Coolstuff...

Har nu ikväll suttit å surfat runder på en del bloggar och hitta en tjej som bloggat om denna sida, ja gick in på den å kolla runder och hitta en massa skojiga saker! :) Tänkte tippsa om en del coola saker. :)

Spa Lights

Spa Lights kan man använda i duschen och i badkaret om man vill ha en mysig avslappande stund, lyser som tända värmeljus, kan ha dom över som under vattnet. Finns även sugpropp så man kan fästa dom var man vill! Eller bara ha dom guppande vid vattenytan. 



Bug buster

Bug Buster  är en 60 cm lång "manick" som man kan suga upp spindlar, getingar, smådjur utan att komma för nära dom! En sådan här hade ja utan tvekan velat ha! Ja kan bara inte med småkryp, speciellt inte spindlar. Men med denna hade man kunnat fånga upp dom och släppa ut dom i det fria igen! Enkelt och smidigt! :)






Men gissa vad det bästa är!

 

Sakerna på bilden ovan, kan jag, men även du, få bara genom att blogga. Gå in på Länka till oss och få ett prylpaket: 
för att få instruktioner om hur du ska göra för att få ditt eget prylpaket som är perfekt för sommaren. :)

 

 

Shoppe dag! :)

Har idag inhandlat lite nya kläder av dom 1000 kr jag fick av farmor å farfar. Dom ville uppmuntra när man gjorde någe bra sa dom! :) Å allt gick åt, fick till och med lägga hela 40 kr själv! :)
Å sen har ja hela 1000 kr till att handla för, å dom ska ja få av mamma å Tonne! <3



Mina söta farföräldrar! <3 Älskar er!

Jag fick med mig hem:
1 par leggins
en sjal
två svarta lite längre linnen
en bh
två stycken "koftor"
1 tunika/klänning
1 par skor.. tygskor :)

     

     

Så ni som känner mig och läser min blogg, tror ni detta är fint på mig? Syster och vevvelina tyckte det var fint! Själv är ja inte lika säker, men en värre domare än vad jag är mot mig själv finns nog inte!

Kvällen ska spenderas här hemma med vovvarna. :) Sen kanske ja får sällskap, inge som är bestämt... Jag får helt enkelt se vad som händer.
Ska i alla fall ut på en lång välbehövlig promenad med min stora vovve lite senare. Å älskling ska jaga gis, med Jonny. :)

Om ja skulle ta å hänga in mina nya kläder i garderoben... ;)

Ha en underbar kväll..

Fredag..

:) Ledig i tre hela dagar... såå skönt..

Precis hemkommen från en riktigt lång å skön promenad med Theo... Sitter just nu å väntar på älskling och Jonny med rocken... Dom är å handlar... Är såå hungrig, hoppas dom kommer snart, ska ju även laga mat!

Skriver imon om ja hittat något nytt att ta på mig! :)

Snart Helg.. :)

Å jag är ledig! :) Ska faktikst! Hör å häpna åka till halmstad och köpa kläder! :) Har fått 2000 kr till det! :) Snäll familj man har runt omkring sig! <3
Känner att det är dax att inhandla något nytt, allt ja har sitter INTE bra på mig, vilket det aldrig har gjort igentligen, men jag har blundat för det å mina känslor kring min övervikt! Men nu blir det ändring på det...

Hände en sak igår jag aldrig trodde skulle hända mig och Joakim! Kan tyvärr inte gå in på det mera, men det var en sån stor chock.. Ja blev sååå glaad! :) Ville bara på något sätt nämna det här för ja vill bara berätta för alla, men ja får inte! :( Å ja måste respektera personens vilja! Men det är en sak vi fick i present, så mycket kan jag säga. Men är sååå super glad för detta!! Oj så konstigt detta låter, kanske skulle struntat i att nämna det helt.. Men men...

Igår var syster å mamma i ullared och jag gav dom i uppgift att hitta en väska till mig! Å nu idag har ja fått den! :)



Tycker den e fin jag! :)

Ska snart ge mig ut på min andra promenad med min lilla vovve Theo... Var ute på en ganska lång precis när ja kom hem från jobbet och nu är det dax igen! Ska sen ta en dusch och gå å lägga mig! Upp å jobba imon med ju! :)

Så ha en underbar kväll alla... :)

Onsdag!

Idag är min favorit dag i veckan! Fråga mig inte varför.. Sitter just nu å väntar på diskmaskinen och min farmor å farfar. :) <3 Dom ska komma hit en runda ikväll och kolla läget! Å sen kommer även Citte, jocke å han ska baka fiskbeten. Kommer lukta skunk!

Nä nu hinner ja inte sitta här längre! Blir ingen bild idag! Har inte hunnit ta någon än!

Ha en underbart fin kväll!!

Puss puss

:)

Hej alla glada! :) Var ett bra tag sen ja skrev nu, men har ju den mesta tiden sen sist ja skrev bara jobbat.
Men igår var jag ledig, även älskling var ledig, hela Brick Pack hade stängt.

Så vi fick äntligen fixat till gräset ute i trädgården, nu hoppas vi att gräset växer och blir fint! Fast just nu är det bara vitt, vi har en vit vår! :)

     


I söndes var Vevvelina här och tog några bilder på jocke och vovvarna, var någe skolprojekt hon hade och älskling var snäll och ställde upp.



Och sedan på kvällen medans ja och Theo låg på soffan å titta på tv, tog jocke och Dacke ett bad i badkaret! hahahaha



Idag har ja vatt på möte på jobbet, handlat en ny säng te Dacke som han verkar älska och shoppat en massa mat till mig å älskling! Ätit min absoluta favorit mat Tacos, (vilket jag även åt i lörtdes), vatt ute med min älskade Theo och nu sitter jag här! :) Glömde ju skriva att vevvelina var med mig och handla! :)

Så här har Dacke legat hela kvällen.. :)

     

Å min fina Theo har legat i sängen, men fick en bild på honom i hallen! :) När han sträcker på sig! :) Å jocke har i suttit vid datorn å nördat! :)

     

Har precis pratat med syster med! Hon ska till ullared imon, å hon är såå snäll, så hon ska fixa en ny väska till mig! :) Den ja har nu har ja ju bara haft i något år!! Kände att de e dax att köpa en ny.. Fast de har ja gjort länge, men varje gång ja är ute å letar efter en ny, så hittar ja ingen! Hoppas syster lyckas!

Nu blir de tv tills ja ska sova! :)





Trädgårdsarbetat! :)

Har vatt i trädgården och arbetat hela dagen! Svettigt men ändå kul... Trodde inte att ja skulle tycka om det alls, har aldrig gjort det innan i alla fall.
Tommy har även vatt här och hjälpt mig, vi ska nämligen så gräs i en stor rabatt som ja inte vill ha kvar och sen har ja rensat bort en massa blommor. Så nu ska vi köpa lite jord och sen så gräs... De blir nog fint när det är klart, nu ser det förjävligt ut! :)

Dom senaste dagarna har jag bara inte haft tid att blogga, dagen har bara sprungit iväg... Men i måndes var Simona och Vevvelina och lekte med mig! :) Och igår städa jag, besiktiga bilen och på kvällen var vi hemma hos jockes föräldrar och stycka grisen som jocke sköt i lördes.

I Måndes var ja även och vägde mig, Snart lämnar ja ytterligare ett kapitel bakom mig! :) Ni som är nyfikna får fråga! :) hiihhihi Jag är sååå stolt över mig själv! :)

Snart kommer extra mamma och hämtar några blommor som hon ville ha, tyckte det var synd att slänga dom... :) Och snart kommer även älskling hem! wiii... :) ikväll ska jag laga mat och gå på min långpromenad med Theo och sen blir det soffan och tv tittande innan sängen! Greys anatomy är ikväll ju! :)

Eftersom ja fick en kommentar för nån dag sen om att ja borde ja fler bilder så ska ja nu införa detta,  så här nedan kommer några bilder ja tagit idag! :)

     

Första bilden är den rabatten ja rensat i, men ska ha kvar.. Ska så lite gräs där också.. och andra bilden är den rabatt som enbart ska bli gräs! :)

     

Så trötta mina vovvar har vatt idag! Har ju vatt mega varmt! Men ja vill inte klaga... Inte än i alla fall... :)

Ha en fin kväll! :)

Söndag..

Så då är det två veckor tills ja är ledig nästa helg, med andra ord jobbar ja denna helgen som kommer. Men de ska nog gå bra, är så trist att inte vara ledig när min babe är det.

Idag har Theo fisen blett trimmad! Han blir så söt så, och så har älskling dammsugit lägenheten. :) Har även vatt ute med Vevvelina på en långpromenad. Nu sitter jag här vid datorn å vet inte vad ja ska skriva. Hade så mycket i huvudet innan, men allt är borta..

Fick i alla fall en kommentar igår om att ja ska ha mer bilder i mina inlägg, så ja tänkte att ja får börja med det. Men min kamera har vatt nerpackad och nu är där inge batteri, så den måste laddas först! Men ska försöka få in mera bilder.

Ha en fin kväll...

Tävling! :)

Ja brukar i stort sett aldrig vara med på tävlingar som finns på olika bloggar, men nu idag fick ja en kommentar och tänkte varför inte! Så vill du också vara med, gå in på:

http://moonzanna.se/2010/may/supertavling-med-chique.html?_tmp=fd9aa75410834f8c0d52fca2f1707a73f42bad6a

Och vad med du också! :)

Torsdag..

Kvällen här... Ska ta en snabb dusch och sedan ska ja umgås med Evelina. Hon är här ikväll för jocke är iväg och jagar.

Hade tänkt göra jätte mycket idag, men istället har ja legat på soffan å slappat. Gick inte upp förräns halv elva idag, så nu kan ja säga att det är sömn ja har fattats, för har inte mått så dåligt idag som alla andra dagar i två veckors tid.

Imon är det jobb, sen är ja ledig i tre dagar, så sköönt! :) Ha en fin kväll alla.

:)

Den bästa medicinen som finns mot trötthet och nedstämdhet är för mig mina promenader med Evelina! :) Vi går och går och pratar om allt mellan himmel å jord, mår så mycket bättre efteråt! Så Tack Evelina för det! <3

Nu sitter jag här efter att vatt ute i nästan en och en halv timmes promenad och kollar tv! Å de ska ja fortsätta med! Sen blire sängen! Så sov gott!!

Kvällen här!

Sitter å kollar på tv och har precis ätit. Och bredvid mig sitter mitt lilla skadade reklamfreak! :) hahahahaha Gissa vem det kan vara!? :)

Snart ska ja ge mig ut på promenixen! Inget ja orkar igentligen, men ja måste tvinga mig! Måste komma igång med allt igen! Viktminskningen måste fortsätta!

Ha en trevlig kväll..

Dax för möte.

Nu bär det av till möte på jobbet, sen får vi se vad dagen har att bjuda på! :) Härligt väder verkar det bli i alla fall...

Måndag...

Då var måndagen här igen! Å som vanligt passar jag Teddy... Eller som vanligt är väl att ta i! Men vissa måndagar gör jag det. Fast denna gången passar ja honom hemma hos mig! :)

Hade snart tänkt ge mig ut på en promand, men dom båda stora medans den lille får stanna hemma å sova. Vilket dom gör alla tre just nu. :)

Har idag damsugat över här lite snabbt, har insett att det blir skitigt fort när man har trädgård och en valp! Så mycket skit han asar in... Theo är så lugn å snäll, så han tar inte in en massa skit!

Nä om ja skulle ta å göra någe vettigt! Fast igentligen hade ja velat lägga mig å sova en stund... Fortfarande trött, men ja hoppas det bättrar sig!! Å de e snart!! 

Ha en solig dag alla..  

Denna helgen snart över...

Var tar tiden vägen? Dagarna springer iväg och jag känner att snart måste ja ta tag i mig själv! Utveckla mig, göra det jag vill göra! Men då kommer nästa fråga: Va vill jag göra? Den kankse ja ska svara på först...

Idag fortsätter upp packningen, har en låda kvar.. :) Men de e inte slut för det, jocke har en del lådor kvar att packa upp.... Alla data och tekniksaker, men de e ju bara ca 5 lådor... suck... Vill även sätta upp mina lampor, så att man kan börja känna att det finns ett slut på detta flyttande.

Syster ska även komma en runda, kolla in pärlorna till sitt balsmycke, var å shoppa det igår. Så när hon har godkänt det, så har ja en del att göra.. Har även ett halsbnad att laga, plus två beställningar att slutföra... Får inte tiden att sätta mig ner och göra dom bara! :( Men de måste ja få tid till snart.

Sen prata även vevvelina om att hon skulle komma en runda, vilket ja hoppas på, var längesen man umgicks nu.. :) Ska antagligen fixa till hennes blogg lite, stratade en ny igår...

Så de är mina planer för dagen, jocke lär väl bara sitta vid sin dumburk och nörda, vilket han gör ofta nu för tiden.

Ha en fin dag!

Ny design!

Då har ja skaffat en ny design! En gratis design, som andra kan ta om dom vill. Bara man låter ikonen på den som gjort den vara kvar! Hon har fler än denna.
Min förra var ju inte precis aktuell längre, ville ha en ny, men hon som brukar göra min design, hon hade inte tid just nu.

Men denna är fin, tycker jag! :) Va tycker ni?

Helg!

Så skönt det känns att ja inte jobbar i helgen! vet inte om ja hade orkat med det! Är så slut i kroppen.

Har precis städat, behövdes verkligen... Å dagen kommer att bestå av att packa upp lådor! Tar aldrig slut! Ska även hinna med smyckeaffären, shoppa lite till systers balsmycken. För de har jag fått äran att göra till henne! :)
Älskling jobbar å sliter idag! Men han slutar snart... :) Ska bli skönt när han kommer hem, så vi får umgås några timmar! Har inte ens haft ork till att prata med honom i veckan. Å igår ska vi bara inte prata om! Sicket humör ja hade! Puh... stackars älskling!!

Sen undrar man ju var våren är? Kallt å jävligt är det ute! Inge skoj alls!

Ha en underbar dag alla...

Torsdag å ja e trött!

Vet inte vad det är med mig! Jag är så fruktansvärt trött! Ja hoppas innerligt att det snart går över. Men det kan ju bero på all stress dom senaste veckorna...

Lillasyster har vatt hemma hos mig å passat Dackefisen både igår och idag! :) Å hon kommer snart hit å ska sova här inatt igen! :) Är så tacksam att hon kan ställa upp! Vet inte hur vi hade löst det annars! Tack syster <3 Det tråkiga är ju att jag jobbar! Så vi kan ju inte umgås! Men de får vi ta å göra syster yster! :)

Har nu fått internet, så nu hoppas ja att ja kommer vara inne här och skriva oftare. Men har kommit till en period där timmarna inte räcker till.. Dagarna går alldeles för fort! så ja lovar inget!

Ska snart gå i duschen och sedan slappa en stund innan sängen. Är ju jobb imon igen. Å sen hoppas ja att ja hinner prata med Syster en stund med. 

Sov gott kära läsare 

Inget internett...

Har just nu inget internett hemma, irriterande!! Men eftersom ja just nu passar Teddy hos jockes föräldrar, tog ja med datorn, så ja kunde läsa alla bloggar man följer! Å även skriva ett inlägg här!

Har igentligen hur mycket som helst som ja vill berätta, men ja orkar inte skriva så mycket som ja skulle vilja! Sitter just nu å väntar på älskling! Han ska komma hem över lunchen... Eller de  e ju en hel kvart kvar.. Men snart så får ja träffa den ja älskar mest på denna jord! Kan inte i ord beskriva va han betyder för mig! Älskar dig Joakim så otroligt mycke! <3

Börjar hända saker där hemma nu, har inte många lådor kvar att packa upp! Känns bra!! <3 Trivs så bra i lägenheten.. <3 Detta kommer blir bra vill ja lova!

I lördes fick ja säga en mening ja i stort sett aldrig trodde ja skulle få säga! :)
Älskling, vi behöver klippa gräset...
Så det gjorde vi, å sen efter det passa vi även på att låna en mossrivare och rev upp mossan å körde iväg den! :)
Så nu te helgen fortsätter la trädgårdsarbetet, ska ta bort en rabatt, vill ju ha mycket gräs till min fyrbenta älsklingar!

Nä nu ska ja fixa lite mat! Ja hoppas internettet kommer igång idag, så ja kan skriva lite här igen! Annars lär det dröja ett tag till nästa inlägg!

Ha en underbar Tisdag.

Äntligen hemma!

Då var man hemma. :) I vår fina lägenhet.. Igår var en stress dag, sprang runder en massa å bar lådor och packa upp! Men min snälla älskling, Denny, Simon och Pangan hämtade allt, medans jag och Evelina packa upp saker här i lägenheten! Men här är mycket kvar!! 

Idag har Pappa, Lena och mina syskon vatt här en snabb runda, kolla läget och prata skit! :) Å Ikväll var jockes föräldrar här, jocke å Tommy satt upp "staketet" i trädgården och jag å Magareta hängde upp lite gardiner. 

Har inte fått vårat internett till lägenheten än, vi beställde flyttning till igår, men det gamla internettet som den förra hyresgästen hade var inte avstängt. Så nu sitter vi här! Men allt går att lösa! :)

Snart får de bli sängen! har en del att göra, så de blir tidiga mornar!

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0