Helgen här...

Å jag känner mig jätte nere... Super trött och förkyld... Inge skoj alls... Men efter en god natts sömn, blir allt bättre! Eller hur?

Sitter och kollar lite tv... Annars händer inge annat skoj ikväl... Va hittar ni på?

Grey´s ikväll!!

Veckorna springer iväg, är redan onsdag igen! :)Å med onsdag menar ja Greys!! wiii...

Väntar just nu på mamma å syster, syster har börjat sälja någon vitamin grej, vet inte vad det heter... Men de ska hon komma å demostrera för mig nu! Å mamma ska dricka kaffe... :)

Sen blir det promenad med dogsen, måste få upp stegen... Har än så länge bara gått fram och tillbaka till jobbet.

Så ser min onsdagskväll ut! <3 Hur ser eran ut?

Min viktresa och träning! :)

Var å vägde mig innan idag! :) Hade sen förra veckan gått ner 1,4 kg!! :) Så min totala viktminskning är nu 26,3 kg! Är överlycklig!! Kommer nämre min målvikt för varje vecka! Men jag undrar när det kommer gå trögare? Hoppas det aldrig kommer!!

Å idag har ja även tränat min auqa arobic! Mee löve! :) Men inte blivit så många steg! Men de får ja skärpa mig med!

Måndag!

Har så mycket jag vill berätta här just nu! Men känner att vissa kommer ta det på fel sätt, så ja får allt vänta tills jag träffar sheela! För jag har erfarenhet när det gäller att öppna sig för mycket!
Har idag vatt å passat Teddan... Annars har ja suttit vid datorn å spelat spel! Värsta nörden har ja vatt, å just nu lagar ja mat! :) Har även kört hem min kära mor! <3

Gaaaah Vill bara skrika rakt ut! Synd man är så feg bara!

Min träning igår och idag!

Kom upp i mina steg igår, men hade tyvärr inte stegräknaren på, var först ute på morgonen med hundarna och sen på eftermiddag gick jag från Laholm till Vallberga och tillbaka igen. Så mina steg kom ja upp i! :)

Idag har jag kommit upp i 13345 steg. Godkänt tycker jag! :)
Men your shape som ja bestämt att ja ska träna på söndagar, har ja inte gjort! Min förkylning är inte bättre å jag vill hellre träna min auqa arobic på tisdagar, den träningen är helig! :)
Så jag vilar tills dess och fortsätter med mina steg istället.

Kram <3





Jag är en liten höstkram som hoppar från blogg till blogg för att sprida ljus & värme.
Jag hoppas att du vill sprida denna varma kram vidare genom att lägga upp mig i din blogg också!

Söndag!

Idag är jag trött.... Orkar knappt hålla ögonen öppna... Men än är det inte natten... Har funderat lite om ja ska lägga mig efter att ja vatt ute med hundarna... Men de får vi se då.
Har idag fått städat och tvättat en maskin tvätt.. Som ja hör är färdig nu... Men upphängningen får vänta tills ja skrivit klart här. :)

Igår var jag med underbara Nina... Vi gick fram och tillbaka till Vallberga, kollade på en handbollsmatch, första gången ja kolla på någon sån match live! :) Å det fräckaste med matchen var att det var två tjejer som dömde... :) Blev helt paff, har nog aldrig vatt med om det innan, att två tjejer dömmer en killmatch! hahahaha Men de va skoj att titta, synd bara att dom sov på planen... Bättre ork en annan gång kanske?
efter det hem till Nina och laga mat, blev tacogratäng! Mums... Älskar det... <3 Sen avsluta vi kvällen med att titta på film! Eclips... :)
Så det blev en super mysig kväll... Tack så mycket Gumman å jag hoppas du blir frisk från maginfluensan... :( Hoppas bara inte jag blir dålig nu med! Usch......
Skulle vatt inne hos mormor nu, som fyllde år i torsdes, men ja känner att ja inte orkar vara trevlig! Vill bara sitta här och inte göra något alls! Så det tänker jag göra efter promenaden!

Nä, om ja skulle ta å hänga upp tvätt och sedan gå med mina små underbaringar!!

Puss puss

Öronhänge från Pilgrim




Bloggar du aktivt? Vill du ha ett par PILGRIM kristallörhängen i färgen Crystal/Silver? Gå då in här å läs hur du ska göra! :)

Tävling... :)

Som ni säkert märkt har jag vatt med i en del tävlingar på senaste tiden!! :) Å nu har ja vunnit en tävling hos Millah, gå in å kika hos henne, hon har en del tävlingar igång och hon kommet ständigt med nya! :)

Denna tävlingen vann jag:
http://millahoman.blogg.se/2010/october/grattis-8.html#comment

Vilket passar helt underbart perfekt nu! Det blåser och igår så snöa det för första ggr i år, här i lilla Laholm!! Vilket är tidigt! Men då passar det perfekt att vinna mössa, halsduk och vantar!! :) Å igår skickade jag iväg min mejl, å gissa vad? Idag låg det i min brevlåda, snacka om snabb leverans!! Positivt som bara den!
Älskar halsduken! Super mysigt!!

Så JIPPI! Man ska inte ge sig, nån gång vinner man! :)

Idol...

Sitter i min soffa och kollar på idol... Tröttheten ligger och lurar, men ja lär inte kunna sova förräns babe kommer hem!  Undra vem som åker ut ikväll? I Idol då asså... :) hahaha va tror ni?

Gäääsp...

Skriver mer en annan dag!

Kramis

Dagens Träning...

Idag har ja kommit upp i 12554 steg.... Fast jag under inga omständigheter alls har känt för att promenera, som ja sa innan är ja fruktansvärt trött..
Imon å på fredag kommer ja antagligen inte upp i mina steg som ja satt som krav, för babe är hemma, så ja tänker passa på att ta sovmorgon och cykla till jobbet..
Men eftersom förkylningen är värre, så är det bra om ja vilar lite...

Till helgen tar ja nya tag! :) Å så hoppas vi att förkylningen är borta!

Onsdag kväll...

Dagen i dag har varit så mycket bättre än dagen igår! Å de e ju bra.. :) Men jag är så fruktansvärt trött!! Å har vatt det hela dagen... Men de e ju Greys om en timme, så ja kan bara inte gå å lägga mig innan de e slut!! Sen har förkylningen blivit lite värre med. Men här har vi inte tid att vara sjuk...

Kvällen tänker ja spendera i soffan.... Med älskling som är hemma från jobbet... Min lilla sjukling!

Kram

Min träning och viktresa!

Idag har ja efter omständigheterna kommit upp i 9381 steg, godkänt med inte mer!! Å sen har ja även vatt iväg på min underbara auqa arobic!

Var även å vägde mig innan idag, å på ca tre veckor har ja enbart gått ner 1,1 kg, så min totala viktminskning är nu  24,9 kg! :)

Men mina 1,1 kg minskning är godkänt! För som ja slarvat med träning och mat dessa veckor, så de e ett under att det gått så bra som det gjort! Men nu är det nya tag igen!

Hejja mig!!

Vilken dag jag haft! Suck...

Dagen börja hur bra som helst!! Gick upp, tog det lugnt å sen gick ja med hundarna, efter det var det dax för Sheela, mer om det i ett annat inlägg..
Väl hemma igen, började jag med maten å ringde mamma för att berätta om resultatet, efter ett tag frågar hon om ja vet om att ja ska jobba på eftermiddagen, men det hade jag inte en aning om! Jag mitt dumma nöt har kollat på fel schema å skrivit in fel!! Har nämligen vatt några schemaändringar på jobbet den senatse tiden!

Så ja blev mäkta irriterad på mig själv!! Pinsamt var det också!! Å det finns inte i min värld att ja ska missköta mitt jobb på det viset, även om ja inte gjorde det medvetet!
Efter jobbet igen, så var det hem, fixa mat till mig, ge hundarna mat, ut å vandra å sen packa träningsväskan!!
Så nu sitter ja i soffan å slappar, vilket ja förtjänar efter denna fruktansvärda jobbiga och irriterande dag!!

Tävling... :)

Är med och tävlar om ett par varma å sköna tofflor att använda i vinter hos Millah och tofflorna hittar du här.



handlaskor.nu

Motivation.....

Har ja inte något av alls!! Å har inte haft på veckor, därför har ja inte skrivit så mycket inom denna kategori. Men imon ska ja äntliget träffa Shela igen, efter flera veckors uppehåll... Hon har haft en välbehövlig semster.. De e hon allt värd, efter all energi hon lägger ner på sin patienter... :) Är så glad att ja hittat någon som verkligen kan hjälpa mig!

Så denna vecka börjar mitt nya liv! Ska börja försiktigt hade jag tänkt, för man har ju "gått i väggen" när det gäller träningen... Så från och med imorgon ska ja ta på stegräknaren igen, å ha som mål att gå någonstans mellan 7000 - 10 000 steg minst/dag. Och så ska ja träna aqua arobic tisdagar, springa fredagar och träna your shape söndagar.

Så önska mig lycka till och dela gärna med er av eran styrka till mig! :)

Tävling... :)

Har kommit in i en period där ja tycker de e skoj att vara med i tävlingar, så här kommer ytterligare en! :)

Jag är med och tävlar om ett fint halsband hos Nilsson-Pettersson :) halsbanden hittar du hos iloveplexi!


Tävling

Är med och tävlar om en super fin klocka! Va med du också!



Tävlingen hittar du här!

Söndag...

Så då har även denna helgen gått i ensamhetens tecken! :(
Börjar bli väldigt tråkigt!! Som tur va kom syster en runda till mig igår... Var super myys! <3
Å älskling har nu både lördag och söndag vatt iväg och styckat älg, plus att han jagat å så... Kommer inte hem än på några timmar... Såååååå trist!!
Finns en del att göra här hemma som ja inte kan göra själv!!!
Han var faktiskt hemma igår kväll, men då stod han i köket med sina föräldrar och finstyckade! Denna jakten börjar gå mig på nerverna!! Han är aldrig hemma, ibland undrar jag om han ens vill vara hemma??

Idag har ja i alla fall, slappat, städat, hängt upp lite på väggarna, tvättat, vatt ute med hundarna... Å nu kommer ja inte på något alls att göra!! Så ja får väl sätta mig i soffan och kolla på någon film... Undra vilken bara?
Vet inte vad ja känner för... Måste vara någon låång film iaf!

Så nu hör jag att torktularen är klar! Så ska kolla om det är torrt så jag kan vika det som ligger i eller om ja får sätta igång den igen! Så Intressanta saker jag skriver om eller inte!!

Goodiebag

För några veckor sen blev jag meddlem på Goddiebag.nu. Det är en sida där du kan bli meddlem och själv välja vad du vill ha i din Goodiebag. Finns lite olika att välja på.
Det är givetvis gratis och du ska, när du provat produkterna, gå in på deras sida och lämna feedback. Inte svårt alls... :) Jag fick i alla fall hem min första Goodiebag i veckan och har hunnit prova en av produkterna, Nivea soft för kropp och ansikte. Den andra produkten är Lumene dagkräm med vitamin C+.

Tycker du att detta låter kul? Gå då in på länken ovan och läs mer å du, glöm inte att bli meddlem. :)

:) Nymålat och fint!

Nu kommer jag visa er en del före och efter bilder! :) På min lägenhet!

Sovrum 1:

     

Bild ett, tapeten före! Örk.... Och bild 2 Målningen efter! :) Har två olika lila färger, en mörkare fondvägg och ljusare lila på dom andra väggarna. :)

     

Tavlor som just nu hänger i sovrummet... Bild ett, dom tavlorna köpte jag inne på ett handikappgymnasium i halmstad.. Eleverna där tillverkade dom själva! :) Bild 2 är tre tavlor som jag själv gjort! Inte jätte fina, men färgerna passar bra in där nu! :)
Sen ska även några väggord upp ovanför sängen! (Lycka, Kärlek och Fånga dagen).

Sovrum 2,(datarummet):

     

Bilderna är väldigt mörka, men man ser ju ungefär hur tapeten på bild ett ser ut, vilket inte är vackert och sen bild två är hur det ser ut nu... Men de e svårt att se att det är en ljusgrön färg. :)

Vardagsrummet:

Innan:


Efter:
           

Är så nöjd! :) Men även i detta rum ska mer upp på väggarna.

Hallen:

Innan:
     

Efter:
     

Blev väldigt nöjd med resultatet... :)

Har även haft målare som målat utsidan av lägenheten, vilket verkligen behövdes:

Innan:
     

Efter:


Sen måste jag ju bara berätta att förra söndagen brann det i vårat soprum, som inte alls ligger långt ifrån våran lägenhet, läskigt som bara den.. Får bara hoppas att det inte är någon som med flit tänt på, utan att det var en olyckshändelse!




Så nu tror ja att ja fått med allt! :)
Nu ska ja fortsätta att städa och tvätta!

Hörs senare...

Fredag <3

Nu kan jag säga att jag har helg! :)

Målarna har vatt här hela veckan och nu är det klart... Båda sovrummen, hallen och vardagsummet är målade.. Känns som en helt ny lägenhet.. Så nu har ja en del möbler att köpa in, men de får komma efter hand.
Har nu äntligen fått ordning och så har jag dammsugat över snabbt, även fått upp lite på väggarna... Men den stora städningen får bli imon...

Ligger efter lite med bloggandet också, har en del bilder jag vill visa er och så ska jag skriva lite om goodiebag.se, men de får med bli imon! Orkar inte ikväll.

Nu ska ja fortsätta att kolla på idol och sen får det bli en dusch, stinker verkligen... Usch...

Puss å Kram

Natten...

Sitter just nu på jobbet, borde gå å lägga mig å sova, som dom andra göra.. Men nä då, istället sitter jag här och glor... Det får jag ändra på... Så nu säger jag God Natt... :)

Tävling....




"Jag är med och tävlar om ett valfri jacka från Elvine. Var med och tävla hos Adara du också!"

Myys... <3

Sitter just nu i soffan å kollar bonde söker fru.. :) Å om en kvart ca börjar det ja väntat på LÄNGE!

Har tänt lite ljus.. Så mysfaktorn är hög!

     


Puss

Dagen med stort D!!! :)

Ikväll börjar äntligen Greys anatomi!!! Som ja har väntat på detta! :) Förhoppningsvis blir hösten lite lättare nu...

Igår var jag i ullared.. hitta 3 par jeans.. Kan ni fatta detta... Har inte köpt kläder på länge och eftersom det mesta är för stort nu, så är ullared toppen, får mycket kläder för pengarna! Har även köpt nån tröja å varma koftor m.m. Hade en riktigt bra dag igår!
Å där hitta jag även mina vägg ord! :) Köpte även tre fina tavlor.. När ja fått upp det på väggen, lovar ja att ta kort och visa er. :) Men det kommer ta nån vecka till! Målaren kommer på måndag och ska göra vid hall + vardagsrummer och innan dess sätter ja inte upp något på väggarna.

Idag är ja ledig... Känns underbart skönt... Sov till halv tio idag... så kvart i tolv kom ja in från morgonpromenaden. Så med andra ord har ja inte fått gjort så mycket.
Mina planer för dagen är att städa, vika tvätt och handla... Så ja har fullt upp.. :) Å snart kommer grannen Gunilla in en runda.. Hon är nyfiken på det jag köpte igår! :)
Ska även lämna in bilen på service.. Inge skoj.. kostar ju bara en massa pengar! Men ett måste...

Ha en fin dag...

Tvättmedlens ägare är.....

Förra hyresvärden... :) Så nu har det hittat sin rätta ägare!

Imon blir det ullared med syster för hela slanten... <3 Så imon kväll är jag fattig!!

Puss Puss

Tvättmedel?

     

Detta stod i vår trädgård idag när jag kom hem?? Någon som vatt å ställt det här? Kan denna någon höra av sig till mig då! :) hahahah
Kan ju även vara så att någon ställt det i fel trädgård... :) Men det får tiden utvisa... Undra bara vem det kan vara....

Tävling...

Tävla om en valfri jacka från Elvine.se
Det finns både dam och herr jackor...

 

Tävlingen hittar du hos Millah :)

Söndagen kom och gick...

Idag har gått i tvättens tecken. Vet inte hur många maskiner ja hunnit med och just nu väntar jag på att torktumlaren ska bli klar så ja kan gå och krama kudden.
Imon är det jobb, går in lite extra så vi får rent å fint på jobbet.. Snäll man e va?

Har även fått träffa syster pojkvän Joakim... :) Han verkar super trevlig och söt va han med, namnet är ju bara finast i världen... :) Vevvelina har också vatt här en runda ikväll... Vi har ätit pizza å haft det mys pys... <3

Har på den senaste tiden tagit en del beslut som känns helt rätt för mig och denna gång har ja genomfört dom också... Så just nu i skrivande stund är ja väldigt stolt över mig själv! :) Ska kämpa på och nå det liv jag vill ha!

När det gäller vikten har ja inte brytt mig så mycket dom senaste veckorna... Vilket gör mig besviken, men imon då börjar ja om igen... Inget socker och mera träning... Skärpning nu Therese.....!!!! Det här SKA ja klara!!

Innan idag tog ja för första gången en massa egobilder på mig själv, tänkte faktiskt visa en av bilderna... ååå nu skäms jag... hatar bilder på mig själv, men måste bli modigare och mera självsäker... så här får ni en bild!!! :)



Nu blir det sängen för min del...

Sov gott

Efterlyser

Väggord som välkommen, Lycka, kärlek, hopp m.m Var kan man köpa det?

Tex:



Bild lånad från google

Tävling

Jag är med och tävla om ett mysigt set med vantar,halsduk & mössa i valfri färg från Missäy.se
Tävlingen hittar du hos Millah





Finns i färgerna grått, svart och vitt!

Lördag...

Denna dag försvann hur fort som helst... Vakna, åt frukost, gick en runda med vovvarna, körde till vildsvinsbutiken, körde hem, dammsög, torka golv, gick med hundarna och nu sitter jag här.. :) Har även hunnit med att äta mat.. Tur är väl det... :)
Mina två sovrum är nu hur vackra som helst.. :) Å nu mår jag bra... här är städat och fint!
Ikväll är ja gräsänka... Älskling är iväg och jagar, hoppas det går bra för honom.. Han behöver rastas.. :) Och jag tänker spendera kvällen i soffan med en bra film, har bara inte bestämt mig än vilken det blir.

Imon hoppas jag att ja hinner med att tvätta... tvättstugan är överfull.... Annars får vi se vad dagen har att erbjuda..

Puss å Kram

Helg...

Denna vecka har gått upp och ner med mitt humör.. :( Har mått riktigt dåligt vissa dagar och sen mått riktigt bra vissa dagar...
Dagen idag har varit både bra och dåligt! Men just nu är det bra, för sovrummen är klara och möblerna är på plats... :)

Nu tänkte jag lägga mig, imon måste jag dammsuga och torka golv, för det har ja inte hunnit idag..

Sov gott!!

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0