Underbart!!

:) Dacke väckte mig första gången vid sex imorse, å ja bara vägra gå upp!! Som tur va somna ja om igen, men sen kom lillröven igen vid kvart över åtta och då var de bara att gå upp, ja trodde han var jätte nödig då.. Men de visa sig bara att han inte ville sova mera!! Suck... :) Sötnöten... <3
Min stora/lilla vovve älskar att sova, han sover tills vi går upp... Hoppas Dacke blir likadan!

     

Mina tre älsklingar ligger i sovrummet... :)

Solen lyser och jag är lycklig... Har idag tvättat en maskintvätt och hängt ut den, nu e andra maskinen igång! :) Ska ta å laga lite mat och ge vovvsarna mat, sen får vi se vad dagen har att ge!

ha en underbar dag alla!

Färdigt! :)

Städningen klar och tvätten upphängd! En masikn igång och lite underkläder i torktumlaren! När de e klart, då ska ja ta det lugnt resten av kvällen, ska ut med Theo på långpromenad och sen blir det soffan med ett glas vin! Mums!! :)

Trevlig kväll på er!!

Hemma igen! :)

Så skönt att vara hemma! Vara å tälta/fiska är underbart, men det finns inget bättre än när man kommit hem igen! Duscha, packa upp å sen bara vara! Så skönt!!

I torsdes, sluta både jag och älskling tolv, när vi kommit hem, packa vi bilen och åkte till underbara antorp! Jockes plats var ledig så vi tog den, hade igentligen tänkt en annan plats, men den hade ju någon bokat, tycker det är dåligt, först till kvarn gäller där igentligen!
Sen har vi varit där tills idag, ingen fisk har han fått, de e fruktansvärt irriterande, men så kan det va ibland. Han har ju inte lagt ner så mycket tid där i år! Eller denna helgen var första gången han fiska där i år. Får ta nya tag till nästa år. Å då har vi redan bestämt att vi ska ta semester i en vecka på våren och åka dit! :)




Så här ser den fula fisken ut! :) En Sutare!


Så idag har ja enbart städat sen ja kom hem och tvättat! Att man bara kan skita ner så mycket som ja å jocke, Theo å Dacke kan! Fruktansvärt!!!! Skärpning får det bli!

Har nu dammsugning och torkning av golv kvar! Sen är i alla fall städningen klar! Tvättning har ja å göra tills på måndag känns det som! Suck... Inge skoj! Men ett måste tyvärr!

Ha en underbart skön lördagskväll alla ni där ute!

Tisdag..

Blev aldrig någon vikning av tvätt igår! :( gjorde en massa annat istället!

Idag har ja vatt vaken sen kvart över fem imorse, skulle jobba! Å så har ja vatt å vägt mig, blev bara minus 0,1 kg idag, men de e ju bättre än inget! :)
Håller just nu på att laga mat! Är sååå hungrig!! Å så hade ja tänkt ta hand om vikningen idag, om ja orkar! Å så blir de ju en promenix med Theo med! Sen sängen tidigt.. För imon är det dax för jobb igen! Heja Therese!! :)

Puss

Ny vecka nya tag!

Denna vecka börja kankse inte med världens bästa humör, men då kan de ju bara bli bättre! Får tänka så...

Lillröven har nu börjat dra grenar och löv ifrån en buske i vår trädgård! Han demolerar den helt! Suck, alltid är de någe nytt! Så nu får man ha ständig uppsyn över honom var han än är!

Har nu tre arbetsdagar kvar, sen ska ja sova igenom hela helgen, så känns det nu iaf! Trött som bara den...

Ska nu fortsätta med lite vikning av tvätt innan ja ska sova, å älskling ska ut å klippa gräs. Min underbara älskling!

Puss till er alla



Bild lånad från google.

Trött... å lite irriterad!

Hur spelar England????? Grrr....

Har nästan precis kommit upp ur ett varm bad med en bra bok. :) Behövde jag. Naglarna är också fixade, ska ju jobba imon å där får man inte ha långa naglar! Så dom är nerklippta och filade, även målade med genomskinligt nagelack.

Hade tänkt skita i att kolla färdigt på vm matchen, blir bara irriterad ändå och gå å lägga mig å läsa bok istället. Somnar jag är det bra, för om ja lägger mig för att sova när jocke inte är hemma, så går de inte. Är så rädd att det ska hända honom något och jag ligger å sover, då märker ja ju inte att han inte kommer hem! :( En dum sak ja har för mig nu för tiden! Men får försöka ändå, måste ju få min sömn!

Så ha en trevlig helg.

Fredagen här..

Nu är det många jag är avundsjuk på! Alla dom som jobbat en hel vecka å nu äntligen ska ha helg, som tex min älskling! Men jag ska till jobbet jag!
Tycker om mina fina arbetskamrater och jag gilla själva jobbet, men inte tiderna... Hur skönt hade de inte vatt att ha dagtid! Letar som bara den efter ett dagtid jobb, men ja tänker inte söka vad som helst, för ett bra jobb har jag!! Ja önskar bara att det enbart var dagtid!

Har nu börjat på min period av bara jobb, jobbat två av dom.. bara sex dagar kvar! Men tiden kommer gå fort, brukar göra det iaf! :)

Annars har ja inte mycket att komma med... Är sambo fri ikväll, är bara jag å vovvarna hemma... Hade snart tänkt ta ett bad! Å sen får man se vad som händer! Sängen lutar det åt nu iaf! :)

Ha en fin kväll.. 

Utmaning

Fick en liten utmaning av sötis Nina! :)

UTFORDRINGEN:

"Skriv seks fine ting om deg selv, og post et bilde av deg selv som du er fornøyd med.
Når det er gjort skal du utfordre 6 andre bloggere til å gjøre det samme."

1. Trogen

2. Snäll

3. omtänksam

4. Lycklig

5. Gladare :)

6. Tacksam






Jag utmanar:

Evelina

Syster

 Moja

Rebecka

Ellinor



Onsdag..

Igår var jag i malmö med Evelina, mamma, Lina och Nina, vi var fotomodeller för en dag! :)
Blev sminkade och stylade i håret, sminket var jobbigt, iaf runt ögonen!! Men det var en riktigt rolig upplevelse!
Så prova på om ni får möjlighet!
Jag själv köpte två bilder och sen dela jag å mamma på en bild, för vi tog på oss tillsammans!
Hade gärna köpt flera bilder, men ni vet pengar... 2800 kr för 50 bilder... Hade jag haft pengarna hade jag köpt dom! Inte för att ja är spciellt nöjd med någon bild! Men man hade kunnat kolla igenom alla igen, för man valde ganska så snabbt igår! Men men, har funderingar på att åka igen! Man får hoppas man får möjligheten igen!

Resultatet blev:

           

Å idag är det onsdag!! Min favvodag, fast Greys sluta riktigt jobbigt förra veckan! :( Vet lite redan vad som händer, var tvungen att ta reda på det.. Men de ska ändå bli spännande att kolla!
Dacke har fått öroninflamation! Stackarn.... Var hos vetrinären imorse å fick lite örondroppar! :( Dyrt är det, men de e han värd!

Resten av dagen ska ja tyvärr spendera inne, måste städa å fixa med tvätten, ska nämligen jobba 9 dagar på raken från och med imorgon! Så lär inte ha mycket tid till det sen! Å ikväll kommer antagligen Yasse! wiii

De va lite va jag hade att berätta. Solen skiner och det är sommar idag. Efterlängtat som bara den! Ha en underbar dag alla...

Längesen...

Nu var det ett tag sen ja skrev, men de har hänt så mycket nu runt omkring mig, så ja har inte haft tid! :) I torsdes var de ju bal för syster, så då var ja där ute å kolla på det, i ösregnet. :( Bilder kommer!
I fredes var ja enbart hemma, i lördes student för syster! <3 Stort Grattis till dig älskade!!
Å igår var det dax för konfirmation för lillebror, kvällen sen spendera jag vid en hemlig sjö... :)

Idag har ja blett bjuden av Evelina på en ansiktsbehandling, Super mysigt, kom en tjej som berätta hur vi skulle göra och hade givetvis produkter med sig! Hon jobba för mary kay, någon mer som provat detta märke? Å va tycker du i så fall?
Men ja köpte inge, alldeles för dyrt för min smak. 

Sen var det dax att åka till markaryd och besiktiga bilen. Den gick igenom skönt.... Så nu ska den säljas! Å nu sitter jag här och skriver, ska snart bege mig ut på kvällspromenaden. Men först ska ja umgås lite mera med Hampus, jockes kusinbarn (tror jag).

Ha en underbar kväll..

Onsdag

Onsdag idag, me like!! :) Är ju Greys...

Vilket piss väder det vatt idag, bara regnat å regnat!! Hoppas innerligt att vädret är bättre imon, syster har ju sin bal då!

Igår för första gången sen vi flytta hit, tog jag mig ett vaarmt bad! :) Blev som ett russin innan ja gick upp! Behövdes, för av någon anledning grät jag som bara den igår, av den anledning att ett av mina nya linnen fått ett ytte pytte litet hål mitt på magen! Hade verkeligen en down period igår, tror jag vet va de kan bero på, men inge ja får nämna här tyvärr...

Just nu väntar ja på att vår köttfärsgratäng ska bli klar, sen ska ja äta, ut å vandra, å antagligen diska när ja kommer hem igen, för att klockan nio är ja inte anträffbar, varken öga mot öga eller via telefon! :) Greys... wiii

Så alla ni där ute, ha en fin kväll...

Smycken... :)

I lördes satt ja på kvällen å gjorde färdigt systerbalsmycke, plus att ja gjorde två stycken nästan likadana trasselhjärtan. :) Ett som en hundvän beställt å sen har även min kära moster beställt ett... Men de ena jag gjorde blev så stort! Så vi får se om moster vill ha det, eller ja ska göra ett annat! :)



Syster balsmycke, dom silvriga mellandelarna glittrar jätte mycket! :)



Ingrids smycke.. :) (min hundvän)



Å detta smycke, som moster själv får avgöra om hon vill ha! :)

Så va tycker ni andra om smyckena?



:) wiiii.....

Helgen har nu passerat utan att min dator vatt igång! :) Haft en massa annat att göra!

I fredes fick ja äntligen åka till antorpasjö, men tyvärr så tälta vi inte.. :( Va bara där och hälsa på Citte å grilla lite korv!
I lördes sov ja länge och sedan var det städ å lite så tills ja å vevvelina skulle åka och klippa oss! :) Ja klippte av mig allt hår!! Eller, ja har håret till axlarna ungefär! :) Men ja våga!! På kvällen så satt ja i min ensamhet och pyssla med lite pärlor å så.. visar detta i ett annat inlägg.. jocke var å jaga... var inte hemma förräns halv fyra på morgonen! Suck..

Igår var vi i ett vildsvinshägn med Dacke, skulle se om han reagera på dom jädra svinen, han nosa mycket, men inget skäll.. kanske inte va så konstigt han såg dom ju aldrig!  
Efter det åkte vi tills jockes föräldrar och fixa bilen och hämta hem våra högtalare, så nu har vi bra ljud med! :) åå just det i lördes fick ja även äntligen hem bäddsoffan och utemöblerna! :)

Sen hade ja å babe myskväll vid Tv..

Idag har ja fått städat, tvättat å vatt hos sheela å vägt mig! :) wiiii 19,2 kg har nu lämnat min kropp! :) Sitter just nu här å skriver.. snart kommer det en tjej å ska kolla på ett av halsbanden ja gjorde i lördes, ett som hon beställt.. å så har ja sällskap av vevvelina, hade en låång håltimme idag! :) Å sen vid tre så ska ja jobba!! :)



Evelina ligger å vilar i Dackes säng!



Å Dacke undrar va hon sysslar med! :)

Ha en underbar dag alla!

Snart helg! :)

Då va det redan torsdag... ;) Trött som bara den är jag! Men efter lite sömn ordnar allt till sig... Har idag vatt på sofieroslottsträdgård med jobbet. Där är så himla fint, men tyvärr hade inte allt börjat blomma riktigt! Förra året var det sommar och väldigt blommigt när vi var där.

Å imon är det våxtorpsmarknad! :) Också det med jobbet.

Sitter just nu å kollar på den nya serien Parenthood, få se om det är någe att kolla på.. :)
















Sommar! :)

Sommaren har varit här idag och jag hoppas den inte bara är på besök! :)




Bild lånad från google

Tisdag..

Då var det dax för jobb igen! Men en kort tur, 14.00 till 17.00... :)

I söndes var det morsdag, Grattis i efterskott alla mammor! <3
Ja var å fira farmor i söndes, var ute och åt på resturang, jag plus hela släkten! :)
Å medans vi var och åt god mat passa jocke å jonny Elly (Ellie), pappas nya mini vovve.. :)

Har igentligen inte mycket att skriva.. Så ha en underbar dag!

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0