Min fina lill Vovve <3

Min fina lilla vovve Theo är en dvärgschnauzer och tyvärr växer hans päls som ogräs! Så han behövs trimmas ca var tredje månad! Vilket vi gör själva! Älskling gör det mesta men jag gör en del plus att jag alltid står med och stöttar under hela tiden!

Jag vet att man kan lämna bort hunden och betala så finns det dom som lever på att trimma hundar! Men eftersom min lille vovve inte gillar att bli trimmas, så klipper vi det mesta av pälsen och igentligen ska pälsen "plockas". Så vi föredrar att trimma själva... Plus att det blir billigare så... kostar en del kan jag säga!

Men för ca två veckor sen trimmade vi till vår fining! Så för och efterbilder blir det idag :)
(Min nya dator har ju krånglat en del, så den har vatt iväg på "lagning", så därför ja inte kunnat blogga om detta innan).

Före:


Efter:


Många runt omkring oss tycker Theo är sötare hårig! Men jag älskar när han är nytrimmad, för jag tycker han är söt/charmig och sen mår han sååå mycket bättre. Orkar mer, blir busigare och gladre i sättet. :))
Och jag vill ju att min fina vovve ska må bra. Tyvärr är jag en fegis, så Jocke måste va med när han trimmas, för jag gillar inte klipp maskinen!! Därför blir det längre imellan än tre månader ibland :( stackaren!!

Men nu är han nytrimmad och fin :)

Puss på er!!


Kommentarer
miccis

riktigt snygg design! :)

2012-04-07 @ 00:36:04
URL: http://michaelaholmgren.blogg.se/
emelieresander

sv: nej har en tandställning i gommen och får inte äta segt och sånt och eftersom choklad smälter så får jag äta det och chips :)

2012-04-07 @ 09:00:31
URL: http://emelieresander.blogg.se/
Jeanette♥

Kikar in en sväng och vill önska dig en glad påsk:)

2012-04-07 @ 11:22:06
URL: http://jeanettefoss.blogg.se/
Nina

Glad påsk på er med 

2012-04-07 @ 13:10:59
URL: http://ninalunde.blogg.se/
Linda - 3barns tvillingmamma

GLAD PÅSK!!!! :D

2012-04-07 @ 14:04:39
URL: http://lindabt.blogg.se/
Jeanette♥

Sv: Det lät mysigt. Vi har vart och handlat nu och det blir ägghalvor med majonnäs och rom, prinskorvar, köttbullar och kokt potatis. Sen blir det godis:)

2012-04-07 @ 14:11:18
URL: http://jeanettefoss.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0