Vilken otur man kan ha....

Min rygg har faktiskt blivit pytte lite bättre, men det kan ju bero på att ja käkar ipren å smörjer me nån salva, vet inte vad den heter... Men igår när jocke kom hem, så halta han som bara den! Han hade slagit i knät ordentligt, knät var as stort på han!  Så nu e vi bägge dåliga... vilken otur.. eller hur?  Har så dåligt samvete för att ja inte kan jobba idag! Mår pyton över det.... Både att ja e hemme å att ja har ont, Men va ska man göra... ja känner ju ett litet hopp om att det ska gå över... Hoppas bara det blir innan semestern på måndag!

Har en massa getingar här, måste va ett bo nånstans  utanför, För ja har haft fem te sex getingar här bara på en halvtimme! Får kankse ringa anticimex eller nått! För så kan man ju inte ha det.

Fick höra av grannen att dom skulle passa en hund i två veckor, skoj... för barnen i alla fall, dom har ju tjatat om en hund länge nu, så nu får dom känna på hur det känns att ha hund! :)

Va händer idag? hmm.... Har ingen aning faktiskt, lägenheten måste städas, har ju påbörjat nått varje dag men inte kunnat städa fädigt.... Å sen måste ja handla, finns inget hemma alls, men ja väntar nog te jocke kommer hem, så får vi hjälpas åt.....

Nu e här två getingar til.... va f**..... irriterande ju... Ja ja... Fint väder e de ute iaf, så njut av det idag..... // Tess


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0