Robinson...

Börjar ikväll! Tänkte faktiskt ge det en chans i år! Eller ja ska se, så mycket jag kan om det är bra! ;) Hur ska ni göra?

Min hårfön gick sönder igår, eller den funkar, men där är glapp i knappen, så man kan bara trycka på ett visst sätt för att den ska funka! gahhh.... Har ni någe tips på en bra, någorlunda billig och liten hårfön??
Får kramp i handen till slut!

Det närmar sig fredag... hihihi... Tiden går så himla fort!! ;)

Puss

Skiit!

På fredag beger jag mig med tre härliga tjejer tilll stockholm! Dax för tjejmilen! :) Ska bli så sjukt kul!! Men var har sommaren tagit vägen! När vi boka detta i våras, så kändes det som om det var låångt borta!! Men ack så fel jag hade!

Hösten är på ingång och den tar STORA kliv! Jag är inget jätte stort fan av hösten! Mår väldigt dåligt under denna perioden och det brukar vara fram tills juletiden börjar, sen vänder det oftast! Men i år har det hänt roliga saker,
nytt jobb bland annat och det kan ju förändra mycket!! Å de hoppas jag!! :)

Helgen har varit händelserik... ;) Vatt iväg och klippt håret, kortare än vanligt! ;) Å igår var det även 65 års kalas, styvfar 45 år och syster 20 år! Fick även bortkört buskarna som vi kapade förra helgen hos jocks päron, besök hos pappa har också hunnits med! Allt detta bara igår!!
Å fyy vad det åska... Riktigt räligt var det!!

Idag har det handlats, städats, tvättats och fixats en massa! ;) Så nu ska ja spendera nån liten timme vid tv, sen behöver jag sova, för imon börjar min jobbe vecka och denna vecka ska det jobbas ovanliga tider! ;) Dax för det årliga lägret... Kul ska det bli!

Sov gott kära vänner...

Sitter just nu...

i sängen och surfar rundor lite, efter en jobbedag + ett IW pass nu på kvällen! Så JOBBIGT men SKÖNT det är att träna och skit vad jag tappat mycket under dom fyra/fem veckorna ja inte tränat! Orkar inte lika mycket!! Men jag är snart ifatt... Hoppas jag.... :)

Är sååå trött, så de får bli en knäckemacka nu, sen sängen!! 

Puss till dom flesta!  

Ledigheten över...

Nu har fyra hela semester veckor gått, så imon börjar vardagen igen! :) Ska faktiskt bli ganska skönt!

Idag har ja vatt hemma hos svärisarna och klippt ner deras töja buskar! Puh... Vilket jobb det var! ;) Men vad gör man inte för familjen! Sen när ja väl kom hem, fick ja dammsugit och städat toan och sen duschat på det. Så nu är jag redo att möta kommande jobbe vecka! ;)

Ska snart lägga mig i sängen och kolla någon film innan sov dax! :)

Sov Gott Kära Vänner! ;)

Grr...

Har ju glömt och berätta för er om Bocken vi hitta häromdagen när vi var ute och gick med hundarna!

Kom gåendes mot glänninge och jag får syn på ett rådjur som stod mitt på gång banan! Vi kopplar hundarna och börja gå mot det, i normala fall springer ju djuret iväg! Vi kom närmre och närmre, började väsnas å så , men det stod ändå kvar!?
Dacke var ju helt tokig, skällde drog som bara den! Jonna kunde gå fram och peta på bocken, vi förstod att något var fel och ringde 114 14... Tog en jädra tid innan vi kom i kontakt med en eftersöks jägare i trakten! 

Helt plötsligt så ville bocken gå iväg och då vek benen sig och den ramla ihop i en hög! Blödig och bölig som ja e får ja panik och går där ifrån! Stackars djur, som den lider!! Usch...

Till slut kom jägaren dit och tog beslutet att göra slut på dens lidande! Något var väldigt fel på den och han trodde inte den skulle återhämta sig! 

Där var inga synliga tecken på den alls, den kunde ha fått en knäpp i huvudet eller så kan den ha blivit påkörd! 

Å jag hoppas inte att det var det sistnämnda!! Man är skyldig att ringa och anmäla när man kört på ett djur och stanna på plats till en eftersöks jägare är på plats!  
Vet att det finns många som struntar i det, blir där ingen skada på ens egna bil, så kör dom vidare och djuret får lida!! Fyy vad arg jag blir på sånt!

Men som sagt, vad som hänt denna bock vet vi inte! Fanns ju som sagt inga synliga skador på den!

Den har det mycket bättre nu och jag är glad att ja kunde hjälpa till!!

:(

Usch vad jag är nervös.... Min lille Dacke är just nu o skogen och jagar gris!! Bara det inte händer honom något och jag HOPPAS att han gör ett bra jobb, så dom får skjuta för honom!!!
Men ni fattar inte hur ont i kroppen jag har!! Känner mig inte alls säker!! Suck...

Västen han fick igår, passa inte riktigt.. Så jocke ska lämna in den hos sy tanterna i stan, så idag har han en mindre väst.... Som ja inte alls känner mig trygg med! Suck Suck Suck........

Vill bara att dagen ska gå fort och att han snart är hemma hos mig, trygg, säker och välbehållen!

Så idag passar jag Jonnas hund Hobbe... Hobbe är en tik.. hahaha passande namn va?? :)



Mina tomatplanter går det framåt med, dom växer och just nu hänger där gröna små bollar som småningom ska bli alldeles röda, hoppas jag i alla fall!! Kankse e försent med tanke på hur kallt det är ute!

När vi fiick hem dom:


Nu:




Får i så fall vara ute tidigare nästa år! ;)

Nu ska ja koncentera mig på att andas normalt och vänta ut tiden!

Puss

Höst!?

Det stormar ute!! Okej, nu kankse jag överdrev, men det blåser ordenligt!! usch.. Är hösten här redan?

Hade min sista semesterdag idag, så på måndag återgår vi till det normala.. Ska bli skönt att återgå till våra rutiner, har blivit lite halvt som halvt förslappad dom här veckorna!!

Imon ska Dacke släppas i skogen för första gången... Sååå nervös över detta... Jag vill att han ska bli duktig, men då finns även risken för att han skadas! Å blir han inte duktig, så säger babe att han ska omplaceras!! Suck... Inga roliga odds inte!!

Nu i veckan kom den en liten kille och undra om jag ville köpa jultidningar!!! Usch vill inte tänka på julen nu!! Å e det inte lite tidigt att börja sälja det nu!? Hahahaha

Nä, nu vill jag att älskling ska komma hem! Han och Jonna har jagat bock varje kväll denna vecka! Å nästan varje morgon med! Suck... Så nu tycker jag att det är dax för dom att komma hem!! hungrig är jag med.. Jonna har lovat att laga god mat te mig ikväll! Ska bli gott, för han e grym på att laga mat!! :)

Nä, nu ska jag återgå te tv:n... Ha en fin kväll!

Puss

Ops då!!

Dagarna springer iväg och just nu har ja inte bloggen i tankarna, galet skönt måste jag säga! ;) Går dagar innan ja startar min dator! Har ju iphonen! ;) Har blivit en iphone nörd!! Hahahaha

Går imon in på min sista semetservecka! Men känslan säger att det är dax för jobb!! Knasigt som bara den! Blir en hemma vecka! Babes jaktvecka börjar på tisdag! Bocka jakten vettni!

Den senaste veckan har ja umgåtts en massa med älskling! Underbart härligt har det vatt!

Idag firar jag och älskling 7 år som förlovade! <3 Som sagt tiden flyger iväg, hinner inte riktigt med känner jag! ;) Men jag försöker njuta av så mycket jag bara kan!
Vi har firat med att spendera halva dagen på varsit håll, jag har städat och älskling har vatt i skogen! Sen i efterrmiddes åkte vi till fredskog och släppte Dacke... Gick inte lika bra som det brukar, men han fick ju sig en flygtur av en gris, så han hamna kankse i chock!
Jocke ska åka ner i veckan och ge det en ny chans, så han inte blivit rädd!! HOPPAS INTE DET!!



Dessa två bråkade Jockes kompis hund Sigge med! Duktig och snäll liten krabat!! Hehehe Eller kanske inte så liten!



Fina Dacke efter smällen!


Denna bråka Dacke med!



Jocke och hans vän.



Små grisar!





Nu ska ja ägma resten av denna kväll åt älsklinge min!!

Älskar dig Joakim!! <3 <3 <3

mmmmmm.......

Precis kollat Burlesque för andra gången! ;) Såg den själv första gången och ikväll såg jag den med babe! Har upptäckt en ny godbit! Har några samlade nu! Eller ja har fyra!! ;) Å givetvis är älskling en av dom!! Han är den största godbiten ju!! <3 <3

Men den nya upptäckten har jag sett i två olika sammanhang innan! Både i Oc, Twilight och nu Burlesque!

Givetvis pratar jag om Cam Gigandet!!

Jag menar kolla bara!! mmmm

OC


Twilight:


Burlesque:




Man blir salig!! ;)

Bilderna lånade från google.

Tisdag!

Biltvätt och shopping står på mitt schema idag! Härliga dag! ;)

Vad ska ni hitta på?


Bild lånad google.

God morgon!

:) Igår var jag och älskling vid skottoros slott och släppte Dacke på permobjörn och gris! ;) Hahahaha såg så roligt ut när dom körde rundor på djuren! Dacke var super duktig på gris, lite svårt med inkallningen bara! måste tränas på! Björnen var lite läskig, han ville men visste inte hur han skulle göra! Så lite osäker var han allt!





Ni ser ju själva hur skumt det ser ut!! hahahah

Måste sätta igång dagen nu, har lite planerat, vi får se o vi gör allt eller väljer ut något!

Ha en underbar dag!!

Tävling :)

Är med och tävlar om en ziperall hos Sofia. :) Var med du också!


Om En Vecka....

Så ska jag och älskling bli med fisk! ;)



Ska bli så skoj! Är så fint med akvarium och denna möbel är underbar!! :) Eller hur?

Har idag haft en heldag med babe... Älskar dom dagarna för dom är väldigt sällsynta, tyvärr!
Vatt hemma och små fixat, sen hem te jockes föräldrar och fixat med akvarium och vår grill,(har sålt den till jocks föräldar, vi vill köpa en mindre kol grill istället). Sen åt vi kvällsmat där och mös en massa! ;)
Sen hem och sätta igång akvariumet och små fixa igen! Så med andra ord har det vatt en fixar dag! :)

Just nu sitter jag i sängen och surfar rundor och ibland slänger jag ett öga på tv:n! Snart får det bli sängen, för de kommer en dag imon med!

Måste bara tillägga att ja nu uppnåt 1000 inlägg på bloggen! :) Värsta nörden ju!

Puss

Tävling!



"Jag tävlar hos Johanna om valfri ring från Mocolo 5"

Äntligen!

FREDAG!! ;)

Om några timmar slutar babe jobba... Då har vi semester tillsammans igen! wiihoo

Har lärt mig något om mig själv denna vecka! Förr älskade jag det här, vara hemma själv och göra vad jag vill, men jag har förändrats sen jag bytat jobb och gått ner i vikt! Å skönt är det! :)

Har igentligen inget planerat för dom kommande två sista semesterveckorna, men babe är hemma med mig och vi kan hitta på något tillsammans! Så skön känsla!
Eller ja ska kankse te göteborg och hälsa på syssling och tänkte även då hälsa på Simona om hon är där då! ;) Men inget bestämt än...

Just nu kollar ja tv och sitter vid min dator! Har inte riktigt fattat mig på det där med att blogga via iphonen än! :) Men de kommer la!



Det här har ja sysslat med allra mest denna vecka! Gillar och läsa, men denna vecka har som sagt varit seg!

Puss

Tävling :)

Är med och tävlar hos jacobspatricia om ett presentkort hos HM eller Gina Trico.



Va med du också! ;)

??!

Tiden går fort och jag har super trist!! Gahh... Vädret är super och jocke jobbar... Känner att jag inte har ro att sitta i trädgården och sola! Tänk, så kunde jag tänka mig att spendera alla dagar om året innan! Men inte nu inte!!

Dagarna betsår av trädgårds-sittning och läsning, promenad med hundarna och matlagning framåt eftermiddagen innan babe kommer hem! Visst ska man inte klaga igentligen.. När jag läser det låter det riktigt gott!! Men jag måste säga att det är fruktansvärt tråkigt!

Men har bara TVÅ dagar kvar, sen kommer regnet och babe har semester med mig igen! :) Längtar!!

Just nu sitter jag i sängen, kollar tv, surfar rundor på daton och skriver här! Ja kan ni tänka er, jag har lämnat min mobil en stund! hihihi Måste nog säga att det är min käraste ägodel just nu! Man blir beronde snabbt!

Snart börjar en film på sexan, har inte nån aning om vad för film det är eller ens om ja är intresserad av att se den, men babe vill se den och jag vill umgås med honom! Å till det ska vi ha en skål med chips! ;)

Är det semester så är det! Den godaste chips sorten som finns är:




Vilken chips sort tycker ni är godast??

Måndag!

Och jag går in i andra semetserveckan! Tänk att en vecka redan har gått och jag har gjort en massa saker! Å de e ovanligt! Men skoj!

I lördes ringde syster och fråga om ja ville med å kolla bio och givetvis ville jag det! Åkte in te halmstad och såg bridesmaids! Den roligaste filmen ever jag sett! Skratta hela tiden... :)

Söndagen spendera jag hemma och på kvällen kom Jessi, åke och Gabbe på grillning! Mumma! ;)

Idag har ja vatt ute i trädgården och rensat, blidde så fint och vädret har vatt underbart! ;) Å nu ikväll har ja äntligen vatt iväg på ett IW pass igen! Som jag längtat, var underbart härligt! ;)

Är som sagt lite seg på det här med bloggandet, men det är sommar och jag har semester! wiihoo... :)

Från strandbesöket i fredes med Jessi och Gabbe:



Blåste en del och kallt var det! brrr



Ser ni mitt och Jessis sandslott som vi roa oss med! :) Fint va?



Var å handla igår och på parkeringen stod denna bil, men denna satackars fågel i grillen!! usch stackars liten!

Nä, nu ska ja återgå till tv:n och babe, han jobbar ju denna vecka... så jag få umgås med honom när han är hemma!

God natt!!

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0