Lördag...

Hade tänkt ta sovmorgon idag, men vakna första gången åtta och sen vid nio gick ja upp... Medans älskling låg kvar och sov åt ja frukost och gick sen ut på en långpromenad med Theo. <3 Fick känna grus under mina skor, hur skönt som helst ju! :)
Ikväll blir det bio med Nina! Twilight/New Moon here we come! :)

Idag hade ja tänkt städa lite, ska bara övertala jocke att det behövs! Han ser inte på det på samma sätt som jag gör! Men har hört att det är vanligt! :)

Ha en underbar Lördag alla!!

Torsdag, fast det känns som fredag!

Tror det beror på att ja jobba extra på Dc i Tisdes, som mest jobbar ja ju tre dagar där. Så en tidig morgon till har ja denna vecka. Sen till helgen är jag ledig, å på Lördag ska ja på bio med underbara Nina <3 Twilight och New moon efter varandra! wiii.... så skoj de ska bli!

Idag har ja vatt på hugget, har haft två dagar som ja inte orkat något alls, Men idag har ja fixat här hemma, vatt på apoteket, vatt ute med Theo en långis och vatt inom jobbet och hämtat lönelappar... För lön vill man ha!

Igår hade ja en jobbig dag, hade ångest, panik å kände mig asförbannad, men som tur är... Är det borta idag! Man måste la få ha en dålig dag ibland.

Älskar min Joakim så jädra mycket! <3 Är så glad att du finns i mitt liv och att du stöttar mig, så bra som bara du kan! <3

Nu ska ja fixa te mina naglar, vill inte bryta dom på jobbet å sen får de bli sängen! Å så får man ju heja på Sverige i skidor, kan vi ta en medalj idag med?

Kramis

wiiiiiii..... :)

Vilken bra dag ja haft hittills! :) Förlorat ytterligare 1,3 kg! Bara av att ligga i soffan... Har ju som sagt haft fruktansvärt ont i ryggen! Å haft en sådan ångest... Å så får man detta positiva resultat... skoja så jädrans skönt det var! Såååå glad!! :)

Kramis

Älsklings dag! <3

Grattis på din dag älskling! :)

Idag är min rygg i stort sett frisk, var ute med Theo en runda innan och ja var inte alls lika öm i ryggen efteråt! wiii.... Skönt säger jag!
Så på måndag blir det nya tag! Är bara lite nervös över imon, undra hur mycket man gått upp denna vecka! Ska ju väga mig imon!

Sen kan ja berätta att våran familj ska utökas! :) Med en liten valp, jakthund! <3 Får hem vovven den 26 Mars och det e ju snart! Och han är född samma dag som Theo... Den 29 Januari...
Så om ni har förslag på namn, får ni gärna kommentera. Namnet får inte börja på T och det ska vara ett kort å bra namn! :)

Ska snart duscha och sen ska vi åka ner te jockes föräldrar, det är där vi ska ha kalaset!

Ha en underbar Söndag alla!!

Kramis

Inbeodring!

Är något jag hatar, nu är inte jag drabbad, men ja hade kunnat vara anledningen att det blev inbeodring till helgen.. Som tur va löste det sig ändå, så nu kan ja slappna av!

Ibland kan man till och med gå till jobbet, fast man borde vara hemma, vilket jag tycker är förbjudet! Men man gör det ändå, för att ens samvete ska vara lugnt!
Anledningen att jag känner så beror nog på att ja mår så jädrans dåligt när man får det där samtalet om att man måste jobba, fast man har annat planerat. Man behöver inte ens ha något planerat, men man mår dåligt av det ändå! Å jag vet att det är något jag måste släppa. För alla känner inte så, men ja får känslan när ja är anledningen till en inbeodring, så känner personen som blir drabbad så. Å ja måste släppa det.. För man blir ju inte friskare...

Annars så min rygg lite bättre, ja går inte som en ostbåge, men ja är fortfarande öm och väldigt stel i ryggen! Så det går åt ljusare tider! :) Med ett leende på läpparna så går allting lite lättare!

Kram till er alla

Katt någon?

Har en jätte söt liten, ja eller stor kise som söker ett nytt hem.. Vi hade ju hittat ett hem till honom i somras, men det funka inte av olika anledningar! Så nu försöker jag igen.
Han är en bondkatt, grå/vit, ser en bild på honom i min header ovanför. Conrad som han heter är väldigt blyg för nya situationer och nya människor, så de blir inte lätt för den som tar sig an honom. Man måste nästan vara en riktigt kattmänniska och ha stort tålamod.
Ja skulle önska att han hamna hos någon som har möjlighet att släppa ut honom, för i dagens läge är han inte en utekatt. Han är född den 2 sep 2007.

Det är av några olika anledningar som han behöver ett nytt hem. Men dom tar ja inte upp här. så är det någon som vet någon eller själv söker en snäll, gullig katt, så kan ni alltid lämna en kommentar, så kan vi höras av!

Kramis

Onsdag och Sjuk!!

Skoja att ja är frustrerad!! Började bli små förkyld i söndes, men de va inte så att ja behövde vara hemma... Så ja trodde att ja kunde börja med min vattengympa igårkväll... Men ja vakna i måndes natt vid 3 tiden av att ja var alldeles slemmig i halsen och lugnorna, hur ja än hosta så fick ja inte upp det! Så ja gick upp och tog en bisolvon och när ja vakna sen på morgonen så var det borta! Skönt tänkte jag! Då kan ja ju träna på kvällen....

Hade möte på jobbet, så ja börja gå mot Tommy för att lämna Theo och kände att ja var öm i ryggen och desto närmre Tommy ja kom, detso värre blev det! Som tur va så hade ja tagit med mig ett par joggingbyxor, för att ja efter mötet skulle ut med vovvarna. Mycket skönare att gå i joggingbyxor än jeans. Så ja fick allt byta om innan ja gick vidare till jobbet. Sen ble det bara värre och värre... Kände mig konstig i kroppen, så det sluta med att ja fick sjukskriva mig och ringa å avboka vattengympan!!

Och tur var det, för på kvällen när ja var tvungen att gå med Theo, så kom tårarna, ja grät inte utan dom kom för att det gjorde så Jävla ont!!

Än så länge idag har ja vatt ute med Theo och suttit vid Tv... Förkylningen är bättre, men ryggen ömmar som bara den!! Ja hoppas det inte beror på när ja ramla ner för trappan. Utan att det är någon influensa eller något!! För problem med ryggen har ja inte tid med! Å nästa gång ja ska te Sheela blir inte rolig! Lär inte gått ner någe alls! Kanske till och med gått upp! Tårarana kommer vid bara tanken vid det! :(

Ja ja, med ett leende på läpparna går allt!! Ha en fin Onsdag! Ja ska göra mitt bästa!! 

Positivt.... <3

Det blec ett positivt resultat idag med! Ja e såååå duktig!! :) 1,5 kg till sen har ja nått mitt första delmål! :)
wiiiiii

Puss puss puss till er alla!!

Måndag....

Idag är dagen det gäller denna vecka! Blir det ett positivt eller negativt resultat?? Ja hoppas på ett positivt, men det återstår och se. Nu håller vi tummaran allihop att ja skött mig veckan som gått!!

Annars har ja helg idag med! :) Men sen jobbar jag ju också veckan ut! Känns som om det var länge sen ja var ledig länge nu! Men ja har ett jobb och jag trivs, å det är det inte alla som har! Sen att man har andra mål i livet som tex att få ett dagtid jobb, har ju inte med att göra hur man trivs å så... Någon gång ska ja nå dit, frågan är bara när? Och tillsdess ska ja förhoppningsvis jobba kvar där jag är idag och må bra! :)

Va Kan Jag Göra För Att Det Ska Bli Bättre!? Tänk om bara alla kunde utgå från den frågan, tänk så många som hade mått bra, man hade löst sina problem och sedan gått framåt! Så mitt tips till er alla är, använd er av den frågan, så ska ni se att allt inte bara är svart!!

Nu ska jag kolla vidare på tv... Ha en fin dag alla!

Kramis

Alla hjärtans dag! <3

Har precis kommit hem från kusin moja! Myst med Bebis har jag gjort!! Så mysigt!! <3

Och snart ska ja bege mig till lillebror, han har flyttat till lägenhet nu... :) Ska dit och hälsa på!

ha en fin alla hjärtans dag alla! <3

Fredag....

Idag har ja invigt badkläderna! :) Var i halmstad med jobbet och då brukar vi åka å bada på eftermiddagen! Kändes inte jätte jobbigt att gå i badkläder! Men det kändes inte bra heller!

Ikväll har ja bara tatt det lugnt, har inte ens orkat gå min promenad med Theo, utan skicka ut jocke på en tur istället... Kommer nog gå och lägga mig tidigt ikväll, sov dåligt inatt, hade en massa mardrömmar! Å sen imon så måste ja upp tidigt, ska hinna med min promenad, städa och handla, ska nämligen fira min och jockes dag imon med min papps familj och farfar och farmor! <3

Nu ska ja glotta tv och mysa med älskling!

puss puss

wiii, är så glad idag!

Fick hem tankinin idag! Å den passa, två storlekar minder..... Blev såå glad! Så imon ska det badas med jobbet! <3 Evve är hos mig ikväll!! Vi ska snart ge oss ut på en lång promenad för att fira att mina badkläder passa!! :)
Får bara vänta tills älskling kommer hem, jobbar över... Men det är bra det, för de betyder ju bara att dom har mycke att göra!!

Kramis till er alla...

:)

Beställde badkläder för några dagar sen, fick hem dom idag. Var så nervös när jag prova dom, var helt säker på att dom skulle va för små, men de va dom då inte, dom var alldeles för stora!! Så ja fick gå in å beställa mindre badkläder! :) Tänk så fel man kan ha! :) Så nu håller vi alla tummarna att dom passar och att dom kommer på torsdag! Annars kan ja inte bada med jobbet på fredag...

Idag har ja vatt ute och gått väldigt mycket och så har ja jobbat nu i eftermiddag, hade ett pass på 3 timmar, helá dagen förstörd ju! Men men, Ja har ett jobb!! :)

Imon ska ja klippa mitt räliga hår! wiii längtar... :) Men nu får det bli sängen, har haft små huvudvärk hela dagen och så har ja vatt väldigt trött, vi hoppas på en bättre dag imorgon! 

God Natt 

Är man glad eller är man glad?? Det är frågan..... :)

Tänk att även jag kan lyckas!! Är så himla glad!! Känns som en stor sten har lyfts från mina axlar! Ja kan också!! :)

Sitter just nu hemma hos jockes föräldrar, passar hundarna.... Har faktiskt ganska tråkigt, men resultatet idag vinner över allt just nu! :)

Så de va det ja hade å säga!

Ha en mysig dag!

Kramis

Nu e man trött! :)

Vatt hemma hos Nina och Micke ikväll! Tittat på deras söta valpar... :) Å sen åt vi middag ihop, men efter åkte jocke å Micke iväg för att jaga! Men inte hade vi tråkigt för det inte! Satt å pladdra en massa och spela skip-bo! Hur mysigt som helst, men denna dag har varit lång! Har hunnit med mycket och vatt uppe tidigt.... <3

Så nu blire sängen!

Kramis

Söndag..

Då var det ny vecka imon igen! :) Går snabbt detta.

Natten gick bra och jag fick sova, skönt!! :) Nu i förmiddag har ja vatt ute på en riktigt lång promenad med Theo och så har jag och älskling städat! Äntligen!! Var säkert 3 veckor sen sist! Men jag hade satt press på älskling att han skulle säga till när det skulle städas, å idag hände det, nu får man se hur lång tid det är till nästa gång!

Så nu ska ja snart duscha och sedan får man se vad som händer!

Kramis

:D

Hade en helt underbar dag igår! :) Upptäckte att jag kunde ha ett par byxor ja inte kunnat få på mig på flera år! Vilken underbar känsla det är!

Idag har ja inte mycket planerat, ska iväg och handla, men annars vet ja inte just nu, jo eller ja ska jobba i natt också.

Så låter mitt roliga liv just nu!! :) Har igentligen inge att skriva, men ville kladda ner något!

Ha en fin lördag..

Kramis

Suck,,,,

Ja vet inte vad som gäller här, men vems ansvar är det att skotta när man bor i lägenhet??? Måste ta reda på det, för ja har för en stund sen fått känna på hur det är att trilla i en trappa!!!! Aj säger jag bara!
Har så jädra ont i ryggen, benen och min fot nu! Om det är mitt ansvar att skotta, vill ja inte betala så dyr hyra under vintern!!! Men det snacket får jag ta med min hyresvärd!

Annars så är det lugnt med mig, har känt mig väldigt glad i några dagar! Så skönt!! Fast ja har en väldigt lång arbetsvecka, började jobba i torsdes och är inte ledig förräns på måndag! Men det känns bra i alla fall! Så nu har jag bara 4 dagar kvar! :)

Försöker tänka att allt ordnar sig, ja ska ta mig igenom detta och det hjälper! Man känner sig piggare och gladare!

Nä nu blire sängen! Så ja säger God Natt!!

Vilket jädrans väder!

Snöstorm igen! Suck.... Har precis kommit hem från jockes föräldrar, va inge roligt att gå i detta väder! På vissa ställen hade man snö långt upp på smalbenen! Men man är duktig på att klaga, i vanliga fall har vi regniga vintrar, men i år har vi haft en riktigt fin och vit vinter, bortsett från snöstormarna!

Igår ble ja ett år äldre än vad ja var i söndes... hahaha firade mig inte... hade ingen ork till det... men det kommer... närmre jockes dag. Men vill säga tack till alla som sagt grattis till mig!
Fick en fin present av jockes föräldrar! :) Pengar till att klippa mig! Så på onsdag nästa vecka... då gäller det!

Sen har det hänt en del positiva saker med... Har forlorat något ja inte kommer att sakna... :) ja hoppas bara att ja fixar att förlora ännu mera! :)

Nu hade ja tänkt ställa mig i en varm dusch, sen ska ja slänga mig i sängen och helst somna innan mitt huvud hamnar på kudden! Är så trött...

Sov gott alla

Kramis

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0