Söndag!

Precis kommit in från en runda på 5571 steg! Så nu är ja trött!!

Jobbet blev en positiv överraskning faktiskt! Gick smidigt och var super kul att arbeta! Underbara arbetskollegor har man ju! :)

Nu ikväll ska ja ta det lugnt, tänkte snart ta en dusch och sedan lägga mig och helst inte resa mig mera ikväll, har ju bara 7 dagar kvar innan ja får vara ledig igen....

Så nu säger jag God natt...

Kramis

Helgen är här, men ja ska jobba.....

Vilket inte känns ok alls... Börjar kvart i tre och slutar två imon eftermiddag!! Suck.... Ja vill ha dagtid!

Kankse ska ta tag i det dära med att söka jobb... Men det känns så hopplöst, risken är inte så stor att man får ett nytt jobb i dessa tider, å speciellt inte ett dagtid jobb! Får se om ja kommer längre med detta än bara tanken!

Annars har det inte hänt så mycket, just nu längtar ja tills måndag, fast samtidigt är ja nervös! Tänk om det inte hänt någe nu!!! Då går ja under!! Nä, Skärpning Therses, Tänk positivt!!!!!!! Det måste jag göra! Känner att ja har en depp dag idag, allt känns inte på topp, men ja får hoppas på att min arbetspass, går smidigt och är roligt, så kanske mitt humör ändras!

Så nu ska ja sluta gnälla å göra måge åt mitt humör! Önska mig lycka till!!

Snöoväder!!

Kan man lugnt säga att vi har! Fy fasiken var det blåser och snöar!! Inge roligt att ha hund i sånna här lägen!! Men ja gick en jätte runda imorse, så mina steg har ja kommit upp i! Så rästen av dagen kommer bara att bestå av små promenader! Lugnar det sig till kvällen tar ja kanske en längre!

Måste bara säga Grattis till min kusin Moja och hennes pojkvän! Äntligen har eran pojke kommit till världen! <3 Det är såå synd att ni bor i Norge, vill ju hälsa på den lille!! Så nu får ja se fram emot ert besök!! Hoppas det kommer snart!

Igår var jag på bio med söte Nina! :) Var och såg snabba cash! Hade inga förväntningar alls igentligen, har hört att boken ska vara super bra och så har man hört både positivt och negativt om filmen, men ja tyckte inte den var så bra! Ska se den igen nån gång, så kanske man fattar mera.

Idag tänker jag ha en slappe dag, har från och med imorgon en 11 dagars arbete framför mig! Så det kan behövas lite vila idag! men har ändå hunnit att damma och bädda rent och tvättat lite! Tänkte fortsätta med lite små pyssel under dagen, för ja lär inte vilja eller orka sen.

Ha nu en mysig dag i snöyran!

Kramis

Söndag!

Inatt har Theo vatt hos tjejen... :) Han åkte dit i går vid 11 tiden på förmiddagen och ja ska hämta han vid ett idag. :) Men ja prata med dom innan och inget har hänt än! Blir sååå frusterad!!

Har även bråkat med Conrad idag! :) var tvungen att klippa hans klor, dom var jävligt vassa!! Men tre av fyra tassar gick bra.. men sen den fjärde hade han tappat tålamodet, så han bara slet sig och vred sig å hade sig! Å sen fick han ta en dusch, å vilken panik han fick... var inget positivt alls för honom, men för mig var det, för han fäller hur mycket som helst och jag fick väck mycket av håret.. Så nu lär han tjura på mig resten av dagen.

Annars hade ja tänkt städa lite, har inte dammsugit på väldigt länge.... Å så ska ja handla å hämta Theo, sen får vi ta en lugn dag hemma. Han lär va helt slut!

Ha en underbar Söndag..

Kramis

Dax igen....

Undrar hur det går för Sverige ikväll?? Man kan ju hoppas, men det är värre med min tro!!

Igår åkte vi te jockes föräldrar, vi åt god mat och baka ihop, ja eller när det gäller bakandet va det jag och magareta, (jockes mamma), som stod för det. :) Annars var det en lugn kväll.

Idag när ja va å hämta Theo, så ville magareta gå med en sväng, hon skulle ju ändå ut med deras hund och när vi kom te glänninge, så träffa vi på Sickan, (Theos tjeja), å hon löpte, så båda vovvarna var på henne som tusan.. :) Men det var Theo som vann, för det var han hon följde med hem.. hahaha
Men där blir ja frusterad, dom fattar inte hur man gör!! Är det någon som vet, hur vi ska göra?? Går det att hjälpa, eller är det bara så att dom igentligen inte passar ihop? Är ju tredje gången vi försöker nu ju! Så snälla är det någon som har tips, så GE MIG! frust..... Imon kväll gör vi ett nytt försök... När ja slutar så ska ja gå å lämna honom.. Så vi får hoppas på imon!

Nu är första halvlek slut, Å Sverige ligger under.... Suck

Frustrerad till tusen....

Varför tappar Sverige i andra halvlek?????????????

Det gör dom i stort sett alltid!!! Har dom ingen kännedom om vad dom orkar?????
Ja hade inte gjort det bättre, kan ja ju erkänna... Men man blir frustrerad när man kollar!

Var bara tvungen att koncentrera mig på annat en stund, så då e ju bloggen bra!

Så nu är det lika!! Suck.....

Heja Heja

Har haft möte idag, var ett ganska trevligt möte för en gångs skull... Bättre än va det bruka iaf!

Å efter det satt ja hemma hos Tommy och prata om allt och ingeting! Mycket givande samtal och allt kändes bättre efter det! Just nu sitter ja hemma vid datorn, och gör inget mer än att väntar!! Väntar på att älskling ska komma hem från jobbet, för sen ska vi bege oss ner te hans föräldrar, Tänkte det var roligare att följa med än att sitta hemma å häcka!

Å ikväll är det handboll..... Ska heja av bara tusan! :P

Just nu mår ja bra, känner lycka och att allt kommer ordna sig! <3

Puss till er alla

Måndag....

Ny vecka igen...

Sitter just nu å äter en clementin hos jockes föräldrar, är här och passar Teddy.. Tommy är hos tandläkaren.

Innan idag, så skulle timmy komma å hämta en sak till vildsvinen hos oss... Men eftersom ja passa teddy, fick han komma hit och hämta mig å vovvarna först... :) Så i en liten golf, satt ja i framsätet med två hundar i knäet! hahaha såg mega skoj ut.. trångt var det! :P

Ikväll ska ja å älskling städa! Inge kul alls... men städa måste man! Å imon kväll är det handbolls Em.. Heja Heja...

Har igentligen inge intressant att skriva! Men nu har ja kladdat ner lite iaf!

Ha en fin Måndag! :)

Kramis

Hatar....

Detta sug efter något! Varför ska man bara känna det??? Suck... Hoppas det snart försvinner!! Idag har det vatt jobbigt, men ja SKA fixa det, får intala mig själv hela tiden! Å det tar på krafterna!

Just nu är älskling i duschen, å det är snart min tur att vandra dit! Sen hade vi tänkt åka ner te hans föräldrar.. Måste ha någe annat att tänka på! Fast där finns massor av allt det dära ja inte ska stoppa i mig, men ja måste lära mig! Grrrr har så dålig karaktär, tror snart ja blir galen!! Hur svårt ska det vara igentligen??

Ja ja, hoppas ni har en bra kväll!

Kramis

Helgen här!

Men inte är jag ledig... Nopp.. jobb å jobb...

Nu har jocke legat hemma hela denna vecka, dålig i magen, (värre än vanligt), å små förkyld! Hoppas att nästa vecka blir bättre.
När jag kom hem igår från jobbet, eller det börja redan vid 12.00 på dagen, ja mådde illa å hade huvudvärk och det kändes som om ja hade två korkar i bihålorna! Så när ja väl kom hem, tog ja en huvudvärkstablett och gick å la mig, somna å sov i en och en halv timme, fast ja bad älskling att väcka mig efter en halvtimme. Mådde så dåligt, visste inte var ja skulle ta vägen. Men imorse vakna jag och mådde bra igen, så kände att ja inte kunde stanna hemma, fast ja kände att ja igentligen behövde det.
Så nu jobbar ja bara imon med, sen har jag två hela dagar att friskna till! Skönt som bara den!

Just nu kollar jag let´s dance å dricker Te och snart ska ja ut med Theo, sedan duscha å sedan blire sängen! Längtar!!

puss till er alla!

Ljusare tider... eller?

Theo är bra igen, värre med älskling då! Han e bättre men inte riktigt bra än!

Idag är dagen, med stora D! :) Får se hur det hela artar sig, men ja hoppas ja fixar det! Håll tummarna för mig alla! Tänker inte gå in på mera detaljer nu, utan det kommer när ja känner mig redo!

Har idag vatt ledig, städat ut julen och så har ja myst med älskling! Har nu ikväll vatt ute å gått tillsammans och så har vi målat en lampfot! Måste aktivera han lite, så han blir frisk igen!

Imon är det jobb igen, så nu e ja inte ledig förräns på söndag! Men de ska nog gå bra! Bara ja inte blir sjuk, för de har ja inte tid med!

Ha en underbar kväll... pussiluss

Hemma igen....

Theo fick följa med hem igen, så jädra skönt! Dom kände å klämde överallt, tryckte in ett finger i baken på honom, STORA ögon hade han, den stackaren!! Tog blodprov och spruta in vätska i nacken på honom! Det blev ett dyrt besök... Men det är han värd! Våran älskade vovve!!

Å nu när vi kom hem, så har han blivit piggare, var till och med ute i snön å åt lite å badade hela ansiktet! :)
Ska antagligen dit imon igen å spruta in mer vätska! Men det får morgondagen visa!

Ha en underbar kväll alla, för det ska vi ha!


Kramis

Igen... suck...

Tiden går så sakta idag!! Vakna imorse vid fem tiden av att min hund kräkte, fick gå upp och gå en runda med honom, gick en runda på 10 min ca. Efter bara en kvart, (när vi kommit hem), Kräkte han igen så de va bara att ta på sig och då gick vi i en halvtimme. Sen så har hans mage skrikit, hans ögon är svullna, å så har han kräkt 3 ggr till efter det. Han vägrar äta och dricka, har gett honom vatten, men en medicinsked, för enligt vetrinären måste vi få in han vätska, men det kräkte han upp det också!!

Så nu vid halv två ska ja ringa vetrinären igen! Å ja hoppas dom kan ta emot oss idag! Så fort som möjligt, för dom hade tydligen bara en vetrinär inne, dom andra var sjuka!!

Så önska oss lycka till och hoppas för att inte det är allvarligt!!

Städ-Dag!

Idag har man fått städat! Så jädra skönt! :) Håller just nu på att tvätta... Tjatigt men ett måste! Glömde skriva igår att älskling även skjutit ett vildsvin i veckan.

Idag ska ja å babe åka till Nina å Micke, ska lämna några filmer och sen ska vi handla för att därefter åka hem å mysa hela kvällen lång! Ska även äta pizza ikväll, är ju söndag å det brukar älskling vilja då! Å ja har inget emot det faktiskt, för på onsdag börjar mitt nya liv! :) skriver en annan gång va ja menar med det.

Så, då kommer ja inte på mera att skriva! Ser fram emot en ny jobbvecka, hoppas den har mycket roligt att ge!

Älskar dig jocke, du är mitt allt!

Puss till er alla

Lördag!

Vilken skit dag (ialla fall fram till kvällen)!! Den börja med att man inte kunde andas, hade ont i både näsa och huvud, sen åker jocke iväg på sitt och ja satt hemma å tjura! Inte för att han åkte iväg, utan för att ja bara kände för att tjura! Å hur kan man känna för det!?
Satt å kolla en film på tv och den var sjukt deprimerande, så ja tror det är svaret på frågan!
Gick ut en sväng med hunden, men hade ingen ork i kroppen, så de blidde en väldigt liten runda.... Sen satt ja vid datorn te jocke kom hem vid halv fyra eller nått sånt!
Sen gick ja ut igen, med stackars Theo, å gick en super lång runda! Var ute länge å gick snabbt, efter vände mitt humör! Tänk va naturen å frisk luft kan göra med en! :) Plus att älskling var hemma å vi myste massor! <3

Nu sitter jag och väntar på mina två underbaringar som är ute å vandrar! Så ja tänkte upddatera lite om vad som hänt! :) Nästan en hel vecka sen ja skrev sist, har blivit lite slapp när det handlar om bloggen!!

Umgåtts en del med Evelina, å så har det vatt jobb... Har även ÄNTLIGEN sett New moon, underbar, UNDERBAR film! Vill se igen å igen å igen! Hunnit med å träffa Mona, tog en sväng om i snön! (promenad asså)! :)

Och igår var vi hemma hos Nina å Micke! Min arbetskamrat Nina och jockes nya jaktbundis eller någe! Dom har den förmågan alla jaktidioter (som jocke sj kallar sig) hahaha fast nu när ja tänker efter va de inge roligt! Suck.. :) Ja e skum idag!! Men det var super duper trevligt igår! Måste vi göra om!! :) Tack för mat å trevligt sällskap! Tihii..

En massa text, ja undrar hur många som igentligen läser mitt trams.. :)? hahah.. nån e de la alltid.. eller?

Snart kommer älskling å då tänkte ja mysa massor å kanske kolla en film med honom, vi får se vad som händer.. ;)

Puss å Kram

Söndag...

Haft en underbar dag! :) Umgåtts med Evelina, Yasse, Simona och älskling så klart!


Puss puss

Välkommen 2010!!

2009 sluta med att jag upptäckte mjölbaggar i skåpet, bland all mjöl å sånt!! Och 2010 börja med att ja fick städa hela köket, plocka ut allt och sedan torka, torka, torka!! Så det har ja gjort idag, storstädat köket... och när ja ändå var igång, tog ja å städa toaletten, ja hela lägenheten.... Så nu är här rent!! Men ja får ringa "döda kryp förningen" på måndag, så dom får komma hit å bekämpa dom jävlarna, så innan dess köps här inte hem något som dom kan tänkas gilla!! (har även slängt i stort sett all "torr mat" man hade hemma).

Så Välkommen 2010... Ja hoppas det blir ett bra år, där det kan hända mycket bra saker! :) Börja ju dåligt, så med andra ord kan ja säga, det kan ju bara bli bättre!! :)

Så nu ikväll ska ja duscha och sedan ta ett glas vin! Guuu så gott det ska bli!

Puss till er alla!!

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0