Detta inlägg är till..

Evelina! :) Nu har du någe annat att läsa när du går in här och slipper gråta! :)  Snäll jag är va?? Världens snällaste!! hihihihi
Tack för sällskapet innan och våran fina promenad! ;)

Då har mitt nya liv börjat!! :) 75 % dagtid! Jobbade mitt sista pass på kvälls/helgs jobbet igår! Känns mycket bra! Så en uppdatering om hur jag tycker det är att jobba dagtid lär väl dyka upp så småningom!

Ska snart duscha, för att sedan lägga mig i sängen och kolla tv! Är min tv kväll snart ju! Greys och off the map! Plus att älskling snart kommer hem! Myys <3

Vilken styrka!

Lyssna, titta och njut av denna kärlekshistoria! Starkt av honom!! Vilken kärlek <3

Måndag :)

Igår upptäckte jag dessa i min trädgård!



Vååår :) Dessa blommor gör en lycklig!

Så idag har jag varit ute i trädgården och räffsat löv IGEN!! Men så är det när man har grannar som inte räffsar upp sina löv!! Utan låter dom ligga så dom blåser in till mig! Bekvämt för dom är de ju! Men JAG då!! Sjukt irriterande!!

Har även städat, storhandlat och vatt ute på mina lång promenixer! :)

Så nu ska ja njuta av mina tända ljus och kvällen! :) Å vet ni vad!? Imon jobbar jag mitt sista pass på mitt ena jobb! Lyckorus!! Från och med onsdag tillhör jag Dagcenter! Wiiiii :)

Puss puss

Min träning..

Måndag: 14 463 steg

Tisdag: 12 908 steg + Agua Arobic

Onsdag: 20 424 steg

Torsdag: 9 045 steg

Fredag: 11 161 steg

Lördag: 9 145 steg + Indoor Walking 60 min

Söndag: 15 017 steg

En bra träningsvecka för mig! ;)

Tävling :)

Jag tävlar hos Millah om ett valfritt startkit i.d BareMinerals från StylingAgenten.se

Tävling :)

Jag tävlar hos Millah om ett valfritt smycke från Lolux.se

Min lördag...

Började med att klockan ringde halv nio.. Men av någon anledning kom jag inte upp förräns kvart över! tröttis var jag!! :)
Frukost och träning stod på schemat på förmiddagen. Var sedan tvungen att efter träningen, med mitt "snygga" Jätte röda fejs besöka apoteket!! Var ingen rolig upplevelse.. Så aldrig mer!! Hahahaha

Var ju även vevvis fördelsedag igår, så de var bara att köra hem, duscha och sedan bege mig ner till henne! Spendera hela eftermiddagen i Vevvis + familjs sällskap!

Så Grattis i efterskott önskar jag dig snygging här på bloggen! <3



Sen vid åtta på kvällen gick jag och älskling hem till Citte och Therese.. Deras dotter var frisk och ingen anann hade blivit dålig! Så vi tog en chansning! Drack vin och amarula och bara mös! :)

Hemma igen tjugo över tolv, men eftersom klockan skulle fram en timma så blev klockan snabbt tjugo över ett!

Idag har ja inte gjort mycket vettigt! Behöver dammsuga och städa toaletten, finns även massa tvätt som behöver tvättas! Så hittar jag bara orken vet jag vad som behövs göras! :)

Önskar er alla en underbar söndag! <3

Tävlar... :)

Jag är med och tävlar om en one pice hos Lovisa. Var med du också!



Du kan även gå in på chillunited.se om du vill beställa en med detsamma :)

Allt blir inte....

Som man vill.. Fick precis veta att de blir ingen middag på lördag! :( Dom har åkt på kräksjukan.. Trist.. Men de e ju många som är sjuka nu... så de får gå ändå... Vi är friska å de e skönt! :)

Nu i dagarna ska ja anmäla mig till tjejmilen.. E det någon som vill följa med, så hör av er snabbt... Behöver en till för att kunna anmäla grupp (Än så länge är vi tre).

Ska alldeles strax sova.. Längtar efter sängen nu som bara den! Imon är en ny underbar arbetsdag!

Lill-lördag :)

Två dagar kvar till helg! Gillas :)

Har idag jobbat mitt näst sista fritidspass... :) Även vatt på banken en runda och gått igenom mitt pension sparande och min ekonomi i övrigt. Såg bra ut! Han tyckte dock att jag borde spara mera.. så hej då slösa och hej spara! :) Får se hur det går... Hehehe

Nu hade jag tänkt ta en dusch, så ja e klar till 20.00.. Först arga snickaren, sen Greys anatomy och till sist off the map! Onsdag mee Löööve <3

Vad är era favorit pogram?
Jag vet att jag har några som klickar in sig ibland på bloggen.. så kom igen nu.. svara på min lilla fråga ;)

Ha en underbar kväll!

Maat... :)



Skulle igentligen visat er igår.. Men bättre sent än aldrig! Gårkvällens middag som jag och vevvis gjorde! Riktigt gott blev det!! ;) Broccoli och svamp paj, mumma!

Funderar på att äta en bit ikväll med! Blev mycket mat över vill jag lova! Var väldigt mättande!! ;) 

Just nu sitter jag här och skriver och njuter av en kopp kaffe och alldeles snart ska ja dansa med snabeldraken.. Har inte blivit färdig med det än.. sen bär det av till jobbet efter det!



Försökte fånga det fina vädret vi har idag på bild.. Har underbart fint väder idag! Vår känslor!! ;)

Ha en fin dag!!

Fina vår dag!

Sitter i soffan just nu å är super varm... Var ju alldeles för varmt att ha på sin vinterjackan idag ju!! Men har ingen annan, så den får ja ha några veckor till! ;) Som sagt min morgon promenad är nu fixad.. Så skönt.. Blev en hel timme....

I eftermiddag är det jobb i hela 2,5 timme.. hehehe.. Men dom passen slutar jag snart med! wiii :) Och senare ikväll är det dax för mitt älskade Aqua Arobic!! Tänkte även ta fram snabeldraken och dansa lite med den innan jobbet... Så ser min dag ut för tillfället!

Hittar ni på idag??



God morgon...

Måndag! :) Ny vecka, Nya tag! ;) ser fram emot denna vecka... På jobbfronten så är det lugnt.. tisdag och onsdag korta dagar å torsdag fredag dagcenter... Till helgen fyller vevvis år, så hon ska firas och så är vi bjudna på middag hos Citte och Therese.. Myys på hög nivå! :) <3

Idag tänker jag städa, bädda rent, tvätta m.m.. Känner att det behövs och ikväll ska ja umgås med Vevvis.. :)

Mår så jädra bra, fast ja känner av symtom som dom flesta tjejer har en gång i månaden! Irritation, svullen m.m.  Men vad gör det?? Är normalt och jag slipper inte det än på några år! Hoppas jag... Så det är bara att gilla läget.. hehehehe

Denna vecka kör jag på som vanligt med min täning igen.. Har enbart på mig stegräknaren när ja är ute och går.. Kände att det andra inte passa mig.. Ansträngde mig inte lika mycket med att vara ute.. Blev ju många steg ändå eftersom alla räknades.. Så nu kör vi på igen! ;)

Puss

Idag är ingen vanlig dag...

För det är systers födelsedag!! Hurra Hurra hurra

Grattis syster på din stora 20 årsdag!



Puss Puss

Grattis....

Bloggen :)

Idag är det 3 årsen jag skrev mitt första inlägg i bloggen! Tiden den går fort! ;)

Så Grattis bloggen på 3 årsdagen!


Bilden lånad från google.se

Nu så..

Ska jag presentera mina steg för denna vecka! Så yasse å Simona här kommer dom!

Har ju denna vecka varit med i en stegräknartävling för mig själv då! ;) Så här kommer resultatet...

Måndag: 22 990 steg

Tisdag: 16 434 steg + En timmes Aqua Arobic

Onsdag: 15 590 steg

Torsdag: 15 348 steg

Fredag: 16 912 steg

Lördag: 16 300 steg

Söndag: 20 602 steg

Totalt: 124 176 steg! :)

Godkänt för min del! hihihi

Mys dag <3

Har idag varit i skogen med älskling! :) Han ville kolla över åtlarna och för första gången så har jag åkt en:

 

Var underbart roligt! Hahahah Å vi fick se 5 älgar och 11 rådjur! :) Inte illa det...





Söndag..

Då var söndagen här.. :) Vatt ute på en lång promenad och just nu sitter jag vid datorn och funderar på vad man ska hitta på idag...

I torsdes som många redan vet börja det snöa någe så fruktansvärt på kvällen! Och i fredes morse vakna jag upp till detta:


Blev inte jätte glad för det ska jag erkänna.. Vill ha vår nu.. Inge mera vinter. Därför blev jag glad imorse när jag vakna upp till detta:


Visst ser det trist ut.. Men ingen snö! YeeeY :) Så nu vill vi ha värme och vår! :)

Puss

:)

Nu är jag trötter! ;)

Varit en härlig dag! Varit i fredskog å sett MÅNGA vildsvin! Dom fanns överallt, super stora till pytte små! :) Dom små var bara för söta... Sen hem och städa.. Efter detta begav jag mig ut på enpromenix, skulle möta upp fina Nina :) Vi har ätit gott och suttit å pratat i soffan.. Kollade även in Linas kvällsbok.. hahaha Den är ju bara pinsam!!
 
Två av grisarna Dacke träffa idag! :)



Var inne i ett stall för att kolla småttegrisar.. :) Fick även då se hur det går till! Hehehe







Och så av slutar vi med Dacke in action.. :)



Nu ska jag snart lägga mig i sängen! Å imon tar vi sovmorgon!

puss

Lördaaaa..

Å ja ska inte iväg och träna! Förkylningen är värre just nu.. Dumt att utmana ödet! Har även lite lite ont i huvudet... Suck.. Men jag är överlycklig ändå! :)

Idag blir det äventyr! Dacke ska träffa ett litet svin för första gången! Eller de e nog fler än ett. Å jag är nervös! Usch... Min lille vovve.... Hoppas han har respekt för dom med en gång så han inte blir skadad!! Men samtidigt vill ja att han ska vara nyfiken å vara på dom! Får sätta mig i bilen och blunda under tiden!

Annars så har ja inge planerat! behöver städa... Så de ska ja försöka hinna med!

Puss

Ett stort leende på läpparna

Har jag nu! :) Är nämligen så här att i onsdes ringde jag mina ena chef, (dagliga verksamheten), för att fråga hur framtiden såg ut! Hade ju bara fått förlängt mars ut.. Å då får jag frågan:
Vad säger du om att från 1 April i tre månader framåt jobba 75% på den dagliga verksamheten? Till att börja med. Vad tror ni jag svara???? hihihihi

JAAAAAAAAAAAAAAAAAA, svara jag så klart! :) Så nu e det klart! Ska sluta på mitt 25% kvälls och helgs jobb! Är inte alls lessen för det kan ja säga! hihihihi

Tjooohooo :D

Puss till er alla :)

Glad! :)

Just nu känns allt toppen! :) Har ont i hela kroppen... Love It!

Har precis kommit hem från ett underbart träningspass :)

Puss 

Bättre självkänsla :)

Hitta denna underbara sida.. Och vissa av dessa tips behöver jag tänka på, vilket jag redan gör, märkte jag under tiden jag läste! Så ja listar dom här :)

Tips som hjälper dig att få en bättre självkänsla:

1. Sluta jämföra dig själv med andra
Alla människor, till och med den som du tror är lyckligast har sina saker att brottas med (så är det att vara människa). Jämför dig bara med dig själv. Andras goda självkänsla kan vara en bild de visar upp.

3. Ändra dina tankar för att få bättre självkänsla
Börja tänka på saker du lyckats med snarare än att låta ditt huvud förmörkas av allt du tycker att du misslyckats med. Allvarligt talat. Det är ditt jobb att bli din egen bästa vän och inte trycka ner dig själv. När du märker att du börjar trycka ner dig själv, säg stopp och sluta göra det. Efter ett tag kommer du märka att den där tyrannen i ditt huvud tystnar mer och mer.

7. Följ ditt eget hjärta istället för att försöka följa alla andras förväntningar
Det finns människor som tillbringar ett helt liv med att försöka tillfredsställa andras behov. Det bästa är att det aldrig är för sent att ändra på det. En del människor är experter på att tala om för andra hur de ska leva sina liv och ofta är det bara ett bevis på deras egna tillkortakommanden. Det är bara du som vet vad du är intresserad och inspirerad av. Det är ju för sjutton ditt liv!

12.Träna för att få bättre självkänsla
Faktum är att fysisk träning påverkar kroppens belöningssystem så mycket att träningen i sig ger dig bättre självkänsla. Det är bevisat. Om du får igång din kropp mer så får du mer självkänsla – och skapar en grund för att bygga en ännu bättre. Det viktiga här är att du ska ha ett mål som ligger minst ett år framåt. Sluta lura dig själv att tro att du kan gå ner i vikt/bygga muskler på tre veckor. Ingen kan det. Alla vill det. Kvällstidningarna lever på att få folk att tro det. Gå inte på det.

14. Sätt allt som händer i rätt perspektiv
Om något händer som påverkar din självkänsla negativt är det lätt att bli för fixerad eftersom man har fel perspektiv. Istället för att bli nedslagen – tänk: Kommer det här att vara en stor sak om fem år? Oftast så kommer du att säga ett klar nej. Oftast kommer du att känna att du inte ens kommer att komma ihåg dagens händelse om fem år. Så slappna av.

15. Öva på att fokusera utåt istället för inåt
När man har dålig självkänsla är det så lätt att bli självmedveten i till exempel ett sällskap med människor man inte känner. Du kanske tänker på hur du ser ut, vad du just sa och vad de andra sitter och tänker om dig. Om du istället börjar intressera dig för de andra vid bordet och uppmärksammar dem så lär du dig snart att sluta vara så fokuserad på ditt eget beteende och hur det uppfattas av andra.


Till sist - Viktigt
Förvänta dig inte att allt ska ändras direkt. Arbetet med självkänslan är en process som tar tid men om du lägger ner tid på det så kommer förändringen gradvis och du kommer känna dig bättre och bättre hela tiden. Du kommer att märka små förändringar först och när de knyts ihop och påverkar varandra så bygger du din självkänsla starkare för varje dag som går. Kul. Grattis

Vill du läsa alla 16 tips som finns på sidan, tryck här!







Kvällen...

Eller inte... :) Sitter just nu och försöker fördriva tiden tills babe kommer hem. Tänkte ta mig en liten spring tur då... Om ja inte blir för trött...För han lär inte vara hemma innan halv nio.. suck...

Middag blev väldigt god... :) Tur e väl det, eftersom den ska ätas imon med.. Har möte, brandgenomgång, städ och ett fritidspass imon.. :) Fullt upp.. sen på kvällen är det Aqua Arobic.. Så de kan hända att ja inte bloggar något imon..

Middagen jag åt innan:


Mumma va det :)

Yasse & Simona Kommer göra som innan och redovisa veckans träning på söndagar.. så är ni nyfikna på hur det går så släng iväg ett mess.. :) Mina gullisar <3 <3

Nu ska ja fortsätta med att kolla tv och mysa till mina tända ljus :)

Middag...

Nu börjar min mage bli hungrig, så därför har ja nu börjat med maten.. Bir kyckling, klyftpotatis, bea-sås och sallad :) Mumma...



Visst ser olagad kyckling äcklig ut?? Tycker det ser vidrigt ut!!



Jag hoppas det blir gott, för ja har planerat att ja ska äta detta imon med.. På min halvtimmes rast! :)

Puss

Något nytt! :)

Är denna vecka med i en stegräknartävling med Simona och Yasse.. Ska ha på oss stegräknaren hela dagen, från det att vi går upp tills vi lägger oss! :) Sen fatta jag det som att det ska vara en tävling mot en själv.. Å de hoppas jag.. Annars får ja problem! :) Dom är såå hurtiga och är ute å springer, spelar fotboll, gymmar å går en massa... Hahah

Jag får kämpa denna vecka! Hejja Mig.. Hejja Oss!! <3

Har idag varit hos Sheela.. Vågen visa 0,3 kg minus.. Bättre än inget.. Men nu är det ny vecka och nya tag!

Puss

?

Har haft en känsla ett tag nu, en jobbig känsla.. Mår lite dåligt över det.. Men kan bara inte släppa det.. Å inte vågar jag ställa frågan heller, för jag är rädd för svaret.... :(

Känns som om ja kämpar i onödan.. Och sen för den delen, har ja bara gjort bort mig när ja pratat eller umgåtts med denna människa! Får inte riktigt känslan tillbaka att ja vill umgås med dig också! Trist om det nu är så..

Men det är bara att acceptera.. Inget illa menat mot någon detta, utan det är en känsla jag har..

Så från och med nu, tänker ja inte ödsla tid på någon som inte vill ge mig tid! :) Så mår ja nog mycket bättre.. Hoppas jag i alla fall!

Min Vecka :)

Så då var det dax att köra igång "veckans träning" igen... Har haft ett litet uppehåll... Har ändå vatt ute å gått men inte dokumenterat det så noga.
Så mina steg jag redovisar här är dom jag varit ute med hundarna och gått. Har asså inte på mig stegräknaren hela tiden.

Måndag: 14 877 steg

Tisdag: 13 206 steg + Aqua Arobic

Onsdag: 14 943 steg

Torsdag: Mellan 7000 - 8000 steg

Fredag: 5 541 steg

Lördag: 11 226 steg + indoor walking

Söndag: 17 732 steg

Så denna vecka är absolut godkänd! :) Imon är det dax för Sheela igen.. Men viktminskningen står still.. Är inte mycket som rör sig! Har snarare gått upp lite.. Men de handlar om ett kilo eller så! Men ändå!! Får se hur det gått imon! :)

Jag tror på mig själv och är riktigt stolt över mig själv! Å den känslan är underbar <3

Söndag...

Sista dagen denna vecka... Känns som om det var igår jag satt i soffan och kolla på vasaloppet! :) Fast det är ju en hel vecka sen...

Denna helgen har det inte hänt så mycket... Tagit det väldigt lugnt och gjort sånt som man inte gör så ofta! ;)

Idag ska jag och älskling, hör och häpna, åka och handla tillsammans och sen så ska jag försöka fixa lite här hemma.. Dammsuga å sånt.. :)
Ikväll ska älskling antagligen jaga och jag får kvalitetstid med hundarna för tredje kvällen i rad! Hahah.. Inte alltid skoj och vara tillsammans med en jägare... Men han ger mig en massa annat, så ibland går de fint att de blir så här..

Om jag hinner, vilket jag hoppas, ska ja köra te vallberga och vandra med fina Evelina och kolla in Simons lägenhet.. Men de får tiden utvisa idag om tid finnes..


Puss

Rosett...

Har fått en liten för-kärlek till rosetter... :)

Fiint är det!



Melodifestivalen 2011 Finalen...

Jaha.. De e vad jag sitter och kollar på för tillfället... Har inte hört alla bidrag än.. Men snart så..

Av dom jag hört gillar jag nog Danny och han rock-killen... Kommer inte ihåg vad han heter.. Vilket bidrag gillar ni bäst??

Må det bästa bidraget vinna... (Fast imon står det fel bidrag vann i tidningarna!)

Tänk på att...

Till alla er killar som blir förvirrade i olika situationer

När hon går ifrån dig och är arg
- Gå efter henne.
När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne.
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne.
När hon är tyst - Fråga vad som står på.
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet.
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka.
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting.
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne.
När hon är rädd - Skydda henne.
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne.
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt.
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta.
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej.
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen.
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå.
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar.
När hon "bumps" in i dig - "Bump" in i henne också och få henne att skratta.
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig.
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det.
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan.
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan.
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes.
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den.

Hitta denna underbara lista hos Tessah. Tack för lånet :)

Lördagen här..

Började dagen i dag med att träna.. Ibörjan gjorde det ont i bihålorna typ?? Men sen släppte det! Kändes så skönt att äntligen vara igång! :) Så nu kör vi igen!! Hoppas jag i alla fall!

Ikväll var det meningen att jag skulle på fest med kändis tema.. Tyvärr blir de inget av! Min vän är sjuk och jag känner inte för att gå då! Visade sig att de var fler som inte skulle med.. Men de kommer fler tillfällen! Så de blir en hemma helg istället! Vilket inte gör mig något! :)
Nu snart ska ja duscha! Har bara suttit å glott sen jag kom hem... :) Så nu får ja sätta igång!

Puss till er!

Ligger just nu i........

Sängen... Önskar babe var här! Men man får inte alltid som man vill... Har idag funderat mycket över vad jag vill och inte vill! Men tyvärr kan ja inte styra mycket av det i dagsläget! Ibland är det mycket dumt att kunna surfa på mobilen! :) Svammel, svammel... Bättre att säga god natt nu! Puss å sov gott!

:(

Då har man två kvällar och två tråkiga och jobbiga nätter framför mig! :(

Babe ska jobba.. Han har jobbat sen nio imorse och kom hem strax efter fem nu ikväll och så börjar han kvart i sju igen och jobbar tills två inatt... Imon börjar han fyra på eftermiddagen och slutar två på natten! Å imon slutar jag kvart i fyra!.. Så nu träffas vi inte förräns på fredag kväll! Suck... Men jag klarar mig! Har mina hundar ju! <3

Och eftersom jag nämde mina hundar, så är det dax för en promenix... sen duschen.. Sen får de la bli sängen.. Kolla lite tv å sen sova.. Om ja kan då! Som jag berättat innan, har ja problem och sova när han inte är hemma... Kommer inte till ro, är bara så orlig hela tiden!

Avslutar dagen med att ladda upp två fina bilder på mina älsklingar! ♥





Har haft riktigt tråkigt väder idag, snöblandat regn och blåst.. Man vill ju bara inte gå ut! Men har man två underbaringar till hundar som jag har, är det bara att traska ut med ett leende på läpparna, vilket jag ska göra nu! :)

Puss till dom flesta! ♥

God morgon :)

Alla morgon rutiner gjorda! :) Har inga barn, men morgonrutiner är bra ändå! :)

Idag är det jobb som står på schemat.. Börjar en hel timme tidigare för att bygga ihop ikea möbler! Hahaha.. Kommer inte ha något hår kvar ikväll! Brukar bli så när ja ska bygga ihop sådant! :)

Annars händer inget skoj... De vanliga.. :)

Ha en fin dag mina kära läsare <3

Goddagens...

Kikar inom här en snabbis och önskar er alla en fin vår dag!

Imorse, när jag var påväg till jobbet fick jag riktiga vår känslor! :) Fåglarna kvittrade och solen värmde så skönt! :) Lycka!!

I eftermiddag ska ja jobba några timmar och sen hem å stressa innan det är dax för Aqua Arobic! :)









Alla bilderna är från vår morgon promenix! :) Underbara vår väder!!

Tävling :)

Jag tävlar hos Millah om en valfri jacka från Elvine.se.



God morgon...

Måndag! :)

Idag står vaccination och mys på schemat.. Okej lite tvätt å sådant med... Men massa mys!

Vevvis kommer efter skolan, då ska vi spela:



Fick aldrig provat det i helgen... Hade jädrigt ont i lördes och igår fixa jag i trädgården! :)

En kopp kaffe och sen får jag bege mig!

Puss

Härliga dag! :)

Idag har ja inte haft mycket ont!! Lite värre än jobbig träningsvärk! Så skönt!!

Började dagen inomhus med att plocka undan, bädda rent, fixa med tvätt och städa toan... sen kom Jonas och vi gick en sväng med hundarna.
Efter det tänkte jag ta mig en kopp kaffe och sätta mig i trädgården... Å det gjorde jag.. Men så fick jag syn på mina rabatter... Suck.. Massor med löv å skit, men under allt detta så tittade några små vår blommor fram... :)
Så jag var bara tvungen att rensa bort alla löv..





Sen var jag bara tvungen attt räffsa bort alla löv som låg i trädgården.. Tyvärr var jag en latmask i höstas, så när alla löv trillat till marken, så sket jag i att räffsa upp dom! Å de har ja fått sota för idag!
Fy vilket slit det varit!! Men nu är dom borta! :) Har vatt så duktig idag.. Nu hoppas jag bara att ja inte får lida för det imon, eftersom ja inte är riktigt bra i mina muskler än!

Massor, massor med löv!






Har även passat Teddy idag, så medans jag arbeta i trädgården hade jag tre vovvsar som skulle vara med också!! Inte lätt det inte..



Tyvärr är vår gräsmatta ganska skadad av alla löv... Så har med jord än gräs just nu.. Men förhoppningsvis så växer det till sig, å sprider sig!! Hoppas Hoppas!!

Sen till en mycket hemsk å jobbig sak... Ytterligare en till person är försvunnen här i Laholm.. :( Inte bara min granne nu, som vad jag vet, inte är hittad! Utan en kille i 30 årsåldern är nu också försvunnen.... han försvann om ja fattat det rätt igår vid middags tid! Usck.. Är fruktansvärt!!
Vad är det som händer här??? Usch...

Kvällen ska spenderas i soffan och så ska ja ut med Theo en sväng!! :) Men jag tycker nu att jag förtjänar att slappa!

puss till er mina sötisar!!

Usch...

Vilken tråkig dag jag haft!

Legat i sängen kollat tv, flyttat mig till soffan och kollat tv, sen har ja sovit en stund å sen börjat om igen! :(

Ringde läkarn med, men dom tog inte emot mig.. Jag tillhör inte dom, och mitt var inte akut! Suck.. Så ja får ringa min läkare på måndag..

Är inte mycket bättre just nu heller.. Har ont som bara den.. Kan inte ens ta på mig kläder själv, utan jocke får hjälpa mig! Suck.. Har inte ens duschat eller badat än heller.. Stinker just nu.. Örk.. Får väl tvinga mig in i duschen..

Har i alla fall haft väldigt låång dag! Den tar aldrig slut!

Ha en fin kväll!!

ao ao ao ao.....

ao ao ao mina muskler ao ao......

Kan inte röra mig, vill bara gråta.... AAAoooooooooooooo så ont jag har!

Dumma cykel... Dumma underkylda regn och framför allt DUMMA mig!!

Nu blir det en dusch eller kanske ett varmt bad!

Usch mamma ringde .. Hon vill att ja ska gå till doktorn!! Eftersom det var påväg till jobet ja trilla.... Man är ju försäkrad å sånt skit!! Ja ja... Så kan de va!! Får se hur jag gör!

Goodiebag tävling!

Wiihoo... Jag vann en tävling för nån dag sen som goodiebag.nu hade.. :) Blir alltid lika glad när jag vinner! :)



Detta låg i brevlådan idag! :) hihi barnsligt roligt!

Så detta ska provas nån gång under helgen :)

Nu är det fredagsmyys! :)

Fast i min ensamhet... Jocke har ju legat hemma i en hel vecka jätte sjuk... Så nu när han e frisk så har han såå mycket spring i benen att han inte kan sitta still... Så ja släppte iväg honom.. Hoppas på att lite jakt gör honom gott!
Innan han åkte tidigare så satt han och polerade sina hylsor (skott).. Hahah Å hans svar var.. När man har ny bössa måste man vårda den fint! Han är skum han! Men jag älskar honom något så otroligt mycket ändå! <3




Visst blänker dom fint? Å Dacke ser nyfiket på i bakgrunden...

Har i stort sett suttit i soffan hela kvällen... Är så trött, slö och ÖM i musklerna! Påväg till jobbet imorse cykla jag å välte och slog mig ganska ordentligt!! känns som om jag har världens blåmärke, men de syns inget!? Skumt!!



My Evil Dog <3 <3 <3

Avslutar med tre små bilder. (klickbara).

           

Snart natten.. Ska sooova gott inatt och länge imon! Har avbokat träningen imon med.. Känner mig små krasslig, så detta blir min vilo vecka.. Sen från och med nästa vecka kör vi för fullt igen! :)

Sov Gott

Underbar dag :)

Ibland blir jag bara förvånad, men borde vara van vid det här laget igentligen! Men jag är positiv och glad och håller på att reda upp det hela! Så i slutändan blir det super..

Har idag jobbat.. Å sen jag kom hem, har ja suttit vid datorn eller pratat i telefon! Å vid datorn lär ja sitta hela kvällen bortsett från promenaden med vovvsen! 

Trist inlägg, men ja mår bra av det!

Puss :) 

hmpf...?

Ja då var onsdagen här och jag mår inte prima, men bättre! Imorse övervägde jag om ja skulle gå till jobbet eller ej, men besluta mig för att gå! Å tur var det, för min andre kollega e med sjuk!
Men som sagt just nu mår ja bättre! :)

Snart ska ja lägga mig i sängen å kolla tv, sen sova! Jobbedag imon med!

Tisadag..

Hemma en liten stund, börjar jobba igen 14.30.

Idag har ja vatt på möte på jobbet och sen vatt nere i stan på apoteket och dylikt! :)

Idag ska alla säga Grattis till mig! Hahaha För idag har jag varit på servicegruppen i 2 år! Tänk va tiden går när man har roligt!

Ballonger

Nä, dax att göra sig klar för jobb och ikväll blir det Aqua Arobic! :)

Träningsveckan...

V 8...

Måndag: 12 535 steg

Tisdag: 10 920 steg + jogg/spring 20 min

Onsdag: 12 546 steg

Torsdag: 7713 steg

Fredag: Ingen stegräknare

Lördag: Ingen stegräknare

Söndag: Ingen stegräknare

Aj aj aj då.. motivationen är inte på topp, men de kommer nog!! Hoppas jag

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0