Onsdag!

Varför finns damm?????? Går här å nyser å nyser, å de e ju inte så att ja inte dammar, för det gör jag! Men denna lägenhet älskar damm tydligen!! Suck... Har öppnat fönstret i sovrummet nu, för de blåser ju, tänkte att dammet kunde flyga omkring där ett tag.... Kanske blir bättre, men de kan ju med bli tre gånger värre!!

Idag har jag jobbat, å nu ikväll har jag städat lite, är ju ensam hemma, ingen sambo å ingen hund... Så då tänkte jag att ja får göra någe annat... å de ble städ! Ska ta å dammsuga nu, å sen duscha, för om en och en halv timme börjar Grey´s anatomy, Min favvo serie!! :)

Ha en fin kväll!!

Tisdag kväll

Har precis kommit hem från Mona, prata med henne vid halv fem tiden, å vi bestämde oss för att umgås lite... Har haft en premiär idag.. :) Nypotatis, sill (korv), gräddfil och gräslök... Mums...
Så nu ska ja duscha, klä på mig å åka till älskling! Är så klibbigt ute, är rädd att det ska bli åska, å då sover ja tre gånger så mycket bättre hos älskling än vad jag gör hemma i sängen alldeles själv! Evelina ska inte sova hos mig ju, antingen fick hon inte, eller så ville hon sova i sin egen säng!  Men strunt i vilket... Så de e bara att gå upp tidigt imon, köra hem, byta om, äta frukost å sen cykla te jobbet... :) Ja vet, ja krånglar till allt, men de e ju bara mig det stör i så fall...... eller hur?? :)

Så sov gott alla nära å kära..... För det ska ja göra! :)

Vad som än händer - Kristin Hannah

Läste ut denna bok igår, är en bok man inte kan slita sig ifrån, fast den var lite, men bara lite långdragen ibland. Handlar om två tjejer och deras vänskap livet ut, i alla fall för den ena. Vill inte avslöja för mycket, så det är en bok ja rekomenderar, men va ni än gör, när ni kommer till kaptitel 33 och fram  till slutet av boken, så lås in er, svara inte i telefon och låt ingen se dig, för ja kan nästan lova att du kommer att gråta så mycket att du knappt ser texten! Det gjorde jag i alla fall, en bok som verkeligen griper tag i en.

Har inte mera att säga om boken än att läs den!!

Alldeles ensam....

Jaha nu sitter man här, alldeles ensam, eller Conrad e ju hemma..... Men man har ingen att prata med... suck.. hur ska ja klara dagen!? Kan ju alltid hoppas att Evelina får tillåtelse att sova hos mig inatt med. För då e de bara nån timme kvar te hon kommer... Annars slutar det la med att ja åker till älskling! Ida har det vatt möte, som vanligt känner man sig så slut körd... Förstår inte detta.... Kommer nog aldrig göra det heller.

Sen sist ja skrev har inte hänt så mycket, vatt mycke hos jocke å bara varit.... Evelina var hos mig igår, vi laga lite mat, spela skip-bo å bara tog det lugnt... Nu i tre dagar framåt ska jag jobba, på DC. Ska bli skoj, känns som om det var evigheter ja var där sist, fast det bara var i förra veckan. :)
Till helgen ska ja antingen till jocke, eller så kommer min syssling sofia ner, har inte pratat med henne än, så ja vet inte hur det blir. Ska nog sätta mig å skriva ett mejl till henne nu, får ju inte tag på henne via mobilen.

Ha de gott alla å va rädda om er!

usch.... åska

Inatt har ja varit i antorp, ska snart åka dit igen! Jocke kände sig smutsig, han ville hem å duscha...
Men i alla fall, igår strax innan vi gick å la oss, börja det mullra på långt håll! Hörde två muller. Men sen ble det inte mera med det, inte förräns jocke somnat å ja precis tänkt, att om det börjar åskar, blir man förvarnad.
Oj vad fel jag hade, helt plötasligt blixtrar det till å mullrar nästan samtidigt! Höll på att hoppa ur sovsäcken, ja väckte jocke, han la en hand på mitt ben och somna igen! Så där fick jag ligga å kura alldleles själv kändes det som! Det var långt imellan smällarna, så ja lugna ner mig ganska så fort! Men det är läskigt att ligga i tält när det åskar, speciellt om man är livrädd för det med.
Så inatt har ja inte sovit mycket, är jätte trött, så när ja kommer te antorp, ska jag krypa ner i sovsäcken, läsa lite på min bok å sen sova en stund....

Kommer garanterat vara väldigt dålig på att uppdatera, nu dom närmsta dagarna, plus att ja har varit väldigt dålig på att uppdatera dom senaste veckorna. Men det beror ju på att ja spenderar mycket tid hos älsklingen!

Va nu rädda om er alla.... Kramis

Uppdatering!

Har haft fullt upp nu ett tag, så ja har inte hunnit uppdatera här så mycket, men nu kommer det!

Måndes förra veckan köpte jag å älskling ny bil! En volvo! Pippi gul e den! Jag tycker den e super snygg! Har inte gått så långt, å det e skönt det! :)Annars hände inge speciellt förra veckan, inget som behöver tas upp här inte! :)

I helgen var vi i antorp å fiska, men fisket e trögt, dom vill inte som vi vill! Men så e de la alltid! Men slappat har ja gjort, läst bok, vandrat långa promenader med theo, sovit mycke, allmänt mys har det varit! Älskar det livet, bara sitta på en stol å filosofera, Underbart!!

Och i måndes begav jag mig hemåt. älskling ska ligga kvar i ca två veckor till! Ville ha någon ledig dag hemma innan  ja skulle börja jobba! Ringde Evelina å fråga om hon ville sova hos mig! Vilket hon givetvis ville.. :) Gla ble ja för det! Tycker inte om att vara ensam!
Vid halv tre tiden kom tobbe på besök, hade vägarna förbi så han kom inom, ville prata lite å kolla på bilen! Så vi tog en provtur, å han visa var ett hus låg som han fundera på att köpa! Sen åkte vi te antorp å hälsa på älskling! Väl hemma igen, prata ja å tobbe om allt mellan himmel å jord! 
Evelina dök upp hos mig vid halv sex tiden, vi laga lite mat, spela skip-bo å bara mös.
Helt plötsligt börja det mullra ute! Alla som känner mig väl, vet att ja får panik när det åskar! Så ja å Evelina tog ett beslut, hon åkte hem å sov å ja åkte te antorp, visst, det är igentligen det dummaste ja kunde göra! Där bor man i tält å e ute mycket, men ja ville bara vara hos älskling!!  Sen bara vetenskapen om att jocke är där ute å att ja inte kunde få tag på honom via mobilen, hans batteri hade dött. ble ju inte saken bättre, men nu var det ju så att det ble ju ingen åska, helt plötsligt så bara sluta det! Å skönt var det! Slippa det dära helvetet. Men historian slutar inte där! Efter en stund börja ja fundera om ja hade stängt av spisen efter att vi lagat mat, körde iväg så hastigt å lustigt att all disk å allt stod kvar, så det sluta med att ja fick köra hem igen å kolla så att allt var okej!! Suck.... ja e helt hopplös! Men men så kan det vara ibland, sov jädrigt gott i tältet sen!

Men imorse när jag vakna vid åtta tiden, så körde jag hem, var tvungen att få tvättat å städat lite, å var även tvungen att handla, hade ju inget hemma. Vid tolv tiden kom Mona på besök, hon hade köpt nån slags tårta som hon ville bjuda på, super god var den, å sen tro det eller ej så spela vi skip-bo! hahaha
Älskling å en fiskekompis te han kom också hem en runda, dom skulle duscha å lite så!
Evelina var jag å hämta vid halv fyra tiden. Vi har lagat tacco idag, var så jädra gott! å så har vi spelat skip-bo, flamsat å tramsat. :)

Min katt har problem... När vi gick ut å gick med theo såg mitt soffbord ut så här:Och när vi kom hem såg det ut så här:Ja menar, hur lyckas han???? suck, suck...

Tog några bilder idag, ja tänkte visa, alla e på söte Evelina! hehehe

     

Dom senaste bilderna e tagna med min mobil, så kvaliteten e väldigt dålig!

Imon är det jobb som gäller, halv ett te halv tio på kvällen, men ja ska inte klaga, har vatt ledig länge nu! :) Å det behövde jag verkeligen!

Blev ett långt inlägg idag, men så blir det när man e dålig på att uppdatera, nu ska ja borsta tänderna å göra evelina sällskap i sängen, ska bli gött att få sova i sin egen säng inatt, fast ja saknar dig älskling! Hade gärna vatt hos dig nu, legat i sovsäcken å bara lyssnat på alla ljud som finns ute i naturen! å bara myst med dig!!

Sov gott alla nära å kära!!

Tisdag

Idag har ja vatt hos "mus doktorn" Å tatt cellprov! Ingen trevlig upplevelse, visst själva cellprovet är ingen fara, men å lägga sig i stolen, de e aldrig roligt! Men man får tänka att för dom e de inget alls, de e ju deras yrke, å man gör de för att kolla så allt e bra!

Timmy är hos oss nu, ska sova hos oss inatt, han är alltid lika välkommen. Å det är ja noga med att säga med.

Har vatt ute å gått nu ikväll med maria, gick till konsum för ja behövde handla lite, å där träffa ja på min arbetskamrat Nina. :) Å nu ska ja duscha lite snabbt, å sen sova!! :) Timmys klocka ringer kvart över fyra imon.... suck!! Men ja somnar om hoppas jag!  Imon jobbar ja på DC, ska jobba till sju tiden imon kväll, är lite extra, händer inte ofta, men kul ska det bli! :)

Sov gott alla mina raringar! :) 

Söndag..

Då va denna jobbe helgen över! Vatt hur lugnt å skönt som helst! Blev inte så jobbigt som ja först trodde det skulle bli! :) Nu ikväll så ska ja ut på en låång promenad! Skaka av mig allt som ja just nu tänker på! Ska bli gött det!
Blev bara en liten uppdatering, har ju inte hänt så mycket mera!

Kramis

I Brist på annat!

AVSLÖJANDE FRÅGOR OCH SVAR OM MIG:

Stänger du av mobilen när du sover?

Nej, men har den på ljudlös, eller oftast har ja det


Vem såg dig naken senast?

Älskling


Hur såg du ut på högstadiet?

Hade en massa lila kläder på mig! Hade även kort hår en period


Hur kommer du se ut om tjugo år?

Vet inte, kanske rynkig


Hur var du på dagis?
Retlig, jobbig, ja... hmmm,,,


Hur är du att ha som arbetskamrat?

Förhoppningsvis rolig


Har du celluliter?

Japp


Biter du på naglarna?

Nej, men river, fast har haft långa naglar nu i några månader


Har du något handikapp?

Beror på hur man tolkar ordet handikapp


Är du rädd för att få hängbröst?

Nej


Tror du att gud är en man eller en kvinna?

tror inte på gud


Svär du?

Ja, tyvärr


Är du trevlig mot Jehovas Vittnen?

Varför skulle man inte vara det??????

Hur homo är du på en skala 1-10?

1

Tror du på utomjordingar?


Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du?

Tacco


Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?

Något med lök i


Har du blivit arresterad?

Nej


Ljuger du?

Ja, alla använder la sig av en vit lögn! Ja gör de iaf


Har du kysst en polis?

Nej.


Är du rädd för Securitasvakter?

Nej


Har du någonting att dölja?

Ja


Vad har du på din nyckelknippa?

Har många olika, orkar inte beskriva dom.

Är du/har du varit gift?

Nej

Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta pojkvännen från krogen?

Ja


Kan du laga cyklar?

Försöker jag, kanske ja kan


Vilken tv-serie skulle du helst leva i?

Grey´s anatomy, fast då skulle jag vilja vara en fluga på väggen.

Fredag.......

Så, då har man två arbetsdagar kvar denna vecka! Känns lättare idag att ja ska jobba hela helgen! Är bara jag och en brukare på hela stället! Ska bli skönt det! :)

Idag, har jag som sagt jobbat och nu ikväll har jag spelat fem rundor skip-bo med Älskling och Denny, å Denny vann alla fem! Suck... har inte haft någon tur med korten alls idag! sen har ja även plockat iordning! Så nu e det bara dammsugning å torkning av golv kvar! Hinner ja med innan jobbet imon, om ja går upp tidigt!

Nu ska ja kolla tv och kankse spela en runda skip-bo till, innan sägdax!

Ha en trevlig helg!

Torsdag!

En snabb uppdatering! :) Borde ligga i sängen å sova för länge sen, men så kan det gå när man pratar me mojja, kostar många pengar å tiden går alldlels för snabbt! :) Men det är hon värd! sötisen!

Idag har i fått sålt våran bil! bmw:n, kändes både jobbigt å skönt! Var en kille från varberg som köpte den! Men han ville verkeligen ha den! så han kommer vårda den väl!

Jobbar hela denna helg! Suck.... vill ju va ledig, men man får inte alltid som man vill! :) Så uppdateringen kan komma lite efter, men skriver så fort ja får tid å har något att skriva om!

Kramis i massor!

Onsdag!

ja hmm, ja mådde bättre igår när jag vakna, ja mådde inte illa längre då! Men ja bestämde mig ändå för att inte hänga med på vårruset! Förstår inte idag varför jag anmälde mig från början!? Var hellre hemma hos jockes föräldrar, var ute i trädgården å i garaget å grejja lite! Fixa färdigt volvon igår, så nu e det besiktning nästa vecka som gäller!
Theo åt bra igår, både frukost å kvällsmat, fiskbuljongen gör susen! :) Men fick höra av vetrinären att han vägde 0,75 kg för mýcke, han ska helst väga 9 kg. Så nu får vi skärpa oss, ge han lite mindre mat. Fick även reda på att den ena maten CID eller va den heter är väldigt fet, så det e garanterat den som gjort att han gått upp lite! Men det här löser vi, inga problem alls!

Idag är det jobb som gäller! börjar 12.30 å slutar 21.30. Så nu innan ska ja bara ta det lugnt å ta en dusch... är lite små deppig idag, är säkert vädret, regnar å blåser..underbart eller inte!!

Är Du en barbie???!

(x) Nej/Inte
(  ) Njaa/Sådär/Mellan
(  ) JaJag älskar...
(  ) Att ha lösnaglar!
(  ) Att ha långt blont hår!
(  ) Ha rosa på mig!
(x) Små hundar!
(  ) Ha söta små accessoarer, speciellt playboy & chanel!
(  ) Hatar att gå runt i bara svart!
( ) Body lotion & body butter
(x) Att blogga!
totalt: 2

Jag klarar mig inte utan...
(x) Lipsyl
(  ) En kamera
(  ) En kille
(  ) Smink!!!
(  ) Hår inpackningar & balsam varje dag
(  ) Rengöringsmedel
totalt: 1

Jag bär alltid med mig...
(  ) Smink i min väska
(  ) Ett rosa läppstift
(  )  En spegel i väskan!
(  ) En extra tröja, ifall jag behöver byta när jag är tex i stan.
(x) Tofsar & hårgrejer
totalt: 1

Jag är...
(  ) Perfekt
(  ) Ful
totalt: 0

Totala summan: 4

Antal:
0-10 Du är helt normal, det är väl bra för dig
11-15 Du är på spåret på att bli Barbie! :) Keep going!
16-21 Du är en riktig barbie! Go girl!

Mår illa!?

Fasiken va ja mår pyton just nu! Mår jätte illa! Å nä, ja e inte med barn! :) Önska ja vore, men nej! Antingen håller jag på att bli dålig, eller så behöver jag sova! Fast ja e inte trött!?

Dagen har inte blivit som jag planerat! Skulle ju städa! Men ja fick bara iordning plockat å tvättat! Å ja skulle handlat, men det fick ja inte heller gjort! suck, suck, suck! Får handla å städa färdigt imon!

Evelina har vatt hos mig en runda! Spelat skip-bo å pratat en massa, hon e go hon.. :) Å sen fick jag även ringa vetrinären igen! Hade ju kontakt med dom i december om theo å hans ätande! Han har sen en månad tillbaka inte ätit ordentligt, å visst hade han inte blett så dålig av att inte äta, så hade han fått gå hungrig!! Äter han inte på morgonen, så blir han så dålig i magen plus att han kräker! Å han blir slö, börjar fundera om det inte är någe fel på hans mage, har ju konstaterat att han har "stressmage"! Typ lika med magkartarr, som vi människor kan lida av! Blir så trött på det! Han slutar ju inte äta för att han är dålig, utan han slutar äta å sen blir han dålig! Det går lixom inte ihop det dära! Men ja fick ett tips nu på att ja skulle koka fiskbuljong, å det har ja gjort nu ikväll, så får vi se imon, om han äter! fortsättning följer........

Är vårruset imon, känner inte alls för det, och det sägs att det ska regna! Å då går ja inte! Men ja bestämmer mig imon! Vädret kan vända å ja kan må bättre, vilket jag hoppas på!

Nu ska ja ta en dusch och hoppas på att illamåendet går över å sen blir det sängen! Sov gott...

Måndag!

Helgen har vatt lugn! Var ju premiär för antorp i fredes natt, i lördes jobba jag å i söndes slappa vi, var ju å kolla på bil igår! visst den var jätte snygg, men han begär för mycke, så de blidde inget! Men vi e inte lessna för det! Kommer flera bilar å sen är ju våran bil bra! Det negatíva är ju att den e låg, hade den inte vatt det så hade vi behållt den! Visst man kan "höja" den igen, men min personliga åskit är att den inte blir lika fin då! :) Har en annan som e intresserad nu med! Han ska antagligen komma å kolla på den! Han ville bara ha lite fler bilder, för han bodde långt härifrån! Å skulle han köpa den, får jocke fixa den andra bilden vi har, så kör jag med den! Tills vi hittar en annan! Allt löser sig man måste bara tänka positivt!

Igår grilla vi och slappa, som ja nämde i början! Behöver sånna dagar med! Idag ska ja städa, har redan börjat lite, å sen vid ett tiden ska jag på ett möte! sen måste jag hinna med att handla! suck.... !
Är ledig imon med, sen jobbar ja hela veckan ut! Men de ger ju pengar å det får man aldrig för mycke av!

Ha en underbar dag i regnet.... :)

Premiär!

Igår/natt var det premiär för Antorp! Älskar det stället! man sitter på sin stol å läser, man tar långa promenader med theo, Lagar lite mat - igår blev det nudlar! Man tänker inte alls på klockan! Men tyvärr ble det ingen fisk, är fortfarande för kallt på nätterna, inatt hade vi 3 minus. Vi brukar ju inte fiska förräns pingst, men nu när de var så varmt, så tänkte vi prova!

Idag är det dax för jobb! Börjar 14.45 . 21.30 å sen e jag ledig i tre dagar, hoppas ja iaf! Man vet ju aldrig med mitt jobb! Imon ska vi kolla på en bil! En volvo, men ja skriver mera när ja vet hur allt slutar! :)

Nu ska ja äta, duscha och bege mig te jobbet! Kramis till er alla.

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0