Grattis Farfar.... 70 år!!

Idag fyller min älskade Farfar 70 år! Grattis till dig!!

Och igår hade han kalas i ysby bygdegård! Var trevligt! Träffade min söte Sofia igen! Var mega länge sen.. Flera årsen vi träffades sist! Å det var en av kvällens höjdpunkter! Dom andra var att Älskling var med hela kvällen och att Aron sjöng en fruktansvärt dålig låt., som han själv hittat på... (om ja fatta det rätt)... hahaha kul var det iaf!
Tänkte inte skriva så mycket mera om kvällen, utan ja visar några bildet som togs istället! :)

Idag har ja tagit det rätt så lugnt! Var ute å gick i en och en halv timme, det är väl det jobbigaste ja gjort! Har mått pyton dåligt! Och nää, ja drack inte igår... ja körde! Men ja har haft en förkylning som vatt på G länge, men inte brutit ut helt än! Haft ont i ögonen å halsen, å ja e hela kroppen! Men tacka gud för panodil! :)

Nu tänkte jag visa bilderna sen igår! :)

         

Här har vi tre bilder, där Sofia är den röda tråden.. :)
Första bilden: Sofia och hennes mamma
Andra bilden: Sofia och pappa
Tredje  bilden: Jag Och Sofia

           

Första bilden: Farfar och Farmor
Andra bilden: Annie, jocke, oskar och Moa
Tredje bilden: Lena och Annie

           

Oskar, och en översiktsbild och mina söta bröder!

          

Första bilden: Emma, barndomskompis och pappas kusin
Andra bilden: Min söte Farmor
Tredje bilden: Jag och Sofia, hmm?? hahaha

Japps, de var några bilder det! :) Kul hade jag och jag hoppas att det inte dröjer flera år till, innan vi ses nästa gång soffan! :)
Nu ska ja lägga mig e super trött!

Kramis... // Tess

Grattis Evelina!

Idag har ja jobbat! Mega skoj som vanligt! :) Och nu ikväll var det kalas hos Evelina, hon blir hela 17 år! Grattis till dig! Satt minsann å somna i soffan, är så jädra trött, så nu ska ja borsta tänder och sen sova!

Sov gott, för det ska ja göra!

Kramis // Tess

Rumpesex!?

Har haft en tv ikväll nu, först kolla jag på roomservice, avgudar dom killarna, man sitter med ett leende på läpparna hela tiden! Efter det kom Grey´s anatomy vilket är ett av mina absoluta favvoserier.... Sen kom premiären för fråga olle, hahahaha är ju as ballt!

Dom prata en del om rumpesex, även kallat analsex, rövsex m.m. Min fråga till er som läser! varför är det något dom flesta killar gillar i sexväg?? Ja menar hur kan det vara upphetsande att skada en annan person!? Visst det finns dom tjejer och killar som gillar det! Men hmm??? En fråga man kan ställa till många, men ja känner att ja aldrig får ett bra svar! Jag hoppas i alla fall, att dom som utför detta gör det med respekt för varandra!

Efter det kom Girls of the playboy mansion är också ett pogram ja gärna tittar på! Är förundrad hur dom lever sina liv! Tänker inte gå in på det mera, för det orkar ja inte ikväll! Men ja diggar den där kendra, om de nu e så hon heter... hennes skratt!! :) hahahah

Nu ska ja lägga mig. ska jobba imon, dax dör DC igen.... yey.... Love It...

Sov gott mina vänner.... // Tess

Tisdag!

Idag har jag suttit vid datorn, har hittat en ny sida på nätet, där man kan spela olika spel mot andra! Mega skoj! Och sen har mormor, Moja å Kim vatt på besök! var så trevligt att träffa moja igen, å de va skoj att få träffa Kim med! Var första besöket från mormors sida! Fick en jätte fin blomma av henne... tack!!

Nu väntar tre dagars jobb! eller ja imon är det nån förläsning eller någe sånt! Har inte en aning om vad det ska handla om, men någe intressant är det nog! Men just nu börjar ja få känning av kvinnliga smärtor längst ner på magen... :) Å ja mår lite illa, så ja får helt klart se hur ja mår imon... Finns inge värre än att sitta en hel dag, när det som krävs e att röra på sig.... Men men ja hoppas det lugnar ner sig lite iaf....

Nu ska ja glotta tv.... Kramis Tess

Grattis Syster Yster! <3

Garttis Sandra te uppskrivningen, Är så stolt över dig!! <3

Idag
har jag små pysslat lite, plockat undan, dammat, vatt ute på promenad och sorterat å tvättat! Känner mig ganska så duktig! Det enda ja slarvat med dom senaste tre dagarna är promenaderna, visst ja har kommit över 10 000 steg varje dag... Men ja vill ju gärna upp mot en 15 - 17 000 minst! Får ta å skärpa mig nu!!!!! Tar nya tag imon!

Glömde berätta igår, att på tupperware partyt, hade dom en liten utlottning! :) Och jag vann en kökskniv för 500 kr... jayy... vinner inte ofta, men ibland händer det!! :)

Nu ska ja snart vandra med Theo och sedan ta en lång å varm dusch... har ju bäddat rent idag, då e de såå skönt att vara ny duschad när man lägger sig! :)

Kramis till er alla... // Tess

Söndag!

Helgen har gått alldeles för snabbt! Har inte hunnit med så mycket, har i stort sett bara läst och varit på kalas och varit på ett tupperware party! Allt har i alla fall varit super trevligt. Fick reda på att min syssling Soffan kommer ner te nästa helg och firar farfar! :) Ska bli såå kul att träffa henne igen, var alldeles för länge sen sist!

Idag har jag som sagt läst och vatt på tupperware party, träffade två personer som ja inte träffat på ett tag och det kändes skönt! Var både kul och lite skrämande faktiskt! Tänker på er båda och jag hoppas att allt blir bra igen!

Glömde nämna i fredes att det var då ett år sen ja börja blogga! Tänk va tiden går snabbt! :)

Nu ska ja snart bege mig ut i detta fruktansvärt tråkiga och jobbiga väder! Min hund behöver ju så klart en liten kisserunda innan läggdax!

Kramis // Tess

Spårlöst Försvunnen - Linda Howard

Milla och hennes man David flyttar för en tid till mexio, för att David fått ett jobberbjudande i några år som läkare! Precis vid flytten blir Milla gravid! Hon föder en välskapt liten blond, blåögd kille! När han bara är sex veckor gammal är Milla och barnet på en marknad för att köpa apelsiner! Två killar kommer fram till Milla och sliter barnet ifrån henne, Milla sparkar och slår och skriker för allt hon är värd, men ändå lyckas kidnapparna och springer därifrån med barnet efter att dom knivskurit henne i ryggen! Milla svärvar mellan liv och död några veckor, men lyckas återhämta sig, efter detta viger hon hela sitt liv med att leta efter sin son Justin.
Är en jädrigt spännande roman, som ja inte kunnat slita mig ifrån på två dagar! Gillar man spänning är dett en bok man absolut ska välja att läsa! Rekommenderar den skarpt!

Heeeeelg! :D

Äntligen har jag fyra dagars ledighet att se fram emot! :)   Ska bli så skönt! Hade först tänkt ha denna helg som en slappe helg! Bara göra det som faller mig in! Men så kom torsdagen och jag blev påmind om att syster yster fyller myndig idag! Vilket ja visste, men har inte haft koll på datum å dagar nu på ca tre veckor! Och kom även på att på lördag så ska Denny firas! Han fyller 25.... och sen idag blev ja bjuden på tupperware party på söndag! Så där försvann min slappe helg! Men ja e ju även ledig måndag å tisdag! Får la slappa då... :)

Som sagt syster fyller myndig idag, Grattis, Grattis... <3 Hoppas du får en underbar kväll, ni verkade laddade å super glada i bilen iaf! hihihihi

Igår, när ja var ute å gick, fick ja ett samtal från syster, hon å becka satt utanför min dörr, dom ville komma in på ett besök! Men ja va ju inte hemma... :( Men som tur var, så va jocke inte så långt därifrån, så han kom hem å öppna för dom! Sen när ja väl kom hem, satt vi å spela skip-bo, å prata en massa!! :)
Sen hängde ja med Becka för hon skulle lämna sandra hos en kille och ville inte köra själv.... och efter det följde hon med hem, så spela vi lite skip-bo till!

Timmarna sm e kvar på denna kväll ska spenderas ute på en promenad och sen sängen! Sova, Sova, Sova!! Gott som bara den!....

Nu ska ja ta på mig och bege mig ut på en liten prometur...

Sov gott... // Tess

Champanjeflickan - Caroline L Jensen

Är en svensk strippas berättelse. Boken är en sann historia!
Handlar om hennes liv innan, under tiden och lite efter livet som strippa, Hon skriver mycket om sina tankar kring denna bransch, men ja förstår ändå inte hur man kan välja att leva det livet, visst man tjänar tydligen väldigt mycket pengar, Men pengar är inte allt!
Nu hamna hon i denna branschen av en olycklig händelse, hon behövde snabba pengar för socialen ville inte hjälpa henne, fast hennes mamma inte kunde hjälpa henne så mycket!
Rekomenderar även denna bok! Tycker det är bra att man läser om andras liv, på det sättet får man en förståelse för livet och man lär sig oftast vad man inte ska göra! Genom att läsa dessa böcker hoppas ja att det förändrar livet och synen på många människor som redan lever i det!

Onsdag!

Har jobbat idag på DC! Är helt underbart roligt! Trivs såå bra där! Vill alltid jobba så!

Annars har jag vatt ute å gått en lång runda och så har jag läst! Händer inte så mycket i mitt liv dom dagarna jag jobbar! Känns som om man inte hänger med riktigt!

Ska snart gå i duschen, för det är ju greys anatomy ikväll! wiii.. :) Sen efter det ska ja sooova!

Kram på era alla // Tess

Tisdag!

Tänka sig att jag hade fel.. :) Stod inget om att fel låt vann, inte va ja har sett iaf! hahaha

Igår börja dagen segt! vakna av att theo kräkte, så de va bara att masa sig upp, Men ja var så trött att jocke var snäll å erbjöd sig att gå första rundan med Theo! Så ja la mig för att kolla på film, å bara gotta mig! Så vid halv tolv tiden ringde telefonen, de va en av chefernas extra händer som ringde för att inbeodra mig!!! Skojja att ja ble arg! Va ju bara inbeodrad för 4 veckor sen, å efter mig va de bara en annan som blivit det! Men efter ett tags pratandet å så, sa cgefen bara, Att nu fick det bli så, för ja var ju så bra! Bullskiit! ja e inte bättre än dom andra! Å speciellt inte igår när ja var riktigt jädra arg! Men de va ju bara att ta på sig å cykla te jobbet! Nu sluta dagen bra, för det funka så bra med jobbet, inga problem alls.... Så lite tur i oturen hade jag ju!

Idag har ja haft möte hela förmiddagen och i eftermiddes var ja ute å knata, å sen handla vi lite.... Å nu ikväll så har ja vatt ute å gått igen, plus att vi kollat film med! Så idag har vatt en bra dag! Nu dom närmsta tre dagarna så är det jobb på DC... ska bli så skönt å skoj att få göra något roligt igen! :)

Nu ska ja gå å duscha, sen blir det sängen....

Sov gott.... Kramis // Tess

Fel Låt Vann,

Kommer det säkert stå i tidningarna imon! Brukar det alltid göra! Så för mig spelar det ingen roll vilket bidrag som vinner! Har ingen favorit direkt!

Idag har ja inte gjort något speciellt roligt! Vatt ute å vandrat, handlat och lagat mat, å just nu sitter jag och kollar på melodifestivalen! :) Har inge speciellt att skriva om! så för er allas skull så slutar ja skriva med en gång!

Kramis..... // Tess

Fredag!

Ligger i sängen just nu, ska snart lägga mig å sova! E sååå trött! men just nu sitter jocke å J- roc och spelar guitar hero, så sova blir svårt! Så istället sitter jag å lyssnar på Lars winnerbäck -  jag är hos dig igen! En av dom finaste låtar just nu!

Nu tänker jag lägga mig i sängen! Sov gott alla... // Tess

Prometur efter prometur! :)

Känner mig så duktig! Måste bara få beröma mig själv, (vilket man gör väldigt sällan), Har idag varit ute och gått i en lång runda med Mona, kom upp i 17000 steg... :) Och snart ska ja ut å gå med Maria! Sen när ja väl kommer hem, så blir det en snabb dusch och sängen! Ska ju jobba imon med! Sista dagen på min 11 dagars period! Ska bli så gött att sova på lördag! Längar!

Måste ju bara säga! Kom upp i rekord igår! 22300 steg... :) Men då va ju jag å Mona ute å gick i 2 timmar! Känner mig duktig, målmedveten och nyttig! :)

Snön har kommit igen! Ja älskar snön, men ja vill att den ska ligga mer än 1 dag! Får gärna börja snöa en vecka innan jul och sen kan det vara till sportlovet! Sen e det ´bra! :) Nu vill ja faktiskt ha vår! Men det får ja tydligen vänta med!

Prata med Mojsan innan, är så glad att hon mår bra! Önksar dig all lycka! <3

Ha en fortsatt trevlig kväll!!

Kramis // Tess

Onsdag!

En liten uppdatering idag bara! Mina dagar ser fortfarande ut som ja beskrev i söndags inlägget! Men det känns ändå okej, För dagarna går fort! :)

Har vatt ute och gått med Mona ikväll med! :) Du e en underbart rolig person! Men de vet du nog redan!

Ikväll ska ja kolla på tv, duscha sen sova! Skiit, visst e det kul å läsa min blogg, händer ju inget.... Så det är förklaringen på att jag inte skriver så ofta! 

Kram  till er alla... // Tess

Ny Vecka, Nya tag!

Idag, har jag jobbat, vilket jag gjort dom senaste 7 dagarna! har ju bara 4 dagar kvar innan ja får va ledig! Men ja har ett super kul jobb så det gör inget! Det enda ja vill ha igentligen är sovmorgon! Men det får ja tids nog! :)    (Lördag)

Nu, ikväll har ja vatt ute och gått min dagliga runda! har ju vatt ute å gått i en timme varje dag i en hel vecka nu! Visst e man duktig?? hahaha... Men som tur är har ja haft sällskap av Mona och nån gång av Maria... Ja tackar er för att ni vill ut å knata med mig!

Ska, snart gå och duscha, å sen blir det sängen, man känner ju skillnad nu, när man jobbar dagtid, man vill komma i säng tidigt, så man får sova så mycket som möjligt, e helt sjukt va man e beroende av sin sömn!
Och jag är särskilt beroende av min sömn, å fast ja sover så e ja ständigt trött i alla fall! Stackars mig! eller inte! hahahaha

Sov gott alla mina vänner.... Kramis // Tess

Söndag!

Ojojoj..... Mina dagar har vatt ganska så enkel spåriga! Vaknat, jobbat, slappat, lagat mat, diskat, varit ute å gott, duschat, kollat tv och sen sovit igen! Så har mina dagar sett ut sen i tisdes! Har inte ens haft tid att skriva här på bloggen!
 
Kämpar som bara den med stegräknartävligen, som mest har ja vatt uppe i 17000 steg! Å då har ja inte räknat med cyklingen! Än så länge tycker jag det e skoj! Hoppas det håller nu bara..... Idag har ja haft en slappe dag, inte kämpat med stegen och jag har kommit upp i 10300 steg! Som tur e har ja mina tre trogna vänner som e ute å vandrar med mig, så ja slipper gå själv! Blir mycket roligare då! :)

Längtar just nu tills lördag morgon... Så ja kan få lite sovmorgon... ee så trött i kroppen, har tagit extra denna vecka, så sluta det helt plötsligt med att jag jobbar 11 dagar irad! Men det ger pengar.... :) Å de e skoj att jobba just nu! i alla fall på det nya jobbet!


Nu ska ja gå å duscha, sen blir det sängen! Sooova! :) Skönt som bara den....

Kramis // Tess

Tisdag!

Vatt på möte idag! Är en helt historia för sig själv! Vilket ja inte kan gå in på! När ja väl kom hem, så ville jocke åka till grisarna! :)

Men skiit va trött ja vatt idag! Så ja somna en stund, vilket inte var bra alls! Har gått med på tappa,se med jobbet, man ska gå till amsterdam! Å ida vid fyra, så hade ja gått ca 3000-4000 steg!!!! Så man kan lugnt säga att ja haft en slappe dag! Men nu är klockan 20.00 och jag har gått 11022 steg! Så ikväll har ja legat i! hihihi

hopp, nu ska ja diska, duscha, sen e de tv å sängen.... Gött!! 

Kramis // Tess 

I brist på annat!

Då var det dax för ytterligare en "i brist på annat"! hehehe

ALLMÄNT

Namn: Theresé Helén Lindholm
Piercingar: ehh, ja i naveln, men fick inflamation, så ja tog ut den igen!
Tatueringar: Jopps, ryggen
Längd: 168 cm
Skostorlek: 39/40
Hårfärg: Råttblondt
Är du kär i någon? Ja <3
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja!! Vill bo i hus! inte lägenhet, men vill bo kvar i Laholm..
Vilket shampoo använder du? wella för färgat hår
Vad är du rädd för? Att något otrevligt ska hända mina nära å kära
Gillar du att tvätta? Nja, e inte världens roligaste, men ett måste!
Gillar du Berg-och-Dalbana? Ja, klart

SENASTE
Film du hyrde: hmm?? kommer faktiskt inte ihåg!
Film du köpte: Dirty Dancing, tror ja det var!
Låten du lyssnade på: I drove al night - Celine Dion
Låten du hade på hjärnan: ja du, samma som ovan
Låten du laddade ner: Använder mig av spotify
Personen du ringde: Jobbet, Fredrik svara
TV program du tittade på: vänner
Personen du tänkte på: Älsklingen

FAVORIT

Mat: Tacco, potatisgratäng
Låt: Många som är bra.
Sak att göra: Läsa, e det just nu iaf
Sport: Handboll
Dryck: Tyvärr coca cola
Klädplagget: Mina mysbyxor
Film: Dirty Dancing,
Bil: Volvo ;)

ANTAL
Gånger du varit kär: 2 gånger har jag varit ordentligt förälskad
Gånger ditt hjärta brustit: några gånger
Hjärtan brustit på grund av dej: Vilken svår fråga.... Har inte en aning!
Gånger ditt namn varit med i tidningen:  hahaha, har ja inte koll på!
Ärr du har på kroppen: Alldeles för många.

SENASTE
Bok du läste: läser just nu champanjeflickan
Personen du fick mail av: Irene
Personen du fick brev av: ehh, nån räkning kanske
Personen du fick sms av: Evelina
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Hela min familj samlas aldrig! Har mamma å pappa på två olika håll. :(

ÖVRIGT
Vad har du gjort idag: Vatt på möte, sovit, myst me älskling å vovven, Vatt ute på långpromenad, kollat tv. suttit vid datan!
Var det kul: mja... de mesta har varit avslappnande! :)
Hur tidigt stiger du upp: Idag blev det sju, men e ja ledig brukar det bli runt nio, tio!
Gillar du att slåss: nää,
Vad ska du göra ikväll: Diska, duscha, kolla på Desperate houseswives, sova
Är du seriös: Det beror väl på vad det gäller! :)
Vad är du allergisk mot: Ingenting,
Var har du ont: Ingenstans
Använder du hårspray: Mycket sällan
Kan du stå på händer: heheheh, nä inte längre, men har kunnat!
Favorit serie: Har en del! :) Orkar inte räkna upp dom!

ÖVRIGT MER

Salt eller socker: Salt
Gillar du ketchup: Ja
Är du glad nu: Ja
Var du glad igår: Ja
Vad dansar du till: Hahahah, kan inte dansa
Stockholm är: Vår huvudstad
Göteborg är: Göteborg
Kan du sjunga: Näe... :)
Mer värt än guld: Kärlek, frihet, Lycka......
Spaghetti eller makaroner: makaroner
Ett land jag helst vill besöka: hmm, har inget speciellt önskemål
Sparar till: oväntade utgifter
Väntar på: Att ja ska få ork till att börja diska
Pålägg som gäller: Är olika
Dagens dryck: Vatten, å lite saft

Tjej eftermiddag/kväll!

hmm, idag har hänt mycke, I förmiddes vid elva så var ja nere i "city" och tog en fika med min arbetskamrat Mona! Eller ja vi arbetar inte ihop längre, men gjorde detta innan... :) Mycket trevligt var det iaf!

Sen efter det körde jag till Skogaby och hämtade Mojja! Det var planerat att vi skulle åka till vildsvinsbutiken i åsljunga! Men vi struntade i det, för timmy skulle ju med också, så han och jocke åkte själva! Så vi åkte å hämta Lillasyster å evelina istället och åkte hem till mig å spela skip-bo och prata en massa skit!! 
Laga även en väldigt god mat! köttfärsgratäng! Å skiit va lång tid det tog att laga, å konstigt va ju inte det! Jocke upptäckte att ja satt ugnen på 200 grader, ja mena inte konstigt att det tog tid! :) Men gott ble det iaf!

Så ja har precis kommit hem, vatt å lämnat mojja, å Evelina..... E så tjötigt att köra bil, men ja gör det gärna om ja får umgås med så roligt folk!

Imon e det jobb igen! Eller ja.... det e möte... Ska ta å leta upp mina lönelappar å skriva dom nu, om ja vill ha nån lön denna månad! Har helt glömt bort att dom ska lämnas in! Helst igår!! Ja, ja ibland så har man inte alla bestick i lådan, eller va säger du mojja?? :)

Kramis till er alla! // Tess

Söndag!

Då var det söndag igen! Tiden bara springer iväg!

Igår hände inte så mycket! Städ, tvätt å slappa.... Satt å kolla på den dära filmen A cinderella story! mysig familje film tycker jag! Kolla även melodifestivalen, Tycker att det är lite seegt med så många delfinaler! Skulle vatt som förr, en kväll med alla bidrag!

Idag, har jag å jocke trimmat Theo, han e så sur när man håller på! Men han blir ju bara super söt! :D Sen följde Evelina med hem och vi satt å spela skip-bo och vanliga kortspel. Å nu ikväll var ja å yasse ute å gick en lång promenad!

Imon så bär det av till vildsvinsbutiken, jocke vill ner där å kolla lite! Å ja har tvingat moja att följa med! e så trist att åka ner där med jocke, han kan ju gå hur länge som helst! Men e moja med så kan vi prata gojja i bilen under tiden! :)
 
Idag har ja blivit inbjuden till det dära spotify, så ska sätta mig och försöka lära mig lite om det nu! Tack Kim! Du e bara för vänlig!

kramis // Tess

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0