Hej då 2009!!

Har sett att många har gjort denna nu, så ja tänkte att ja får la inte vara sämre!! :)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Inget jag kan komma på, men någe litet har ja nog gjort!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Har igentligen ingen, för ja kan i stort sett aldrig hålla dom, men ja sa förra året att jag inte skulle äta på mac donalds detta året och det har ja hållt!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Inte någon nära vän, men ja har två nära vänner som är gravida!
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, å tack 2009 för det! Orkar inte mera sådant nu!!
5. Vilka länder besökte du? Sverige!?
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Ett hus, eller i alla fall ett större boende! :)
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? ehh.. hm...!? Har två datum, den 1 mars och den 27 November... 1 mars började jag jobba på DC och den 27 November fick ja reda på att ja skulle få stanna kvar på DC... Igentligen ingen speciellt, men de e dom ja lär komma ihåg om ja ens gör det!
Vad var din största framgång 2009? hmm... asså, vet inte riktigt va ja ska svara!? måste ja svara blir det nog jobbet!!
9. Största misstaget? Inte varit så ekonomisk!! Slösat lite mycke pengar!!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nopp.. inte mer än vanliga förkylningar!!
11. Bästa köpet? Ipoden...
12. Vad spenderade du mest pengar på? Mina smycke saker, får ja nog säga... men de e inte det dyraste, men de har blivit många pengar där!
 13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Jocke
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Ingen skulle jag tro!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? nopp
16. Vad önskar du att du gjort mer? spenderat tid med vänner 
17. Vad önskar du att du gjort mindre? inget
18. Hur firade du julen? Åt julfrukost hos mamma på morgonen efter jobbet, sen viadre hem, sen te pappa å åt middag och på kvällen var vi med jockes familj.
19. Blev du kär i år? Nej, men ja har varit kär hela året! :) <3 
20. Hur många one night stands? Inga!
21. Favoritprogram på TV? greys anatomy
23. Bästa boken du läste i år? Har inte hunnit läsa så mycket....
24. Bästa filmen du sett? Twilight
25. Något du önskade dig och fick? ja, epilator, vispskål pengar... :)
26. Något du önskade dig men inte fick? 1 miljon, ett hus... haha
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Å det vill ni att ja ska komma ihåg!
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? nää.. tror inte det
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? slappigt, bryr mig inte.. :(
31. Vad fick dig att må bra? Jocke
32. Vilken kändis var du mest sugen på? hm... han i twilight då...
33. Vem saknade du? Annika
34. De bästa nya människorna du träffade? Lina... :) fast vi träffades förra året, men i år lärde ja känna henne bättre!


Sen måste ja tillägga.. Vi har vatt bortskämda i år!! Har haft en vit jul och nyår!! När hände det sist??? :)

Min underbara älskling!

Idag har jocke vatt iväg å fixat med ett jakttorn och när han kom hem, så hade han köpt en present till mig! När han kom innanför dörren så sa han, kom ja har en sak till dig, å det första jag tänkte, var att, var har han nu hittat på!? Trodde han hade någe bus på gång, men när jag gick fram till honom, så tog han upp en kasse! Och i den så låg det en parfym.... wiiii... blev super glad... På 6 år så är det andra gången han överraskat mig! Blev super duper glad! Älskar dig så jädra mycket jocke! Du betyder massor för mig! <3 <3 <3 <3 Är så glad att du finns i mitt liv!

Annars idag har ja vatt iväg och handlat en massa mat inför imon kväll.... Å så har Underbara Simona vatt å hälsat på!! Vi har vandrat och faktiskt städat lite... men har en del kvar å det gör jag imon! När älskling är å jagar med papps, farfar och en del andra! Sen ska vi fira nyår!

Är världens lyckligaste som har dig vid min sida! Hoppas att du för alltid stannar hos mig! Älskar dig Joakim!!

Puss till er alla, men allra mest puss till älskling!!

....

Sitter i min soffa å mår inte bra alls, huvudvärk, illa mående, ont i bihålorna! Undra om ja ska bli sjuk?? Hoppas det inte blir värre än vad det är nu!

Nu ska ja snart lägga mig i sängen å mysa med älskling! Är så trött.. lär somna med en gång!

Ha en bra natt!

Kramis

4 nya armband. :)

Så då har jag fått gjort fyra nya armband! :) plus ett halsband och armband till Evelina i julklapp, men har inte tagit kort på det, så dom får jag visa en annan gång! :)

Alla:



snäckor och Monas armband:

          

Blå/lila och Simons armband:

     

Så nu får vi se när jag får nästa ryck att pyssla lite!!

Har ju fått ett presentkort på 500 kr, som ja ska köpa en massa nya pärlor för! :)

Annan dag Jul....

Nu börjar det närma sig ett nytt år... 2010.. Som tiden går! Det är helt sjuukt!

Idag kommer vevvelina en runda å Simon... Vi ska epilera oss, som ja nämnde igår! :) Annars har ja inte mycket planerat! Jocke ska vara iväg hela dagen och ikväll är det jakt igen. Men när jocke är iväg på jakt, så mår han som bäst... Så de e klart han ska jaga! :)

Ha en underbar dag alla där ute!

Kramis

Då var det över för denna gång!

Så då var Julen över, även julstämningen! Förbaskade regn!! grrrr...
Tänk vad man stressar och har sig dagarna innan jul, sen vara jul en dag som går hur fort som helst! Hur dum är man inte som bara lägger ner så mycket tid igentligen!?
Fick en massa underbara julklappar igår! :) Fick bland annat en epilator av min mamsfamilj! Säger bara AJ!! hahaha... trodde inte det skulle svida så mycket! prova bara lite snabbt igår! Även jocke prova! hahahaha Så imon kommer Evelina, å vi ska plåga varandra! hahaha Så passa dig Evve! :)

Ska snart när ja orkar resa mig upp och bädda rent i sängen, fick nya kuddar och täcken, även tre nya bäddset! Så inatt ska man sova gott! :)

Så Tack alla nära och kära för julklapparna! :)

Kram till er alla!

Önskar alla en God Jul!!

Idag när jag borde sova har jag, handlat, vatt ute med vovvarna, städat, bakat.... Å ja som ska jobba natt!! Hur ska jag orka! Får la gå med Theo en runda till, sen får ja sova till sju eller någe! Plus att älskling och Timmy väckte mig kvart över sju imorse! Mår illa när jag tänker på att ja inte får sova förräns imon efter elva! Slutar halv nio imon, sen ska jag åka te mamma å fira jul å äta julfrukost! Mums! :) Sen ska ja även hinna med pappa å dom innan kvällen då vi ska fira jul med jockes familj å släkt! Undra hur detta ska sluta! Skulle inte förvåna mig om ja somnar innan tre imon! Suck suck suck!

Nä nu måste jag tänka positiva tankar!! :)

Så ja tror inte jag hinner skriva imon! Så därför önksar jag alla en riktigt God Jul!!

Puss å Kram

Underbar dag! <3

Idag vakna jag å älskling vid halv tio tiden, gick upp, åt frukost, älskling trava iväg med Theo och jag börja städa! Några timmar senare, med en massa raster inräknat också! Var vår lägenhet städad!

Tog en promenad med Älskling och Theo, vi gick ner te svärföräldrarna för att hämta vår bil, men stanna där en stund, åt lite go fika för att där efter åka hem! Å nu ikväll är babe iväg och jagar och jag har pyntat, handlat å bara myst med Theo i soffan! Men korta och enkla ord, en underbar dag! <3

Har känt mig glad och lycklig hela dagen! Nu ringer telefonen, wii e yasse ju!! :)

Efter mitt samtal med yasse, ska jag ut med Theo, sen tänker jag hålla kvällen!!

Puss å Kram

Sååå skönt!! :)

Har nu pratat med Simona i över tre timmar! Var något jag verkligen behövde... Fick pratat av mig och fått förståelse för mitt lilla problem, vilket var ett stort problem innan Simona kom in i bilden! :)
Så tack kära du! <3

Dagen idag hade ja planerat med städ, men inget har ja fått gjort.. eller jo, har rensat kattlådan, vilket behövdes! Så imon blire städ å pynt! För i år ska vi ha julkänsla!

Veckan som kommer så har ja tre dagars jobb, sen e jag ledig i 4 dagar! wiii långledig ju! Jobbar måndag, tisdag och onsdag natt, ska ha vaken natt vilket e nästan ett helt årsen ja hade sist! Men de ska nog gå bra!

Nu ska ja bege mig ut på en långis promenad med Älskade Theo, sen blire hem å mysa med älskade babe!

puss å kram 

Julklappar och SNÖ... :)

Vakna imorse och upptäckte att det var alldels vitt ute! :) Fick ett sånt lyckorus, älskar snö... Är så himla mysigt! Så morgonpromenaden tog lång tid och skoj hade vi... :) Jag å Theo då! Theo sprang runt i snön och bet å hade sig! :) Så nu hoppas vi att snön får stanna tills efter nyår i alla fall! Men har vi den turen tro?

Nu har vi bara två klappar kvar, sen är det färdigt handlat för i år... Såå skönt.. och det bästa är att ja vet vad som ska inhandlas! :)

I förmiddes var Kusin och Kim å hälsa på... ble super glad att dom kunde klämma in mig en stund, så man får träffa dom.. Å magen var urgullig!! Tack så jätte mycket för julkortet, var super fint! <3

Har idag vatt i halmstad och handlat en massa julklappar! och i år är ja såå nöjd med dom klappar som är köpta! Ser verkeligen fram emot julen nu, att få ge dom man älskar paket! Tack Syster och Evve för en trevlig dag!

Igår var jag på julbord med jobbet, trevligt var det, men trött var jag! Å det är jag nu med. Så de får allt bli sängen snart!

Imon åker jag med Dc till Lisseberg.. Har hört att julmarknaden är super mysig, har inte vatt där innan. så det ska bli spännande. Men vill inte köra dit! Är super halt ute!!

Tänkte avsluta mitt inlägg med en bild på dom klappar som ja har slagit in! :)




Till min älskling!!

Älskar dig med hela mitt hjärta! Du betyder allt för mig!! <3


Sorry!

Varit dålig på att uppdatera nu i dagarna, men har jobbat mycket och mer ska det bli! Igår hade vi personaldag på DC, på dagen hade vi information kring dokumentation och lagar och lite framtid å så.. Och på kvällen bowla vi och åt sedan taccobuffe... Mums.. Fick i stort sett träffa alla som jobbar inom den dagliga verksamheten, vilket ja inte gjort innan! Alla visste vem ja var, men ja visste inte vem dom andra var alls, visste bara vilka dom va som jag träffat när ja jobbat och det är långt ifrån alla! Hade super trevligt! :) Måste bara berätta... Jag är den enda som jobbar på Dc som är under 30 år!! De ni!! Har ju även några vikarie som är under 30, men av alla tillsvidareanställda är jag den enda! :)

Har jobbat sen i tisdes och jag är inte ledig förräns på onsdag, så just nu längtar ja dit, för man blir trött å sleten när man inte får sova ut! Speciellt efter en dag som igår! Just nu sitter jag och kollar idol å efter det blir det dusch och sedan sängen! För som ja sa innan, imon är det jobb!!

Kramis till er alla!!

Försäljare...

Det jobbiga med att bo i laholm är dessa försäljare! Men idag tycker jag synd om den som var hos mig! Var en försäljare från canal digital.
Det ringer på dörren, Evelina öppnar och försäljaren frågar Evve om hennes mamma eller pappa är hemma! :) Och Evve svarar mm.. jaa?? Och när hon vänder sig om och jag får se hennes min, så börjar mitt okontrollerande skrattanfall!!! Ja försökte med all min kraft att förhindra det, men hur jag än försökte så gick det inte!! Tårarna ran på mig och jag var alldeles hög röd i ansiktet!
Nu tror säkert försäljaren att ja skratta åt henne, men det gjorde jag ju inte, ja skratta åt situationen! Men har aldrig vatt med om något liknande innan, att ja reagerat så, har ni??

Annars har ja inte gjort mycket idag... Suttit en del med mitt smycketillverkande och så har ja ju vatt å handlat en julklapp! Å mat å sådant!

Å nu ska ja duscha, sen måste ja sova, ska jobba imon!

Kram Kram

Andra advent!

Så då va det redan andra advent! Ja ställer frågan igen... Va tar tiden vägen igentligen?? Hinner inte med ju!!

Idag har ja städat och tvättat, har precis lagt i dagens sista tvätt i maskinen!! Skönt... Å imon så har ja två maskiner kvar, sen e det tomt igen! :)

Just nu vet ja inte alls va ja ska hitta på, har ju städat, funderade ett tag på att börja med mina smycken, men ja lär inte komma så långt innan ja måste lägga ner allt igen! Så det får vänta tills imon!

Nu kom älskling hem, som vanligt har han vatt iväg och jagat! Så vatt hemma sj idag, bara jag och theo, å conrad så klart!

Ska äta pizza ikväll och sen ska ja ut med Mona å promenixa! Ska bli gött!

Ha en fin andra advent!!

Kramis

En mysig stund med yasse! :)

Idag har ja äntligen fått en stund med yasse, hon e så upptagen alltid! Men så är det att vara omtyckt! :) Vi har fått prata av oss, å bara vara.. :) Var även en runda ute på hökafältet och gick! Mys stund som bara den!

Å nu ikväll har ja vatt hos pappa en runda, åt lite mat och umgicks med underbara familjen, måste skärpa mig med det, är nästan aldrig där längre! Nu te helgen ska ja jobba, men nästa igen, då jädra får ja åka dit igen!

Trött som bara den är jag, så nu ska ja sova!

Sov gott

Calle, Calle, CALLE!!!

YeeeY!! :) Nu hoppas vi på Eric/k

Helg igen!!

Tiden den går snabbt framåt!

I helgen är jag ledig! Men en av mina arbetskamrater är inbeodrad!
I mitt arbete så ingår något som heter inbeodring! Och när man blir inbeodrad får man inte neka, man är tvingad att jobba! Men om allt står rätt till så blir man normalt sätt inbeodrad 1 till max 2 ggr om året, men ja har hittills vatt inbeodrad 4-5 ggr, vet inte exakt hur många ggr, men det ligger någonstans där! Å ja kan tänka mig att mina andra arbetskamrater har vatt det med, om inte fler ggr!!! Å det är inge kul alls, ens tanke innan helgen är, hoppas ingen blir sjuk, så man måste jobba, kan aldrig känna sig säker på att få vara ledig!! Va som är felet, vill jag inte ta upp här! Men saker å ting måste ändras!

Nog om det! Just nu sitter jag och kollar tv, ni vet Idol! :) Calle är nog min favorit, men ja är rädd att han åker ut idag!! :( Men Eric/k är med sjukt bra!
Sean banan säger rooompaaa! hahahaha

Djurplågeri!!!! Hur tänker människor, har dom inga känslor, ingen aktiv verksamhet i hjärnan????  Grrr.....


Så..., nu har ja på ett ganska konstigt, men skönt sätt, fått ur mig det jag velat! Låter lite så där nu när jag läste igenom det, men orkar inte ändra på det!

Sov gott.... Å kram på er!!

Onsdag!

Om några timmar åker jag till ullared igen! hehehe Man kan nästan tro att jag är ett ullaredsfreak! Men denna gång åker jag med mamma, syster, hennes kompis å systers farmor!

Titta precis på biggest loser, var några som fick åka hem å träffa sina familjer! Å tårarna kom med en gång! Tänk vilken förändring dom genomgår! Avundas dom lite, men förhoppningsvis ska ja med genomgå den förändringen!

Sen sist ja skrev har de inte hänt så mycket! Är väl därför ja inte skrivit! hahaha

Idag är första vinterdagen för i år! Vakna å de va alldeles vitt ute, tyvärr inte av snö, utan av frost! Men de e en härlig känlsa, man får allt lite jul känslor!

Nähe, om man skulle göra sig klar för avfärd!

njut av dagen...

Kramis

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0