Sista semesterdagen!

Då har den kommit... Den sista semesterdagen, men det gör inget, har haft en underbart skön semester... Å semesterns höjdpunkt är att jocke fick tebaka sitt jobb!! :)

Idag har ja legat länge i sängen.... :) Städat, tvättat och nu sitter jag vid datorn. Tänkte snart beställa lite mat.. jocke vill ha pizza, men ja tror att ja tar en sallad eller någe....
Det jag har kvar idag är att handla och klippa håret! Fick en tid ikväll kvart över åtta... ja å Evelina ska dit, för lillasyster hade ju redan klippt sig..

Idag fyller Farmor 65 år...  Stort Grattis till dig! Var där igår och fira henne. Blir alltid lika propp mätt när man är där! Hon lagar så god mat! Hade gjort ett halsband te henne, men givetvis glömde ja det hemma.. så ja får köra dit det en annan dag, kankse imon, innan ja kör te mamma, för det är ju hennes dag imon.

Nu ska ja ringa å beställa mat... Kramis

Onsdag!

Om en vecka idag börjar jag jobba, vilket känns skönt, men om en vecka idag är en mycket jobbig dag för många... fasar för det!!

Idag har ja vatt å passat Teddy.. Satt å kolla på film, Män som hatar kvinnor... Mycket bra film! Ska se den nu ikväll igen med älskling... :)
Har även beställt lite nya smyckesaker.. Längtar tills det kommer, men ja lär inte få det innan måndag! :(
Glömde min strömsladd till datorn hos jockes föräldrar så datan dör la snart! Får hämta den imon!

Tänkte avsluta med en bild på mitt avocado träd, ja plantera i början av sommaren.... Visst har den vuxit bra!!?
Trodde först ja misslyckats, tog mega lång tid innan den börja växa, var nog ca en vecka sen det börja bara!!



ja, ja en tur med Theo, sen blir det sängen å kolla film...

Kramis

Hej Nice! :)

Nä, dom är inte sålda, men halsbandet ska bli en present.. Men ja kan köpa å göra ett likadant till dig! Du kan få det i brun eller lila... :) Är bara att säga vilket! :) Armbandet är ditt! Ja sparar det till dig! :) hihi

Helgens smycken...

Har som sagt gjort några smycken i helgen.... Ni får gärna säga vad ni tycker!

           

     

Som ni ser ble det ett halsband och fyra armband.. Vilket är finast tycker ni?

Underbara dag!! <3

Nu just nu, känns det som om livet börjar ordnar upp sig, man ser en framtid! Å ja hoppas att denna känsla sitter i länge nu! Gärna föralltid!

Jocke har fått tebaka jobbet, eller ja dom får provanställa han i 3 månader... men i 3 månader framöver, så har han en inkomst och det har ju förhoppningsvis jag med! wiii.. Mår så bra nu!

Imorse fick jocke ett ryck å ringde in till jackpott, ni vet ett sånt gissa ordet pogram, och så vinner man pengar!! Å på första samtalet kom han in till studion! hahaha... Tyvärr så hade han fel ord, men ändå... Första samtalet..... snacka om tur!

Just nu sitter jag hemma hos jockes föräldrar, passar Teddy... Annars vet ja inte vad som händer..

Kramis

Helgen....

Har inte haft orken att blogga i helgen, tiden har funnits, men har bara inte känt för det, så det får bli en uppdatering nu istället! :)

Hade tänkt haft sovmorgonen i fredes, men det blev inte så, jobbet ringde (dagcenter), dom hade lite kort med folk och undra om ja kunde tänka mig ställa upp och jobba fast ja hade semester. Vilket ja kunde... Så dagen spenderades på jobbet. Sen på kvällen kom Jonas även kallad jonny med rocken hit, han å jocke skulle ha en av sina jakt helger.

I lördes morse vid fyra, halv fem tiden, tror ja det var, så ringde klockan, jocke å rocken skulle ut å jaga, och jag som blir störd av alla ljud, gick ju också upp..



hehe så här såg dom ut, när dom åkte iväg!! :)

Jag spendera dagen med att göra några smycken, som ni ska få se sen. och bara tog det lugnt...

Igår hände inte heller någe speciellt, inte mera än att vi fiska kräftor, men vi behöll inte några, rocken tog med alla hem!!

     

Och nu sitter jag å kollar på en film, ryktet går... En ganska ok film... Men ja skulle ju aldrig kunna ha sex med samma människa som både min mamma å mormor haft!! Förstår inte riktigt det dära!?
Efter filmen, så ska ja lägga mig! Jocke sover som en liten gris nu... <3 har han gjort sen halv sju ikväll! hehehe... så e det när man har sådana intresse som han har!! Suck....

Sov gott alla mina vänner...

Kramis

Torsdag...

Idag har ja fått gjort en del, städat, bäddat rent, tvättat... Sen var jag å hälsa på Mormor, Irma och William och lämna även halsbandet till henne, hon blev nöjd. det sa hon i alla fall...

Har mått jätte illa nästan hela dagen... Men har mått lite små konstigt sen i måndes. Å ja ska ha semester, ja borde må prima! Men det bättrar sig, får man hoppas... Tänkte snart gå och lägga mig, å så tar ja sov morgon imon..  :) Så blir nog allt bättre.

Sov gott alla nära å kära!

Kramis

Till Mormor!

Här kommer halsbandet mormor beställt av mig... Vet inte om ja är jätte nöjd.. Har inte bestämt mig än.....!?

           

Vi får se om hon är nöjd eller inte.... nu blev man visst lite nervös... :(

Tisdag....

Nu sitter man här, mätt och belåten.. Åt lax idag... Blev faktiskt riktigt gott.. Gjorde en sås på creme fraiche, feta ost, vanlig riven ost, persilja, citronpeppar, salt. Och så hade ja en grönsallad och potatis till. Mums...

Sitter och väntar på Mona, vi ska ut te hökafältet och gå 6 km slingan, sen ska vi hem te henne...
Jocke har precis åkt iväg på sin jakt... Är det enda som hägrar i huvudet på honom nu.. Suck....

Men ni andra får ha det super bra ikväll...

Kramis

Lillasyster Sandra <3

Var hos mig igår kväll.. :) Vi började planera lite inför julen... :) Och så spela vi lite kort, å tjabba en massa skit! Ur mysigt iaf! Sen följde hon med mig när ja skulle hämta jocke.... Tack för det, avskyr att köra bil i mörker och det är inte skoj att köra själv heller!

Sitter här och funderar på vad ja ska göra!! Å ja kommer inte på något heller! Ska nog sätta mig å fixa mormors halsband.... Men annars så vet jag inte! Någon som har en ide?

Vecka två på semestern snart slut!

Oj va tiden går, och ändå så har ja inte hittat på så mycket! Suck....

Var ju å hämta lillasyster på flyget i Malmö i onsdes. För det första bestämde jag och mamma att vi skulle köra vid tolv, så kunde vi stanna på vägen å ta en fika, å ändå vara i tid på flygplatsen. Men det öste ner i mellanåt, så vi fick köra väldigt sakta. Så vi bestämde oss då, för att köra utan något stopp.
Men efter ett tag säger min mor att, vi måste kört för långt, och vi hade ändå en gps i bilen! Så vi svänger av, jag satt med gps:en i knät, för ljuset från den störde sikten väldigt mycket, eftersom det öste ner ibland, (Så ja tror att vi tappa kontakten ibland eller nått). Min kära mor blev lite irriterad, för det var mörkt, vi hade en tid att passa, å hon visste inte alls var vi var någonstans! Med andra ord, vi var vilse!!!! Men allt löste sig, ja sa bara, att tar vi det lugnt, löser sig allt, vi satte upp gps:en igen, knappa in rätt färd en gång till, å sen var vi på väg!
En halvtimme senare parkerar vi på flygplatsen i malmö och går in för att möta syster, då hade planet precis landat, så det var med lite sent, å sen fick vi stå där i säkert 20 minuter innan dom hade fått sin packning och vi satt i bilen på väg hemåt igen!
Vi stanna å tog den dära fikan på hemfärden istället... Var hemma å i sång vid fyra tiden på morgonen!
Fick fyra fina armband av syster som hon köpt, billiga var dom, sa hon.. Men de spelar ingen roll.. Det är tanken som räknas, å sen var dom jätte fina! Kommer bild längre ner! <3

I Torsdes åkte jag och lillasyster till moster Nice, För att fika lite, å träffas å umgås, och så fick hon sitt halsband som hon beställt! Dom bjöd på kladdkaka och äppelkaka. Kladdkakan hade Micke gjort å äppelkakan hade Nice gjort! Mycket gott var det iaf! Och fick då en ny beställning på ett halsband, mormor ville ha ett sånt ja gjort te Nice, fast i blått. Kul... :) Sen på kvällen kom småsyskonen på pappas sida, eller ja var å hämta dom efter att ja vatt i halmstad. Vi spela spel, satt å små pyssla, Annie gjorde ett armband till mig, eller jag gjorde det, men hon bestämde hur det skulle se ut! Kommer bild längre ner! Var lite slarvig med kameran så det blev ett kort taget!



Lillebror Oskar å Theo! <3

I Fredes fira ja å älskling 5 år som förlovade, och som vanligt fira vi inte det! Suck... Vi var på fest istället. Drack vin, hade trevligt sällskap, å roligt var det med! Drack ett jordgubbsvin som var super gott, sist ja drack ett jordgubbsvin, var på min student, å det smaka skit! Men detta ja drack i fredes var super gott! Hade även denna dag glömt att ja äger en kamera, som vanligt!!

Och igår, var ja bakis, sov nästan hela dagen, å sen på kvällen åkte jocke te Timmy, är ju bockapremiären idag, så han skulle sova där. För ja orkar inte gå upp på morgonen å köra honom, för dom går ju upp piss tidigt!
Men Evelina å Simon sov hos mig istället, så ensam var ja ju inte. Älskar Evelinas sällskap, hon är en underbar liten krabat! <3

Idag har inte hänt mycket. Har börjat på Mormors halsband, å så har ja små städat lite, tänkte snart gå ut me vovven i detta underbara blåsande vänder! Å sen ska ja laga någe å äta, å sen får ja se vad ja känner för å göra!

Skriver kanske sen igen, annars "hörs" vi en annan dag!

                 

Armband Annie gjorde     Armbanden från ,(Turkiet), Sandra

Kramis

Dagen med stort T.....

Sitter vid datorn, har vatt uppe i 2 timmar... sov länge idag... eftersom ja ska med mamma inatt å hämta lillasyster!
Idag tänkte ja ta snabeldraken å städa min lägenhet, ja vet, ja gjorde detta bara för någon dag sen, men har man djur, så blir det så här! Speciellt om man har en underbar liten katt vid namn Conrad! hehe... han drar ut halva kattlådan när han vatt där inne, ligger kattsand överallt.. suck... :)

Imon tänkte jag sova länge igen, eftersom ja inte kommer hem förrän tre, fyra inatt... å sen på eftermiddagen vid ett/två tiden tänkte jag åka te Moster Nice... Om hon kan då... :) Du kan la höra av Moster...För på kvällen sen kommer mina småsyskon, Är dax för en övernattning igen! :)

Och på fredag, då firar jag å Joakim 5 år som förlovade! :) Tänk va tiden springer iväg.. Kommer ihåg den dagen för fem årsen... Ja bodde hemma, mina grannar skulle gifta sig å jag och Joakim skulle passa deras son! Vi hade först planerat den dagen in i minsta detalj, men inget blev som vi ville! :) Vi skulle åka iväg på dagen å sen sova borta på natten, å på kvällen skulle vi ge varandra ringarna... Men eftersom det blev giftemål å vi skulle passa barn, så blev klockan inte mera än 24.00 på natten till den 14 augusti, förräns vi byta ringar! hahaha kunde inte hålla oss eller vänta! Och vi börja med silver ringar, för vi hade ju inte varit tesammans i mer än 9 månader då.... å sen var det ingen förlovning till giftemål utan mer en förlovning för att vi hör ihop! Men jag hade ju sådana problem med min ring, tålde den inte.. den ble svart hela tiden, så efter två/tre år nånting köpte vi våra guldringar!
Vad som händer på Fredag vet ja inte än.. förmodlingen inte så mycket... Mina småsyskon är ju hos oss på dagen, sen va vi ska göra på kvällen vet ja inte än!

Nä nu ropar städet efter mig! suck suck... ett måste, men i stort sett aldrig något man känner för, inte jag iaf!

Ny Design!

Va tycks?? Hon som gör dom, tycker jag är jätte duktig! Håller ni inte med?

Sitter uppe just nu, för att ja ska följa med mamma å hämta lillasyster imon natt, så ja tänkte vända på dygnet. :) Lillasyster är ju utomlands just nu! Men ja är super trött redan nu å klockan är inte ens tolv än! Men får försöka vara vaken en stund till!

Idag har ja haft ännu en slappedag och Evelina har varit hos mig igen! :) Men det är alltid lika skoj när hon är här! Annars har ja inge skoj att skriva om! Inte mer än, om moster Nice läser detta, vi måste ta tag i det där med att träffas nu ju! :) hehehe......

Kram till er alla

Tack Evelina!

Du e såå goo Evelina, Tack för idag.. så rent å prydligt ja har det nu, har ja nog inte haft, sen vi flytta in! :)

Dagen har ja spenderat med Evelina, Vi har städat hela min lägenhet, å ja menar STOR städat! Så nu har ja bara puts av fönster kvar, sen e det så rent å snyggt så, men det tar ja en annan dag! :)

Nu ska ja lägga mig i sängen, får antagligen bli en film till! Har man semester så har man! :)

Söndag!

som ja skrev i förra inlägget var vi å hämta conrad innan, samtidigt som det åska! Jag tror att det var meningen att det skulle bli så här! Att vi skulle få tebaka honom, tror det var ödet.. Varför ja tror det tar ja inte upp här, blir så många sura miner då! Å det pallar ja inte med!
Men ja har fixat en ny plats te honom, just nu håller han till i våran söta lilla tvättstuga! Har fått en egen hörna, me en liten mysplats å en matplats å så har han sin låda där med, blev super bra, å så fick ja samtidigt städat där ordentligt...! Hitta en massa som man inte fatta att man sparat bara!!

Känner mig så lugn å lycklig nu! Är glad att ja fick tillbaka honom, det kändes inte riktigt rätt från början! Så det blev bäst så här! Har precis duschat å varit en sväng nere hos fia! Å nu ska ja lägga mig i sängen å kolla film, å mysa med mina tre älsklingar!

Sov gott alla!

Conrad hemma igen!

Så skönt det känns att Conrad är hemma! För jessi ringde å sa att Maj britt inte orkade med att ha ett djur, så vi körde å hämta honom igen, för ingen ska bli påtvingad ett djur! Det är inte skoj! Men när vi var där å hämta honom så verkade det precis som om hon igentligen inte ville att vi skulle hämta honom och så sa hon att vi gärna fick komma med honom en annan dag å låta honom stanna några dagar!?

Men men, det är skönt att han är hemma, han har redan lagt sig på sitt favorit ställe, å han knorrar när man kelar honom! Tänker inte lämna bort honom igen!

Conrad! <3

Jaha, då har nästan första veckan av min semester gått! :) Men har ju tre kvar! Göttans... Har inte fått gjort något vettigt alls! Bara slappat å haft det gött! Lite värme har man med fått, så än så länge klagar man inte!

I torsdes var ja å jocke hos hans morföräldrar ett tag, fick lite fika å  prata en massa. Var mycket trevligt! Fick även med posten mitt provsvar sen cellprovet! Äntligen säger ja bara, tog så där en tolv veckor!!!!! Men allt var bra! Skönt säger jag!

Igår var ja å jocke hos jessi å Åke, vi grilla å spela spel, å killarna ble inte lite på lyret! :) Jocke skulle till och med mitt i natten ringa hem te min far... å då har man tappat omdömet! Inte för att han blir arg! Men han e bonde, jobbar sent går upp tidigt! Då stör man inte en stackars bondes nattsömn! Tycker jag iaf! Men min käre älskling hade annat i tankarna! Å det gick inte att ändra på heller, hur ja än försökte! suck suck suck, men älskar dig ändå babe!

Idag har min älskade Katt fått ett nytt hem, antongen permanent eller för en vecka! Vi har under en period, ganska länge faktiskt pratat om att försöka hitta ett nytt å bättre hem te Conrad! Han är nämligen en väldigt stor katt, å har jaktinstinkt! Jagar allt va flugor heter, men han är samtidigt världens goaste å snällaste lille kise! Men vi har känt att denna lilla lägenhet vi bor i inte är tillräckligt för conrad! Vi har ju även vatt på jakt efter en större lägenhet, men det fick vi ju lägga ner, när jocke ble arbetslös! Så jockes kusiners famor (tror ja det är) har honom, men hon är inte säker på om hon vill ha honom eller inte! Så en vecka ska vi ge det!
Jag hoppas att hon vill behålla honom, han kommer att få det så mycket bättre där! Någon som nästan alltid är hemma, han kommer att bo på landet, kan få gå ut om han vill!
Men ja kommer att sakna honom, har gråtit massor idag... Men nu är det lugnt igen, känner mig lugn....

så idag har ja skrubbat toalett! För kattsand är inte att leka med!

Ja hoppas att allt löser sig för min älskade katt, å att allt blir bra för alla!!

Kramis

Trimmning på schemat idag!

Hej hopp alla glada! :)

Idag har ja å Evelina vatt nere i östrakarup i den dära affären ja aldrig kommer på va den heter! Ja köpte 5 pocketböcker för 100 kr! Så nu har ja lite å läsa igen! Skönt!
Har även spelat spel å haft det allmänt mysigt här hemma.

Trimma Theo innan ikväll, han blir så söt! Började väldigt sent, så ja har benen kvar som  ja tar imon, så nu är han välklippt å snygg överallt förutom på benen, dom e jätte buskiga! :) hehehehe

Tänkte gå å lägga mig nu! Så ja orkar med min dag imon! Ni vet, ja har semester! E ju så påfrestande! hahaha

Sov gött

Kramis

En vecka sen!

Då har det redan gått en vecka sen ja skrev sist! Nu har ja äntligen semester! Är så gött.. Har bara ett problem å det är pengar! Vi är just nu så fattiga att vi inte ens har råd att andas känns det som! Men det blir ju så när man bara har en inkomst men utgifter för två! Och min lön är ju inge att hänga i julgranen direkt! Men som alla säger: "Det löser sig"! Vilket man får hoppas på att det gör!

Förra veckan, jobba ja ju, å på kvällarna kommer ja faktiskt inte ihåg va ja gjorde! Suck... minne som e guldfisk eller nått!
I helgen slappa ja bara! Evelina var hos mig i fredes, vi spela sing star! Skiit va de va länge sen man spela det! Men kul var det!

Å igår fick ja äntligen träffa moja igen! Var flera månader sen ju! Men de blir väl så när hon bor i Norge, är lite långt att åka för att ta en fika! Men ja hoppas att det inte dröjer så länge tills nästa gång vi ses!!  Å nu kan ja å får ja skriva Grattis till er! Ska bli så skoj! :)
Idag har ja vatt ute på min långpromenad på morgonen, och så håller ja på att tvätta lite nu! Bäddar rent å så.. :) Hade även tänkt att dammsuga  å torka golv, men ja har ju semester, så de kan ja ta imon istället om ja inte orkar idag!

Dagen ídag känns jobbig! Vet inte riktigt varför, men humöret är inte på topp, å ja känner mig väldigt nere, men förhoppningsvis så bättrar det sig! Kan ju bero på vår ekonomi......

Satt å kolla runt på youtube innan, hitta ett så roligt filmklipp, om det inte hade varit så att ja ska gifta mig borligt, ( fixar inte ett stort bröllop, med en massa folk!) så hade ja velat att mitt bröllop hade varit som det är nedanför!
Om ja nu får gifta mig nån gång, då ju! :)


Ska verkeligen försöka skärpa mig med bloggadet nu, har ju som sagt semester, så ja har all tid i världen att sitta å reda ut mina tankar här på bloggen! :) Å skriva en massa ointressanta inlägg! hahaha, men ja älskar det!! Å det är ju det som räknas! hehehe

Kramis te er alla!

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0