Smycken <3

Nu har jag äntligen gjort lite smycken igen!!

     

Det första är till moster Nice och det andra har jag lagat åt mormor. :)

Nu ska ja återgå till mina gäster! Vi ska fika lite! :)

Kramis

Till min älskling!

Jag älskar dig!

Jag känner mig trygg och säker i närheten av dig,
med tanke på, att jag vet hur mycket du älskar mig.
Den här värmen är något jag vill ge dig, därför att du
är ljuset i mitt liv.
En sak är säker, min passionerade eld för dig kommer aldrig att slockna!


Detta ljus hitta jag idag på gekås i ullared! Så jag köpte det och gav till mina underbara älskling!
Mys på hög nivå!
Nu ska ja snart gå ut med Theo, en lång kvällspromenad tänkte jag att det skulle bli!

Sen blire sängen, ska ju upp tidigt imon å adventspynta!

KramisFredag idag igen!

Så då var denna jobbevecka över! är ledig i helgen, gött som bara den.
Nu ikväll har jag och älskling trimmat Theo, han blir såå söt så! :)

Imon bär det av till Ullared, Jag, Syster, Evelina och Simon! :) Den dumaste dagen man bara kan välja, dagen efter löning!! Men hur gör man när vi inte får ihop en annan dag! Men vi ska nog lösa detta!
Så imon ska klockan ringa sex! puh... Ytterligare en tidig morgon kvar denna vecka, men har lovat mamma att hjälpa henne först, bre en massa frallor för skogabys inomhusturnering! Å sen vid åtta - kvart över åtta bär det av till ullared!

Å sen på söndag är det första advent!!! Skiit va tiden går... Så på söndag får ja ta å putsa fönster och adventspynta! Det var min helg än så länge, men allt kan ändras!

Trevlig helg på er

Kramis

Förvirrad!?

Vet inte var jag är på väg! Förra veckan så var jag och tanka å lyckades slarva bort bil nycklen, ja leta å leta men hitta inte den och efter ett tag så märkte jag att ja lagt nycklen i ett fack där man i stort sett aldrig lägger en nyckel!!  idag så slarva ja bort min plånbok!? Hitta den i påslakanet i sängen!!? Hallå!! Hjärnkontoret??

Men ja mår bra ändå! Har mitt underbara jobb i 3 månader till! Inte fel alls! Detta hade vatt sista veckan på Dc annars! Men nu slipper ja det!! :) Me like!

Just nu sitter jag och kollar Greys anatomy! :) Men måste säga att ja är lite besviken! Tycker inte om förändringarna som sker nu! Men ska ge det en chans, kan ju bli bra igen!

Fick en kommentar från en annan bloggare, hon tyckte jag skulle lägga in bilder i mina inlägg, var roligare att läsa då! :) Får se hur jag gör med det! Men tack för tipset!

Så till er alla från mig! Sov Gott!! :)

Julskyltning?!

Idag i kära Laholm har det vatt julskyltning! En hel vecka för tidigt!! Tycker inte om det, för det första är det grått väder och sen så har man inte adventspyntat än!! Visst vädret kan man inte göra så mycket åt, för vintrarna här nere existerar inte längre! :( Hade velat att snön kom vid första advent och stanna tills efter sportlovet. Sen så ska våren komma å sen sommaren, å hösten behöver inte finnas alls! Om den nu måste det behöver den inte finnas i mer än en månad!

Har precis kommit hem från en promenad med Theo, Maria och Thea. Behövde verkeligen gå en runda, för ja ble sååå mätt innan. Äckligt mätt!

Nu snart väntar sängen, men först måste ja vika all tvätt, å det är mycket tvätt! :( Ska även kolla film innan nanedax!

Imon är det jobb som gäller, Julstäd på jobbet. Så det gäller att sova gott inatt! :)

Så ja önksar er alla en riktigt god natt sömn!

Kramis

Söndagen snart över!

Vet knappt va ja ska skriva!! hm....

Är så J***a glad att det fixa sig med jobbet! Känns så skönt! :)

Nu ska ja snart äta en kebabtallrik eller en Kebabsallad, har inte bestämt mig än! Jocke å Timmy har jagat hela dagen, så de va det dom ville äta, ja eller dom ska äta pizza.

Jaha... Tjoohopp säger jag!!

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Måste bara berätta!! Ja fick ett samtal idag..... :) Ett väldigt positivt samtal, får fortsätta på den dagliga verksamheten och korttidsboendet i 3 månader till! Skoja att ja ble glad! Får behålla mitt drömjobb i 3 månader till!! :) :) :) wiiiii


Kramis

Tänk....

Att få känna lycka
att få känna frid
att få känna att allt ordnar sig!

När ska ja få göra det igen! När man möts av ett gult ljus, får man i nästa stund möta ett rött! Ja vill bara möta gröna! Ja, eller i alla fall flest gröna, några gula hade inte gjort någe!

Dagen idag har gått i lugnets tecken, varit på jobbet och allt har funkat bra, men nu framåt kvällen, när man sitter i soffan och funderar så har ja fått tillbaka klumpen, andningssvårigheten och känslan av hopplöshet!!
När ska detta ta slut? När ska ja få samtalet om att det är ok att boka en tid?? För innan dess lär det inte ta slut!

Gick till jobbet idag för att företagshälsovården trodde att det skulle bli bättre, men blir de det? Imon är det jobb igen och sen till helgen är jag ledig, vilket ja behöver om ja ska orka ta tag i nästa vecka! För i nästa vecka är det sista veckan på dagcenter, bara vid tanken av detta kommer tårarna! Mitt drömjobb som ja inte får ha kvar!!
Sen är det bara en månad kvar som ja har tryggheten på mitt andra jobb, sen är det ut på nya äventyr!! Tyvärr inom ett område ja absolut inte är intresserad av, som ja känner att ja inte vill syssla med! Men i dagens läge har ja att välja mellan pest eller kolera!! De va vad ja fick sagt till mig i alla fall, å vet ni vad det värsta är??  Det stämmer!!

Just nu mår ja lika dåligt som i förra veckan, orkar inte att tänka positiva tankar en hel dag, nästan alla har tagit slut när jobbet är över!!

Orkar inte mer, vill inte mer!! Säg mig någon va ja ska göra, vad ja ska tänka! För ja vet inte själv längre!!

Nu ska ja duscha, sen blir det sängen, är så trött att ja nästan inte kan hålla ögonen öppna!

Ja önskar att allt vore över!

Vändpunkt!?

Det får vi vänta å se!

Igår var jag som sagt på företagshälsovården, var hur jobbigt som helst! Bryta ihop bland folk är det värsta ja vet!! Men efterår kändes det skönt! Hon förståd mig och ska försöka hjälpa mig och det är värt allt! Ja vill bara tacka alla som försökt hjälpa mig på ett eller annat vis! Ni betyder massor!! <3

Dagen idag har varit ok, inte känt mig lika nere i skiten som dom andra dagarna! Har till och med skrattat! :) Gjorde ja även igår till ullared, underbart pogram! :)
Vatt nere i stora staden och käkat middag med mamma å Lotte! God mat och trevligt sällskap! Behövde ja vill ja lova!
Å nu sitter ja å väntar på älskling! Ska ge honom en stooor puss när han kommer hem och säga hur mycket han betyder för mig!! Älskar honom mer än något annat på denna jord! Min "Lilla" familj betyder massor för mig!

Ha en fin Tisdag för det ska ja försöka ha! 

Kramis 

Söndag!

Imon hoppas ja att saker och ting klarnar, ja vet att det inte löser sig efter en gång, men förhoppningsvis kan ja känna lite hopp om framtiden!

Helgen har ja spenderat hemma, vill bara säga Tack Simona, för att du vatt här och piggat upp mig lite!

Igår och idag har mina djur fått lida för att ja mår dåligt, igår fick inte Theo eller Conrad mat förräns sent på eftermiddagen, ja glömde!!! Även idag har ja glömt, men det blev inte lika sent som igår! fattar inte vad som händer!!? Känns som om min hjärna sover eller nått! Känner mig alldeles vimsig!!??

Har inge annat att berätta, eftersom det inte händer mycket nu!

Så God natt!!

Calle & Mariette

När jag hörde dessa två sjunga, glömde ja bort var ja befann mig och hur jag mådde, vilket ja kan berätta att ja verkeligen behövde! Ja kände mig en smula glad där en liten stund. Om ja måste välja favorit i Idol 2009 så får det bli Calle! Han har enligt mig utvecklats mest och åt rätt hål! Diggar det där speciella scenframträdande och den härliga rösten!

Hade en disskution med en nära vän innan om mitt och älsklings förhållande, att man ibland kunde uppleva oss som mer vänner än kära! Vilket gör mig lite lessen när ja tänker efter, för det stämmer inte alls, Älskar min joakim mest av allt på denna jord. Skriver detta här enbart för att ja vill att alla som också tycker så, ska veta hur det ligger till och jag tog inte illa vid mig! Men man kan se det positivt med, för vi är bästa vänner och vi älskar varandra, vad mer kan man begära!! <3 Varför vi upplevs på det sättet kan vara för att för några årsen hade jag och jocke en disskution hur vi ville ha det tillsammans och det var så här vi kom fram till! <3

Ja förstår mig inte på mig själv längre, jag kan inte beskriva med ord hur jag mår. Kan inte...
Känns som om ja ibland flyger utanför min kropp och bara iakttar mina steg i livet och mina beslut! Kan inte sätta ord på det riktigt!
Jag hoppas bara att ja får den hjälp ja behöver och att dom som betyder något för mig, förstår mig! Men samtidigt kan ja inte kräva det eftersom ja inte förstår mig själv!

Men tack alla som visat att ni bryr er, det betyder massor för mig!

Och jag tackar Joakim för att han finns i mitt liv, att han står ut med mig, för ja kan vara krävande, speciellt nu. Orkar inte mycket, bara att gå ut med Theo känns som världens jobbigaste sak att ta itu med. Ta hand om hemmet är bara att glömma!

Men så har ja bloggen att skriva av mig på. Vilket känns så jädra gött, att bara skriva precis hur man mår och vad man känner!

Nu ska ja kolla på Cirkus Möller, ett väldigt bra humorpogram! å det livar upp mitt humör för stunden!

Fredag

Har nu vatt hemma i två hela dagar från jobbet, är trött, fryser, huvudvärk! Men de e inte allt! Men det andra kan ja inte sätta några ord på!
Bröt ihop på jobbet i Tisdes och sen dess har ja mått skit! Mådde inte bra innan dess heller, men ja orkade med mig sj då i alla fall!

Idag har ja vatt ute med Theo och handlat, orkar inte mera nu, men måste resa på mig å gå med Theo igen! Kräver mycket kraft av mig för tillfället!! Vill helst bara gå och lägga mig i sängen och sova!

På måndag har ja fått tid på företagshälsovården, förhoppningsvis är det vändpunkten på mitt liv! Så håll tummarna alla.

Nu ska ja masa mig ut en sväng och sen e det dax för sängen igen!

Tack för mig!!

.....

Tack kusin! <3

Dagen har varit fruktansvärt jobbig!

Ullared

"Vi som inte lyckas så bra på jorden, får det kankse bättre i himelen", Så sa den stackaren i serien ullared! Å frågan är om han inte har rätt! Man får i alla fall hoppas det.
Diggar det pogrammet starkt! :)

Fick ett brev från jobbet (chefen) idag, trodde att det var den nya chefen som skickat mitt anställningsbevis och schemat för december, blev alldeles knäsvag och kände klumpen i bröstet bli flera gånger större än den redan är!! Men när ja öppnat det, så visa det sig att det var från min nuvarande chef och att hon skickat mina ledighetsansökningar! Så skönt det kändes. Men eftersom ja reagera så idag, hur kommer det sluta när väl det där brevet kommer som ja inte vill ha!?

Idag hade ja mycket planerat, skulle städa, fixa med tvätten, gå en långpromenad med Theo. Så klcokan ringde 08.00, ja gick upp och börja plocka lite smått. Hade lovat Evelina att köra henne vid halv tio till hennes praktikplats på maxi, så då passa ja även på att handla lite. När ja väl va hemma igen så skulle ja fortsätta med städandet, men ja orka bara inte! Kände mig helt slut å orklös efter ja handlat, så under hela eftermiddagen låg jag i soffan å bara va, kolla lite tv och satt även vid datorn. Tvinga mig även ut på en liten promenad med Theo, är ett måste! Sen vid fyra tiden ringer Evelina, hon ville bli hämtad, så ja satte mig i bilen och körde å hämta henne. Fick lite mera ork, så med hennes hjälp fick ja städat! Kändes så skönt!

Å nu sitter jag här i soffan och fasar för morgon dagen, möte plus medarbetarsamtal! Suck... blir en jobbig dag, men sen framåt eftermiddagen/kvällen kommer Simona en runda, vi ska vandra en runda och efter det prata Evelina om att hon skulle dyka upp! Så kvällen blir nog bra! Hoppas ja iaf!

Tack mina underbara vänner för att ni visar att ni finns för mig, betyder massor, fast ja inte hör av mig så mycket, men ja orkar inte just nu! :(

Nu ska ja duscha och sen sova! Måste samla kraft för imorgon!

Kram till mina kära vänner!

Fars dag! <3

Idag har vi alla firat våra pappor på ett eller annat sätt, vilket ja tror är viktigt! Om ens föräldrar förtjänar att bli firade så ska man göra det! Finns tyvärr dom som inte ska ha uppsakttning, finns även dom som inte ens skulle skaffat barn alls. Och jag älskar mina föräldrar, dom förtjänar att bli firade, så det har ja gjort idag! :) Så denna dagen har varit bra! Mått ganska så hyfsat bra.

Gårdagen sluta med bra, Simona kom och vi satt å kolla runt på nätet å disskutera ganska mycke! Me like!! :) Sen köpte hon även ett armband av mig! wii blir lika glad varje gång! Har två stycken beställningar med, men vet inte när ja ska hitta orken att fixa dom! Plus att ja ska laga ett halsband, Måste ta tag i detta snart!!

Tack mamma, Nina och syssling för dom fina kommentarena, Det betyder jätte mycket!

Nu ska ja kolla tv och sen får det bli sängen. Imorgon måste ja ta tag i mitt liv! Har en massa att fixa!

Sov gott mina vänner!

Kramis

Lördag!

Tog sovmorgon idag, vakna runt tio vilket ja tycker är godkänt!

Sitter i soffan nu, skulle behöva städa toan, tvätta, dammsuga, torka golv, vika tvätt, rensa kattlådan! men vet ni vad, ja orkar inte, ja känner inte för det! Som ni läst innan mår ja skit!! å det släpper inte, känner mig inte lycklig!
Vet inte vad ja ska göra för att må bra igen! eller, jo det vet jag, men när det är lågkonjuktur så tror inte jag att det är lätt att få ett nytt jobb! Å sen om ja ska vara ärlig, orkar ja inte ta tag i det heller!

Så detta kommer kanske vara en bitter männsikas blogg nu istället, för även om det händer skojiga saker, så väger dom inte upp det tråkiga!! Tyvärr.

Ikväll kommer Simona hit! Vi ska bara umgås och så hade vi tänkt ta en promenad! Annars händer inge speciellt!

Fredagsmys! eller?

Känns bättre igen, men har fortfarande en klump i bröstet, tror den kommer sitta där länge, känns som om den inte kommer att ge sig i första taget! :(

Sen förra inlägget har ja jobbat, gått med Theo och bara suttit i soffan! Så har inte så mycke att infomera om!

Förhoppningsvis ändrar det sig imon eller nått!

Kramis

Onsdagar brukar vara den dagen ja alltid är gladast!

Men inte idag! Tårarna har runnit, klumpen i magen har vatt större än aldrig förr, Allt känns riktigt totalt hopplöst!! Så nu måste jag sluta tänka, känna, analysera! Annars överlever jag inte!

Dagen idag har spenderats hos jockes föräldrar och på jobbet! Å nu sitter ja här hemma och gör inget alls, vilket ja tänker fortsätta med!
Att göra inget alls, kommer ja inom en månad vara expert på!

Så nu ska ja fortsätta att inte göra något alls!

Ha en underbar kväll alla där ute!!

Tisdag!

Igår åkte jag å älskling ner till expert i stora laholm! :) När vi kom där ifrån var vi 4500 kr fattigare! Jocke var helt plötsligt med mobil och jag var med ipod! :)
Köpte den rosa ipod nano, super fin och liten! Men oj va blondinaktig jag kände mig när ja väl satte mig för att lägga in låtar! Fatta noll!! Blev super irriterad, så ja fick allt vänta tills jocke sluta jobba vid nio på kvällen! Sen satt min älskling och lista ut hur det funka! Älskar dig jocke <3!

Vid ett tiden igår så var jag å hämta Evelina! sen så gjorde vi inte mycke, bara slappa... Men de e alltid roligare att slappa ihop med någon än ensam! Hon kommer te mig idag med, när ja slutat jobba! Höjdpunkten igår var nog ullared! Skit vilka udda människor det finns, men skoj va det! hahaha Åt även min favvo rätt!! Tacco!! Kan ju inte göra det när jocke e hemma. Han blir ju dålig i magen.. :( Så man får passa på när tex Evelina är hos mig och jocke jobbar!

Nu blire snart duschen, sen får ja bege mig te jobbet, jobbar så jädra länge idag! 14.00 - 17.00!! ååå så jobbigt!! hahah eller inte!!

Kram till er alla!!

6 år med älskling idag!! <3

Idag för 6 årsen tog jag mitt förnuft till fånga och ble tesammans med jocke! Vi har en ganska lång, men ändå kort historia innan. Vi ble tesammans, ja gjorde slut, vi ble tesammans, ja gjorde slut, så kan ja fortsätta att skriva ett tag till! Så då kanske ni förstår! :)

Idag har ja fått städat min skitiga lägenhet!! Inte en dag försent kan ja ju säga! Har även hunnit med en promenad med Simona! Ble så gla när hon ringde och fråga om ja vill vandra med henne och en hund hon passa! :)
Har inte lika ont i armen idag, men det gär ändå piss ont!! Just nu känner man inte för att ta spruta nummer två, om det nu blir en nummer två!

Igår hände en del, på förmiddagen ringde farfar och ville att vi skulle komma å äta middag hos dom, vilket vi gjorde, farmors mat.. MUMS!! Sen åkte jag till Nina, satt där några timmar och det var super mysigt! Måste vi göra om!! Fast vi kan ju pricka in en dag som ni inte tänker bli sjuka! :)
Sen åkte jag hem te jockes föräldrar för älskling var där och passa Teddy och då ringde yasse å simona och vi bestämde att dom skulle komma på kvällen och kolla tv med oss! VAr också super mysigt, kolla ju inte så mycke på tv, var mest prat tycker jag! :) men skoj va det! och innan dess var jag och älskling runt och tände ljus på gravar, var i Laholm och Ysby!  Måste bara nämna att veinges kyrkogård är det skräckvarning på! Där hade ja inte vågat gå själv!!

Har funderat lite på det här med allhelgonahelgen, för vissa betyder den festa, klä ut sig m.m. men för mig betyder den att hedra och tänka på alla dom man förlorat. En helg att minnas. Men det kan ju bero på det man själv varit med om, förr, innan all skit hände, så festa och klädde ja med ut mig! Så det beror nog på va man har för erfarenheter.

Nu ska snart ja och älskling äta, sen blir det mys hela kvällen! <3 Älskar dig Joakim, Mest av allt!!

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0