Mammas dag <3

Har idag haft möte på jobbet!  Väldigt spciella men ändå givande möten. Mamma bjöd på smörgåstårta för idag är hennes dag, så Grattis min älskade mamma! <3 (jag å mamma jobbar på samma ställe).

Har sedan vatt ute och gått en långpromenix med hundarna och Tommy! :) Var super mysigt i detta fina men kalla vädret vi haft idag. Annars har de inte hänt så mycket, ni vet de vanliga, tvätta, plocka iordning, handla m.m.
Så nu sitter jag här och glor på min smutsiga dator, som ja måste torka av lite! Hundår i massor!! Å den skyldiga heter Dacke! :)

Köpte ju en filt när ja var på Liseberg för förra helgen och har inte visat bild, men de ska ni få se nu, har även köpt två väskor, en på väskhörnan här i Laholm och så har syster köpt en i ullared till mig! :)

           

Min filt är såååå Myyysig! Love It! <3 Å mina två nya fina väskor! Gissa vilken som är köpt var?

Försökte även ta kort på de fina vädret genom fönstret, blev inte så lyckat och sen ser man hur skitiga fönster jag har! Oopss... :)



Måste ju bara berätta, igår var de ju Måndag, vilket betyder att jag ska ut å springa... :) Men Mojja ringde så vi pratade i flera timmar och när vi väl la på, hade de blett mörkt ute... Men ja har övervunnit lite av min rädsla av mörker, så ja bestämde mig för att ge mig ut ändå!
Men när ja kom utanför dörren märkte jag att alla gatubelysningar var släckta! Panik fick jag, men tänkte att ja får inte ge mig!! Så ja börja springa, men sprang inte nån av mina vanliga rundor, för de våga ja inte.
Men i alla fall, ja mötte mina exgrannar på vägen, så ja hängde på dom så ja slapp springa själv! :) Sprang från min gamla lägenhet till simhallen! Kan ni fatta!!! å detta gjorde jag utan att stanna! Duktiga jag!! :)

Så nu e jag stolt över mig! I massor!!

Buzzador söker:

Just nu söker buzzador småbarnsföräldrar:

* En kampanj som riktar sig mot föräldrar med barn födda mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010. Det rör sig alltså om riktigt små bebisar, och även gravida som beräknas föda inom de närmaste dagarna! Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen under september.

En kampanj som riktar sig till föräldrar med barn födda mellan 1 jan 2009 och 17 mars 2010, det vill säga barn som är ca 6-18 månader gamla. Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen inom bara några dagar, så ju snabbare bloggläsare registrerar sig som Buzzadorer desto större är chansen att de blir inbjudna till denna kampanj.

Tryck här om det låter intressant och du känner att det är något för dig. Vill du veta lite mer om vad Buzzador är för något, kolla under min kategori, Buzzador. Det är givetvis Gratis att vara med! :)


Söndag..

Helgen har varit lugn...

Idag har ja å älskling vatt hos farmor och firat henne... Var super mysigt!! <3
Imon ska ja till tandläkaren! Usch och fy... Hatar det!! å sen är det dax för vägning.. Inget ja känner för alls.. Denna vecka har inte gått i hälsans tecken! Men nya tag imon, är ju ny vecka igen..

Sen kommer syster, vi ska lotta julklappsordning! Tididgt.. Men då har man tid på sig att fundera! :) Har bestämt med mamma och familj att vi i år ska köpa en juklapp för 500 kr till den som man lottar fram! :) Eftersom vi alla är vuxna nu! Å då sparar vi även lite pengar! Så ja röstade för med en gång!

Kollar just nu på Bridget Jones dagbok på trean, ingen favorit... Men har inte bytat kanal än. Älskling är iväg och jagar, men tror han e på väg hem nu.. <3

sov gott alla söta där ute!

Vill du bli Buzzador?

För någon dag sen hitta jag en sida, där man kan bli meddlem å prova på gratis produkter. det enda man behöver göra är att göra blixtrapporter och lämna en slutrapport när kampanjtiden är över. Annars är det helt gratis. :)
Har inte fått något erbjudande än. Kan ta några veckor eller upp till några månader innan man får första kampanjen. Känns detta något för dig, så tryck här och bli meddlem! :)

När du väl blivit meddlem är det bara att vänta tills första erbjudandet kommer och sen är det bara att börja Buzza: :) Läs på väl om produkten och berätta för dina vänner och skriv om det i din blogg, (om du har någon). Ibland får man även produkter som du ska lämna ut till dina vänner och sen ska dom berätta för dig vad dom tycker innan du ska göra din slutrapport.

Så va väntar du på? Bli meddlem!! :)

Fredag! :)

Nu har jag HEEELG! :) Härligt!

Sitter här i soffan och är så trött att ja inte vet vad ja ska ta vägen! Älskling är hos Micke, och ja å vovvarna är hemma. Har ju jobbat sen igår kvart i åtta på morgonen tills idag kvart i fyra! Och det känns.. Men när ja kom hem begav ja mig med en gång ut för att springa! Å idag fick ja springa utan hundar, så skönt det var! :)
Sen har ja lagat mat, diskat lite och vandrat med hundarna! Så resten av kvällen ska ja slappa.

Sov gott!!

Myys! <3

Onsdagkvällen är här och fångarna på fortet är på tv! :) Har ikväll ätit Tacos! Lovley... Och så här mysigt hade ja fixat när babe kom hem... <3



Ska kolla färdigt på Tv:n och sen duscha.. Ska även packa väskan.. Ska ju på läger med Dc imon! :) Så vi hörs tidigast fredag!

Kramis

Tävling :)

Är med i Hanni´s tävling! :)

Va med du med, det enda du behöver göra är att skriva, namn, ålder och vart du bor! Busenkelt! :)

http://www.mondoblog.se/hanni/106331

Höst?? :(

Nu är hösten här! Fyyy vad det blåser och regnar! Inge kul alls.. Tänk va sommaren försvinner snabbt! Suck..

Kom på att ja hade tänkt publicera en bild/inlägg minst, men har ej gjort detta. :( Men ska försöka skärpa mig litta! :)

           

Regn, Regn och en jävla blåst!!

Idag ska ja jobba i korta 3 timmar, men av någon anledning så är dessa 3 timmar fruktansvärt långa! Men de ska nog gå!
Och ikväll är det dax för att springa igen! är ju onsdag! :)

Tisadag..

Idag får ja njuta lite extra, för dom närmsta tre dagarna kommer jag jobba. Imon är en lugn dag, jobbar 3 timmar, men från torsdag till fredag, jobbar ja från kvart i åtta på torsdag morgon till kvart i fyra på fredag eftermiddag. Ska på läger med Dc.. :) Kul ska de bli.

Idag har ja vatt ute med dogsen och så har ja tvättat en maskin, så nu e det tomt i min tvättstuga, snart ska ja laga lite mat och sen i eftermiddag ska ja dammsuga. Är ju piss väder ute, så de lär bli en innedag. Läsa min bok ska ja nog hinna med. :)

Min Träning:
Har nu bestämt tre dagar i veckan som ja ska springa, måndag, onsdag och fredag. Ja misstänker att fredagen kommer ja nog slarva lite.. Men ja ska försöka. Och om nån vecka börjar ju vattengympan på tisdagar med.. :)
Sen får ja ju försöka få in lite your shape med. Så nu har ja å göra. :)
Så ni mitt mål ska ja absolut göra! :)

Nä om man ska planera lite middag och så får ja hålla tummarna på att vädret håller, så älskling kommer hem på lunchen.

Puss

wiii..

Nu äntligen har ja kommit igång med träning och viktminskningen igen! :) Var å vägde mig för en stund sen! På en vecka har jag gått ner 2,1 kg! :) Så nu är totalviktminskningen 23,7 kg! ÅÅÅ vad jag kan!!! :)

Snart ska ja bege mig ut med dogsen! :) Får väl ta å vandra min timmes promenad idag, solen lyser och jag känner mig lycklig! Tänk vad några kilo kan göra... Och ikväll ska ja å Theo ut å springa! Har inte sprungit en meter sen i onsdes!!

Annars är jag ledig från jobbet idag och imon, skulle igentligen jobba ett dygnspass idag, men eftersom ja jobba så mycket V,32 så fick ja va ledig idag! :) Happy!!

Kram Kram

Gick hem...

till jockes föräldrar och när jag kom hem träna jag lite your shape! :) Är såå skönt! :)
Så nu har jag precis duschat och håller på med naglarna. Sen blir det slappe innan sängen! :)

Sov Gott!

Semestern helt slut! :(

Nu är det ett helt år kvar innan jag har semester igen! :( Men vi får hoppas att tiden går fort! Och att jag har hittat ett annat jobb!
I fredes ringde söte Simona och fråga om jag ville hänga med till Liseberg! :) Vilket jag gjorde! :) Var jag, Yasse, Simona och två andra tjejer som heter Louis ocg Rebecka! :) Hade super skoj! Var där strax innan tolv och åkte hem vid tio, halv elva på kvällen. :) Gick åt mycket pengar! är ju såå dyrt att åka dit! Sen hjälpte det ju inte att jag hitta en jätte mysig rosa filt! :) Bra att ha nu i höst!
Men jag kan tyvärr säga att man på något vis växt ifrån det dära med att åka karuseller! Gav inte samma kick som förr! Men kul och trevligt hade jag.

Denna helvetesmaskin åkte jag! Var nog det värsta jag gjort i hela mitt liv! Kändes som om ja skulle kräkas! Men nu e det gjort! :) Annars är ju balder och lisebergsbanan allra bäst! :)


Bild lånad från google.

Idag har ja känt mig bakis, fast ja inte drack någe sprit igår!? Har vatt såå trött och hängig. Även haft ont i kroppen. Men ja har ändå fått gjort en massa. Städat, tvättat, rensat i trädgården och har äntligen fått in alla jockes jaktkläder och dylikt i hans nya, (min gammla), garderob. Som Tommy och magareta var och hjälpte oss bygga ihop i fredes! :)
Så nu är vi äntligen inflyttade helt! Står INGEN flyttlåda någonstans! Ni anar inte hur skönt det är. Men det tog ju bara 4 månader att få undan allt!!?

Nu ska ja ut med hundarna och sen blir det väl att pyssla om mina naglar och sen läsa bok! :)

Ha en fin söndag alla!

??

Viste inte vad jag skulle ha för rubrik.. :) Fantasilös idag!!

Idag har ja vatt inne å handlat i halmstad igen... Går en massa pengar när ja har semester... Kul, men man blir ju fattig! :)
Köpte två bh:ar och så handla ja upp presentkortet på rusta, tvättställning, mattor å annat trams! :) Lite bra å ha saker.. hahaha

Sen i eftermiddes så ringde kusin Sara och undra om hon och Nova fick komma en runda, så vi satt och drack kaffe å prata, medans Nova lekte med Dacke! :)

Innan idag när jag skulle dammsuga, vilket ja fortfarande inte har gjort :( hitta ja en stor och äcklig spindel! Urk..



Äcklig den e va!!?

Å nu tänkte jag lägga mig och läsa om ja kunde drömma! :)

Så ha en härlig kväll!!

Halva veckan redan över!

Tiden bara rusar iväg igen! Sommaren är i stort sett över och hösten börjar nu komma! En årstid som ja inte kommer överens med! Brukar få jobbiga höstdepritioner!! Men i år är ja 21,6 kg smalare och mer blir det, hoppas jag!! Så i år kankse det kan bli lite lidrigare eller inte få det alls!

Igår var jag och syster inne i halmstad och handla! :) Handla ett par nya skor, som ja ska använda när ja nu blett duktig och börjat springa! :) Men jag och nya skor sammarbetar aldrig i början! :( Får sååå ont!
Och så köpte jag lite nya underkläder! Ni vet, allt är för stort! :) Den ena BH:n passar som handen i handsken, medans den andra inte kändes lika bra här hemma som i affären, så imon ska ja åka in te halmstad och lämna tillbaka den och köpa två av den andra sorten i olika färger! :) Att ja hittar Bh som passar är ett under, har haft jätte svårt för det innan! Men nu kan de ju bara bli bättre! :)
Och så hände världens äckligaste sak! När jag och syster skulle köra ifrån en parkering inne i stan, får vi syn på en gammal gubbe som vi först tror står och kissar, men sen efter en stund märker vi att han på allvar står och runkar!!!! Såå jädra vidrigt!!

Idag har ja vatt en runda på jobber och hälsat på mamma Mia och Linda! :) Var trevligt, fast hur dum är inte jag som åker te jobbet på semestern!? hahaha
Har även vatt ute och sprungit i mina gamla skor och efter det vandra ja med mina älskade vovvar!

Nu sitter jag här i min soffa och skriver! Ska snart hämta min bok och läsa å vänta på älskling och Jonna! Sen får vi se om det blir någe kräftfiske eller ej! Regnar rätt bra ute nu!
Har börjat om i Twilight serien igen! :)

Ha en fin onsdag alla där ute!

Kramis

...

Suck, Suck..... är allt ja har att säga för stunden!

Blir så trött på allt! Att ens humör kan ändras så snabbt!! Vill gör så mycket, men de e sååå svårt! Vill göra en STOR förändring i mitt liv, men just nu vet ja inte hur ja ska göra det!?

mmhmm... så går mina tankar idag, fast ja vet ju vad ja menar med detta.. Mer än så här tänker jag inte säga för stunden!

Känner mig peppad! :)

Såå skönt det känns.. Har fått tillbaka lusten att träna! I onsdes förra veckan var jag ute och sprang för första gången på länge... På flera år ska ja igentligen säga!  :) Kändes så bra, så ja sprang i torsdes med och igår och nu ikväll! Men imon blir det paus! Så då kommer jag gå min timmes promenad istället. :)
Varför ska ja skämmas för att ja blir tomatröd i ansiktet när ja springer?? För de är en stoooor anledning till att jag helst inte tränar där det finns folk! Har i alla år skämts för detta, men de slog mig innan idag, varför ska ja skämmas? Jag rör på mig, jag går ner i vikt! Det är nyttigt! Det syns att ja sprungit/tränat!!
Jaja, känns bra att jag kommit till denna insikt nu! Så nu finns de inge som hindrar mig!! :)
Känner mig så motiverad! :) Ni anar inte hur bra det känns!!

På onsdag hade jag tänkt ta min underbara nya bil och köra till halmstad och köpa mig ett par ordenligt bra spring och gå skor! Ska även höra med syster om hon vill hänga på! :) Måste ju passa på att umgås så mycket som möjligt med henne nu, hon ska ju åka utomlands i en hel månad om några veckor!

Snart kommer jonna och då tänkte ja kojsa, lär ju vakna uber tidigt imon, jocke å jonna ska va i timmershult fem imon bitti!! Suck... Denna jakt är skadlig!!

Sov så gott!! :)

Måndag! :)

Då var snart första dagen på min minisemetser slut! :) Har ju bara en vecka! Men har fått gjort en del idag, klippt gräs, städat, tvättat, dammat m.m. Och jag har haft söta vevvelina till hjälp. <3

Inatt har ja även vatt gräs änka, älskling har sovit borta! Är ju bocka veckan nu... så han lär jaga en del. Men de gör inge... har en del jag vill hinna med denna vecka. Men själv har ja inte vatt ändå.. Min söta lillasyster har sovit hos mig... <3 Igår laga vi Taco och sen var vi även ute å sprang.. Myyys!!

Har idag äntligen vatt å träffat Sheela och vägt mig! Har ju inte gjort det på ca 4 veckor... De va så skönt att få prata av sig! :) Men vikten hade inte rubbats alls.. Stod still... Men med tanke på vad jag stoppat i mig under dessa 4 veckor är det ett under att ja inte gått upp!! Så ett STORT plus till mig! :)

Ikväll ska ja äta tacos igen, men denna gång själv! Och sen ska jag och Theo ut och springa! Hoppas bara inte de hinner börja åska innan, visar inge på vädret, men de e väldigt klippigt ute! Ska inte komma in förräns imon på morgonen..  Men man vet aldrig!! Så de känns bra att älskling ska sova hemma inatt! Ni vet jag och åska!! INGEN bra kombination!
Även Jonna kommer idag och han ska ha med sig sin hund. Hobbe tror ja den hette, så i veckan ska ja ha hand om tre hundar!! hur ska detta gå? :) Problemen kommer nog när ja ska ut och vandra! Men de löser sig säkert! 

Sen tänkte ja även dela med mig om att ja börjat dricka kaffe???? Ja som hatat det innan, men under en veckas tid har ja druckit minst 3 koppar om dagen!!?

Nu ska ja börja på maten! Ha de så bra alla där ute!

Puss å Kram 

 

6 år <3

Idag har jag och älskling vatt förlovade i 6 år! :) <3 Å det ska v fira med att jag jobbar! :( Börjar elva idag och slutar kvart över elva imon! Älskling jobbar nu!! Suck... Ibland e de inge roligt med jobb! Men men är bara att gilla läget!
Men imon kvart över elva går jag på en veckas semester till! :) De ska bli gött!

Igår köpte jag och babe en ny bil! En hyundai santa fe 05 :) Den är super gullig! 

Nu ska ja försöka få i mig lite frukost och sen blir det till att packa väskan och gå till jobbet! Ha en fin helg alla där ute!  

Måndag!

Äntligen hemma, har vatt en låång dag idag, kan bero på huvudvärken ja haft! Men den försvann efter en kopp kaffe! hahahaa Dricker ju aldrig kaffe annars, tycker inte de e gott!

I natt vakna ja av att älskling fråga mig om Dacke fick sin mat igår kväll... Klart han fick...Min lille lillröv har kräkts måånga ggr inatt, å ja har inte vaknat.. Va då ångest... Han verkar må bättre nu igen, men han har inte velat äta sin mat. Ja hoppas de e ändring på detta ikväll.. Å inatt ska vi alla sova gott har jag bestämt...

Så nu ska ja fixa lite mat, sen blir de till att bädda rent och så får vi inte glömma min å Theos långpromenad, är ju vardag igen, så nu gäller de att komma igång!

Ha en fin kväll alla där ute!

Grå dag!

Vilken regnig och gå dag vi haft! Men ja har vatt ute på två timmes promenader, plus en mindre promenix och så har ja tränat! Har ju även städat undan sen igår. :) Å ja som ska va bakfull!! Vilket jag också har vatt, men de va inte så illa som jag trodde att de skulle va.

Nu hade ja tänkt ta dusch nummer två, blev totalt genom blöt när ja va ute å gick för en stund sen. Sen ska vi kolla film. :) Imon är de jobb, så ikväll får de bli sängen tidigare än va vi brukar, annars orkar ja aldrig upp!

Sov gott!

Drinkrunda!! :)

För några veckor sen fick jag ett mejl av Therses om att ja var bjuden på deras drinkrunda, ja fick gärna ta med en kompis, så ja valde Nina! <3
Å igår kvart över två satte ja å Nina oss på en varsin cykel å begav oss till första stoppet. Fast innan dess hade vi gjort iordning våra drinkar som vi skulle bjuda på.
Vi var ca 13 st som cykla runt och vi stanna på 6 olika ställen. Efter dom två första ställena kände jag mig full?? hahaha de märks att man inte dricker ofta. Hade super roligt och det var så härliga å trevliga människor som var med. Ja kände i stort sett bara Nina och therese.
Kvällen avslutades hemma hos en av tjejerna, vi grilla och åt en massa god mat! :) Lekte även gris leken, sätta svansen på grisen, som jag och nina anordna! Dom andra hade glömt det dära med lekarna... :)
Tog några bilder, men ja har ingen ork att ladda upp några, så antingen kommer dom en annan dag eller inte alls! :)
Lånar en från google istället:




Å nu är semestern min slut, börjar jobba imon.. Igentligen skulle jag inte jobbat mitt första pass förräns på onsdag, men ja blev inbeodrad måndag och tisdag! :( Så nu är jag bara ledig onsdag nästa vecka. Jobbar alla andra dagar, men de ska nog gå bra. ;) Positiva tankar är de som gäller! Och kvart över elva på söndag om en vecka, går ja på en veckas semester till! Så klaga ska ja ju inte iaf!

Ha en underbar dag i regnet! <3

 

hahahaha

Var tvungen att skicka om älskling med ju! :)

Vem är Joakim Arvidsson?

Joakim är en gammal legend som med sin sköna stil glider gatan fram och plockar brudar till höger och vänster. Han är grym på att blanda hotshots samt på att jonglera med ström. Med sin grymma intelligens så kommer han garanterat att dra in miljoner om några år och köpa sig en egen ö.
MVH 118 800

118 800

Då har även jag skickat frågan till 118 800:

Vem är Therese Lindholm?

Och svaret blev:

Lillgamla Therese är en ung snygg tös med massor av energi! Hon älskar att vara i centrum och är ledare för sin lilla flock av unga "damer" i skolan. Förutom att skriva på sin egna blogg så brukar hon tjuvröka på rasterna och snacka om killar och Hello Kitty med sina tjejkompisar. Hon drömmer om att en dag få rida på delfiner med sin drömprins Sebastian!
MVH 118 800

Hello kitty är nästan det enda jag pratar om ju! :) eller va säger du Nina? hahahahahah 

Tisdag!

Har nu spenderat en hel dag med att vara sjuk! :( På min semester med! Suck.. Skulle gått till doktorn, men de va i söndes ja var dålig.. Kände inte för att offra så mycket pengar på ett läkarbesök. Å igår mådde ja bättre, men var inte helt ok...
Idag där emot är ja frisk igen... :) Skönt.. Men älskling ligger hemma och är dålig, har vatt dålig sen i söndes. Men imon ska han till jobbet säger han.

Nu hade ja tänkt ta å dammsuga en runda och sen ska ja försöka laga min cykel, har fått punktering. För idag ska ja cykla till Nina, vi ska planera inför helgens drinkrunda. :)

Ha en underbar dag.

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0