Inneboende..... :)

Just nu sitter jag i min säng hos jockes föräldrar... Å den är placerad i deras vardagsrum! Å givetvis firar jockes föräldrar silverbröllop imon... Så här ska hit en massa folk. Suck... Tycker synd om dom!! Men är sååå tacksam att vi får bo här. Så vår andra snuskiga lägenhet kan bli ren innan man lämnar den.

Så för att uppdatera hur det går med flytten.... lägenheten är tom... Så städandet har börjat! Men imon jobbar ja hela dagen, å sen på kvällen så ska Tommy å Magareta firas. Plus att ja tränar.. så imon blir det inge städ.. På Onsdag ska det städas som bara den, får hjälp av mamma å grannen Fia! Så de ska nog bli färdigt då.. för på torsdag kvart över ett ska den besiktigas! Hoppas att städet blir godkänt.. Å sen på Fredag, kvart över elva får ja nycklarna till den nya lägenheten!! wiii Längtar.. Men det är rätt så mysigt att bo här.. Många runt omkring en.. Händer saker hela tiden!

Å vet ni va ja lyckats med??? Har packat ner två nycklar som ska lämnas in på torsdag... Panik!!! Måste hinna leta upp dom också.. Men hela garaget är fullt så det blir inte lätt å rota runder där! Plus att vi har fullt med saker inne i huset med! Tänk va man samlar på sig!!

Nä klockan springer iväg.. uppdaterar när tiden finns.... :)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0