Allsång!

När det pogrammet börjar, DÅ är det sommar! ;) Tittar på det varje sommar! Mysfaktorn är hög då! :)
Solen lyser och himlen är blå! Underbart härligt! :)

Vatt en sväng på ikea med jobbet idag, handla för hela 35 kr.. Två mattor och lite ljus!
Nu snart ska babe och jag hänga upp våran takfläkt! Ja, ja vet.. Vi har bara bott här i över ett år nu.. Men bättre sent än aldrig! Eller hur säger man? Sen får det bli duschen, mendans älskling dammsugar... :) Jobb imon, så sängen blir det sen!

Hoppas ni har det toppen i sommarvärmen! :)

Puss

Sooool! :)

Har varit sol och varmt hela dagen, de ger en sån energi!! Härligt är det! :)

Har fått klippt häcken på baksidan, rensat i mina rabatter, plockat ordning på baksidan, rensat och klippt häcken på framsidan.. :) Sen har ja även dammsugit och just nu är en maskin tvätt igång! :) Så här har man gjort massa saker.. hihihi Älskade sol!!

Häcken på framsidan har jag klippt, första gången jag gjort det! Blev inte jätte fint, men de duger.. :)



Ni ser ju lite av grannens buske å så såg våran med ut innan idag! :)

På baksidan klippte Jonas och jag räffsa upp allt! :)





Som ni ser förstör våra kära vovvar gräset.. men de e MYCKET bättre nu än vad det var för nån vecka sen! :) Så innan sommaren är slut så har vi förhoppningsvis fått ordning på det! :)

Glömde även ta före bilder.. Men jag tror faktiskt att ni inte bryr er så mycket! Hehehehe









Avslutar denna fina söndag hos mina svärisar på grillning! Ska bli sååå gott! :)



Hoppas ni alla andra haft en toppen dag med! ;)

God middag :)

Vakna upp till strålande sol idag! Tackar man inte nej till!! Underbart ju.. Blir varmt att klippa häcken idag, men jag får som tur var hjälp av babes bror! :) Tur..

Får nog bli en dag ute i trädgården sen idag. Antingens liggandes och sola eller jobb med rabatter och rensing av ogräs under häcken! Ett helvetesjobb är det med trädgård... Hahahaha Men jag vill ha en ändå!

Jahopp.. får väl visa före och efter bilder när det är klart!


Puss

Vill ha!

Kan någon köpa dessa till mig?



Dom finna att köpa här!

;)

Har precis suttit och svarat på en del kommentarer... Annars gör jag inte mycket ikväll! Väntar på att babe ska ge sig iväg på jakt... För sen tänker jag lägga mig i sängen och läsa bok! Har börjat om i The twilight saga serien! Myys!! <3

Har idag hunnit med en hel del! Trimmat Theo, städat hemmet, (storstädat), tvättat och slappat massor! :) Gick upp vid åtta imorse och dagen har känts riktigt låång! Hur härligt är inte det??

Har även träffat Nina!! Var en HEL evighetsen jag såg henne!! Så de va skoj, även om det bara blev en snabb kram och utbyte av några få meningar!! Men så är det när man har hanhundar som inte riktigt samarbetar!! Hahaha
Babe prova även att lockade i Dacke i sjön, han simma några tag i början, men fick sen panik!! Så de måste vi prova igen nån dag! Så han vänjer sig!

Imon hoppas jag att jag kan börja klippa häcken!! Får ju göra det själv iår.. För jocke fick ställa upp på sina föräldrar och hjälpa dom att klippa!! Å sen på kvällen var han jätte dålig! Så jag vill inte att han klipper igen! Å då får jag göra det själv!! Eller någon som vill komma och hjälpa mig???!

suck....

Nu blir det boken!

Puss

Midsommar :)

Tittar in för att önska er alla glad midsommar!! :)

Själv har jag haft super mysigt.. Gick hem till svärisarna vid 5 tiden.. Kom hem vid 22 tiden! :)
Ätit massa gott och druckit vin! Mums..

Snart blir det sängen, kommer en dag imon med och då händer det saker!! Massor inplanerat.. Nu hoppas jag bara att allt blir gjort med! :)

Sov Gott!!

Aj!!

I måndes kväll började jag få ont i munnen vid en visdomstand!! Så ja har trott att den är påväg upp, men i onsdes hade ja jätte ont, så jag ringde tandläkaren och fick en akut tid. Det visa sig att jag har inflamation vid visdomstanden, har fått nån "ficka" där.... Fy fan säger jag bara!!
Dom spola rent och sen kändes det bättre... Men idag har ja fått ta värktabletter för att det ska funka... Å nu börjar dom släppa igen... Så ja känner hur det spänner och bultar... Tandläkaren rekommenderade att jag skulle ta två panodil och en iprene åt gången!!! De e mycket tycker jag!! Men det hjälper så då får det gå...
Fick även medicin som jag måste hämta ut... Skulle bara ta dom om jag blev svullen... Men de börjar göra riktigt ont nu... Så de känns som om ja måste gå på dom!! :(

Men nu till något roligare, idag blev det klart.. Jag har skrivit pappren... Har från och med 1 Juli 2011 100% dagtid på mitt nuvarande jobb!!! Hur underbart är inte det!? Känns så otroligt bra!!!!! Trodde aldrig denna dag skulle komma... :)

Nu snart ska ja bege mig ut på en promenad med hundarna..

Sen får det nog bli slappe i soffan eller någe!

Kvällen... ;)

Nu sitter jag i soffan och väntar på att duschen ska bli ledig!!! Har vatt iväg och tränat en sväng och efter det bar det hem till svärisarna för att hjälpa till med klippning av deras häck!!

Men nu är det helt klart där.. Bara hemma hos oss kvar nu! Suck... Men de tar vi en annan dag!

Snart ska ja sova, jobb imon med, sen är det leeedigt! ;)

Love Love

Goddiebag..

För nån dag sen kom äntligen Goddiebagen hem te mig.. Som jag väntat! :)

Detta valde jag att testa denna gången:





Ska prova dusch-peelingen ikväll efter träningen och te helgen får ja prova nagel lacket! :)

Sommarpresent!!

I år har vi fått en jätte fin sommarpresent från kommunen! :) Skoj tycker jag!!

Detta fick vi alla kommunanställda i Laholm!



En solstol!! Nu får vi hoppas på många soliga dagar, så den används väl! :)

:)

Hänt en del positiva saker sen i igår! Dom närmsta vet redan, men det får väntas några dagar till innan jag skriver ut det här!!!! ;)

Jag kan meddela er i alla fall, att jag känner total lycka och kan äntligen slappna av lite och njuta av allt annat!! Underbart härligt!! :)

Nu ska ja duscha, för imon är det jobb igen!! LOVE LOVE

BFF...

Har hela eftermiddag legat och kollat på Paris Hilton's my new BFF.. Min tanke under hela tiden har varit... Till vilken mening!!? Hahaha Ett sånt meningslöst pogram...

Men av någon anledning har ja inte bytat kanal eller gjort något annat! :)

Är i alla fall super trött efter nattens sömnbrist... Hahaha Men så kan det vara!! Ska lägga mig i soffan nu och bara mysa!! Trötter here I come!

Puss

Tävling..

Jag är med och tävlar om en ziperall hos Miixx.

Var med du också!! :)

Dacke!?

Som han har hållt på inatt!!

Jonna snarkar och sparkar i väggen... Å dacke har morrat, skällt som bara den och darrat åt detta... HAhahah Så någon god natt sömn har man inte fått!!

Tur det är söndag... Får bli en vilodag!


Fina mys dag!

Har som sagt spenderat dagen hemma och städat, men framåt kvällen, rättare sagt 18.00 styrde jag bilen mot kära Ebbarp! För att fira Lena... :) God mat och mysigt sällskap och mitt i allt så försvann Uffe.. Han hade blivit inlåst på toaletten och kom inte ut!! Hahah Så där hade pappa och farfar lite att göra innan dom kunde släppa ut sin fånge.. Hahahah

Pappa i färd med att göra inbrott på sin egna toalett! :)



Nu sitter jag hemma och tuggar på denna här goa chockladen!!



Mumma Mumma!!... :)


Smycke dax..

Var ett tag sen jag satt och gjorde dessa två armband.. Tror faktiskt att de va nån gång förra året, på hösten. Hehehe Men bättre sent än aldrig!





Sen har Lena, min extra mamma, fått detta i födelsedagspresent!

Tävling!

Lördag..

Idag fyller min kära extra mamma år... :) Så antagligen åker jag dit ikväll... Så får babe och Jonna vara hemma med hundarna om dom inte vill följa med. papps och extra mamms hundar löper, så jag vill INTE ta med mina hundar!!

Annars håller jag nu på att städa! Bäddat rent, tvättat två maskiner tvätt, städ av toa, så nu har ja dammsugning och torkning av golv kvar! :)
Har till och med torkat av väggarna i hallen, plus dörrarna där. Fyy va äckliga dom var! Hade svarta händer på mina vita väggar och så var det fullt av stänk... Blir ju så när hundarna rister av sig när dom kommer in!

Händer inte så mycket mera idag! Som sagt Jonna är på besök... Så jag har hundtjänst hela helgen! :)

Höres senare...

Freedag! :)

Helg helg, underbart med helg! ;)

Har precis kommit in från en joggtur! Utmana mig idag igen, å jag klarar mer än vad jag tror! Känns skönt att veta... Kvällen ska jag spendera i soffan och/eller sängen! :) Funderar även på att börja läsa om the twilight saga... Men får se om jag får ro att ligga ner och läsa!

Nu vill babe att ja hänger med ut på en kvällstur, så de får ja la göra!! :)

Puss

Hahahaha

Min humor!!



Så himla rolig!! Hahahaha

Ett årsen! :)

Är det idag sen jag var i malmö och prova på modellyrket! Hahahah

En av bilderna tagna 15 Juni 2010:


En bild tagen 1 Juni 2011:


Har jag förändrats något?? Va tycker ni?? :)

Igår fick jag blommor av min älskling! Det händer ibland och när det väl gör det blir jag såå himla glad!! <3 Älskar dig med hela mitt hjärta Joakim! <3



Just nu håller älskling på med att sätta upp en taklampa i "sitt" egna lilla rum! ;) Å han har även satt upp en rullgardin! Vi har ju bara bott här i över ett år nu, men bättre sent än aldrig! Hahaha

Ja just det, babe fick åka ner te sina föräldrar efter lampsladd.. Vår var tydligen slut och hem fick han denna sladd..



Va e de för färg?? Hahaha har bara sett vita sådana sladdar, men man lär sig någe nytt ibland!

Nu snart blir det sängen... Jobbedax imon igen! Love Love!! <3

Ny design! :)

Har fått en ny design! Visst är den fiin! :)

Tack så mycket Felicia!

Har precis vatt och tränat, så nu blir det duschen! ;)

Måndagen...

Är här igen! Dagarna springer iväg!! Men de betyder att man har att göra i alla fall! hihihi

Har igentligen inte mycke att skriva, men ville ändå lämna ett avtryck! Snart tänker jag lägga mig, är super trött och imon är en ny jobbedag! :)

Puss å Hej!!

Träningsveckan...

Måndag: Sjuk

Tisdag: 13 306 steg + 40 situps

Onsdag: 6 306 steg + 60 min IW

Torsdag: Evelinas Bal

Fredag: 8 722 steg + 60 min jogg/gång

Lördag: Student

Söndag: Födelsefirande!

Hänt en massa som har stört mig i min träning denna vecka! Men jag har haft skoj och mått bra! det ör huvudsaken!

Idag är det ny vecka och då tar jag nya tag igen! Har ikväll vatt på IW träning! Skönt som bara den! :)

Grattis Annie!! :)

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Annies födelsedag! Hurra hurra hurra!!



Har idag vatt hos syster och firat henne och efter det hem till jockes föräldrar på lite grillning!! :)

Nu ikväll har jag vatt ute på en minipromenad med studenten Evelina!! :)



Hon är sååå fin! <3 Å du med Simon!! Hehehe

Snart blir det sängen, en ny jobbe vecka har man framför sig! Har nu räknat ut att jag har sex veckor kvar till semestern!! Wiihoo... :)

Sov Gott!!

Lördag!!

Idag är det studenternas dag, i alla fall i Laholm. Så idag ska jag fira Evelina hela eftermiddagen! ;)

Har redan nu vatt vaken ett bra tag! jocke hade av någon anledning ställt klockan på jobbtid??? Sen började min kära(läs idag hatade) hund kräkas! Å får ja inte i honom någon mat snart, så blir det kanske vetrinären istället för studentfirande!! Blir såååååå J**LA trött på det! Kostar en massa pengar å sen gör det mig så frustrerad å fruktansvärt irriterad!!

Men jag vill bara säga!! GRATTIS EVELINA PÅ STUDENTEN! <3 <3

Helgen är här! :)

Äntligen helg igen! :) Har börjat den med middag hos jockes föräldrar och en spring tur! Gick jätte bra idag! Så stolt! Nu sitter jag i soffan och bara myser!
 
Denna helgen händer mycket.. Imon ska ja iväg och handla kläder till jocke på förmiddagen, eftermiddagen är det studentfirande! Älskade Evvis dag!! wiii..
Kommer ihåg min studentvecka med både glädje och sorg!! För den veckan var en av dom bästa i ens liv!! Men samtidigt påminner den mig såå mycket om Annika.. Vi hade så skoj ihop..

På söndag ska min lillasyster Annie firas.. Hon blir 10 stora år! Fattar inte vad tiden tar vägen!! Har sedan Annie föddes tänkt imellanåt på att, när hon är 15 är jag 30 år!! Det är om 5 ÅR!!! Usch...

Sen ska ja hinna med städ och tvätt på detta med. Men de klarar jag! Jag fixar allt! ;)

Igår var jag på skottorps slott!! :) Evves bal... Vad är en bal på slottet?? ;)
Hon var såå fin! Träffade på henne precis innan hon skulle åka och jag måste erkänna... Jag blev tårögd så vacker hon var! <3 <3 <3





Alla var super fina! :)

Nu ska jag göra min älskling sällskap i sängen! Upp tidigt imon för att hinna med allt!

Önskar er alla en super bra helg!

Puss

Helgen!

Som sagt hade inget internet på hela helgen, så nu kommer bilderna!

Börjar att visa tre bilder som Annie tog med sin kamera! Bild nr 2.... Är bara för bra! ;) Hahaha







Å nu tagna från min kamera! :)











Var inne på mina beroende sidor!  Visar att åska kan vara påväg in! Jag hoppas det vänder, försvinner!! Usch!!

Nu ska ja titta lite tv, sen e det dax för sängen!

Svettigt!

Var 26,0 grader när vi började träna, när det var slut låg vi på 26,7 grader! Man svettades av att bara vistas i rummet! Underbart härligt var det och jag mår sååå bra efteråt! :)

Älskling lagar mat te oss nu! Hann inte med det innan träningen, så snart ska ja duscha och sen äta! Mumma!!

Hänger inte med..

Dagarna, timmarna bara flyger förbi!! skulle bloggat mera igår, men de hans inte med.. Nu sitter jag och väntar på babe efter en myycket vaarm jobbdag! :) Ska iväg och handla, sen äta, träna, duscha och soova!!

Lär bli åska idag med.. Tryckande väder som bara den! Usch.. Bara det inte kommer inatt är jag nöjd!!

Hinner jag, bloggar jag senare!

Puss

Hejsan

Igen... Äntligen verkar det som om vårat internet är tillbaka! :) Har ju inte kunnat blogga... För jag orka inte lägga ner tid på ett inlägg å så kankse ja inte kunde publicera det! Man visste ju inte alls hur länge man hade det innan det helt plötsligt stängdes ner!

Haft en mycket skön lång ledighet, får visa lite bilder i ett senare inlägg, för nu håller jag på med maten å lyssnar på den där förbaskade åskan.. Som tur är, är det låångt härifrån... Å verkar inte komma hitåt!
Inatt hade vi ett fruktansvärt åskväder! Blixtra å dundra hela tiden! Usch... Hatar det bokstavligen!!

Höres senare!

Loka

Gillar ni cocos, så ska ni prova denna smaken från loka!



Smakade mycket god cocos! Men jag kunde bara dricka nån klunk då och då! Annars blev det för mycket för mig! Har någon mer provat denna smaken?? Va tyckte ni i så fall?

Fredag..

Sååå irriterad jag har varit nu i några dagar!! Har inte kunnat (läs vågat) göra något "stort" på nätet som tex blogga... Eftersom det inte funkat som det ska! Helt plötsligt stängde nätet bara ner sig!
Ringde och frågade vad som var problemet, då har dom J**la nötterna börjar byta ut något ,(kommer inte ihåg vad), utan att meddela sina kunder!! Så fruktansvärt trögt av dom!! okej om det var för några timmar, men TRE dagar?????!!
Men peppera, peppar ta i trä så har nätet funkat bra sen jag kom hem från jobbet... ;) Så nu e det nog färdig fixat!

I tisdes hade vi en musikaluppvisning med jobbet, jag skulle stå på scen, hade inga repliker eller så utan jag skulle bara vara med för att stötta upp!! Men fyyy va nervös jag var!! Helt sjukt!! Skakig i kroppen som bara den! Usch.. Inge för mig det där! Men jobbar man så gör man! ;)

I onsdes var jag ledig.. Min lediga onsdag som nu är över för ett par veckor! Från tisdag nästa vecka jobbar jag heltid några veckor framöver!! wiihoo... ;) Sen får vi se vad det leder!
Var väldigt trött med, kände mig nästan sjuk!! Så det var tur jag var ledig! Tisdagens jobb tog all energi ifrån mig! Behövde tanka ny!!


Igår var jag med ledig!! Är ju lyx, men just nu är jag ju ledig alla röda dagar! Inte alls lessen för detta inte! :) 
Dagen spenderades i stort sett i soffan och så kom söte Vevvis på besök! Ville kolla in sina balsmycken live! Senare fram på eftermiddagen åkte jag på kalas, hos min söte kusin Wille!!
Tog med kameran för att jag hade planer på att fota... Tog en bild och den var ju självklart på mig! Hahaha



I tisdes började jag även fixa en ny blogg!! Inte till mig utan till min älskade Joakim! <3 Han ska börja skriva en jakt blogg!! Hihihi Ska bli spännande att följa, han finns länkad under mina länkningar längst ner till vänster! Men eftersom nätet har fuckat sig som det gjort har ja inte blivit klar förräns ikväll... Men babe har inte sett det än, han får kika på det sen när han kommer hem!

Oj vad mycket jag ville få ner här på bloggen, hoppas att någon orkat läsa allt! ;)

Puss

Evelina <3

Igår kväll satt jag och fixa till armbandet och pärlorna hon ska ha i håret till balen! :)

Så här blev resultatet!







Vad tycks Evelina?<3



Beroende!!

Vårat internett krånglar lite, ringde precis å kolla vad som var fel! Då visa det sig att dom bytar ut saker! Så de skulle nog vara så fram tills sena kvällen!! Å då kom jag att tänka på!!

Man är ju sjuukt beronde av detta internett.. Va ska man göra om inte det funkar??! De va min första tanke!! Är ju sjukt!! Hahahaha

Men samhället är ju så idag, å ja gillart! Hahaha 

Får väl publicera detta innan internett lägger av igen! ;)

Puss

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0