Semester.. :)

Har inte haft tid eller lust att blogga denna vecka som gått, men tänkte skriva lite nu.

I måndes var mina småsyskon här och sov över, hade super skoj med dom! Det hade vi alla! :) Även Jonna kom i måndes! Å han åkte hem i torsdes kväll.

Tänkte visa vad vi gjorde i måndes med bilder:

     

När jag lillasyster och vovvarna var ute å gick! :)

           

           

           

Var och spela en runda fotboll och jag å Annie tog en massa kort och skratta gott åt dom andra! :)
Sen efter det gick vi till glänninge och bada, jag satte mina fötter i vattnet, men mer kunde jag inte! Var skit kallt!!!

           

           

Så det var måndagskvällen i bilder! :)

I tisdes var jag på väla och handla kläder med mamma och syster! Super mysigt! var även inom Ikea å handla lite med!

I onsdes på förmiddag kom mamma och hämta mig, för vi skulle till ikea och handla:

     

Köpte ett nytt köksbord och ett nytt soffbord, plus lite småsaker! :)

I Torsdes var de slappedag!

Och igår fick vi sålt våran bil, så just nu är vi bil lösa!! Å vi har inte en aning om vad vi ska köpa för bil! Ops... :)
Sen på kvällen kom papps med familj till oss, vi hade planerat att grilla ihop, men eftersom de regna strunta vi det..

           

Galna annie på bild 1, knasiga pappa på bild 2 och bild tre är lena, Theo och söta Annie! <3

           

Bild 1, Ellie nya tillskotten i papps familj, bild 2, Hedda och bild 3 min älskling.. <3

Så de va de ja hade å berätta! :) Idag vet ja inte va ja ska göra, har inte tänkt så långt än! :) men ja har ju semester....

Puss till er alla!! <3

:)

Snart kommer min fina familj! :) Ska bli såå mysigt!

Har idag slappat och städat och nu sitter jag här och väntar... Om en timme kommer dom... Min lillasyster var så söt innan, ja ringde för att fråga om dom var redo för en kväll/natt/förmiddag med syster och då svara hon:
Ja har VÄNTAT hela sommaren!! <3
Och sen fråga jag om hon funderat ut någe som vi ska göra! :) Det skulle hon fundera över när hon åt frukost! hahahaha sötisen! <3

Så nu får de bli duschen... Luktar inte gott!! Ha en fortsatt underbar Måndag!

Njuter....

av min semester som bara den! :)

Har i stort sett läst böcker, tagit dagen som den kommer och grillat! :) De e mina dagar kortfattat!
I torsdes var jag inne i halmstad med mina svärisar för att köpa grill! :) Denna fina blev det:



Hade en del att göra när den byggdes ihop! :)

     

Igår var vi inne hos grannen och åt rabarberpaj! Sött och gott!! :) och idag var vi å fira min minsta lillebror på hans födelsedag! :)

Å nu ikväll var min älskade Yasse här på besök! <3

De va denna veckans höjdpunkter!

Veckan som kommer har ja två saker inplanerade:
Imon kommer mina småsyskon för att sova över och på tisdag ska ja till väla med mamma å kankse syster för att handla kläder! :)
sen kommer även Jonna denna vecka! alltid lika skoj!

Nu börjar ja bli trött, men har semester, så ja ska minsann sitta uppe tills älskling kommer hem! :)

Puss

Dag två! :)

Så då har man vatt ledig i två hela dagar! Såå skönt! Fast de har vatt två tråkiga! :( Älskling har vatt iväg båda dagarna! Men imon då ska vi va tillsammans! Längtar!! <3 Och sen fick vi även avliva vår fina hund Maja igår! Inge skoj alls! :( Grät ganksa hysteriskt! Men mest över att ja inte hann klappa å kela med henne innan! För de bästa för Maja var avlivning! Vila i frid Maja <3

Å imon får ja nog den sista boken i the twilight serien!! wiiii hoppas hoppas!! Har ju redan läst dom tre andra ju!

Idag har jag dammsugit och tvättat har även hunnit att träna lite med! :) Var ju å vägde mig igår... hade gått ner ytterligare 0,9 kg.. Så träningen ger lite resultat i alla fall! Så totalt är viktminskingen 21,6 kg nu! Tänk att ja kan!! :)

Igår kom älskade syster på besök, Kusin var även med! Satt ute i trädgården och prata en massa.. Speciellt över vår kära Maja!! Å annat trams, trevligt som bara den!

Ikväll händer inte mycket... Ska ta en sväng med Theo... Annars blir de väl bara soffmys!

Ha en fin kväll!

Semester!!!!!! :)

Nu äntligen har jag semester!! Eller ja har haft det sen kvart över elva idag! :) men har städat å tvättat och tränat nu i eftermiddag! Kom precis ut ur duschen! Så skönt!! :)

Så nu ska ja fixa någe att äta till mig och sen kommer vevvelina och Simon.. dom ska hämta lite kläder som jocke aldrig andvänt å aldrig kommer att göra heller! Så Simon ska få dom av oss! Snälla vi är va? :)

Sen ska ja lägga mig i sängen och läsa å bara njuta av att ja är ledig i tre veckor!

Puss

Färdig! :)

Nu är städning och tvättningen klar för idag! :) Fy, va alldeles för varmt för att syssla med sånt här ju! Suck... Men nu hade ja tänkt ta en promenad med Theo och sen åka å handla... Sen får man väl ta å komma på någon middag ikväll.. Alltid lika svårt!

Böckerna som ja beställde igår, kom idag!! Snacka om snabb leverans, Tack Ginza.se! En mycket bra sida att handla ifrån! :) Så efter disken, promenaden och duschen, kommer ja att finnas i min säng med en bok framför nyllet! :)

Ha en underbar kväll alla där ute!

Onsdag..

Nu närmar sig semestern, jobbar fredag och sen har jag ett dygnspass från lördag till söndag! Sen ska ja va ledig i 3 hela veckor! :) Å jag får två veckor med babe! <3

I lördes åkte jag, älskling, Nina, Micke och deras barn till antorp, var där och bada å fiska! Hur mysigt som helst! :) Fast jag bada inte, var så mycket folk vad badplatsen, så vi gick till jockes fiskeställe istället. Å där är ingen rolig botten, så ja bada bara fötterna. :)

Å imåndes jobba jag och all annan ledig tid har ja läst, twilight!:) Har nu beställt dom andra två böckerna med, för ja ska se filmerna innan jag läser böckerna. Så jag hoppas dom kommer imon eller på fredag! Så ja kan börja läsa igen! :)

Idag hade jag tänkt städa, men har inte kommit igång än! Har en sån skön träningsvärk, så fort ja rör mig, värker det nånstans! :) Tränade igår nämligen, känns så skönt att jag nu kommit igång med träningen igen!
Var även och vägde mig igår, på två veckor hade jag gått ner 0,4 kg, inte speciellt mycket, men med tanke på vad jag ätit och hur lite jag rört mig är det super bra resultat! Så totalt har 20,7 kg försvunnit från mig, och dom kilona är aldrig välkommna tillbaka!!

Om ja skulle börja med städet, babe kommer snart hem på lunch och då skulle de va skönt om lite redan va gjort! Så har ja inte mycket kvar i eftermiddag och då kanske ja hinner med att sola lite också!

Ha en underbar dag alla där ute!!

Helg...

Nu har helgen kommit igen och jag är ledig! Finns inget bättre än att ha helg ihop med min älskling! <3 Håller just nu på att klippa jockes hår, eller imellanåt klipper vi hans hår när trimmern vill sammarbeta med oss. Men batteriet tar slut hela tiden, jocke glömmde att ladda den innan, men ville att ja skulle klippa tills batteriet tog slut! Så nu sitter jag här och väntar på att den ska laddas upp igen.

Ledig i två dagar och sen är det jobb igen, i nästa vecka jobbar jag måndag, fredag och dygnspass mellan lördagen och söndagen, sen har ja semester i tre veckor! Tro inte jag längtar!!!!

Ska ha min första semester ihop med babe! <3 :)

Nä nu ska ja kolla om vi kan klippa vidare!

Puss till er alla

Denna dag med snart slut!

:) Städat fick jag gjort!! Så nu e här rent å fint!

Å med posten kom idag mitt "wii spel" your shape! :) Så har även tränat en runda! Å de va jobbigt som bara den! Men jädrigt roligt! Så nu har ja lagt upp ett träningsschema för denna månad! Å det ska följas!! :)

Nu ikväll har ja lagat mat, diskat, gått min å Theos timmespromenad och nu sitter jag här! :) Känner nu äntligen att ja är på banan igen när det gäller min viktminskning!! Så skönt! Har fått tillbaka min målmedvetenhet. Men hur vikten står denna vecka vet jag inte! Ska inte väga mig förräns nästa tisdag.

Ha en underbar kväll alla där ute och hejja på holland ikväll!! :)

Igår hände mycket!!

:) Igår efter maten, gick jag med Theo direkt och jocke börja klippa häcken. Så när ja kom tillbaka började jag räfsa ihop allt och gå å slänga, efter en stund kom jockes föräldrar och dom börjad med hjälpa till, så efter två timmar var det klart! :) Så nu e de fint ute i trädgården.
Sen gick jocke å Tommy in för att sätta fast en grej, så dom börja skruva å hammra å ha sig, jag bad Magareta om hjälp med gardinerna! Så nu äntligen efter nästan tre månader, har jag gardiner i alla fönster! :)
Sen ble det dusch och så fixa ja till naglarna. Så elva släckte vi lampan och somna!

Å imorse när klockan ringde hörde ja inte den.. Vakna med ett ryck, men ja hade ändå en halvtimme på mig, så ja kom i tid. Sen sluta jag vid tio och då fick ja skynda mig hem, för idag skulle ja äntligen få en ny kyl ocg frys.. Så när ja väl kom hem var vaktisarna i full fart!
Och nu sitter jag här, babe har för en stund sen åkt te jobbet igen och jag tänker spendera dagen med att städa.. suck, har ja ju inte bara gjort hela morgonen på jobbet!! Tar aldrig slut! Men de blir fint, när de e klart!

Ha en fin dag alla där ute!

Måndag..

Ny vecka igen, tiden bara springer iväg!! Men nu börjar semestern närma sig! Söndag V.28 kvart över elva på förmiddagen går ja på semster! Längtar!! :)

Har idag jobbat, kändes riktigt skönt, har ju vatt ledig en del nu... så ja behövde komma igång igen! Jobbar nu varje dag fram tills fredag. Men de känns lugnt! :) Plus att dagens arbetspass gick jätte bra!

Nu håller babe på att laga mat och jag sitter här! :) Ibland har man det bra... De tråkiga är bara att ja får ta disken sen... Ikväll kommer jockes föräldrar hit, dom ska hjälpa oss med lite små saker... :) Å så ska ja vandra med Theo en sväng med.
Får bli sängen tidigt, för imon börjar ja sju..

Ha en fin kväll

Lördag å jag e ledig! :)

Nu var det ett tag sen ja skrev igen! Försökte mig på att skriva vad som hänt sen sist i torsdes, men ja kunde inte lägga upp bilder och allt gick jätte trögt, vet inte om de beror på min dator, internett eller bloggen! Men ja gör ett nytt försök idag! :)

Detta inlägg kommer antagligen bli långt! Har mycket jag vill berätta. Hatar själv långa inlägg, man orkar ju inte läsa igenom dom!

I Måndes var jag på tuperware party hos Therese, Mycket trevligt... :) Köpte en potatisskalare och en hushållsrullshållare. :) Får grejerna nu på tisdag! Sen var jag med i en lek, där man fick en burk och i burken fanns en lapp och så skulle man göra det som stod på lappen och så fick man burken. :)
Sen hade hon även en utlottning av en liten kylväska, för varje hundralapp man handla för så fick man en lapp att skriva sitt namn på, ja fick två lappar. Var en person som fick sju lappar och gissa vem som vann??
Jo JAG! hahahahah, för någe årsen var ja på ett annat tupperware party och även där var en utlottning och då vann jag med! hahah har tydligen tur på sånna partyn! :)



Söt va? :)

I tisdes var jag bara tvungen att ge mig ut i trädgården! Varmt var det, men ja kände att ja kan inte ha det som ja hade det!! Eller va säger ni??



Tog mig en hel förmiddag och varm å äcklig blev jag!! Brände mig också i den fina solen!
Resultatet blev ganska bra tycker jag! Men de för ni dömma själva..



Så va tycker ni? Är de någe skillnad?

Å nu e det helg igen och jag är ledig! :) Känns så bra!

Kommer ni ihåg den där tävlingen på coolstuff.se?
Grejjerna kom iförgår och jag var å hämta det idag! :)



Sen måste jag ju bara berätta att min underbara älskling kom hem i onsdes och hade en jätte fin ros med sig till mig! Han gör det inte ofta, men när de väl händer betyder det såå himla mycket!
Ålskar dig Joakim!! Massor.. <3



<3 <3 <3 <3 <3


Idag händer inte mycket, är för varmt för det! Men ikväll kommer syster, vi ska äta tacos! :) Sååå gott ska de bli!!

Och sen måste ja ju med berätta att vi har äntligen köpt wii!! Spelat som bara den har vi med gjort!! Så nu ska ja bara köpa ett träningspogram, sen ska ja börja träna som bara den! :)

Ha en underbar lördag alla!!

Massor med pussar från mig! <3

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0