Dagen före

Det här med bloggen... Kan inte bestämma mig om jag ska sluta eller fortsätta blogga!? Känner att jag är klar med det, samtidigt som jag får dåligt samvete vid bara tanken?! 
Världens i-landsproblem! :) 

God Jul vill jag önska er (få) läsare i alla fall! Hoppas ni får en härlig och mysig dag! 

Kyrkis pyssel, julgran & nattning

Idag kom Evelina och lämnade lite av vårt pyssel från kyrkis som glömts kvar där. 


 En lussekatt med "små" russin, en halv smält snögubbe, en fjäril, ett hjärta och min bajs kringla som igentligen skulle vara en kanelsnurra ;)


Dessa tänker jag hänga upp nu till jul. Hjärtat var Minea med och tryckte ut! Min fina flicka :) 

Imorgon eftermiddag ska vi åka och köpa gran :) I år får J välja, för förra året valde jag laholms fulaste gran enligt honom! Ha ha ha ha Så det är lika bra att han får välja! Kräsne gobben. <3

Ikväll har jag återgått till hur vi hade det innan. (Lät Minea somna i vår säng) Hoppas på att kvällen/ natten blir bättre av det! Annars vet jag inte vad jag ska göra för att hjälpa henne. 

God natt från mig <3


Lucia & Nya nappar

Mineas första lucia firades inte med något särskilt. Hade tänkt gå ner till stan och titta på vårt ridande luciatåg, men det hade blivit alldeles försent för oss! 
Blir mer när hon blir äldre. :) 

Har idag ÄNTLiGEN fått gjort våra små "måsten" som började bli stressiga "måsten". Fixa dom sista julklapparna, skriva julkort och köpa nya nappar! 

Igår satt pappa och Minea och myste i soffan, helt plötsligt hör J hur hon låter konstigt, väser på något vis! Hon hade lyckats få in HELA nappen i munnen!! Tur att J var med när det hände, tänk om hon suttit själv på golvet!!? Usch... Är ju dax att skaffa större nappar, hon är ju över 6 månader nu... Bara inte blivit färdig ni vet!! Men nu är det gjort! Så nu kan vi slappna av igen! 

Nä, får väl passa på att sova, nätterna är fortfarande inte speciellt roliga och nu sover hon jätte oroligt... Lär bli mycket vaket inatt! :( 

God Natt

Äta upp.....!

Min sambo brukar säga att jag har järn mage och med det menar han att jag kan äta vad som helst utan att få ont i eller dålig mage! Vilket jag stolt hållt med om! Men de har jag fått äta upp nu ikväll... Igår åt vi tacos hemma hos mina svärföräldrar och idag på middan åt jag det som blev över sen igår! Aj aj aj min mage säger jag bara :( Sen Minea kom till världen har jag fått sämre mage, undras vad det kan bero på? 

Äntligen är Minea frisk igen, hoppas hon aldrig mera blir sjuk! <3 Så idag har vi varit en snabb visit på kyrkis. Sen har vi bara myst rundor hemma och provat gå stolen :) 

Hon når inte enda ner än, men de kommer, lycklig var hon i alla fall! <3 

Nu ska jag sova! Så god natt från gula huset ;) 

Nytt


  
Bodyn fick vi gratis tack vare en goodibag jag fick när hon låg i magen ;) Stora ängeln fick hon bytt till sig från en dop present. Fick byta till en annan vara och fick då ett tillgodokvitto också. 
Och dom tre små änglarna fick hon av mig, för jag har tänkt köpa något litet till henne varje år att hänga i granen, roligt för henne sen när hon flyttar hemifrån ;) 


Vantar, sockar och pyjamas. Hon behövde nytt och sen köptes en julklapp till henne med. Farmor och farfar är den ifrån, men de får ni se efter jul ;) 

Snö & lussekatter

Ute faller snön och jag sitter inomhus och försöker få Minea att sova. Inte det lättare trots att hon är väldigt trött.. 

Dagen idag har inte mycket att erbjuda. Inget inplanerat och för en gångs skull känns det tråkigt. Vill hitta på något. Får se om jag kommer på något. 

Igår, var det dax för det årliga lussekatts baket hos svärisarna. Minea var på strålande humör :) 


Sen var vi även på maxi och handla. Fick hem en del från kapphal till lill hjärtat. Får visa sen. ;) 

Ååååå snart sover hon ser jag! ;) Välbehövligt! 
 
Önskar er alla en trevlig dag <3 

Vildsvin & Sven

Igår var vi på vildsvinsbutiken, älsklings favorit butik! Dock inte min! Men vad gör man inte för den man älskar <3 Minea såg dock sugen ut på att handla eller vad säger ni? 
 
Idag har vi varit ute och gått och tagit det lugnt, tycker Minea känns ganska förkyld idag.. Näsan rinner och hon nyser och nyser! Hoppas det inte blir värre nu igen... :( 
Sven knackar på dörren, eller hela huset igentligen, just nu... Men vi tänker inte släppa in han!! Jäkla blåst! 

Så ikväll blir det höst storm mys med min familj! <3 

Vilken dag!!

Nu har jag lagt mig bredvid mitt älskade allt i sängen. Tänkte lägga mig tidigt ikväll pga dom senaste jobbiga nätterna. Minea har ju varit rosslig och förkyld i över en vecka. 
Så idag fick vi en läkartid! Det visa ju sig att Minea har samma symtom som förkylnings astma! Men hon har inte fått någon diagnos på det än för hon måste få samma problem två ggr till! Vilket vi innerligen hoppas att hon slipper. Så nu ska här inhaleras tre ggr/dag tills symtomen är borta. Min stackars flicka. Inte konstigt man vaknar och är otröstlig om man inte kan andas riktigt. Vem som helst skulle ju få panik av det! :( 

Så nu hoppas vi på en lugn och bra natt för snuttans skull. <3 Och att hon blir frisk snabbt! 

Mitt älskade allt! <3 


6 månader <3

Tänka sig, vår lilla höna är 6 hela månader? :) Underbart! 
Sen en månad tillbaka ungefär så är hon i en otroligt rolig period, händer mycket i utvecklingen... 
Just nu älskar jag livet som mamma ledig! :)Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0