:))

Åå vad jag har ont i mina ben ikväll!! ;) Men de är kanske inte så konstigt! Vatt träning varje dag än så länge denna vecka.

IW måndag, box pass tisdag och IW idag! Men dagens pass gick segt! Hade redan träningsvärk och det släppte inte på hela passet.
Men måste säga att Katrin är grymt duktig instruktör i IW. Gillar hennes sätt att lägga upp passet! Hon säger att det är ett medel pass, men om jag jämför med dom andra och hur trött jag blir, är hennes pass mer än medel. :)

Missade ju tyvärr att boka i söndes! Så jag hoppas att det blir ledigt nästa vecka!! Håll tummarna är ni smälla ;)

Informationen/utbildningen idag var mycket givande! Lärde mig mer om mig själv... Sånt gillar vi. Jag vågar mer, jag vet att jag kan mer och jag tror på mig själv mer!

Haft en fantastisk resa i mig själv och den är inte slut på långa vägar! :)

Hör att Babe spelat färdigt så nu ska det bli mys framför tv och vi ska självklart se BB! :))

Sov Gott!

Aaaaj

Dax för epilering av benen!! :$
Vill man va fin får man lida pin!!

Snart dax för BB och efter det sängen! :) imon har vi planeringsdag på jobbet, ska bli skoj och intressant!

Kram

Längtar du efter din semester??

Simuleringssemester
Tycker att du haft för lite semester?
Här kommer några tips hur du kan förvandla ditt eget hem till ett strålande semesterparadis!

Flygsemester
Packa 20 kg sten i den otympligaste resväska du kan hitta och bär sedan runt på den i 2 timmar inne i lägenheten. Sätt dig i en barnstol, bind fast armarna från armbågarna i armstöden och be den tjockaste människa du känner tackla dig medan du försöker äta lunch ur en liten papplåda med plastbestick. Be tjockisen supa sig full, välta ett glas rödvin i ditt knä, spy i en papperspåse och sedan somna medan han lutar sig över dig.


Utlandssemester
Köp ett 10-klippkort på närmsta solarium och använd alla 10 på raken. Gå hem och vrid upp alla element på max och blanda sedan en kvarting med Ricinolja och angostura och häll upp i höga glas med isbitar och ett paraply. Gör sköna discomoves och låtsas att toaletten är en bar i Marbella. Nästa morgon, gå ut barfota och trampa i glas och sitt sedan inne resten av veckan med foten i vädret.

Alpsemester
Klä på dig långkalsonger, överdragsbyxor, rånarluva och hjälm. Ta sedan på dig pjäxor och skidor och gå omkring hemma med allt på. Försök sedan att tränga dig in i garderoben, vända där inne och gå ut igen. Bränn tungan på en mugg med för varm choklad och häll ut resten över byxorna. Häll en hink isbitar i trappan och försök att bära skidorna och stavarna på axeln till nedre våningen. Väl nere sätter du dig i huksittande mot väggen och dricker sprit på fastande mage. På sjukhuset skriver du vykort till nära och kära om hur underbart och stärkande det är i fjällen..

Golfsemester
Ta på dig din finaste lammullströja, fyll en skottkärran med paraplyer och ge dig ut på en långpromenad i området. När du hittar träd och buskar så kryp dig in bland dem och svinga vilt med några paraplyer. Riv sönder en hundring varje gång du svingar. Invänta regnet och gå sedan minst en timme till. Bege dig sedan till närmsta pizzeria med utskänkningstillstånd och sup dig full medan du berättar om din runda för någon som inte vågar säga åt dig att hålla käften.

Fiskesemester
Sätt klockan på tre och snubbla ut till närmaste vattenpöl. På vägen sticker du händerna på någon taggig buske som du passerar. Rulla dig i pölen och avsluta med att hälla en burk sillspad över huvudet. Återvänd hem blöt, stinkande, sårig, trött och hungrig och ljug ihop något om baddaren som precis slet sig och hur vackert det är att vara ute tidigt på morgonen.

Stugsemester
Stanna hemma, stäng av elen och varmvattnet. Ät rå korv och konserver direkt ur burk. Blanda klipulver och myggolja och smörj in dig med blandningen medan du sitter på toaletten och läser en Hemmets Journal från 1971 om och om igen.

Simuleringssemester ger precis samma resultat som vilken traditionell semester som helst:

Du är riktigt glad över att komma tillbaka till jobbet igen...  


Ha ha ha ha hitta denna hos Johanna :))

Mjukstart :)

Har ikväll mjukstartat med ett IW pass på Friskis :) Har ju inte tränat sen den 14 Feb ju!!!
Men denna vecka är jag igång igen!! :)) Härligt!!

Så nu väntar jag på BB, se om man orkar va uppe så länge på vardagarna!! :)) Är ju trött av mig nu för tiden.

Önskar en God Natts Sömn när ni kommer dit!

Kram

Tröttis :)

Är så trött att ja knappt kan tänka ut vad ja ska skriva. :)

Haft alla tre familjer på besök idag, fast inte samtidigt.. Funkar ju inte i vår lilla lägenhet. Dom fick avlösa varandra!

Fick pengar och fina paket. :)Men nu ska ja sova!

God Natt

God morgon :)

Så då har denna dagen börjat här hemma för oss.

Jag ska dricka en kopp kaffe och sen bege mig ut på en promenad. :)) Och Babe ska dammsuga.... :)

Idag har jag provat den andra appen lite snabbt. Pic collage :)) Blir nog till att behålla båda. :)

Ha en fin dag!

Frametastic

Kan inte sova.. :(

Så jag har suttit och kollat in nya appar! Ville ha appar som man kan göra collage av och har nu laddat ner två stycken! :))

Så här är ett collage som jag har gjort i frametastic.

Lördag :)

Så här en lördagskväll sitter jag och kollar rundor efter nya skal till min kära iphone :)) Hittat två jag vill ha! ;) Får se om det blir någon beställning eller inte.

Dagen började knepigt för mig! Vakna med fruktansvärd bihåls huvudvärk! Gjorde ont i ögonen när ja titta och mådde inte alls bra i kroppen! Men efter lite näsdroppar och panodil så rätta det till sig och nu mår jag toppen! ;)

Har vatt och hälsat på farmor och farfar en runda idag. <3 Sen har jag även agerat taxi för underbara lillasyster Sandra med <3

Blir snart sängen för min del! ;) För imon ska jag och Babe fira våra födelsedagar! <3

Puss Puss på er alla!

:)

Wiii de funkar att ladda upp bild igen :))

Arg!

Finns EN jävla människa som jag hatar mer än.... ALLT på denna jord!
Å givetvis ser jag denna idiot under arbetstid när jag behöver vara lugn och ha tålamod!!

Att EN person har denna inverkan på mig!!! Gaaah!! Blir så jädra frustrerad!!

Hur ska man göra för att inte låta nån ta ens energi? Hur ska man göra, hur ska man tänka??

Måste tillägga att jag bokstavligen hatar denna människa!!

Går det nu?? :))

Precis gjort en uppdatering på bloggen :)) Går det att kommentera nu tro??

Dricker just nu mitt morgonkaffe och inväntar jobb time :))

Önskar er alla en toppen dag!

Kraam

:))

Imon är det fredag!! :)) Längtar massor tills jag går hem från jobbet imon!
En helg som ska gå i lugnets tecken! Träning lördag förmiddag och på söndag eftermiddag ska vi bli firade!

Tittar just nu på BB :)) Så jäkla sjukt program....

Nä snart duschen, sen blire sängen!

Grrr....

Vet inte varför jag gör samma misstag om och om igen????!!
Disskutera politik?? Mycket dumt!! Blir så frustrerad, tror just nu inte på något parti direkt. Finns inget parti som håller det dom säger.
Så hur jag ska rösta nästa gång har jag just nu ingen aning om!?

Har idag jobbat... Äntligen :)) Så skönt att va tillbaka.
Har även varit och besökt tandläkarn akut idag! Problem med min ena visdomtand igen. Inflammation å skit! :( Tandläkarn sa att förmodligen får vi ta bort dom om det fortsätter krånglar.... VILL INTE!!

Just nu ligger jag i sängen och kan knappt hålla ögonen öppna!! Trött som bars den, så nu önskar jag er alla God Natt! <3


Älskling <3

Idag är Ingen vanlig dag för det är älsklingens födelsedag! Hurra Hurra Hurra

Imon ska ja tillbaka till jobbet! Men de e något konstigt med min kropp, tror jag vet vad..... Måste se till och skärpa mig nu!!!

Eftersom älskling fyller år så fick han bestämma middagen ikväll, å gissa vad önskemålet var?
Korv med bröd.... Så det fick bli det till middag. :))

Nu ska jag snart kolla på BB. Se om det är något att följa :)) Många årsen jag såg det sist :) Förra året hade vi inte rätt kanal, men de har vi nu :)) Ett tag till i alla fall.

Önskar er en trevlig kväll!


Wiihoo!!

Med Ipren i kroppen mår jag mycket bättre idag! ;))
Har ätit piller hela helgen men ändå inte mått så här hyfsat bra! Sjukanmält mig imon med sen på onsdag kör vi!! Hoppas jag innerligt på i alla fall!

Blir ingen träning för mig på hela veckan, snyft... :( Eller jag kör igång igen på lör med ett efterlängtat IW pass! Tills dess blir det vila.

Nu ska ja återgå till mitt tvd och mysiga soffan! :))

Må väl mina vänner!

??

Vad är detta!? Mår jätte dåligt! Många årsen jag hade feber sist! ;(

Mår okej på förmiddagen, men sen framåt eftermiddagen så kommer febern å illa måendet och den riktiga tröttheten!!! Vill inte detta!!!!
Har i alla fall sjukanmält mig imon, så får vi hoppas att ja är frisk te på tisdag, så ja kan jobba och täna! För imon kväll blir det avbokning!!

Förra söndagen när farmor och farfar var här firade vi min födelsedag med.. :) Fick en fin blomma och pengar... Hoppas jag kan hålla dennna blomma vid liv!



Sist men inte minst... Mina bullar jag tvingat mig själv att baka!! Men nu är det klart inför kalaset, bara lite handling, men de får bli på lördag för nu orkar ja inte mer!!



Sitter just nu i min goe fåtölj och bloggar, men ska snart starta ett nytt avsnitt av tvd, börjat om från början ju! :)) Älskar den serien , hoppas den återkommer snart!! För ikväll blir här inte mera gjort! Nu ska ja vila så denna skiten försvinner ur systemet!

Kram

Sjuklingen här!

Vad konstigt jag mår!? Ena stunden känner jag mig okej och andra mår ja så dåligt att jag måste lägga mig å sova!? Sen mår jag okej igen???? Plus att ja känner mig varm å febrig!

Har i alla fall försökt mig på att baka kanelsnurror. Fyy vad jobbigt det var!! Typiskt att jag måste göra det denna helgen när ja inte är okej!!
Men ska man ha kalas så ska man! Måste baka en omgång till! Men de får bli imon.
Sen ska det bakas kola kakor med... Men de hinner jag med till nästa helg innan kalaset.

Ikväll blir det soffan, kudden och filten och så ska ja kolla melodifestivalen. Babe ska prova lyckan i skogen, håller alla tummar och tår!

Blev inga bilder på bullarna, fick akut lägga mig när ja var klar å sen fick dom läggas i påsar snabbt, så ja kunde lägga mig igen!!? Suck!!

Hoppas på att må bättre snart! Gillar inte detta... Usch å fyyy!!

Hoppas ni andra har en toppen helg!!

Kram

Jobbig dag!

Många tankar har cirkulerat i mitt huvud idag! Men så är det väl när man är ynklig och sjuk.

Ååå stackars mig! Hoppas jag vaknar imorgon och är pigg å frisk som en lärka! Å att det dröjer läääääääänge tills nästa gång man är sjuk!

Vill ju jobba och träna som vanligt! Fick avboka min träning imon. Har nämligen, hör och häpna, haft lite feber ikväll! :(

Men hoppas kan man alltid!

Nu ska jag soova! Så skönt.

God Natt

:(

Nu är det min tur att bli dålig!! :(( Har inte mått bra sen i tisdes kväll, men ändå tvingat mig till jobbet! Vill ju gärna inte vara hemma!

Men imorse fick ja inse fakta! Jag orkar inte jobba!!!! Så de var bara till att sjukskriva sig! :(( Åååå så irriterande!

Men jag måste lyssna till kroppen!!

Så nu ska jag kolla film å mysa ner mig under en mysig filt och tända lite ljus!

Hoppas ni andra har en bättre dag framför er! <3

Alla Hjärtans Dag! <3

Vad trist det är att blogga när man inte kan få Respons på Sina inlägg!! Undra hur lång tid det tar för blogg.se att lösa problemet?

Precis ätit efter ett box pass! :)) Så jädra kul med box! Ser fram emot nästa tisdag! ;)

Nu duschen sen alla hjärtans Dag mys med min fina älskling som betyder allt för mig! <3 <3

Älskar dig Joakim!


image description

Helgen!?

Oj vad fort helgen gick!

Har knappt hunnit känna att det varit helg bara!
Fredes firade jag Tonne och i lördes började jag dagen med träning. Sen kom Jonna och hans flickvän på besök ;) Jätte trevlig tjej.
Och i söndes var det dax för middagsbjudning! :)) Gick förvånadsbart bra! :))

Men men... Nu har en ny vecka börjat med nya tag! :))

Vaknade upp till en kall men väldigt fin dag!



Lördag redan?

Hinner inte med riktigt! :)

Har börjat denna dag med ett IW pass! Underbart skönt är det! :))

Mår så himla bra just idag, känner mig pigg, lätt å ja, bara jäkligt bra! :))

Nu ska ja ta tag i denna dag! :) Ha en trevlig dag!

Puss

Älsklingen kan! <3

Min fina älskling kan han. Synd bara att han inte gör det oftare ;)

Han har under tiden jag tränat IW, (fick en tid efter många om och men, lycka!), lagat en super good soppa! :))

Just nu sitter jag och myser i soffan, ska avsluta dagen med en dusch snart å sen soova! ;)

God Natt!

Wiihaa!!

Vilket härligt pass det var ikväll!! ;) Glädjen man får är helt underbar!

Hoppas hoppas det finns en ledig IW plats imon... :) Annars blir det bara träning två dagar denna vecka! Snyft!!

Men hoppet lever kvar några timmar till!!

Nu ska ja duscha för att sen inta sängen för en god natts sömn!

Önskar er god natt med en svettig bild av mig!! Dröm sött nu ;) ha ha ha



Ljusare tider :))

Så ljust det var när jag gick hem idag :) Solen lös!!

Å imorse trodde jag först att jag kom försent te jobbet... Var ljusare än vanligt! :))

Vi går mot ljusare tider!! Wiihoo.... :))

Puss

TVD

Börja om från början, börja om på nytt!! ;))

Börjat om från säsong ett - avsnitt ett!

Love love

God morgon Söndag!

Då var söndagen här igen. Precis ätit frukost och ska snart gå med hundarna! Känner inte för det alls, men är ett måste!!

Sen blir det en tvd dag skulle jag tro!
Ha en fin dag!

Puss

Kallt.... Brrr...

Började dagen med ett IW pass på Friskis! ;) Bättre start kan man inte ha. :))

Å snart ska ja bege mig till maxi för storhandling. Så är det gjort! Sen tänker jag spendera resten av helgen hemma. Såå jädrans skönt!! :))

Ha en fin dag alla goingar! <3

Favvisar :)

Mina absoluta favorit ljustakar just nu :) Dåliga bilder, men dom lyser fiint! ;)











Nu ska ja stänga ner, släcka ljus å soova! För de blir tidigt imon..... Fix å trix innan träningen!

Sov Gott!

Myys.. <3

Med 19 tända ljus, myser vi och väntar på maten! ;) Fick fixat en hel del hemma ikväll... Ändrat om lite i köket å i vardagsrummer, dammat och städat golven! Så nu känner jag mig nöjd! ;) Trivs på någotvis med små plockandet! ;) Vill ha ordning och reda å rent å fräscht! Så nu snart ska ja sätta mig och äta.... Börjar bli hungrig! Puss Puss

Ledig! ;)

Nu har man hela lediga helgen framför sig! Så jädra gott!!

Sitter just nu i soffan efter ett varmt bad och samlar kraft till att fixa här hemma lite! ;)

Ha en fin kväll där ute!

(har mejlat blogg.se angående kommentarerna. Kommer ta några veckor att fixa tydligen! Trist!!!!)

Torsdag

Då har även denna dag försvunnit i ett nafs!
Precis duschat, så nu sitter jag i soffan och slappar! :))

Imon är det Fredag igen! :) Ska bli gött med helg! Inget inplanerat denna helg... :)) Inte mer än IW på lördag ;)

Sov gott vänner!

:))

Min fina vevvelina var här innan med Isabelle och gav mig en fiiin födelsedags present! :) var från dom alla tre!! (Evelina, Simon & Isabelle).
Såå otroligt gulligt av dom! Blev jätte glad! <3
Hade skrivit ett fint litet rim med! ;)

Sen fick jag en ny bil av mina arbetskamrater! ;) Dom vet ju att ja vill ha en svart Volvo med dom hitta ingen, så de blev en Chevrolet Corvette istället! :))

Kvällen tänker jag spendera på F&S med ett stations pass! Har ju ätit semla å grejjer idag....

Ha en fin kväll!! ;)

Mmhmm....

Då var man 26 år helt plötsligt! Hann inte förbereda mig alls! :))

Men de gör mig inget, ålder är ju bara en siffra :))
Man blir inte äldre än vad man gör sig, sägs det också. :))

Nä förbereda mig för jobb måste jag göra nu, vill inte komma försent på min födelsedag ju ;)

Ha en underbar dag! Puss

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0