Jobbe Dax

Idag är Theo bättre i magen, inte hundra bra, men ändå. Känns skönt att det bättrat sig lite iaf.
Gick upp vid halv åtta imorse, klädde på mig och gick med theo, sen har ja tvättat, städat, handlat oh vatt ute med Theo en runda till! Duktig jag känner mig nu!
Så nu ska här slappas fram till jag börjar jobba, (14.00).

Ikväll efter ja slutat, (17.00), tänkte jag cykla till simhallen å simma några lägnder, inget som är bestämt, men ja tar med mig badkläderna, så får ja se när ja slutar, va ja känner för då.

Idag är det vår väder igen! :) Älskar det, å givetvis ska man jobba när det är fint väder, slår nästan aldrig fel på mig!! Suck.. Ja ja.. Har ett jobb där jag kan njuta av vädret i alla fall!

Kramis

min älskade lille Theo!

Idag har vatt en jätte jobbig dag! Lille Theo har haft super ont i magen, Igen!! Man känner sig så maktlös.. Suck.. Han till och med skrek till när han skulle bajsa imorse, å sen så har det vatt blod i avföringen!! Så dagen idag har spenderats mer ute än inne. Men dom på våxtorps djurklinik sa att det var ingen fara, han kunde ha maginfluensa som alla andra, å sen har vi precis dragit ner på maten, för det visa sig att han får för mycket mat varje dag! å sen kunde han ha ätit något som hans lille känsliga mage inte klara av! Ja det fanns miljoner anledningar!
Så vi skulle avvakta å se!

Har även tagit blodprov, ska kolla min ämnesomsättning, njurfunktion och blodvärde, så nu får man vänta å se vad som händer med det!
Sen har ja vatt en runda i halmstad, för att leta badkläder, vilket ja givetvis inte hitta några! Men ja köpte mig ett par egna puma shorts! :)

Nu väntar älskling på mig, vi ska kolla film!

Puss på er!

Söndag..

Idag har jag och Mona vatt på Maxi å "shoppat" loss... hahaha Fick hemhandlat en del mat, så nu är hela veckans middagar bestämda. :)

Å nu snart tänkte jag ta tag i sabeldraken å städa över min lägenhet. Tråkigt men ett måste.
Imon är det doktorn som gäller och sen ska ja in te halmstad å se om ja kan hitta lite badkläder!! Inget roligt om ni frågar mig! Men ja har ju tänkt börja simma, å ja kan ju inte simma i ett linne å jockes badbyxor! Måste ta tag i mig själv å fixa badkläder! Så imon då gäller det, önska mig lycka till, för ja lär behöva det!

Ikväll händer inge speciellt, som sagt ska damsuga, duscha å sen blir det kanske en film eller någe!

Kramis

Lördag..

Har inte fått gjort det ja tänkte idag, men det är standard nu för tiden, bestämmer mig för något som ja sen inte gör! :( Typiskt mig!!

Nu ikväll har tobbe vatt hos oss, vi bestämde det redan förra helgen, att vi skulle äta tacos idag! Mums... Bara älskar det!! Å sen kolla vi film. Annars har det inte hänts så mycket!!

Köpte coops kokbok idag, med en massa recept! :) Så nu ska här lagas mat!

Ska ta tag i disken efter maten, har inte velat göra det innan, men nu innan sängen får det bli, sen ska vi även betala räkningar, så det med är gjort!!

Sov gott till er alla!!

Jobbigt!

Haft en natt med mardrömmar!! :( Drömmer imellanåt att ja förlorar dom som står mig närmast! Jädrigt jobbigt!

Vid fyra tiden imorse ringde vår hemtelefon! När jag fattat vad det var som lät och uppfatta hur mycket klockan var, flög jag upp ur sängen, jocke vakna med och kolla klockan, ja tror att han trodde att han försovit sig! För det gjorde han en morgon nu tidigare i veckan och då ringde jobbet hem och fråga efter honom!
När ja kom ut till telefonen, stod det skyddat nummer, ja trodde att det var jobbet eller så hade nog något allvarligt hänt! När ja väl svara så hör ja någon som suckar och "stönar fram" hej, öppna för mig! å jag svara såå trevligt jag kan, du har nog ringt fel, men han bara fortsätter att upprepa, öppna för mig!
Ja ställer frågan vem är det å då svarar han Tor, eller något liknande. Frågar även var han är, då är han någonstans i halmstad på 9 något, och säger ett natal fler siffror.
Efter en stund ger jag upp och går och ger jocke telefonen. Som tur är så får jocke honom att fatta att han ringt fel och samtalet avslutas! Antingen var det en äldre herre som var väldigt förvirrad, eller så var det någon fruktansvärt full person. Vilket vi aldrig får reda på! Men ja blev lite rädd, för jag tänkte att han kankse behövde hjälp, men de va ju inget ja kunde göra. Han ringde ju från skyddat nummer.
Det var efter det mardeömmarna börja. :(

Så ja e trött och helt ur gängorna nu! Var det någon som behövde hjälp eller var det någon som drev med oss!?

Ja ja, idag ska ja städa, hade först tänkt åka till halmstad, men tror inte jag orkar det! Så städ står på schemat, va ska ni hitta på idag??

Kramis

Torsdag

Idag har det vatt jobb på DC, man kan säga att ja styrke tränat hela dagen. Bara burit en massa möbler hit och dit! :) Men det är skönt att arbeta med kroppen.
Efter jobbet cykla jag till simhallen, Mona tvingade med mig att simma några längder, fast ja inte äger några badkläder. Men det fixa sig så att ja tog jockes badshorts och ett linne.. det funka det med, å ingen sa något heller! Men skit va gött det var! När man går upp ur vattnet, kan inte beskriva känslan i kroppen, men härligt är det! :)
Träffa även Natta i simhallen, har i stort sett inte träffat henne sen jag gick ut i nian, vilket är 7-8 årsen.
Så på lördag (om ja e ledig) ska jag åka å shoppa badkläder, inget roligt alls, men ett måste, ska bada med jobbet på fredag nästa vecka, å då kanske man ska ha badkläder. :)

På jobbet innan idag, så hörde vi på radion om "runkratt" eller va dom kalla det, det var en man som hade suttit i sin lastbil, tror ja det var iaf och runkat, så det hade orsakat en olycka. Ja menar, hallå?? Kankse inte är det bästa å lämpligaste stället att syssla med sånt!? eller va säger ni? Har ni hört någe om det?

Nu ska ja fortsätta att laga mat, älskling kommer inte hem än på en halvtimme/timme. :( Hade tydligen kommit en lastbil full med matrial som var tvunget att lastas av!! Suck, suck, suck, men det ger ju pengar!! hihihi

Ha en underbar kväll mina vänner!

Jobb...

Nu e det alldeles snart dax för jobb! :)

Tänkte bara slänga iväg ett snabbt inlägg, så nu ska ja göra mig iordning, köra å handla, brödet å pålägget är slut, å sen lämna hunden innan det är dax att köra till jobbet.

Ha en underbar dag i blåsten.

Tisdag..

Idag var igentligen meningen att jag skulle vatt på möte en timme runt middag, men chefen var sjuk så de blidde inget! Så ja var ledig hela dagen istället.. :)
Men inte har ja fått gjort något ändå! Slappat, vatt ute med hunden i skit vädret, pratat i telefon med Mona. Å nu ikväll har ja lagat mat, diskat och sitter nu å kollar på tv, super stars. Underhållande pogram. :)
Väntar även på att syssling ska ringa, länge sen man prata med henne. Först ringde hon, när ja var ute på promenad med Theo, sen ringde jag då svara hon inte, sen ringde hon igen, å det hörde ja inte, å när ja ringer igen, då sitter hon och äter mat! hahaha... Så nu skulle hon ringa.

Imon ska ja jobba, 12.30 till 21.30... Å sen Torsdag å Fredag jobbar ja på DC. Så de blir nog inte mycket skrivande här på bloggen. Brukar inte hinna med det.

Tänkte kolla filmen på femman ikväll kl 21.00. Vet inte riktigt va de e för någe, men det blir säkert bra!

Kram till er alla som läser å va rädda om er!!

Ny vecka nya tag!

Då var det ny vecka igen... :) Känns som om det är den mest skrivna meningen i min blogg! Ja ja..

Idag har jag varit hemma hos en av mina arbetskamrater. Hon gick i samma gymnasieklass som Annika, å så hade hon en jätte fin bild på Annika sen balen, som hon ville visa. Å den var super fin... Hon såg så lugn å harmonisk ut, precis så som jag vill minnas henne! Så förhoppningsvis har sofie´s (som arbetskamraten heter) syster (som tagit bilden) bilderna på datorn, för då ska hon mejla den bilden till mig, annars så skulle hon framkalla en till mig.

Efter det så tog jag en långpromenad med Theo och så gick vi inom Tommy och åt lite mat.. :) Rester sen grillningen igår! Mums... Så nu behöver jag inte ut å jaga några fler steg idag inte, har redan kommit upp i minimum stegen. :) (har börjat använda min stegräknare igen).

Nu hade ja tänkt dammsuga å torka golven, det ja inte hann med igår, eller rättare sagt det ja strunta i igår. :) Sen blir det till att laga middag till älskling, Tänkte försöka hinna med lite smycketillverkning med, men ja tror inte jag hinner med det.. :(

Ha en underbar höst dag...

Kramis

Söndag..

Så, då va ytterligare en helg över. Försökte ha lite sovmorgon, men vakna ändå vid åtta.. Men ja låg kvar i sängen nån timme till.

Idag var mina planer att städa, men kom inte längre än att ja plocka iordning bland alla kläder å damma lite, plus att ja tog å städa toaletten. För sen dök tobbe upp, satt å prata lite och klockan bara sprang iväg.
Hade bestämt att vi skulle grilla, så jocke å tobbe körde ner till jocks föräldrar å började med det, medans jag å Theo tog en promenad.
Maten blev super god! :) Efter det gick jag å Theo hem igen, vi hade tänkt kolla film, men Yasse å Simona ringde så ja besämde mig för att strunta i filmen, å umgås med dom istället. Så vi var ute och promenera runt hela Laholm känns det som! :) Mycket trevligt hade vi iaf, å en massa trevligt "skit snack" blev det med!

Nu väntar duschen å sen sängen på mig! Är ledig imon, ska bli såå skönt!

Sov gott alla nära och kära!! :)

Förlåt..

till er alla få :) som läser min blogg, är väldigt dålig på att uppdatera här just nu känner jag. Men det händer mycket kring mig nu, mest känslomässigt, så mina lediga timmar går åt mycket till att tänka!

Tisdag till lördag är det jobb som gäller för mig! Men de e ju redan fredag, så imon är sista passet innan mina två lediga dagar börjar. Skulle vatt ledig i tre, men så ska ja på möte på tisdag. Men det spelar ingen roll, desto mer ja jobbar, desto mindre tänker jag.

Nu är det inte så allvarligt som det låter, (läste precis igenom vad ja redan skrivit). Men kan inte förklara mig på annat sätt, kan inte heller berätta vad det handlar om. kankse kommer att berätta sen nån dag, men ja lovar inget!

Nu ska ja duscha och gå och lägga mig!

Sov gott!!

Duktig man kan va!

Trodde aldrig att ja skulle orka göra alla måsten idag!! Men det gjorde jag! Har städat, tvättat,  planerat alla middagar fram till torsdag, handlat, även vatt på apoteket för jockes skull!... :) Tänk va  man kan om man bara ger sig fan på det! Så nu har jag bara laga middag, diska å vandra med Theo kvar, sen ska det slappas! :)

Imon är första passet på örta sen i början av Juli! Ska bli skoj att komma in i rutiner igen, inte för att man får jätte bra rutiner av att jobba kvällar å helger. Men det får gå ändå.

Nu tänkte jag snart börja med middagen som idag består av nudlar och köttfärs, ska göra någon go röra av det tänkte jag!

ha en underbar kväll!

Måndag igen!

Idag är jag ledig! Hade tänkt spendera dagen med att städa och tvätta. Måste ju göras! Är inte ledig förräns på söndag sen, så ja lär inte orka sen i veckan.
Jag undrar varför min förkylning inte ger med sig!? Orka vara små dålig hela tiden!! Vill inte vara dålig i två veckor till som många säger att deras förkylning höll på!! (3 veckor)
Helgen har varit lugn, gårdagen spenderades hemma med älskling! Han e ju såå trött nu, när han jobbar så mycket.. Vilket är förståligt!

Nu ropar dammsugaren på mig! :(

Kramis

Vill ha, Vill ha, Vill ha!!

Vill ha en massa pengar att köpa pärlor å en massa matrial till min smycketillverkning!! Tänk om man kunde vinna ett rum fullt med olika pärlor, mellandelar, olika typer av snöre, wire m.m. det hade vatt drömmen!!
I oktober nån gång, dag är inte bestämt, då ska ja på en smycketräff!! :) Man tar med sig eget matrial och sitter å pysslar å pratar, bytar ideer m.m. Ska bli så skoj, får bara hoppas att ja inte jobbar, för då blir ja lite lessen!! 

Nu sitter ja hemma hos jockes föräldrar, Magareta är på en fest via hennes jobb, så vi håller tommy sällskap. Har ätit pizza å nu kollar vi tv, eller ja sitter vid datorn. :) 
Ska väl gå och göra dom andra två sällskap nu en stund! 

Ha en underbar kväll 

Daniel Lindström

Blev en av mina favoriter när han var med i Idol.. Speciellt när han sjöng Sarah!!





Sitter just nu å kollar runt på olika youtube inlägg om honom.. Tycker fortfarande om han som artist, gillar hans röst skarpt!

Nä, nu får ja lägga mig.. är super trött!!

Kramis

Torsdag..

Usch va ja mådde dåligt på jobbet i förmiddes, men mamma ryckte ut å levererade lite medicin, Så tack mamma allt blev bättre sen.
Idag har moja visat sin lilla fina mage.. :) Börjar ju få en kula nu! Syns inte mycke, men lite iaf!! Va skoj de va att höra din röst å så med.. Saknar dig ska du veta!

Nu ska ja duscha, sen soooova... ska bli såå gott! Älskar att sova... :)

Sov gott till er alla!!

090909

Tänka sig 090909 är snart över! Tiden den går fort! Just nu mår ja mycket bättre, å det känns skönt.. ska invänta diskmaskinen, sen blir det sängen... Ska masa mig upp imon å jobba.. Kan i stort sett inte va hemma imon... Även om ja hade behövt det.. Finns inte personal så det räcker.. Men de ska nog gå bra..
Känner att det var ett bra beslut av mig att stanna hemma idag, fast man förlorar så mycket pengar. Men man ska ju helst vara frisk när man går tebaka te jobbet, annars blir det bara värre.

Så bra att Sverige vann matchen, tycker vi om!! :) Å nu börjar Idol...

Sov gott alla mina vänner!!

Makramé...

Har äntligen lärt mig lite av makramé tekniken. :) Så i helgen gjorde jag 5 armband.
Tänkte visa er dom nu! :)
säg gärna va ni tycker...

           

           

 

Dom tre svarta tänkte jag behålla själv, Bilden längst ner till vänster är jockes och dom andra två är mina! :)

Så va tycks??

 

Å Nice, har inte haft tid att inhandla alla pärlor till halsbandet och armbandet du beställde, Fixar det i nästa vecka eller nått om du fortfarande är intresserad?

 

Sjuk! :(

Är hemma från jobbet idag!!! :( Inget man vill, men va gör man när man inte orkar med! Har inte uppdaterat nu på en vecka, så den veckan får vara ett mysterium för er!! Orkar inte skriva om allt som hänt! Har ändå inte hänt så mycket, för halva den veckan har ja vatt sjuk!

Måste i alla fall nämna att min lille Conrad fyllde två förra onsdagen... Tänk va tiden går!! :)

Nu ska ja lägga mig i sängen å kolla på en film.. Skriver ett inlägg om mina smycken ja gjort i helgen senare ikväll, om ja orkar då!

Kram till er alla!!

Inglourious Basterds!?

Har precis kommit hem från en bio kväll med Yasse, Denny, Simona och Michelle. Vi var och såg Inglourious Basterds.
En film alldeles får rå för mig igentligen, men den var imellanåt väldig komisk. Har svävat mellan vakenhet och slumrande under hela kvällen, så ja kan i stort sett inte säga va själva meningen med filmen var!
Det är en film som hade kunnat vara bättre, man kan nästan tro att några har satt sig ner en kväll och "ravsat" ihop historien och sen bara spelat in den, utan att tänka efter. Vissa saker förståd man inte varför dom tagit med i filmen ens. Men ja ska titta på den en gång till och försöka förstå mig på handlingen, men eftersom ja blundat mig igenom mycket, så vet ja inte om ja kommer förstå mig på den mera efter att ha sett den en gång till, men det återstår och se.
Det ja kan säga är, att det bästa med filmen var Brad Pitt´s dialekt! hahaha as skön ju.. Passar inte alls in på honom att prata så. :) Har faktiskt koncentrerat mig mycket på just dialekterna i filmen. För dom flesta var hur bra som helst ju!

Tack mina kära vänner för en rolig kväll.. Fast vi tittat på film i två och en halv timme, så har ja haft trevligt ihop med er! :) i alla fall under den tiden vi inte satt i bio salongen! Måste bara tillägga, bio stolarna var inte sköna, hårda och så var det alldeles för nära stolarna framför, så man har ont i rygg och knän nu! :( 

Nu ska ja lägga mig.. Man kan ju inte bli annat än trött när man suttit still så länge! 

Kramis 

2 år....!?

Det har nu gått två år, sen du lämna oss.... Känns inte som två år..... Men det känns inte som om det var igår heller!! Vet inte hur det känns längre!?

saknar dig ska du veta! Det gör så ont i mig... Av många anledningar....

Du var så snäll
Du var så glad
Du lämnar endast vackra minnen
Så svår är ändå denna dag
Så sorgsna våra sinnen
Tack för allt
Vad du oss skänkt
Vi vet du alltid på oss tänkt
Vi viskar alla
Vila i frid
Vi mötas om en tid

Tisdag...

En snabb uppdatering.. Borde igentligen ligga i sängen nu... Men, men så är det när dygnets timmar inte räcker till! :)
Idag har ja jobbat, iof, bara i 4 timmar... så det var en riktig mjukstart efter semestern. Efter det hjälpte jag Tommy i trädgården.. Vilket inte är super kul, men man måste ju ställa upp... sen har det handlats, å städats, lagats mat, vatt ute med Theo m.m.
Plus att Evelina å Simon kom på ett oväntat besök, Evve ringde å fråga om dom fick komma.. Vilket alltid är ok... :) Vi spela lite spel, å bara hade det trevligt! :)

Nu har ja precis duschat och ska gå och lägga mig... Är super trött....

Sov gott och dröm sött! :)

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0