Det var ett tag sen....

Nu är det ett tag sen jag skrev igen... typiskt mig, när jag har mycke att göra. Jobbat mycke nu den senaste tiden. Vill bara ha semester nuuuuu.. men det dröjer ju till vecka 32. :(
Igår eftermiddag, min enda lediga dag denna vecka.. ringde den dära snubben igen, som köpte bilen av oss. Påstod att vi lurat honom för att växel lådan pajjat... Ja menar vi har haft den i två år, å har aldrig krånglat för oss!
Jag å jocke ville inte köpa tillbaka den, men jockes pappa, Tommy kände att han inte ville ha med dom att göra å att vi aldrig blir av med dom om vi inte köpte tebaka. Så sagt å gjort, vi bestämde ett ställe där vi skulle träffas! Har aldrig sett en bil, som blivit så sliten på en vecka... Cola på golvet, där till och med papper kletats fast. Repor på ena bakdörren, en list hade trillat av... aska å en massa skit i hela bilen, fullt med vita prickar överallt!!!!! GRRRRRRRRRR plus att moterhuven, fästet till det funka inte så dom hade knötit fast den.... Suck Suck Suck!!!! Ja påpeka allt detta å dom i stort sett sa att dom inte gjort något!! Ja menar HALLÅÅÅ! har ni alla hemma eller?????? Å sen till råga på allt så säger dom till magareta att VI PRATAR INTE MED KVINNOR!!! Va då kvinnodiskriminerade idioter! Hon svara bara att dom skulle hålla käften å att vi sålde bilen till en kvinna! För de gjorde vi.. hans tjej skulle stå på den!
Så hela min lediga dag gick åt denna förbaskade bilen.... Men denna gång e det tommys bil å inte våran! Skönt bara det! Förstörde hela min dag detta!!!!!!!

Idag är det lillebrors filips dag, han blir hela 14 år... tiden den går å går..... Så Grattis till dig... <3

Idag har ja jobbat, vatt på kalas å varit hos några vänner å umgåtts lite!

Läste inte tidningen förräns ja kom hem från jobbet som tur är... Å det stod i tidningen igen! Men han blev inte dömd.. han blev friad å mig spelar det ingen roll om han sitter i fängelse eller inte... ja vill bara veta vad som hände den där hemska natten den 2 september 2007! Körde han full eller inte, körde han för fort eller inte, varför satt Annika utan bälte?????????
Har han gjort fel, då ska han sitta å ruttna bort.... Men VA va det som hände?? Varför kan du inte bara berätta! Om det nu är så att du inte kommer ihåg, så SNÄLLA, när du gör det så berätta! Så Annika kan få upprättelse å att hennes nära å kära kan gå vidare!
Känner att allt bara rasar när ja tänker på det.. Vill minnas Annika som den person hon var å inte olyckan, den vill ja bara glömma! Vet inte om ja kan det så länge man inte vet sanningen, Man går bara å grubblar på det!! Men som ja känner idag, så lär ja aldrig få reda på det heller!

Kan läsa artiklen här:


Nu ska ja gå å lägga mig, ska ju jobba imon igen! Ja hoppas ni har det bra där ute, å att ni är rädda om era nära å kära, det är jätte viktigt! Man vet aldrig när det är försent, å då vill man inte ångra något!

hmm....

Dagen började bra, hitta 16 hela kr, när ja va å handla med jobbet. plus att ja fick en soda stream smak helt gratis, var några killar på parkeringen som dela ut, och så fick jag 50 kr i rabatt om ja köpte en soda stream. Så 116 kr totalt blir det ju! :) Så ja trodde att idag var det min tur dag! Men den varade bara tills ja kom hem... 
Rinde en snubbe igår från norge, som var intresserad av vår gröna volvo. Så vi bestämde en tid idag vid fem tiden i halmstad. När vi kom dit, så börja han fråga om bilen, en massa skumma frågor, han påstod sig vara en bilexpert. Tog en liten provtur, som ja trodde skulle sluta med döden. Körde som en dåre. Sen pajja han en sak på bilden och försökte pruta på priset och där satte jag stopp! Blev irriterad och sa att han tog sönder den, den har funkat hur bra innan han pilla på det! Å han skulle vara bilexpert! Grrrrrrrrrrrrr.... Men efter många om och men, tog han den... Kändes inte bra att lämna över bilen till denna snubbe, men va gör man, den kostar ju oss en massa pengar, försäkringen då ju! Fick väldigt dåliga vibbar! Hade en klump i magen och kände mig förtivlad när ja åkte därifrån! Känns bättre nu iaf!  
Tack så jätte mycket Åke för att du följde med mig! " VA SKA JA GÖRA!!"  hahahaha eller va säger du toker! :)
 Jag hoppas ja kan blicka tillbaka på denna dag å skratta... Men just nu vet man aldrig va som händer!
Denna snubben och hans familj skulle ha bilen ett tag nu i sommar å köra runt i! hmmm... skumt!
Så där förstår ni att min tur dag sluta tvärt!

Ja ja, nu e den såld iaf. vi fick va vi ville ha för den, så det får ja vara nöjd med. Kvällen som e kvar kommer ja spendera i duschen och i sängen... är så jädra trött! Ja börjar nästan undra om det inte är fel på mig eller nått!?

Kan ju berätta att i söndes var vi å grilla hos jacob å maria, god mat å roligt sällskap, får man jua ldrig för lite av! tack för det, annars har de inte hänt så mycke sen sist ja skrev!

Ojojoj, va sängen ropar på mig! God natt alla sötisar, ja eller alla som förtjänar det iaf!!

Kramis

Midsommar!

Går dagen var riktigt rolig! Jag, älskling, Jonas, Maria och Jacob "fira" midsommar ihop..... Om man nu firar.. vi gjorde ju inget traditionellt eller så... Inte mera än att vi åt nypotatis å sill, å sen jordgubbar, eller jordnötter som maria säger... hahahahaha Först var vi hemma hos maria å jacob, där åt vi nypotatis å sill, sen när deras barnvakt kom, gick vi hem till oss. Vi spela spel, Med andra ord och med vilda gester. Super roliga spel. :)
Var även ute i regnet å spela kubb å plockepinn! hhahahaha, regna ju inte hela tiden, men imellanåt så grät himeln. Blixtra även lite... uuh.. hatar åska..
Kom i säng vid två tiden, Var en otroligt lyckad kväll... Tack alla.... :) Av någon anledning så glömde ja bort att ja ägde en kamera, så de finns inga bilder från gårdagen, fy skäms på mig!!

Min förkylning är inte bra idag heller, ja trodde att ja kunde "nubba" ut förkylningen igår! Men de lyckades ja inte med, Men lite bättre e det ju... Denna dag som nu kommer, har ja ingen aning om vad som händer... Har ju precis plockat undan sen igår.. Helt sjukt va stökigt det var här.. men nu e det rent å snyggt igen!
Jocke ska antagligen fiska ikväll... Så e det någon som vill komma hem till mig är ni välkommna, ring innan bara, så ja inte bokat något! :) hahahaha...

Va hände på din midsommar då??

Kramis till er alla!

hahaha, Tänkte på dig Moja, när ja läste denna!! :)


En svensk sitter och äter frukost på ett cafe. Vid sidan av honom sitter en norrman som tuggar tuggummi.


-   Äter ni svenskar hela brödet? Frågar norrmannen.
-   Ja, Naturligtvis! Svarar svensken förundrat. Norrmannen leker med tuggummit I munnen och säger:
-   Det gör vi inte hos oss. I Norge äter vi bara det innersta av brödet. Brödkanterna samlas I en container, bearbetas och formas till croissanter och säljs till Sverige.
Norrmannen frågar vidare:
-   Äter ni marmelad till brödet också? Svensken svarar lätt irriterad:
-   Ja, naturligtvis. Medan norrmannen högljutt tuggar tuggummi, säger han:
-   Inte hos oss. I Norge äter vi bara färsk frukt till frukost. Skalen och resterna samlas I en container, bearbetas till marmelad och säljs till Sverige.
Nu blir det svenskens tur att fråga:
-   Säg mig en sak, har ni sex I Norge?
Norrmannen ler och svarar:
-   Ja, naturligtvis har vi sex.
Svensken lutar sej över bordet och frågar:
-   Vad gör ni med kondomerna när ni använt dem?
-   Vi kastar dem! Svarar norrmannen.
Nu börjar svensken att le... Sedan säger han:
-   Inte hos oss. I Sverige samlar vi alla använda kondomer I en container, bearbetar dem, smälter dem och säljer till Norge som tuggummi...

Rättegång!

Vågar knappt skriva hur jag känner inför detta, med rädsla för att såra någon!

Vet igentligen inte hur jag känner!! Det enda jag igentligen vill veta är vad som hände den natten! Sen om han får ett straff eller inte, det orkar ja inte lägga någon energi på!  Även om han får ett starff så kommer inte Annika tillbaka, hur gärna jag än vill det! Det är svårt detta, hur ska man igentligen känna, hur får man känna?? Tror inte det finns någon som kan svara på det?!
Har nästan precis vaknat, har ont i halsen å känner mig allmänt hängig!! Är inte bättre idag... Vilket jag hoppades på igår.
Kan läsa om rättegången här!


Idag ska ja ta det lugnt, har vissa saker ja ska iväg fixa. Måste bli bättre idag, har inte råd med att va sjuk.... Jocke får ju ingen a-kassa längre, fast när han väl hade så fick han inte så mycket ändå! Så blir det bara inte värre och mitt arbete godkänner att ja är lite halvkrasslig, så lär jag nog jobba ändå! Men risken finns att ja kan smitta mina kära vänner på jobbet, å de e ju inte så lyckat... Men tiden får utvisa om vad som händer!
Jobba, eller inte jobba... Det är frågan..

Nu hoppas ja att ingen har tagit illa upp, det är mina funderingar ja skrivit ut i detta inlägg, det är inte riktat mot något eller någon....

Ny Vecka igen..

Denna vecka börja inte bra, har ont i halsen, å så har ja svettats okontrollrerat hela dagen, äckligt som bara den! Å sen orka ja inte gå upp ur sängen förräns tolv idag heller!
Idag fick ja köra för älskling till timmershult, han skulle lämna in ett prov på grisen dom sköt i lördes, kan finnas nått slags "djur" i köttet, om man har otur, äter man då det, så dör man, finns inget botemedel. Tror det är ett slags djur iaf. Vatt runt två olika äffärer också... Å så har ja ätit en mjukglass, den godaste glassen som finns om ni frågar mig!

Å nu sitter jag här... kollar runt lite på datorn. Tänker snart gå och lägga mig, ska bara duscha av allt äckligt på kroppen först! Ja hoppas att det är bättre imon.

Kram till er alla!!

Helgens smycken....

I helgen har ja hunnit med att göra tre stycken halsband, ett var te en Ewa och ett är till Nice, å det halsbandet finns på bild i inlägget "Till Nice" och ett har ja faktiskt bara gjort, så ja antar att det är till mig då! :)

     
Ewas halsband

     

Å detta ska föreställa mitt halsband! :)

Helgen..

Hejsan alla glada! :)

Helgen har nu paserat, som alla andra gånger. I fredes fyllde Lillasyster Annie år, hon ble hela 8 år.. :)
Igår så satt ja med smycken hela dagen, kommer upp bilder på dom senare idag. Å på kvällen var jocke å (Jonas en gammal klasskompis) å jaga. å då passa jag på att åka te Mona, vi spela skip-bo å drack några cider. Var mycket trevligt.. Vid tolv tiden igårkväll kom dom små grisarna å hämta mig, så då fortsatte vi spela å dricka lite när vi kom hem. 
Idag har ja inte gjort mycke, plockat iordning efter igår, å suttit vid datorn, å sen var ja med en sväng ner vid glänninge, dom små grisarna hade tänkt fiska lite. 
Har inte mera att säga om helgen, tänkte visa några bilder som tagits i helgen. :)

       
Farmors populära tårta :)


Jonas sköt en gris igår.

           
Blåsigt värre ute idag! :) Min söte älskling Theo!

 
På väg till fisket!


Glänninge

           
Förberedelser innan fikset... :)

           
Väntar...... Väntar.... Väntar på fisken...  Mina underbara älsklingar på dom två sista bilderna! <3

-------------------------------------------------------------------------------------
Måste ju bara skriva ut helgens citat: hahahha

 - Det var en stor jävla järntrappa i aluminium......  !!

Skratta gjorde vi... Att det kan bli så fel ibland?? :)

-------------------------------------------------------------------------------------

Ha en underbar dag i det fina med blåsiga vädret!

Kramis

Till Nice..

Här kommer halsbandet... :) Tycker du om det?

     

Tävling!

Hitta en liten tävling, brukar inte vara med å tävla, men ja älskar ljus å tyckte dessa var underbart söta! :)

Var med och tävla hos Lenas recept om de fina Cupcakes doftljusen från Presenter Med Stil. Det enda du behöver göra är att kopiera text, bild och länkar och sätta på din sida och skriva en kommentar till det här inlägget så att jag vet att du är med, Lycka till. Tävlingen håller på tills den 23/6

Tisdag...

Blir bara ett litet snabbt inlägg idag...

Jobbat idag, funka så där, kan ju tyvärr inte gå in på detaljer... Men när jag kom hem... Gissa vad älskling gjort då?? <3
Han hade dammsugit å torkat golven, blir såå stolt när han gör det! Å framför allt super glad! Är så skönt att komma hem te ett städat hem!
Har även gått hälsans stig med Theo, å när vi gått halva, börja det regna, å ingen jacka hade ja med mig heller! Typiskt.... Lagom blöta va vi när vi kom hem, men de va bara att byta om och sätta sig å äta middag. :) Fick även handla lite, hade inge bröd hemma... Å nu sitter ja här å skriver. Ska snart gå i duschen, sen blir det sängen, tänkte fortsätta att läsa på min bok, en evig eld!

Sov gott alla nära å kära!

I brist på annat!

1. Hur gammal är du om fem år? 28
2. Vem var den sista du träffade? Jocke
3. Hur lång är du? 168
4. Vilken var den senaste film du sett? Sådant lägger ja inte på minnet! :) Även om ja tänker efter kommer ja inte på va den heter!
5. Vem ringde du senast? Hem till pappa
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Är vid diab, å de va till älskling
7. Vad är dagens planer? Skriva på bloggen, duscha och gå å lägga mig
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Spelar igentligen ingen roll, men ja tycker man får mera sagt om man ringer.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? Innan idag på jobbet
11. Vilken ögonfärg har du? Gröna, tror jag
12. När vaknade du idag? klockan ringde 07.00
13. Har du någon gång hittat en katt?  ja, ja å älskling hitta en kattunge i lilla tjärby, som det visa ´sig bodde i köping på landet, kattungarna hade hoppat in under bilen och så hade dom ramlat av eller hoppat av självmant lite överallt, där bilen varit! :)
14. Vilken är din favoritplats? När vi är iväg och campar!
15. Vilken plats föredrar du minst? hmm....
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag tror inget, men ja hoppas att ja bor i hus, har barn, bor kvar i laholm, har jobb dagtid...
17. Vad skrämde dig som barn? Mörker
18. Vem fick dig att skratta senast? Älskling
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? hmm, äger inga nu iaf
20. Har du stationär eller bärbar dator? En av varje
21. Sover du med eller utan kläder på dig? utan kläder, men har iof underkläder på mig
22. Hur många kuddar har du i sängen?  8 eller 9 st
23. Hur många landskap har du bott i? 1?
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Haha, ja det har väl hänt.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor
26. Är du social? Beror på vilket humör man är på.
27. Vilken är din favoritglass? Jag har ingen favoritglass
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Finns mycke jag vill göra, ska ja redovisa allt, tar det låång tid.
29. Tycker du om kinamat? Nja... går la att äta
30. Tycker du om kaffe? Nej, verkligen inte.
31. Vad dricker du till frukost? Juice, för det ,mesta
32. Sover du på någon särskild sida? ja, vänster sida
33. Kan du spela poker? Nix
34. Tycker du om att mysa? Hehe, OM jag gör.
35. Är du en beroendemänniska?  undra vad som kan menas med detta?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Japps, pappas kusin
37. Vill du ha barn? Ja!!!!
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja
39. Har du någonsin åkt ambulans? ja
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool
41. Vad spenderar du helst pengar på? hmm?? säg det ni...
42. Äger du dyra smycken? Nix
43. Har du någon gång testat narkotika? Nix
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? vindruvor
45. Vem är den roligaste människan du känner? Det finns några stycken... :)
46. Välj ett ärr på din kropp? Ett på mitt vänstra knä, som ja fick när ja å mojja cykla å krocka!
47. Vad har du för ringsignal? Det beror på vem som ringer
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja, hemma hos pappa eller farmor finns dom!
49. Flirtar du mycket? Nej
50. Vart togs din profilbild för din blogg? i en kyrka. :)
51. Kan du byta olja på bilen? hmm, nä de kan ja inte
52. Har du fått fortkörningsböter? Nix
53. Vilken var den senaste bok du läste? Håller på att läsa En evig eld
54. Läser du dagstidningen? Ja, en i alla fall
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Ja
56. Dansar du i bilen? Haha, nej
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? rix megapol
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?  Det jag skulle handla
59. När var du i kyrkan senast? hm,,,, kommer inte ihåg just nu, å ja vill inte komma ihåg heller!
60. Vilka personer utmanar du? Alla som har lika tråkigt som jag och vill fördriva tiden lite!

Fruktansvärt!!

Har läst på en massa andras bloggar att en tjej blivit mördad i helgen, antagligen av två i samma ålder! En kille och tjej! Hur fruktansvärt som helst! Var håller på att hända i världen! Läser om sådana här händelser varje dag nu!

Läs mera här:Har även hittat hennes blogg... Lider med er alla som drabbats.. Vila i frid Therese. Gå in å skriv en kommentar om ni vill!

Therese´s blogg!Va rädda om era nära å kära!!

Ny vecka igen!

mmmm, va kan man säga, tiden den går och går men kommer aldrig till dörren! :)

Gårdagen gick snabbt, sov till elva, sen var vi en sväng hos jockes exarbetskamrat å lämna halsbanden, som dom beställt. Var även och rösta, vilket jag tycker är viktigt! För om man inte är med och påverkar, så har man ingen rätt att klaga!
Yasse å Denny kom inom en stund, precis innan vi skulle iväg och rösta.... så deras besök ble inte långvarigt, men trevligt var det! Annars hände bara det vanliga, promenad med Theo å flängandet för älskling, som äntligen har insett att det kankse är dax att ta körkort! :) Men när han får tummarna ur, är en annan fråga! Tänker inte tjata på honom, för det tjänar inget till... Har ja lärt mig nu! Älskar dig ändå baby <3. 

Denna dag har med gått fort! Varit å handlat, ja vet knappt va ja ska skriva om denna dag! Gjort det vanliga.. hihihihi
Kvällen tänker jag spendera med att läsa en bok, eller kolla film! Vilket jag såg i en annan blogg, att det tydligen var skiit tråkigt, utan det var bara sex, drugs and rock and roll som gällde! Vilken tur att alla är olika... hihihihi Men de ska bli skoj att läsa deras blogg iaf, För våran lilla by är inte alltid så skoj, så nu kan man ju läsa om vad man går miste om, eller vad man slipper genomgå! hehehe

Helgen hade ja tänkt spendera mycket tid på mina smycken, vilket inte har hunnits med, blir ju så när man sover bort hela dagar. Men moster, ditt halsband kommer! :) Har gjort lite på det, men tar nya tag på torsdag eller till helgen! :)

Nu i veckan så är det jobb som gäller, jobbar tisdag, onsdag, torsdag, fredag, men det är dagtid så ja klagar absolut inte! Vill som sagt ha 100 % dagtid, jag hoppas den tiden kommer för mig med!

Nu blir det duschen... Kramis till er alla!

Två färdiga!

Så då var två av mina tre beställda halsband klara... Är ju två likadana som ja gjorde förra helgen, så det gick snabbt!

Tänkte visa bilder på dom! Om ja orkar så ska ja börja på mosters halsband sen... Men de e inte säkert ja gör det idag, för när ja väl börjar så kan ja inte sluta förens det e klart, å det kan ta en timme ca.... Men de e såå roligt!
 
     

Så blev dom! Nu hoppas ja bara att Dragana blir nöjd, hon ville ha ett till sig själv och ett till sin dotter.. Så vi får la se vad hon säger! Ska försöka ringa henne imon och åka dit, så hon får prova å godkänna. Hon ville ha en speciell längd på det... så vi får se om det blev rätt! :)

Kramis

Sveriges Dag Idag!

Okej, Moster, ska göra allt för att det ska bli bra! :) Innan nästa helg e de inte klart iaf... Butiken, där ja handlar har bara öppet Torsdag - Lördag.... Å idag var det stängt... så ja får snällt vänta tills på torsdag!

Idag har ja städat, städat, städat... å de e ändå skitigt på golvet... suck... har ny dammsugare, fick ju det i julklapp... Men de e la conrad å hans kattsand... Inge att göra åt, får väl dammsuga en runda imon igen. Tänkte snart gå i duschen, å sen sätta mig med smyckena..
Måste även börja fundera lite på middag ikväll.. Lika tråkigt varje gång! !!?

Annars består kvällen av fotboll, antingen ska vi ner te gröningen å kolla, eller så sitter vi hemma, har inge betämt än, så allt kan ändras.. :)

Ha de så fint idag!!

Kramis

Fredag...

Då var det helg igen! :) Tiden bara flyger iväg... Har inte skrivit på ett tag nu, va har hänt sen sist... hm...
Igår när ja kom te jobbet, möts ja av min ena arbetskamrat, som berätta att det skulle komma en snubbe å ta kort på oss, pga. denna stegräknartävling på tappa.se. Han tyckte att vårat namn på laget lät roligt! BMI-gänget!! Å det var till det hära blandet man får medskickat när lönespec. kommer.  Så ville han ställa lite frågor å så... panik fick jag, hatar att vara med på bild... Inget ja älskar direkt! Försökte med att: oj oj oj, va ja fick ont i huvudet, måste åka hem en halvtimme, kommer tebaka sen, men dom gick inte på det!! Så ja fick allt stanna å vara med på bilden! suck....

Och som ni såg i förra inlägget, så gjorde ja ett halsband, satt några timmar på kvällen, å fick till ett ok halsband, men inte mer. Var även hemma hos jockes föräldrar och åt middag, Magareta är duktig på att laga mat! Annars hände la inget av betydelse igår.


Idag har ja inte gjort mycket, jobbat... Vartit en "slappe" dag på jobbet, På förmiddagen var vi på våxtorpsmarknad, där ja inhandla lite märken som man kan sätta på foppa tofflerna, å så blev det lite marknadsgodis!! Finns en liten historia kring dom där märkena som ja inte orkar berätta här och nu! Men kul är den... Sen på Eftermiddagen var det ett litet "studiebesök" på polisstationen i Laholm... En lugn men rolig dag på jobbet! Ni ikväll har ja inte gjort mycke! Suttit en del vid datorn å kört lite för älsklingen!


I helgen har ja inget planerat, ska sitta å fixa lite med smyckena tänkte jag, har ju två halsband beställda, plus att moster ville ha ett nytt! Kul kul kul! :) Sitter å kollar på femman nu, en film, blir så arg, lämna 8 hundar till att frysa å svälta ihjäl! hur jävla elak får man vara, visst det är snöstorm, men någe måste man la kunna göra för att få hem dom!! Får sån jädra panik i kroppen, fixar inte det! Hoppas det slutar bra, annars hatar ja filmen....


Nu ska ha njuta av kvällen som e kvar, e ju snart sängen, sitter nästan å somnar vid datorn nu!


Sov Gott alla glada å Goa!!

Ett litet fult hjärta... :)

Så då har man gjort ett halsband till! :) Ett litet hjärta...  Som inte blev som ja ville det, men det e såå svårt att få formen rätt!! Jätte fult blev det inte, De funkar att använda iaf... va tycker ni??

Ett sånt kankse ja kan försöka göra te dig moster?? Hade du vatt intresserad av det?? Fast ja gör ett helt halsband av pärlor, inte bara ett läderband...  fast vill du bara ha det i läder går de med bra! Du bestämmer! :) Å ja lovar hjärtat blir finare! Ska i så fall lägga ner all min ork å koncentration i hjärtat! :) Eller du har en annan  ide?? Är lättare om du kommet med lite förslag, så gör något åt det! :) å sen skulle jag vilja ta kort på öronhängena å armbandet nån gång! Om det går bra?? :) Vilket meddelande det blev te dig Nice nu! hehehe

Här kommer bilden på halsbandet iaf:

     

Nu var det kvällen!

Snart, om bara en timme börjar Greys anatomy! wiiii Är såå långt mellan varje avsnitt ju! :) Och om 10 minuter ca, börjar roomservice.. vilket också är bra! Gillar jonny å mattias... Men först måste ja duscha!
taccosen var god, men både ja å jocke ble så mätta så vi mådde illa! Dum som man är äter man lite till bara för att det är gott! Suck, Suck, Suck... Har även fått tvättat idag. tvättkorgen är tom! kan ni tänka er, e den aldrig annars! ;)
Imon ska man jobba, efter min 5 dagars ledighet, ska bli gött det!

Nä, nu springer klockan iväg! Höres la imon! Kramis

Smycken jag gjort hitills...

Detta intresse börja nån gång när jag gick i gymnasiet, tror det var sista året, sen dess har ja gjort några få smycken som jag gett bort och några som faktiskt har betalat mig för att ja ska göra smycken.. :)
För att hållt på i så många år, så har ja inte gjort många smycken, men det är ändå ett litet intresse jag har. Men ni ska veta hur dyrt det är!!

Tänkte visa er dom halsband jag gjort, försöker ta kort på dom alla, men vissa har jag missat, gjort ett armband te min moster Nice, som ja ej tagit nån bild på., kanske att det var ett par öronhänge med, kommer inte ihåg, ett halsband till mormor som ja inte heller tagit kort på. och ett halsband till jockes mamma. Är nog dom ja missat att ta kort på, men ja ska försöka göra detta nu i efterhand, träffar ju dom allihopa, så de ska inte bli svårt! :)
Har även gjort några små armband som jag gett te mina närmsta vänner, dom har ja inte heller kort på!Detta armband fick min mormor, när hon fyllde år, hon blev jätte glad och beställde ett halsband som ser ut ungefär lika dant. :) men det halsbandet har ja ej kort på!Detta är ju inget smycke, var meningen f¨rån början att det skulle bli ett, men det blev inte som ja ville, så ja gjorde en nyckelring av det istället! Yasse fick detta, vet inte om hon har det kvar, för det är rätt länge sen hon fick det.Detta halsband beställde moster Nice av mig.. :) Var nog det första smycke som någon beställt av mig! Hon beskrev vilka färger hon ville ha och så designa ja det själv och bestämde vilka pärlor ja skulle använda å så.. :) Hon beställde efter detta ett armband, och ja har för mig att hon ville ha ett par öronhänge med.När min moster Linda fick se mitt halsband jag gjort te nice ville hon ha ett lika dant, fast med svarta nyanser, så ja gjorde ett likadant, fast ja använde mig av lite andra pärlor med. :)

     

Dessa halsband ser likadana ut, fast med olika färger, ja gjorde tre stycken, ett rosa, ett vit och ett grönt halsband, som ja gav till mamma (rosa), Lena (vit) och jockes mamma magareta (Grön) i julklapp.

     

Dessa två halsband har ja gjort te jockes (även mina) fiskekompisar. :) Dejan och Nikola. Vi träffar dom en vecka om året och dom har alltid med sig en massa små presenter till oss, i år fick vi parfymer, så ja bestämde mig för att göra ett varsitt halsband till dom! :) Glada blev dom, och ja fick en beställning på två stycken likadana till fast med andra namn! Så det har ja vatt å beställt nu, ska hämta det imon... hoppas bara att det kommit då! :)

det var dessa smycken ja har på bild. Som ni ser är det inte många, men mitt problem är att bara sitta å göra smycken, när ingen beställt eller ja har ingen att ge dom till! Tycker det blir jätte svårt då! Men det är en förmåga ja ska träna upp tänkte jag! Ni får gärna skriva några sympunkter om ni vill! Både positiva å negativa är välkomna, bara dom inte är otrevliga! :)

Onsdag!

Nu pratar älskling om att åka å fiska igen!! Att han orkar, har inatt kommit upp en 4 kg sutare, vilket är ganska så stort för just den arten....  tror det är därför... Han tror att nu så kommer fisket igång!  Får se hur han gör, kankse blir man själv hemma igen! Snyft!!

I förmiddes var ja på ett möte som vara en timme, efter det fick ja köra te antorp, eftersom han som fått fisken ligger där själv, så behövde han någon som kunde ta bilderna. Vilket fick bli jocke. Efter det fick ja köra till åtlen, älskling ville dit å fylla på mat å byta minneskort. Sen åkte vi å handla.... Annars så har ja tvättat å plockat iordning lite, och nu ska ja sätta mig å renovera ett halsband.... Som min extra mamma fått av mig! :) Ska bara byta "tråden" Hittat en som är bättre än fiskelina... hahahahah... Tänkte att ja ska visa upp dom få halsband ja gjort här på bloggen, får la se när ja får tummarna ur.  Kankse ikväll??

Ikväll klockan nio är det greys anatomy!! :) Love it!! Å så ska ja äta tacco med älskling.. MUMS... hehehe

Ha en fin dag!

Kedjebrev??

Jag gjorde som du sa......
Jag skickade mail till 10 personer som du skrev.
Jag väntar fortfarande på 
 det miraklet  som skall inträffa!!!!  

Till alla mina vänner som det senaste året skickat mig:

 önskningar, kedjebrev, ängelbrev eller andra löften om tur OM jag vidarebefordrar dem......

DEN SKITEN FUNKAR INTE!!!!!!!!

Från och med nu, skicka istället pengar, öl, choklad, biobiljetter, bensinpengar eller resecheckar!

TACK!

Juni... :)

Då har man gått in i första sommarmånaden. Skönt faktikst... :)

Har ju varit väldigt dålig på att uppdatera här på bloggen dom senaste veckorna, men ja har inte vatt hemma så mycket, å när ja väl vatt hemma så har ja inte orkat sätta mig vid datorn å skriva. Orkar igentligen inte nu heller, men känner att lite får ja skriva iaf. 

I helgen har har ja vatt i antorp, Varit en väldigt trög säsong, min sambo har varit lätt frustrerad. Men skönt har det varit, bara bry sig om varandra å skita i resten. Så igår kom vi hem, älskling med... :) Hade en liten slappedag efter allt upp packande å skit, Man asar ju med sig massor när man åker iväg. Sen på kvällen kolla vi på Greys anatomy, köpt den första säsongen nu! :) wiii

Och idag har vi trimmar Theo, han blir så söt! tänkte visa före å efter bilder lite längre ner. Just nu städar å tvättar jocke vår fina bil! Han vill inte ha med mig där ute, vi kan inte samarbeta, jocke blir så arg på mig lätt, han har inget tålamod alls.
Theo kom precis inrusande från trädgården, pep å var vettskrämd?? Fattar inget alls, så nu sitter han i mitt knä, när ja skriver.  Tror att det kan va grannens hund, han e lite elak ibland.  Ja just det, är ju inte hemma, e hos jockes föräldrar. :) Ätit lite mat här å umgåtts...

Nu kommer bilderna:

Före:                             Efter:
     


Och här kommer några bilder från helgen:

           


           


           


Så de e vad jag har å bjuda på idag/kväll.... :)

Nu ska ja bara sätta mig ute i trädgården å blunda, så ja blir av med min huvudvärk! Önska mig lycka till, för ja lär behöva det!

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0