar vet, ibland är det bara skönt att skriva av sig.  

☆ kram ☆ 


Gofika, Lycka & Första Gången

Igår eftermiddag blev jag och Minea Bjudna på gofika, te och semla! Mumma!! ;) Det kan man ju inte tacka nej till ;) 


Vakna utvilad idag! Jippi!! M vakna inatt vid tolv och åt, sen sov hon till  06.00.. Lycka.... Nu ska bara varje natt bli så här. Sen är det dax att bråka om natta maten med. Men en sak i taget! 

Dax för mig att snöra på mig hemmafru förklädet och laga mat nu. Blir gryta med ris. Första gången jag prova på det. wish me luck ☆ 
Nya fina lila pjuks...

Har nu införskaffat nya pjuks.. Har bestämt mig för att bli en super duktig och bra löpare! Hahaha Nä men, har tänkt mycket på min träning när jag börjar jobba igen. Och känner jag mig själv rätt vill inte jag missa några av dom få timmarna med M innan hon ska lägga sig för natten. Så därför har jag bestämt mig för att springa.... Perfekt att ge sig ut på en tur när hon somnat. 

Nu till mitt problem... Jag har försökt några gånger med det där springandet. Och får aldrig till andningen... Känns som om jag ska trilla ihop i en liten hög med andnöd efter bara en Pytte liten stund!? (Fast jag har bra kondition när jag tränar annat.) Finns det något bra tips om andningen? Eller kommer det av sig själv efter att man sprungit ett tag?Nytt försök

Jag ser att jag har några få (åtta) läsare, fast jag inte skriver något längre! :) Men tack för det ändå. 
Är så sugen på att börja blogga igen... Men jag har inget direkt roligt att skriva. Min vardag som småbarns förälder och ja... Kanske kan jag skriva om min träning? Ja vem vet.... Får se om jag kommer igång igen eller inte. Ska ge det ett försök i alla fall. ;) 

Så välkomna alla gamla och nya läsare. 


Bild från gårdagen. ;) tända ljus och farmen. 

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0