Frustrerande!

Sickan å theo fattar ju inget.... Har träffats nu varje dag sen i torsdes förra veckan... å än har de inte hänt något! Vatt nära 4 gånger, men då har ju hon skrikit till å Theo har avslutat det hela! Å när han väl hoppar på så står inte hon still, å om hon skulle stanna så hoppar Theo av! Men vi ska försöka imon igen..... För hon vill ju, hon lägger svansen åt sidan å visar att hon e redo.... men ändå så grejjar dom det inte! Va ska man göra?????
På nätet står det att man kan hjälpa till så länge man inte gör det med våld, å de fattar väl alla att man inte ska vålda!
Men om vi håller lite lätt i sickan så hoppar inte Theo upp, eller så sätter hon sig på rumpan.... så hjälpa dom kan vi inte! 
Men ja har även läst att man ska låta det ta sin tid... så det får vi ju göra... funkar det inte denna gång så får vi vänta tills nästa löp period..... Då går det kankse lättare.  

snart är det nyår.... Ska fira med Yasse, Denny och Timmy och vi ska antagligen vara hemma hos oss. Så imon ska vi åka å handla... Jag, Jocke, Yasse å Denny.... Men va ska man äta, har funderat om vi ska göra en tre rätters middag... Men har ingen aning om vad. nån ide kankse?

Och imon e det dax för jobb igen..... Börjar tre å slutar tio på onsdag förmiddag. Å sen efter det är det bara att cykla hem å bärja städa inför kvällen. 

Var och inhandla lite parfym innan idag, köpte tre stycken å fick betala mycket pengar, tänk att det ska vara så dyrt! Men vill man lukta gott, så får det kosta....

Nä nu ska ha föröska hitta lite insperation till middagen på nyår.... Får la söka bland lite recept på nätet...

Kram så länge.. // Tess 

Theo´s flickvän!

För ca ett årsen så träffa vi på en liten söt dvärgschnauzer hona med husse, när vi var ute och gick.... Och efter det har vi träffat på dom ett antal gånger och vi började prata om att para Theo och sickan som hon heter. Så just nu är hon hos oss... Hon kom igår förmiddes första gången och Theo har försökt men hon står inte still, så hon fick komma idag med... å nu så ska hon sova över och vara hos oss till imon eftermiddag/kväll. Han hoppar upp på henne, men hon går undan lite så han kommer aldrig till skott! Men bägge e ju nybörjare så hur höga krav kan man ha.....

Här kommer några bilder på sötisarna:


                

           


Nu ligger Sickan och sover i vår säng, hon e ju bara för söt! Å Theo ligger under bordet i köket. Helt utmattade är dom.. Får se om det händer något imon..... God natt... // Tess


Annandagen....

Om en timme ska ja vara hos min farmor, hon har nämligen bjudit dit alla i familjen, hon brukar göra detta runt jul varje år... Men innan dess ska ja duscha å gå en runda med Theo... Så igentligen skulle ja inte sitta här å skriva....

Igår var Denny på besök, vi sjöng sing star å spela guitar hero... as kul.. ha ha ha ha

Får la skriva mera vid ett senare tillfälle, då ska ja även berätta om Theos "flickvän" :) Hon ska nämligen komma hem till oss ikväll... :)

Kramis så länge // Tess

God Jul till er alla!

Idag är det Julafton, men det känns inte så... Kan ju vara för att ja ska jobba hela eftermiddagen och kvällen, och sen jobbar ja hela dagen imon med.
Men ja har redan firat min jul, gjorde ja igår. Fick massor med paket...

Jag fick:
Damsugare
Plattång
Parfym
Abba sing star
prydnanstomte
ljus med tillbehör
handduk
Pengar så klart
Lite saker till köket

Plus att ja får något mer ikväll ihop med Joakim.. :)

Tycker det var många bra paket! :)

sen fick jocke:
Guitar hero 3 med två gitarrer
En termos som ser ut som en hagelpatron
skruvdragare
pengar
handduk
en lampa till kepsar

sen ska ju han så klart få fler ikväll, han jobbar ju inte... som jag :(
Få se det så att man får bra betalt iaf.... å julmat får jag... så de e ok.

Har provat guitar hero både igår och idag.. asa ballt e det.. ha ha ha ha jocke spelar för fullt nu.. :)

Då ska man snart cykla till jobbet, Men ha en riktigt Go å härlig Jul nu.. Kramis // Tess

Crazy day......

Dagen börja med att ja vakna på jobbet. När ja kom hem, åkte vi iväg å handla på lantmännen, jocke skulle ha lite grejjor till sin jakt. Sen körde ja honom till pappa och jag hann inte mer än hem å sätta mig vid datorn för än mamma ringde.Hon å lillasyster å moster Linda var i ullared. Hon i stort sett bara säger, kan du hämta oss i ullared! Å ja fatta först inget, trodde att bilen gått sönder. Men det visa sig att dom hade åkt med två andra till och dom fick inte in alla grejjor i bilen, dom hade handlat så mycket att alla kassar å dom fem inte fick plats! ha ha ha ha, när man åker till ullared så lämnar man vettet hemma! :) Eller va säger ni?
Så ja fick allt snällt sätta mig i bilen å köra till ullared för att hämta dom. Å ja säger bara det, hela eftermiddagen gick.. Var inte hemma förrän vid fyra! När ja kom dit så hade dom lagt in allt i bilen, hela bagageutrymmet var fult, där var kassar i baksätet och i framsätet å dom stod utanför bilen och vänta! Crazy day säger ja bara!
Och nu snart ska ja till jobbet igen, det ja hade tänkt göra idag hinner ja bara inte! Så ja får ta det imon istället, har ju två julklappar kvar, men ja vet va ja ska köpa så de går snabbt att fixa... Sen måste ja bara bli klar med julstädandet! Har inte ens hunnit pynta klart, så ja funderar på om ja ska strunta i det i år... Bara sätta fram lite. Ska ju ändå jobba hela julen! Så ja kommer ju knappt vara hemma ändå..

Nä, in i duschen å sen åka till jobbet? Japps de låter bra.. :) // Tess

Julkul på jobbet! :)

Idag så har vi haft möte, och en julklappslek...... :) Vi börja med möte, å sen gjorde vi lite go mat och sen hade vi julklappsleken och till sist vinlottningen!
Julklappsleken: Man sitter i en ring, med alla julklappar i mitten och så har man två tärningar, slår man en etta eller en sexa så får man ta ett paket i mitten och när alla paket e slut, så ställer man en klocka på 5 min eller mer och så fortsätter man med tärningarna och slår man en etta eller en sexa så får man ta en julklapp från någon annan. När tiden e slut får man kolla så alla har fått minst en julklapp och sen e det bara att öppna! :)
Jag fick en julklapp bara.. :( Men den va jätte söt, kommer bild längre ner.
Men jag vann vinlottningen...! :) Så ja har haft en liten tur dag idag..

Fortsätningsvis idag så ska ja börja julstäda lite, e ju snart jul å ja jobbar mycket innan å under julen, så ja får börja redan nu....


Kram på er alla // Tess



Visst e den fiiin.. :) Theo var nyfiken på den iaf!

Quiz.... Vem vågar prova?

Var inne och läste på min kusin Beckas blogg och såg att hon gjort en egen quiz! Och det har jag med nu... Så hur väl känner ni mig?

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0812170706262204&a=1

Jag svara på Beckas quiz och fick 90 poäng, så ja svara nog fel på en eller två frågor bara... Så de e ju bra... Känner henne lite i alla fall.. :) Fast vi inte umgås så ofta....


Så vem vågar prova? :) Kramis // Tess

Skakigt, fast ändå inte!

Har ju haft vaken natt inatt, och för att börja med det, så e det någe av det tråkigaste jag vet, en hel natt helt ensam, fast man har mycket at göra om nätterna, så går tiden bara så sakta!
Men imorse vid 06.20 så har det tydligen varit en jordbävning! Anledningen till att ja skriver tydligen är att ja märkte absolut inget alls, hörde inget och kände inget! Kul nog så satt jocke på toan imorse när det hände och han kände det och allt bara klinga där inne och Theo hade tydligen blivit orolig och sprungit runt en del. Min kollega kom upp och berätta att hon hade haft en jätte kostig dröm, att hela sängen hade skakat! ha ha ha å ja bara titta på henne och flina lite! Men då hade vi inte fått reda på det! 

Annars har ja bara sovit idag och suttit lite vid nätet, men ja e fortfarande mega trött, så ja hoppas att ja inte får problem att somna ikväll, för ja brukar behöva tre dagar minst att få ordning på min sömn igen!
usch de e ju dax att fixa någon middag! Va ska man hitta på för något, lika tråkigt varje dag!

Kramis // Tess

Måndag igen!

Sitter i min soffa och funderar på var tiden tar vägen! Är det någon som vet? Ja vet inte i alla fall.....

Inatt så ska ja jobba, ha vaken natt.... diggar inte dessa nätter! Har några på mitt schema och dom får man ju ta! På torsdag ska vi ha julklappsleken på jobbet och så ska vi laga lite god mat... Ska bli trevligt... Men vad ska man köpa??? Ska köpa två julklappar för 20 kr..... Å det är inte det lättaste... Har någon nån idé?

Vet inte om ja nämde att i torsdes hade chefen gjort personliga placeringskort till alla, hon hade skrivit en liten text till alla med! :)

Så här såg allas kort ut på framsidan:






Till mig hade hon skrivit:



Tyckte jag var en ganska så gullig idé. :)

Men så kom ju jag på världens dummaste idé! :) Då tyckte jag den var bra, men nu vet ja inte! Att jag skulle göra något med allas texter... Typ rama in dom, men vissa vill ju ha tillbaka sina, så ja vet inte om ja ska kopiera eller ta kort på alla... Lutar åt att ja tar kort, tror inte ja får fram färgerna om ja kopierar... Men men det problemet löser ja inatt, när ja ändå jobbar!

Helgen som gått har ja inte gjort så mycket, Visst ja trimma Theo i fredes och sen i lördes så var ja och åt middag hos pappa! Sen igår var ja hos Jockes föräldrar och kolla in en massa kort på jocke som liten! Det var faktiskt riktigt roligt, jocke var ju bara så söt som liten, Fick se ett kort på jocke å Jonas tillsammans, vi räkna ut att det nog var taget i slutet på våren och början på sommaren, för det var grönt å fint i bakgrunden! Men der skojjiga var att jocke står i en kortarmad tröja med solglasögon på huvudet och Jonas har sin vinterjacka på sig! (Dunjacka). ha ha ha ha ser helt skoj ut.. :)
Men alla som känner Jonas vet ju att han är frusen av sig!

Nu ska ja försöka att sova lite, tror inte ja lyckas men ja måste försöka om ja ska orka jobba inatt!  Kramis // Tess

Fredag...

Igår var det julbord med jobbet, var hos Lotte på "förfest" (där även Tim var med en stund, via msn då) innan det va dax för maten, så där go mat, men ja e ju kräsen som bara den. Och sen efterår var det "efterfest" hos Lotte, var jag, Lotte, Nina (en liten stund), Annelie och Anette. Vi spela med andra ord, å som vi skratta... var faktiskt riktigt trevligt... Tack Lotte för att vi kunde vara hos dig och för att du bjöd på så många goa cider.. :)

Äntligen en ledig helg, har typ jobbat två helger på raken nu, å det känns... hmm... hänt idag... ja har trimmat Theo hela dagen.... lilla stackarn, han tycker inte om det alls, men han blir så fin efteråt.. :) och nu ikväll ska ja bara njuta av min ensamhet, jocke kommer inte hem förrän imon eftermiddag.... Är längesen man var själv hemma över natten.
Ska faktiskt ut å gå med Maria sen.... Har inte träffat eller pratat me henne på länge nu... bara träffats lite snabbt imellanåt... Kul å träffa Thea med... e ju också ett tag sen...

Nu ska ja sätta mig i soffan å titta lite på tv... Kramis // Tess

:)

Efter den tråkiga nyheten igår, så har ja en ganska så bra idag... var och besiktiga bilen innan (bmw) och den gick igenom.. blankt papper.. :)
I helgen e ja ledig och tänkte faktiskt åka å fixa dom sista julklapparna.... Har bara några kvar, sen kan man slappna av...

Och idag tänkte ja städa lite och sen i kväll ska ja på julmiddag med jobbet... mums... så gott.. :)

Kramis // Tess

När är det vår tur?

Att slappna av? Fick reda på i förra veckan att det skulle varslas 14 personer på jockes jobb och idag fick ja reda på att jocke var en av dom! 

Så min fråga är: När är det VÅR tur? Att slappna av och inte känna stress å en massa press på sig!  

Söndag!

Just nu sitter Evelina och kela med vår hund.. :) å jocke å Timmy e å handlar mat, ska äta revbenspjäll... mums... Igår firade jag Janeth och nice.. :) var faktiskt riktigt trevligt och idag har ja vatt bakfull, vilket jag inte vatt på väldigt länge och idag blev jag också påmind av att det e riktigt gött att inte dricka något, för då mår man ju bra dagen efter och behöver inte må som skit! :) Men sen samtidigt så kan det även vara skoj å gott att dricka någon gång ibland...

imorgon börjar en ny vecka, å ja ser fram emot nästa vecka faktiskt, jobbar bara måndag, tisdag onsdag... sen e jag ledig! Men nästa vecka kan också bli en ren besvikelse, eftersom dom har varslat 14 personer på jockes jobb, så han lär ju få gå! Tyvärr, men då kan man ju skryta om att han haft en tillsvidaretjänst i en HEL månad! får se vad som händer.

Kramis // Tess

Fredag...

Har läst lite överallt hur många skriver... äntligen fredag, tack gode gud för fredag.. m.m. Men när det kommer till mig så e inte fredagen någe speciell... för många betyder det att det är helg å jobbfritt, men för mig så betyder fredagen som en helt vanlig dag eftersom ja jobbar varannan helg! Och det ska ja även denna helg.. börjar idag kl 15.00 och slutar imon vid 15.00... Sen imonkväll ska ja på "kalas".. Moster Janeth och moster Nice ska fira deras fördelsedagar... ska bli skoj, hoppas bara att ja orkar åka dit, med mitt jobb händer det ofta att man får vara uppe i 24 timmar och om det blir så denna gång med, så kommer ja aldrig orka...

Ja ja, måste göra mig iordning nu, e ju snart dax att åka te jobbet... Kramar på er alla och ha en underbar helg.. :) // Tess

Andra dagen i december...

Började sådär, jocke fortfarande dålig.. Men det börjar rätta till sig, ja kände mig som om ja inte sovit på flera dagar! Fast ja sovit hela natten. Men men ibland går inte allt som man vill.... sen har det hänt en del andra tråkiga saker som ja inte orkar ta upp här just nu, men det kommer kankse. Ni får vänta å se....

Annars så e det jobb ikväll å inatt.... börjar kvart över nio och sen slutar ja imon förmidda kl tio. Sen går ja på igen imon kväll kvart över nio och jobbar till torsdag,

Nu börjar jag känna lite panik över juklappar som ska inhandlas, har fixat några, men långt ifrån hälften e klart! Brukar i normala fall vara klar nu me dom flesta. Men av någon anledning har ja väntat in i det sista me handlandet, så ja får skylla mig själv!

Ha nu en trevlig å mysig kväll... :) gillar denna årstid lite, alla mysiga tända ljus! Kram på er... // Tess

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0