Jag....

Är en person som väldigt lätt vänder allt till det negativa hela tiden och vem mår dåligt av det? jo, de e ju jag! Så nu jädrar ska ja gå tillbaka till den jag var i våras/sommras. Glada Therese! :) Nya bullar ska här bli!

Jag ska från och med idag vända allt negativt till positivt istället! Sen om jag lyckas eller inte, de får vi se! Men nu tar jag var dag som kommer och ska njuta av mitt liv och av älskling!
Att jag har någon som älskar mig för den jag är! Är helt underbart, jag kan komma en dag och se ut som f*n och han älskar mig ändå, ja kan bete mig som en idiot och han älskar mig ändå! De e kärlek! <3
Älskar dig av hela mitt hjärta Joakim! Finns här för dig som du finns här för mig! <3

Har idag jobbat, halv nio till halv tre och när jag kom hem började jag dammsuga, sen blev det städ av toalett och så har ja även packat min träningsväska! :) Å nu sitter jag här med miljoner tända ljus!
Å nu kom babe hem, så ja ska ner till staden, (den stora staden), Laholm och handla lite. Julklappar å mat... :)
Å sen ikväll är det aqua arobic och jag ska dit och förbränna fett! :) Love it!

Puss till er från mig!

Min träning/viktresa!

Träningen i helgen har inte gått så bra! Vet inte ens hur stegen har vatt, för jag har bott i mina termobyxor och har inte kommit på någon lösning för hur stegen ska kunna räknas så rättvist som möjligt! Men det kommer förhoppningsvis! :)

Har ätit gott och legat å myst med älskling! Åt till och med pizza igår kväll, å idag när ja skulle väga mig undrade jag bara hur mycket det hade gått upp.. Den roliga veckan började även idag och då har ja alltid gått upp innan, men när jag stod där på vågen så visa det sig att 0,1 kg hade lämnat min kropp! Mycket positivt eftersom ja misskött min kropp som satan i helgen!

Men annars så mår ja bra när det gäller min viktminskning! :) Allt funkar på bra! Men ja ska bara få orken att lägga i en växel till så kommer det gå super bra!

Idag har ja vatt ute på min långpromenad! Men mina steg har ja inte an aning om! Eftersom stegräknaren ligger där den ligger och har inte använts på hela helgen eller idag. Å imon blir det inte heller, men på onsdag då jädrar! :) 

......

Jag har kommit långt, men hur ska man komma längre! Finns mycket jag vill, men har det svåra kvar!!!! Får fortsätta kämpa och se det positiva i allt!! Men de e inte alltid det går!

Just nu känner jag panik, jag känner mig maktlös, men nånstans finns det hopp, hopp om en bättre framtid... Hoppas denna framtid kommer snart!!

Finns så mycket jag önskar... Men hur ska jag orka nå dit?

----------------------------------------------------------------------

Nu låter det som om mitt liv är skit och det är det inte!! Inte på långa vägar.
Har en underbar sambo som jag älskar mer än något annat, har ett fint hem, har en hyfsad bra ekonomi, har ett jobb! Men jag har börjat möta mina gula ljus igen, dom gröna är få å börjar försvinna... Jag hoppas bara att ja slipper dom röda, för dom orkar jag inte med just nu!

Jag har det där som många vill ha, dom sitter just nu, kankse hemma hos sina föräldrar för att dom inte har jobb å kan flytta hemifrån! Å när jag tänker så, får ja dåligt samvete, för jag har det! Men vad det är värt för mig och mitt mående?? Det vet jag inte själv just nu!

Har mycket att fundera på, har mycket att göra! Men orkar inte, så ja lägger det åt sidan och bara väljer att vara... Bara skita i det jag inte orkar!

1 advent

var det igår! men hade fullt upp hela dagen, så de blev inget bloggande då! Så på bloggen firar vi det idag och ikväll ska ja byta design, har hittat en jätte fin gratis juldesign som ja hade tänkt använda...



Igår tog jag och älskling sovmorgon, vilket vi båda behövde! Sen åt vi en mysig 1 advent frukost tillsammans, satt till och med vid köksbordet... :) Inte ofta, men vi bestämde att de skulle va så nu varje helg... <3
Sen bar det iväg till affären, efter det städ av lägenhet, medans babe var hos sina föräldrar och hjälpte dom, efter städet åkte även jag och vovvarna dit!
Åkte även till pappa en runda och satt där å tjata... :) Hur mysigt som helst..

Sen på kvällen var jag så trött att ja inte orka starta datorn... Men de kan va skönt att vara utan det ibland.
Nu kom vevvis :) Snart ska vi iväg en sväng... Ni vet, dax för sheela idag och sen måste jag byta mina skor.

Ha en fin dag i vintervädret! :)

God kväll! :)

Lördagen här igen, men har inte bloggat sen i måndes!! Illa som bara den!!

Så nu kör jag igen... Hoppas ja har mer tid denna vecka som kommer! ..
Har vatt uppe i mina steg i veckan men har inte redovisat det här.. Så ja kör från och med imon igen, för idag har ja haft en slappe dag!¨

Idag har ja vatt en runda på inomhus fotbollen som skogaby har varje år.. Såg dom 5 sista matcherna.  innan dess var jag å babe å köpte skor till mig och ett par stövlar till honom. Men tyvärr har skorna redan pajjat, typiskt! Så på måndag får ja åka tillbaka till sko affären å lämna tillbaka dom!

Men visst är dom fina. :)



Sen igår köpte jag ett par super fina skor! :) Är super nöjd med dom!



Har gjort alla måsten idag, så nu är det mys i soffan med alla mina ljus tända! Fast såg att de inte var något skoj på tv ikväll! Kankse skulle krypa ner i sängen å kolla twilight istället?? hmm?? Tåls att tänka på!
 Är ju ändå ensam... babe iväg på sina egna äventyr! :(

Ha en underbar kväll alla söta där ute!

Tävling :)

Tänkte att det var dax att tävla igen så:

Jag är med och tävlar om en Mood Mugs från shopis.se!
Tävlingen hittar du hos Malin :)




Tycker att en sån här mugg skulle vara perfekt att ha på morgonen! :)
Hade helt klart valt en Happy as Larry mugg.. Kan inte börja dagen bättre än att möta ett leende!

Men man kan även vinna å ge bort en av muggarna i julklapp, så vad väntar ni på! Gå in på Malin´s blogg och var med i tävlingen. Malin´s blogg hittar du här! 

Måndag...

Uppdatering av Dacke å våra promenader... Har funkat som innan, han testar å testar och jag ger mig inte! Jocke var ute med han innan idag och tog på han sele igen å då hade han inte dragit nånting, så de ska ja testa imon! fortsättning följer!
Har ni något tips?

Annars har ja tvättat idag och tagit det lugnt! Så skön! För imon blir det stressigt igen, vilket det är varje tisdag!
Har även lekt med vevvis idag, hon har suttit å gjort läxa och jag lagade mat under tiden! Älgstek, kokt morötter, potatis och sås! :) Blev gott! Var första ggr jag laga någon rätt med älgkött.
Sitter just nu å kollar böda camping.. Gillar det skarpt! :) hahahaha Sen blir det sängen å film för att sedan sova!

Sov gott önskar ja er alla 

Dagens steg!

Har idag gått 12772 steg... :)

Mina steg och min träning.. :)

Nu har det gått några dagar å ja inte skrivit något om detta... Illa... :) Så under dessa dagar har ja under 2 dagar kommit upp i mina steg.

Torsdag: kom jag upp i 11464 steg 

Fredag: Gick ja fram och tillbaka till jobbet, ca 6000 steg, sen på kvällen cykla ja till Therese och sen på natten hem igen.  

Lördag: var jag ute och sprang och jag gick även mina promenader.. Men hade inte stegräknaren på, missa den då! Slog i alla fall ett personligt rekord!! :) Jogga ett helt varv runt glänninge, utan att stanna... Har inte klarat detta på länge!!

Söndag: Kom ja upp i 12130 steg.

Å nu är det ny vecka, med nya utmaningar.. :)

Åt ganska onyttigt i förra veckan, men hade ändå gått ner 0,2 kg... Så de e ju bra! :) Nya tag till nästa vägning som är nästa måndag.

wiiiiiiiiiii!!!!!!!!!

Förhoppningsvis så kommer mina promenader med Dacke bli roliga i framtiden!  Har nämligen hittat ett sätt som ja tror funkar, de funka första promenaden i alla fall! Så håll tummarna för mig!!

Är sååå glad!!! :D

Söndag...

Goddag alla där ute....

Tiden idag har bara sprungit iväg! Vakna kvart över åtta av att babe höll på att väsnas.. :) Nä, men han hade stängt dörren till sovrummet och hundarna börja gnälla å ha sig!
Å 5 min senare åkte jocke iväg, ni vet jakten.. Så jag åt min frukost och drack mitt kaffe i lugn å ro. Sen begav jag mig ute med hundarna, gick först en liten runda med båda, sen hem å lämna Dacke för att sedan gå en längre runda med Theo.
Glömde min halsduk hos Therese i fredes, så ja passa på att gå inom där för att hämta den, men fastna hos henne i en och en halv timme.. :) Prata om allt å ingeting.

Väl hemma igen, så börja ja städa, gjorde aldrig detta igår, orka inte. Men nu är ja klar.. Håller på att tvätta och vänta på att golvet ska torka, så ja kan lägga ut mattorna igen.

Snart ska hundarna ut igen, blir en kort tur.. Ska gå längre ikväll hade jag tänkt!

Så har min dag sett ut... Ja just det, måste handla med å va ska man äta ikväll? En städigt jobbig fråga.

Ja ja, nu ska ja sluta tjata å fortsätta med mitt liv!

Puss å hej

Lördag

Något tung i huvudet idag, men de e det värt! :) Hade trevligt igår.. Blev en del glas vin å en massa gott å äta, väldigt onyttigt dock, men gott var det. :)

Dagens planer är hemmet, behövs fräschas upp lite. :) Å ikväll så har ja inte en aning! Har hört att det kankse vankas kalkon middag... Men inget bestämt än, vad jag vet i alla fall.

Nä om ja skulle stänga ner här och göra något nyttigt istället. Ja just det, måste hinna med en springtur med, har STORA planer till nästa år! :) Mer om detta senare.

Kramis till er alla


Uppdatering 15.40

Kalkon middag blir det.. mums... :)

After Work... ikväll! :)

Om nån timme ska ja iväg på after work hos snälla Therese, ska bli skoj som bara den.. :)

Men först hade jag tänkt fixa till håret, har vatt i simhallen med jobbet idag och låtit håret självtorka, blir inte bra, ligger så konstgt då, som ett S kan man säga... Inge snyggt alls, å sen måste ja fixa naglarna, dom trillar sönder nu!! Usch...

Å vet ni vad, det snöar... Så fint!! Tyvärr så har ja inte vinterdäck på bilen, å vi måste köpa två nya, undra när vi ska få tummarna ur å göra detta? Hoppas det sker innan ja ska jobba helg nästa gång, annars får ja ta bussen.. :(

ja ja, de blir den dagens bekymmer..

ha en fin kväll alla där ute.. :)

Dagens steg

Kommer jag ha som rubrik dom dagarna jag bara varit ute å gått... För min träning/viktresa börjar bli tjatigt.. :) Å idag har jag bara varit ute å gått och kommit upp i 10502 steg... Godkänt... I alla fall..

Innan jag började min viktresa så frös jag i stort sett aldrig, men nu fryser jag för ingeting.. Så mitt måste i vinter, som jag nästan aldrigt behövt innan är mössan. Tyvärr ser jag förjäklig ut i mössa, men ja tänker inte frysa!!

Vad är ert måste i vinter?

Onsdag... :)

Är lill-lördag för mig med idag... känns underbart... :)

Jag kämpar på mamma, men de jobbigare nu på hösten... Längtar till ljusa tider.. Blir så mycket enklare då.. <3 Tack för kommentaren, värmer mycket..

Idag har ja jobbat, 14.00-17.00 å tiden gick snabbt å det var skoj att jobba... :) Annars brukar dessa korta pass vara så långsamma... Men inte idag inte...

Annars har ja bara myst med älskling... Han e hemma idag med, men nu är det bättre med axlen, han kan inte röra sig fullt ut än.. Med de gör inte lika ont säger han, så imon ska han väl antagligen till jobbet.
Vilket jag med ska.. Dax för DC imon... :)

Tänkte snart börja med maten, blir enkelt idag, hamburgare å bröd... :) Å sen ska det promeneras, tänker avsluta kvällen med Grey´s!! :) Myys på hög nivå!

Ni andra får med ha en underbar kväll, för det tänker jag ha!

Min träning/viktresa

Idag har jag vatt på auqa arobic, så skönt! Me like alot... <3

Och instruktören Gunilla är underbar, hon har alltid ett leende på läpparna å man blir så träningssugen av att bara se henne! :)
Så till nästa år ska ja börja med spinning också... :) På det passet Gunilla har hade jag tänkt mig!

Tisdag...

Vakna imorse när babes klocka ringde, men han fick stanna hemma, kan ju inte röra armen... Nu är det nog lite bättre, men får väl inte reda på om han stannar hemma imon förräns hans klocka ringer bajs tidigt!

Imon jobbar jag eftermiddag igen, eller jag jobbar mellan 14.00 å 17.00... Som min sambo brukar fråga "Är det lönt?" å svaret på det är nej igentligen, men jobbet måste man sköta och man behövs inte fler timmar på det passet.

Kollar just nu lite tv å sen tänker jag lägga mig och försöka sova, eller göra min sambo sällskap till fimen han tittar på, ingen jag är intresserad av.... Men ibland funkar det ändå..

Jag önskar er en God Natt Sömn!! :)

Min träning/viktresa

Är helt öm i kroppen idag... Å ändå har ja inte gjort något mer än vad jag brukar... vandrat med hundarna!

Har idag kommit upp i 14269 steg... Mycket bra, om ni frågar mig! :)

Imon är det äntligen dax för vatten arobiq igen... :) Fast imon får ja nog gå själv.. :( Men de löser jag! ;) 

Min stackars älskling! <3

Precis när jag städat klart ringer jocke å säger att han är påväg hem, å ja undrar så klart varför, då berättar han att han gått å trillat på jobbet å slagit axlen ur led!!! 
Å ja säger bara AJ! Han har ont min lille stackare, får ta å skämma bort han ikväll.. Fast de gör ja ju nästan alltid ändå.... :)

Ja å vevvis har vatt ute med hundarna vid två tillfällen idag och så var vi iväg och handla en runda med.

Så nu är det kvällen för mig å imon tänker ja ta sovmorgon... Börjar jobba efter tolv nån gång... Får kolla i min almenacka innan ja går å lägger mig bara. :)

Nu börjar böda camping... :)



Måndag...

Å jag har en ledig dag... :) Ser fram emot denna arbetsveckan.. Känner mig meningsfull just nu, känner mig nöjd! :)

Mitt hem ser ut som rena kriget å ja sitter i soffan å ler.. De kan inte bli bättre... Nä men jag har dammat, tvättat å skurat toaletten hittills... Å nu snart ska ja få tummen ur å börja dammsuga... :) Sen är städandet klart för idag, ni vet har en älskling som inte riktigt förstår att det heövs städas...

Senare kommer vevvis hit till mig, va vi ska hitta på vet ja inte än, de får tiden utvisa, hade i alla fall tänkt gå å möta henne, å nu när ja tänker på det kanske ja ska skicka iväg ett mess till henne med... :)

Igår var det farsdag, firade detta hemma hos farmor å farfar, super goo mat gör min fina lilla farmor... <3 Hon bjöd på kalkon... Mumms..
Men innan dess så jobba jag några timmar å sen var jag å babe å vovvsen ute i skogen... Dacke fick springa lös... Tyckte han var super skoj...

Nä tummen ska ur å ja ska dammsuga... Solen lyser å jag känner mig glad!

Puss å hej



Min underbar fina... <3

Lördag...

Vakna med huvudvärk idag, inge skoj alls... Men nu verkar det har bättrat sig.. Men babe har haft ont i huudet hela veckan.. så de e väl något som vandrar mellan oss här hemma.

Imorse när ja gick ut med hundarna, så drog Dacke till så ja tappa kopplet å ja kan säga att ett svart streck for ifrån mig! Jädrans var han sprang, som tur är så såg jocke det, så han kom ut till mig för att hjälpa å Dacke sprang inte så långt å så kom han tillbaka av sig själv. Man blir ju as skraj när sånt händer... Vi har ju massa vägar med bilar å en massa andra hundar här.. Kunde ju hänt vad som helst! Men nu gjorde det inte de...

Idag är det jobb som gäller, börjar tre å slutar halv tio.. Men kan säga att ja aldrig vatt med om en sån lång dag innan, klockan blir ju aldrig dax att åka! Känner att det inte är lönt att göra något, eller om ja ska va ärlig orkar ja inte göra något! Så ja tänkte nu återgå till sängen å tv å ligga där en timme till i alla fall å sen får ja väl bege mig!

Ha en fin lördag...




Vill ha!!

Dubbel Rund

3 995:-



BautaHjärta

1 995:-

 

Dessa två godingar hittar ni på på http://www.designshopen.se/ 

Min träning/viktresa

Har idag vatt å vägt mig, å ja hade gått ner i vikt... men de va inte mycket... Har nämligen bytat våg på företagshälsovården, så idag kan man ju säga att det var invägning igen.
Boka nästa vägning den 22 Nov, för nu på måndag kändes det inte lönt... Inte så många dagar imellan ju.. så då får ni totala viktminskningen... för då blir det rätt.

Började dagen med en spring runda, är ju ett antal veckor sen ja sprang sist... Å som man tappar fort, kunde åtminstonde springa längst hela grusvägen runt glänninge innan, men idag fick ja stanna en gång när ja bara sprungit halvvägs... Så nu får ja jobba upp det igen. Två varv blev det idag... Plus att ja gjorde bryggan i 40 sek.. orka inte mera sen... Klen är jag.. Med det ska byggas upp nu.

Å sen har ja vatt ute på två promenader, men vädret har inte vatt det roligaste, regnar å blåser som bara den..  Var genomblöt innan ja ens börjat rundan så de blev ingen lång promenad, hoppas på bättre väder imon, för då får ja gå långpromenaden. Kom upp i 6158 steg på mina två små promenader idag. 



Bild lånad från google. 

Grått å trist...

Idag kan man ju inte låta bli att vara lite nere... Med detta väder vill man ju bara lägga sig i sängen å spendera dagen där.. men de har inte jag gjort.. Som ni såg innan, så var jag hos Sheela idag, gått ner hade jag, men inte mycket... Nån gång stannar det ju.

När jag kom hem stod syster och jocke på parkeringen, visste att dom skulle komma en runda, men inte så snabbt! :) <3 Efter dom åkt tänkte jag ta min långpromenad, tog på mig kläder efter väder och började gå, men det blåste bara värre å värre å ja var blöt rakt igenom, så vi gick bara runt glänninge.

Nu håller jag på att tvätta å så sitter jag ju här vid datorn.. Tänker inte göra mycket mera förräns tvättmaskinen är klar.
Ikväll sitter jag själv, babe ska jaga... Fast detta väder... suck.. Ingen skoj kväll alls... Men får göra det bästa av det ändå.

Ha en mysig kväll alla där ute.

Fredag morgon..

Har precis blivit lämnad... :( Babe har också ledigt idag, men inte för att umgås med mig inte... Nä han ska iväg med sin jakt! Suck... Ja ja...
Men vet ni vad... :) det gör inget, för ja har lägenheten för mig själv! Vilket är skönt... ibland då... :)

Slapp gå med hundarna imorse, var riktigt skönt!! Så istället tog jag på mig och begav mig ut för att springa! :) mera om detta i ett annat inlägg... Skönt va det i alla fall!

Så snart får det bli duschen, ska träffa Sheela vid halv tolv idag. Så ja börjar få lite halvt bråttom. Vill ju hinna med att dricka en kopp kaffe med ju!

Puss till er alla...

Seegt här...

Jobbar mycket just nu, så ja tar bloggen när ja kan, i helgen är det jobb igen... Suck... kan någon ge mig ett dagtidsjobb??? Har jobbat dagtid hela denna vecka, å ja mår F*N så mycket bättre då än om ja jobbar kvällar å helger...
Men med ett leende på läpparna blir allt lättare, sen om det är äkta eller ej, de spelar ingen roll eller??

Men imon är ja ledig, har bytat ett pass denna vecka med en arbetskamrat, så ja blidde ledig imon istället för i måndes... :) Men som sagt hade gärna jobbat imon å vatt ledig i helgen...
Har lärt mig den jobbiga läxan att man kan inte få allt man vill! Å visst ja kan förändra min situation, kan plugga vidare så ja får en utbildning... Då får ja ju lättare ett nytt jobb som är dagtid.
Men då kommer den ekonomiska biten in, får ta lån som man sen har länge efter.. Å ja kan inte köpa det huset jag vill ha... Nu ska vi ju inte köpa hus imorgon... Men om något år kanske, om man nu inte vinner massa pengar, vilket inte är troligt!
ja ja, klaga kan man ju göra, men de gör de inte bättre..

Nu låter det som ja vantrivs som bara den, men de gör ja inte... Ja trivs ganska bra med dagens jobb situation, men ja har den bara tillfälligt... Å det stressar mig... Att inte veta om ja kommer trivas i mars eller inte? Blir ju förlängd hela tiden, men frågan är hur länge det kommer pågå!?

Men nu har jag fått klagat av mig, så imon är allt super igen! Älskar mitt jobb, i alla fall delar av det, man kan ju inte alltid älska allt.. Eller hur?

Ha en fin kväll å helg, ja ska njuta av morgon dagen i alla fall!

Puss till nästan er alla! <3

Mina steg idag!

Har inte glömt stegräkanren idag heller och kommit upp i 11871 steg.

Min träning/viktresa

Det går så där med denna kategori! Kommer inte riktigt igång! Men de ska göra!
Är fortfarande förkyld, har vatt det ett antal veckor nu! Trist.. Men de e bara på kvällstid och ibland även tidiga morgnar... Mitt på dagarna mår ja toppen, men ja vågar inte träna som innan, vill ju inte bli helt kass!

Men idag har ja äntligen, inte glömt stegräknaren en enda gång! Pluspoäng till mig!!
Å jag har kommit upp i 14771 steg idag..

På tisdag är det äntligen aqua arobic igen... Var ju ingen gympa i tisdes, är höstlov å då är bassängerna stängda för sånna aktiviteter jag vill vara på! :(

Nä nu ska ja sätta mig i soffan hos älskling å mysa innan det är dax för att sova!

God Natt

Söndags mys...

Varit en mysig dag idag, hunnit med en del...
Dammsugit, tvättat 2 maskiner tvätt, 3 promenader, mys hos svärföräldrarna, handlat, har även bara suttit rakt upp å ner å inte gjort mycket alls!

Å nu sitter jag vid tv:n, är trött men får vänta att lägga mig en liten stund till, å det luktar gott i hela lägenheten!! Men inget ja får smaka på :( Finns massa socker i jockes äppelpaj!

Önskar er alla där ute en trevlig söndags kväll!

Alla Helgon...

Har nu vatt iväg och tänt ljus...



Så fridfullt det är att gå på en kyrkogård när det är mörkt å tyst!

Lördag!

Sitter här med dagens 3 kopp kaffe! Mumss.. :)

Har precis blivit klar med dagens städning och efter kaffet, får de bli en promenad!
ikväll ska jag å babe åka vår årliga tur till olika gravplatser och sätta ljus... Är så stillsamt å fridfullt. Om ja tänker på det så ska ja ta med kameran och ta några bilder...

Ha en fin dag

Puss

Idol Olle


Bild lånad från google.se

Bara växer i mina ögon, gillar han mer å mer för varje vecka som går...
Hans röst är riktigt härlig att lyssna på!

Va tycker ni andra?

<3

Nyduschad, soffmys under underbara filt, idol å en massa tända ljus! Fredagsmys?? Ja Tack... <3

Fredagsmys.. <3

Fast ikväll får ja ha det själv! Men de ska bli rätt mysigt! Å sen e ja ju inte själv, har mina två vovvs hemma ju! :) <3 Just nu piper den "lille", av någon dum anledning, ska han alltid putta sina leksaker under tvättbänken, soffan eller sittmöblen i hallen... Å då får han ju inte tag på dom, så då piper å gnäller man istället, ja brukar låta han pipa ett tag och när han gett upp så tar ja fram den... Men just ikväll verkar han inte ge sig!! Pip å gnäll hela tiden.

Ska snart ta min lilla kvällspromenad å sen får det bli duschen innan idol ikväll. Så snart börjar mitt fredagsmys! <3 <3 <3

Tävling!




Denna tävling hittar du hos Linn och halsbanden hittar du hos silverbiten.se!

Snart sängen...

Är såå trött å det har ja vatt hela dagen. Just nu sitter jag och kollat på Grey´s.. Å när det är slut blir det sängen... Jobb imon, så ja behöver min sömn!

Som ni sett har jag skrivit en del tävlingsinlägg igen! :) Var ett tag sen, så ja tänkte att nu var det dax, å ja hitta tre som ja tyckte verka skoj... :)

Nä nu börjar min favvo serie igen!

Puss å sov gott! :)

Tävling!



Tävla om en valfri ängel från Silverbiten.se







"Jag är med och tävlar hos Josefine om valfri ängel från Silverbiten, tävla HÄR du med"


Tävling :)

Tävla om en personlig kalender från onskefoto.se



Önskefotos senaste nyhet - Egen designad kalender!

Tävlingen hittar du hos Millah:)

Tävling :)



"Jag tävlar om ett halsband från 5 kilo kärlek.
Tävlingen finns hos
Familjen Pettersson"


Greys dagen! :)

Onsdagen här! Min favvodag!! :) Å den är som bäst när man är ledig!!

Har fått gjort alla måsten nu idag, städat och handlat... Så nu sitter jag här och undrar vad ja ska göra? Orkar inget, så det lutar åt att ja ska göra inget!! :)
Men har ju två hundar som måste ut!! Så de ska ja sysslosätta mig med sen.... Men som tur är det inte än!

Å nu när ja ändå pratar om mina hundar, min "lille" hund Dacke visar alltid snoppen när han bajsar!! Å då menar jag ALLTID!! Fick höra idag att det var vanligt hos hanhundar!! Vet ni någe om det?
Å sen så ska han under inga omstädigheter bajsa på kvällsrundan, utan istället ska han ligga i sovrummet i sin lilla säng och fisa!! Stinker som satan, kan nästan inte gå in där bara!!
Förhoppningsvis slutar han med detta!! För de e e inge trevligt att gå å lägga sig på kvällarna...
Men man älskar den lille krabaten ändå! <3



En bild på Dacke som liten... :) Å detta är hans favorit ställning när han ska sova! <3



Min söte lille Theo när han var valp! <3

Tisdag... :)

Hade en super mysig kväll igår med älskling! <3 Va bara mys hela kvällen lång!

Såg även en film.. Beck - levande begravd! En bra film och en av dom få beck filmerna som faktiskt skrämde mig! Hoppade till några ggr... :)

Idag har det vatt jobb hela dagen... Å nu ikväll, så brukar det i vanliga fall vara auqa arobic, men de e ju lov... Å då är det ingen träning! :( Tur i oturen tycker jag... Har ju mått skit i tre dagar, men nu mår ja bättre, så ja kan behöva vila lite. Tänkte ta en längre runda med hundarna istället... I detta skit väder.. Men ändå..

Sen ikväll, tror ja det blir en film....

Nä om ja skulle gå med hundarna...





Bild lånad från goggle.se

7 år idag! <3

Idag för 7 årsen blev jag och älskling tillsammans för sista ggr.. :) Vi har blivit ihop, gjort slut flera ggr innan... Så ikväll när han kommer hem från jobbet ska vi laga mat tillsammans! Å sen bara mysa hela kvällen, vi ska även ut en runda med dogsen!

Helgen som gått har vatt en av dom tråkigaste på länge! :( Har i stort sett bara legat i sängen å mått skit!! Inte haft någon feber, men mått dåligt i kroppen!!
Mår inte jätte bra idag heller, men är inte så sjuk så ja kan sjukskriva mig! Så idag har ja vatt på möte och så har ja hunnit med städet och även tvättat lite! :)

Idag har vi även fått vårat nya garage! :) Detta ligger sååå mycket nämre vår lägenhet än va förra va! Så de e skönt! :)

Nä om ja skulle fixa lite innan babe kommer, för de e snart! :)
 Älskar dig Joakim!! <3

Puss till er alla!

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0