Måndag!

Jag bor rörigt... Var ja än tittar är det fullt med saker! Vill just nu bara slänga ut allt! Men jag måste tänka..... Det blir fint när det är klart! Suck... men det dröjjer nog minst två veckor!

Ska ta någon bild imon... Så ska ni få se så rörigt jag har det.

Idag har ja vatt inne i halmstad med Simon... Han behövde skjuts till tandläkaren. Så medans han var där i en och en halv timme gick jag och Theo på gallberget eller va det heter och så passade ja på att besöka apoteket. När han väl var klar åkte vi till City Gross och handla en massa mat, var sen hemma till fem tiden ungefär...

Ikväll har jag bara suttit ner, förutom när ja var ute med dogsen... Är trött å seeeg i huvudet, har en huvudvärk som ligger och lurar med... Så de får snart bli sängen.. Funderar om ja ska duscha ikväll eller imon... hmm...? Får nog bli ikväll....

Imon kommer målaren vid halv åtta på morgnen och sen har ja möte med jobbet med...

Avslutar inlägget med en bild på Theo, som togs inne i halmstad innan idag... :) (Med min fina mobil).



:)

En bild tagen från dagens match med min mobil! Har inte lärt mig den helt än.. När ja kom hem upptäckte jag att ja kunde ställa in kameran i olika kategorier och där fanns en som hette sport... Den skulle man ju ha aktiverat. Både Kim, Filip och Tonne finns med på denna bild. Tonne är nr 17, bilden är tagen precis innan han gjorde premiär i denna matchen. :) Kan ju tilläggas att han inte spelat fotboll på flera år! :) Men kul var det att titta och duktig var han.. Även mina två småtte bröder var duktiga... <3










Igår fick ja dom två första julklapparna för i år... :) Eller igentligen var det jocke som fick dom och sen var dom ifrån förra året, från hans jobb! :) Twilight filmen och boken kom! :)



Har ikväll suttit å fixat med mobilen, försökt ställa in ringsignaler m.m. Å nu e de klart! :) Å älskling kom precis hem... Så nu ska ja umgås lite med älskling min.

Lördag...

Nu ska jag snart ut med hundarna och sedan blir det fotboll! :) Heja lillebror....




Tävling

Jag är med och tävlar om ett valfritt fotosmycke hos Millah, smyckena hittar ni på smycke.se.


Fredag...

Idag har ja inte känt några symtom av höst deprisionen... Sååå skönt... Det är fredag och jag har helg! :)

Har idag jobbat och ikväll har ja sprungit, vandrat med hundarna, duschat, ätit och nu ska ja kolla på Idol! :)

Ha en mysig Fredag...

Har du höstdepression?

Många lider av höstdepression eller SAD, som höstdepression också kallas. SAD är förkortning för Seasonal Affective Disorder (årstidsbunden depression). Depressionen kan inträffa i samband med alla årstider men uppkommer som oftast på hösten.

Symtom på höstdepression

  • Att man känner sig håglös och allmänt nedstämd
  • Att man tappar motivationen och ”ingenting känns roligt längre”.
  • Mindre sexlust.
  • Vaga fysiska symtom som magont och ledsmärtor.
  • Sömnbehovet ökar och man sover mer per dygn
  • Man blir om inte asocial i all fall markant mindre sugen på att umgås med människor och drar sig gärna undan i större omfattning än vanligt
  • Kolhydratsuget ökar och man sätter i sig mer söta (och feta) onyttigheter som godis och mjölkchoklad, och stärkelserika produkter som pasta och vitt bröd.
  • Om ovanstående symtom inträffar varje år vid ungefär samma tidpunkt kan du sluta dig till att du lider av höstdepression.
Candle Light Bota höstdepression med ljus

 

Så botar du höstdepression

  • I den klassiska och ganska tunga depressionen som infaller under vinterhalvåret är det vanligt med ljusterapi. Detta är dock en kontroversiell behandlingsmetod och många läkare menar att det inte går att dokumentera effekterna av det artificiella ljuset. Det finns emellertid många som vittnar om att ljusterapin varit till hjälp vid deras höstdepressioner.
  • Det bästa är dock att ge sig iväg till ett mer soligt land en vecka eller två, och försök komma ut i dagsljuset så mycket som möjligt! Riv gardinerna, och stirra mot solen så fort du ges tillfälle! Du behöver få så mycket ljus som möjligt, till och med ljus från lampor lär hjälpa något.
  • Ungefär lika kontroversiellt, men en likväl vanlig, behandlingsmetod är kosttillskottet melatonin. Samtalsterapi kan också vara mycket effektivt som behandlingsmetod mot årstidsbunden depression.
  • Att träna och hålla sig igång är det kanske viktigaste, och mest effektiva, sättet att hålla höstdepressionen borta.
  • Försök att sova på så regelbundna tider som möjligt.
  • Tänk på kosten. Mat är kroppens bränsle. När du känner dig nedstämd är det mer viktigt än någonsin att du får i dig tillräckligt med vitaminer och mineraler, etc. Ät mycket grönt, bär och frukt och så naturlig och lite behandlad mat som möjligt.

Källa finns här.

Kan säga att dom symtomen har ja just nu och känt så i någon vecka... Längtar tills ja kan träffa sheela igen... Men det dröjjer minst 2-3 veckor till.... Tills dess får ja försöka skärpa mig och börja ta över mitt liv och inte låta denna deprision ha övertag!! 

Är det någon mer som känner igen sig?

Kvällen

Evelina var här och tog hand om mina vovvar när ja var på möte, hon hade så tråkigt att hon dammsög lägenheten! :) ska nog be henne ha tråkigt i min lägenhet igen! hahahaha mycket bra gjort!! :) Å Tack så klart..

Sitter å fixar mina naglar nu och kollar på nån film på sexan, blev aldrig att ja fixa dom igår. Måste bara säga att depends nagellack är underbara, dom är billiga, en bra pensel som är lätt att jobba med och nagellacket håller sig fint läänge! :) Rekomenderar alla till att använda dom! Finns ju i många olika färger..

Efter fix med naglar blir det sängen, upp å jobba imon. Hoppas bara att babe ska lägga sig snart med, har svårt att sova när han är vaken och sen e de ju aldrig fel att mysa lite.. ;)

Så sov gott.. :)

Tävling




"Jag tävlar om ett valfritt änglasmycke från Silverbiten.
Tävlingen finns hos
Familjen Pettersson"

Silverbiten har flera otroligt vackra smycken i sin webshop!
Gili Design's änglar,
en budbärare mellan människan och den andliga/kosmiska världen.
Ängeln fokuserar på att släppa in positiv energi i ditt liv!

.....

Har vaknat upp med en kosntig känsla i kroppen, känner mig orklös... Hoppas det går över och att ja inte håller på att bli sjuk! Eller att det är höstdeprotion!

Tv-bänken är på plats, blev super fint! :)



Och igår träffa jag en som jobba här på laholmshem och hon sa att det nog inte var länge kvar tills målarna kom! :)

Igår köpte ja även lite nya ljus-hållare till jockes fasa, han tycker ja har en massa sånt redan.. :)

      

Men visst är dom fina? :)

Idag hade ja tänkt tvätta undan det mästa av tvätten jag har och så måste jag dammsuga över igen... Blev ju så skitigt igår när vi byggde bänk! Och i eftermiddag är det möte med jobbet.. Tänk va det förstör en hel dag... Vatt bättre om det vatt på morgonen eller någe....
Sen måste ja hinna med en långpromenad eller någon annan träningsform, men det återstår å se om ja orkar med idag!

Tänkte avsluta med två bilder på mina sötisar!! <3

     

Bilden på Theo är tagen förra sommaren och bilden på Dacke är bara nån vecka sen.. :) Och på denna bild tuggar han ben som bara den! Ett ben håller inte i många timmar när han väl börjat! :)

Ha en fin dag i sol-ljuset! :)

Tävling

Är med och tävlar hos Linn om ett sött litet smycke.. :) Sidan som smycket kommer ifrån heter pinkordead.com
Va med du också! :)


Tisdag..

Vakna imorse halv åtta!!!! Å jag som skulle ha sovmorgon! Dacke väckte mig, en leksak hade hamnat under ett bord å han måste ju bara ha just den och kan han inte fixa det själv, så piper han och är uppe i ens ansikte tills man går upp!! Suck... Underbara lille Dacke.. <3

Annars har ja städat och vatt inne i halmstad och handlat en ny möbel, (tvbänk), och lite mat... Fick även med mig hem lite nya ljuslyktor... Får la ta kort på de imon och visa er andra. :)
Söta Evelina var med mig... Det uppskattar jag och många härliga skratt fick vi med! :)

Nu blir det till att ställa tv bänken på plats och sen fixa naglar! Ledig imon med förutom ett möte på eftermiddag som varar i en och en halv timme ca...

God natt alla glada! :)

aqua arobic... me love

Bara älskar mina tisdag kvällar på simhallen.. ledaren gunilla är bara så underbart positiv och det bara lyser glädje runt henne.. :)
Imorse gick en timmes promenad med hundarna och nu ikväll har ja gympat, så denna dagen har vatt ok med träningen! :)
Gick även en liten promenix i eftermiddes...

Får se hur ja mår och om ja e motiverad imon... Men det hoppas jag..

Min träning!

Så bra start ja har i denna kategori...... Denna vecka har ja inte satt upp några mål, inte mer än att det är vattengympa imon... Så denna vecka tar ja dagen som den kommer och tränar det ja vill å känner för.

Så ja återkommer om det händer någe intressant i veckan...

Puss

Nu mobil

Var å käpte mobilen innan, så har suttit inne å fixat med den, vet nu hur man skickar sms och ringer.. :) har även lärt mig hur man surfar på vårat trådlösa nät.. :) Men hur man skickar via bluetoth har vi inte lyckats med!?
Är det nån som har sony ericsson x10 mini pro? Så får n gärna ge mig en lektion i hur den funkar.. Tack.. :)

Har även vatt inne hos grannen och hjälpt till att leta papper, till slut hitta vi det vi sökte och det mest irriterande är att den dära pappret låg framför oss hela tiden!!!! Men så kan det gå när de blir stressigt, man hinner inte läsa igenom ordentligt!

Men av allt det ja behöver göra har ej blett gjort, ni vet tvätt/städning/bädda rent sängen m.m. Så de måste ja göra imon efter vår lilla sovmorgon! Jocke känner sig inte riktigt kry än, så han blir hemma imon med och när han e hemma blir ja aldrig färdig, med att börja... Men imon får ja ta mig i kragen!!!

Nu snart tänker jag lägga mig, är trött som bara den... Så ja vill verkligen sova nu.

God natt...

från mobilen: :R

testra bara att blogga från mobilen.  jobbigt som bara den.

Måndag

Månaden här igen.. :) Veckorna går och dom kommer...
Älskling är hemma idag, en liten sjukling är han allt.. Men hoppas att det bättrar på sig imorgon, så han kan gå till arbetet.

I fredes var vi och köpte en ny skrivare, vår gamla passa inte i jockes nya dator.. Ni vet tekniken går ju framåt. och då stod jag och kolla på en ny mobil, ja funderat på att köpa ett tag. Men ni vet snåljopen dök upp och ja strunta i det.
Men har funderat ett tag till nu och jag vil gärna köpa en ny, min gamla funkar fortfarande, men ibland stänger den av sig och hänger sig en del. Speciellt när ja får sms. Mobilen ja funderar på heter Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro och jag vill ha den i svart. Har nån av er läsare denna mobil? Å i så fall va tycker ni om den?

Nu ringde jobbet, måste jobba en stund, höres sen!

Politik...

Är det inte svenska folket som bestämmer? Får man inte tycka som man vill, är det inte upp till en själv att bestämma vad man står för?

Tydligen inte, för nu har viss del av svenska folket röstat in SD, men det respekterar inte dom andra partierna. För dom ska vägra prata eller sammarbeta med dom. Jag är inte så insatt i politiken, men ja tycker att alla människor ska gå in i nya situationer med öppna sinnen, svenska folket har valt, då tycker jag att alla ska respektera detta och göra det bästa av det hela. istället för att bete sig som dagisbarn och bråka, för då känner ja inget förtroende för politikerna.

Hur ser du på det hela?

Har även läst på en del bloggar och på facebook, att människor skäms över det svenska folket som röstat in SD, men det jag vill komma till är, respektera männsikor runt omkring dig, låt alla ha sin egna åsikt och sluta tjura och bli vuxna.

Söndag..

Har precis vatt iväg och röstat! :) Känner mig väldigt nöjd med mitt val. Å nu snart ska ja duscha för att sedan åka på fotboll! :) Lillebror spelar ju idag med...
Ikväll är jag å babe bjudna på middag... :) Ska bli super myys.. Paj bjuds det på.

Ha en fin söndag..

:)

Nu har älskling precis klickat hem twilight filmen till mig och en bok, guccikrigen, som han fått i julklapp av sitt jobb! :) Men han hitta ingen film han ville ha, å läser gör han ju inte, så då fick ja välja! Visst är han snäll! :)

Så nu väntar ja med spänning... :)

Tävling... :)

Är med och tävlar hos www.kandylandy.se


Lördag...

Sitter nu här och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar och att klockan ska gå, så ja kan börja med maten. Med andra ord, har just nu inge att göra.
Har idag vatt på fotboll i detta stormväder, men ja satt i en varm och torr bil, (pappas bil). Tyckte väldigt synd om alla dom spela, fast de e ju ett eget val. Skogaby vann med 2-0 mot hasslöv, mycket bra tyckte jag och min lillebror Filip var super duktig! :) Synd bara att min andra lillebror Kim var avstängd... Men med det humöret han har på planen är de inte konstigt!
Tänkte faktiskt åka å kolla fotboll imon igen, Fille spelar, fast med B-laget denna gång. Är rätt kul att kolla tycker jag. Va tycker ni?

Här hemma har ja just nu tre hundar, mina egna två och så är även Teddy här. :) Blir inge skoj sen när ja ska ut med alla tre, men de ska nog gå och förhopningsvis har jocke kommit hem för då slipper ja gå med alla tre. 

Ha en fin lördagskväll! :) 

Min träning :(

Har gått så där! Tränade som ja skulle i måndes å tisdes, men efter det har de bara gått utför! Igår gick ja, å idag detsamma... Men stegräkanren har ja glömt, å inte sprang ja igår heller, inte ens träna ja med your shape! Besviken på mig själv!
Men ta nya tag å se gla ut är va ja ska göra! Sen hjälper det inte heller att ja håller på att bli förkyld!

Men ja ska kämpa vidare...

Torsdag..

Höstväder idag! Inge skoj alls... Denna blåst och dessa regnskurar! Usch... Tror ja nästan hatar hösten! Har idag vatt på brandutbildning.. :) Även om man kan det, så tänker man mera logiskt när man väl är där... Varför är det så? hahaha... Nä de får man skärpa sig på, för de är viktiga saker det dära.

Annars så jobbar jag, lagar mat och är ute med hundarna! Jobbar imon med, sen har ja helg! :) wiii

Höres å störes!

...

Har äntligen börjat fatta hur dum i huvudet man är som snackar skit om andra! Hur det kan såra en... Hur kan man stå å ljuga en männsika rakt i ansiktet för att sedan gå å prata skit om en bakom ens rygg? Nu handlar detta inte om mig, men en person som står mig nära har råkat ut för detta. Å de är inget ja kan gå in mera detaljerat på, kan inte ens prata med någon om det!!! Å det är jobbigt!

Kan någon ge mig en vettig förklaring på det hära med skit snack, personliga påhopp och sen att man inte står för det? Ja kan vara sån själv! Men de ska ja sluta med på engång! Så ni som umgås med mig, börjar ja göra elaka personliga påhopp om någon! Snälla stoppa mig!! Å idiot förklara mig!!

Vattengympan! :)

Äntligen är denna dagen här! Ska börja gympa igen! wiii.. så skönt!! Men nu kommer vi till stora MEN, min badräkt är lite för stor! :( Den hänger på vissa ställen!! :) kul är det för att ja gått ner i vikt! Men pinsamt om ja tappar den! Nu får man ju hoppas att ja inte gör detta!!

Heja Mig!! :)

Dagens träning...

Glömde skriva på veckans träning att dom dagar ja springer ska ja även göra 40 situps.

Idag kom ja upp i 10324 steg och så har ja vatt ute å sprungit och även gjort mina situps. Så idag har ja vatt duktig, känner i varje muskel nu att ja rört på fläsket!

:) Pluspoäng till mig!

På rätt väg igen..

Glömde säga imorse att ja vakna med en sån underbar träningsvärk! :) Tränade your shape igår. Love it! Var hos sheela innan och fick reda på att hon skulle ut å resa i tre veckor! Snyft!! Men de ska ja nog klara ändå! Har ju mina underbara vänner...
Idag hade jag gått ner dom 0,4 kg som ja gick upp för två veckor sedan, plus att ja förlorat 0,1 kg till.. Så nu är ja på rätt väg igen. :) Total viktminskning 23,8 kg!

Men har slarvat med maten och godsaker ett bra tag nu, började med det redan första veckan på min semester! Så från och med idag startar ja om! Noll socker och nyttigare mat! :) Men de fixar jag!

God morgon! :)

Har precis ätit frukost och sitter just nu å dricker mitt kaffe. Ska alldeles strax ge mig ut på promenad! Hade tänkt gå en lång nu på morgonen, men ja kom upp ur sängen för sent! Ska ju till sheela senare idag.

Så ni alla får ha en underbar dag! :)

Tävling...





Är med och tävlar om detta vackra smycke hos mammabea.

Min Träning..

Hade tänkt att jag skulle börja skriva ner vad jag tränar... Å varför inte göra detta på bloggen, för har ja då av någon anledning inte gjort min träning, måste ja förklara det. Å då kan de kännas pinsamt! :) Vilket är mitt syfte..

Måndag: Springa
Tisdag: Vatten arobiq
Onsdag: Springa eller your shape
Torsdag: promenad
Fredag: Springa
Lör el sön: Your shape

Utöver detta ska ja försöka komma upp i 10 000 steg. Men de vet ja redan nu att ja inte alltid kommer att lyckas med, för det är inte varje dag som ja är ledig och kan vara ute å gå...

Så ser min träning ut nästa vecka.. Blir det ändrig, så skriver jag detta. :)

Söndag..

Då var man ledig igen.. :) Dygnet har vatt helt underbart att jobba, allt flöt på bra och alla var på toppen humör!

Sen ja kom hem har ja städat, gått en lång promenad med hundarna och tränat your shape. :) Tvättat har ja med hunnit med... Så flitig har ja vatt...

När ja kom hem innan idag, åkte babe iväg för att jaga och sa att han skulle va hemma med mig ikväll, han kom hem för en timme sen och nu ska han snart åka iväg och jaga igen! Är som Nina säger, jägare kan sina knep och man kan inte lite på att att dom ska va hemma... För än dagen är över... Men idag stör ja mig inte på det.. Är rätt skönt att va hemma själv när man vatt iväg och jobbat länge.

Just nu sitter jag och väntar på min kebabrulle som babe är och köper.. ja vet att de inte e bra mat.. Orkar bara inte laga mat till mig ikväll...

Annars ikväll blir det promenix med vovvarna och sedan tänkte jag kolla film för att sen mysa med babe när han väl kommer hem.. Vilket ja hoppas inte blir för sent.

Ha en fin söndag alla där ute!!

Natten..

Snart ska ja sova... Trött, trött, trött, vinet har säkert gjort sitt och sen har man jobbat hela dagen lång... men mysigt har vi haft.. Asta fick syn på jockes bockaskallar och så här stod hon läänge och bara morra.. Såg så roligt ut! :)



Även Gunillas ben kom med på bilden! :)

Ska kolla lite tv och ladda färdigt min ipod, tänkte även ladda upp lite musik på den.. Om ja kommer ihåg hur man gjorde. Ett helt företag det dära med ipod! :)

Imon är det jobb, så ja lär inte skriva någe förräns tidigast söndag!

Ha en trevlig helg och sov gott!

Mys kväll... :)

Älskling har tänt en massa ljus och förberett maten vi ska ha ikväll.. <3 Det är grådassigt och regnigt imellanåt, men vi ska grilla i alla fall! Grannen Gunilla kommer även in, ska äta gott och dricka ett glas vin till.
Å jag har vatt ute å sprungit och sedan tagit en låång dusch.. :)

Nu tjatar babe på mig, måste hjälpa till :)

Ha en mysig fredag..

Ont i magen...

Har vatt ute på min kvällspromenad nu... Mitt i promenaden fick ja sån magknip!! Aj aj aj.... Men de släppte igen...
I förra veckan upptäckte jag en knöl i min nacke, tänkte inte så mycket mera på det, men den har fortfarnde inte försvunnit, så ja gick till sheela idag och hon å en annan trodde att de va en körtel som var svullen.. Så ja ska nu smörja in mig med voltaren och avvakta en vecka. Hoppas den försvinner, å det är snabbt!! Annars får ja kolla upp det ordentligt!

Sitter nu å kollar idol... Tiden bara sprang iväg ikväll, så ja fick inte gjort det ja skulle.. Men älskling är ledig imon och eftersom de e min jobbehelg, får han städa.. Tror ni han gör det?
Det får tiden avgöra...

Ska kolla klart på tv, duscha och sedan sova..

God Natt...

 

Idol på Tv.. :)

Ett måste nu i början, fast i år har där än inte varit så mycket att skratta åt.. Hoppas det kommer snart!!

Har en ny design... :) En gratis design, kommer inte ihåg var ja hitta den, men de e bara att googla på gratis design till blogg.se... :) Visst belv det fint?

Var ute och sprang innan ikväll! Så skönt... sprang inte så långt, men ja var ute i alla fall! Ett plus i kanten för mig själv.. +

Nu ska ja kolla färdigt på idol och sen blir det duschen, för att sen lägga mig i sängen och sova! Tidigt imon ju! Jobb på G...

Sov gott!!

Höst... brr

Blåser ute idag, inte jätte mycket... Men de e höstvarning på hög nivå!
Är trött, hängig och har väldigt svårt att tänka positivt idag... Kommer lätt in på mörka tankar, kan ju bero på allt som hänt runtomkring dom senaste dagarna. Behöver en spark i baken, behöver något att se fram emot, behöver mycket.. Men de e ju som ja skrev i ett tidigare inlägg, ja har allt ja behöver för att vara lycklig! Men ändå så misslyckas ja imellanåt! De är väl det som kallas livet, kan ja tänka mig!

Idag är det jobb, i hela 3 timmar.. 14-17... Men de ska gå fint! :) Sen ikväll ska ja ut å springa(ett MÅSTE), ge hundarna mat, ut med dom, laga mat, duscha och se på tv... Så efter jobbet blir det stress!!
Imon är det jobb på dagcenter, även på fredag ska ja va där och till helgen jobbar ja mitt underbara långpass... Men Kan ja bara komma in på positiva tankar så går allt mycket lättare. Så ni alla där ute, säg heja Tess, du fixar detta...

Kram Kram

Tävling..




Är med och tävlar hos www.hiilen.blogg.se Om detta fina sminket. :)

Idol ikväll.. :)

Ikväll drar idol igång igen.. Funderar på att ge det en chans i år... Dom första avsnitten är ju bäst! Man kan få sig måånga goda skratt!! Hahahaha

Just nu lagar jag mat och väntar på älskling! <3 är så glad att du finns i mitt liv babe!


Har idag känt att ja har det som jag behöver för att vara lycklig, varför hänga upp sig på små saker?? Och så har jag funderat mycket över min vänner.... Dom som hör av sig till mig, kommer ja även fortsätta att höra av mig till... Men sen alla dom andra som nästan bara jag hör av mig till.. Undra om dom vill finnas där för mig igentligen??  
Man måste ta vara på dom som vill ge och inte bara ta ifrån en! Dom är guld värda!

Nu ska ja fortsätta med maten!

Höres å störes!! <3

Grannar!! Suck..

För några veckor sen spela jag och älskling musik vid tre tiden på eftermiddagen (inte högt)... Min ena underbara granne kom då och knacka på! Kan ni sluta spela musik, har en dotter som sover! Jocke var då trevlig tillbaka och gjorde som hon sa.. å Respekterade detta. Men idag kom hon igen och gnällde över att jocke körde moped, för hennes  dotter ligger utanför dörren i vagnen å sover... Hallå!!?? Någon hemma i hennes lilla hjärna?? Har hon missat att hon flyttat in på ett ställe där även grannarna har rätt att leva?? Eller hon har kanske tappat alla skruvar!! Å sen ska ju hennes dotter har sovrummet vid vår ytterdörr, så snart får vi väl inte ens andas när vi går utanför dörren...
Suck... Hon har säkert fått allt hon pekat på innan, skulle inte förvåna mig alls... Jaja, får väl se när första klagomålet kommer.. hahahah

Annars gör ja inte mycket idag, orkar inte... känner mig deppig, låg.. ska i alla fall snart ut med hundarna och sen ska jag handla...

Ha en fin dag!

Måndag!

Måndagen kom och den gick snabbt!!

Idag har Nina me barn och Lina med ena sitt barn och söte Vevvelina vatt på besök. Var mycket uppskattat! Tog några bilder, men glömde fråga om ja fick publicera dom här.


Har vatt två jobbiga dagar... Har hjälpt grannen av en jobbig anledning, inget jag känner att ja kan skriva. Men du ska veta att ja tänker på dig och finns här för dig!

Nu ska ja kolla på ullared och bara slapppa!!

Tävling :)

Är med och tävlar om en goodibag hos www.hiilen.blogg.se!












Härliga söndag!

Gårdagen var trevlig! När min moster och min kusin med sina barn var på besök! :) Finns mycket mat över så ikväll ska ja äta Tacos.. :) Mumma!!
Men innan dess ska ja köra till knäred och hälsa på söte Lina och hennes barn! :) trevligt ska det bli...

Igår fastna Dacke med sin tass i grinden, som han skrek!! Men som tur är, va jocke hemma och Nina var här på besök så ja slapp va med. Tyckte de va så jobbigt, vara nära att börja gråta! Typiskt mig.. Blödig som satan är jag!

Har igentligen inte mycke att berätta, eller jo de har ja, men inge ja kan skriva här... För man vet ju aldrig vem de som läser ens blogg!? Å de ja vill skriva av mig på, kan för vissa tolkas fel, så därför väljer ja att inte skriva någe alls!

ha en underbart härlig söndag!! :) 

Trötter...

Igår gick jag och la mig trött, å idag vakna jag trött!! Suck inge skoj alls...
Var även å klippte mig igår! Kortare än förra ggr, men annars är frisyren ungefär lika dan! :)

Mina planer idag är att städa och inhandla tacos. :) För ikväll kommer moster nice, kusin Andre och min andra kusin moja och hennes lille gosiga son Felix! <3 Myys på hög nivå! Men Nice ringde igår och sa att hon var jätte förkyld, så hon ska höra av sig under förmiddagen om hon inte kommer ikväll, å förmiddagen är snart slut, så förhoppningsvis kommer hon! :)

Så nu har jag fullt upp! :)

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0