Effektiv förmiddag :)

Å jag har inte extremt jätte ont!! Stort plus för det :) 
Har idag plockat iordning bland bebis kläderna. Klippt bort pris lappar och tvättat dom! Har en maskin till som jag tar i eftermiddag. Kokat nappar, duschat och börjat fundera på bb väskan! :) 
 
Tänkte skriva en lista så det är lätt att packa när det är dax. Kan ju packa sånt man inte använder innan. Fick en liten lapp från bm under ett av föräldragrupps mötena, men hade önskat att den var mer detaljerad! :) Jag packar lätt för mycket! 
 
 
Snart ska djuren få mat, sen ska dom ut en sväng! I eftermiddag är det bm besök som står på schemat :) Ska bli spännande! Känns så skönt efter varje gång man varit där! En bekräftelse på att allt är bra! :) 
 
Hoppas eran dag blir toppen fast det gråa trista vädret! 
 
Kommentarer
Maria

Packade alldeles för mycket första gången. Till bebis räcker med 2-3 bodys, en mössa, byxor och strumpor. Eller om du har en heldress, med fötter och allt så räcker ju det. De små blir inte smutsiga direkt ;) En eller två filtar. H*n kommer mest ligga hos dig eller jocke och bli varm och mysig så kläder och filtar är mest när de ska ligga själv.
Ta med mjukisar och sköna skor till dig själv och Jocke.
Det spelar ingen roll hur mycket du tar med dig. När liten kommer så spelar det ingen roll och har ni glömt något så får Jocke fixa... eller mormor/farmor/morfar/farfar kanske... =)

Svar: Tack fina du för tipsen :)
Theresé Lindholm

2013-04-22 @ 18:04:12
URL: http://marialindholm.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0