Måndag!

Helgen har vatt lugn! Var ju premiär för antorp i fredes natt, i lördes jobba jag å i söndes slappa vi, var ju å kolla på bil igår! visst den var jätte snygg, men han begär för mycke, så de blidde inget! Men vi e inte lessna för det! Kommer flera bilar å sen är ju våran bil bra! Det negatíva är ju att den e låg, hade den inte vatt det så hade vi behållt den! Visst man kan "höja" den igen, men min personliga åskit är att den inte blir lika fin då! :) Har en annan som e intresserad nu med! Han ska antagligen komma å kolla på den! Han ville bara ha lite fler bilder, för han bodde långt härifrån! Å skulle han köpa den, får jocke fixa den andra bilden vi har, så kör jag med den! Tills vi hittar en annan! Allt löser sig man måste bara tänka positivt!

Igår grilla vi och slappa, som ja nämde i början! Behöver sånna dagar med! Idag ska ja städa, har redan börjat lite, å sen vid ett tiden ska jag på ett möte! sen måste jag hinna med att handla! suck.... !
Är ledig imon med, sen jobbar ja hela veckan ut! Men de ger ju pengar å det får man aldrig för mycke av!

Ha en underbar dag i regnet.... :)


Kommentarer
Sara

Var med och tävla om att bli "Månadens blogg" nu i maj! Detta innebär att du skyltas i min vänstermeny i en månads tid tills nästa Månadens blogg utses. För att delta i tävlingen lägger du en kommentar i det här (http://ssarapettersson.blogspot.com/2009/05/manadens-blogg-tavling.html) inlägget, för att öka chansen att vinna så tipsa gärna dina vänner och läsare om tävlingen med ett blogginlägg (glöm inte att skicka länken till blogginlägget i kommentaren). Hoppas det intresserar dig och jag önskar dig lycka till :-)

(Följ mig gärna via bloglovin så följer jag dig!)

2009-05-04 @ 15:51:11
URL: http://www.ssarapettersson.blogspot.com
Maria

Det går bra med naglarna oxå... har bitit på en... men de va när jag o Kim tjaffsa lite...!!

Det är små jobbigt med rökningen ibland... Va riktigt jobbigt när vi va på fest i torsdags o alla rökte... inne... då rökade jag faktiskt...!! Men nu känns de bra igen... Så de e lugnt... =)

2009-05-04 @ 20:17:17
URL: http://marialindholm.blogg.se/
julia

Hej! Jag tänkte passa på att göra lite reklam för min blogg, eller reklam, vill bara berätta att den finns! Vore kul om du gav den en chans och lämnar en kommentar eller så.

http://www.carrierofdisease.blogg.se



julia .

2009-05-04 @ 22:13:55
URL: http://carrierofdisease.blogg.se/
Josie

Hej! Allt bra? (:

2009-05-04 @ 22:14:34
URL: http://josiieliive.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0