Frustrerande!

Sickan å theo fattar ju inget.... Har träffats nu varje dag sen i torsdes förra veckan... å än har de inte hänt något! Vatt nära 4 gånger, men då har ju hon skrikit till å Theo har avslutat det hela! Å när han väl hoppar på så står inte hon still, å om hon skulle stanna så hoppar Theo av! Men vi ska försöka imon igen..... För hon vill ju, hon lägger svansen åt sidan å visar att hon e redo.... men ändå så grejjar dom det inte! Va ska man göra?????
På nätet står det att man kan hjälpa till så länge man inte gör det med våld, å de fattar väl alla att man inte ska vålda!
Men om vi håller lite lätt i sickan så hoppar inte Theo upp, eller så sätter hon sig på rumpan.... så hjälpa dom kan vi inte! 
Men ja har även läst att man ska låta det ta sin tid... så det får vi ju göra... funkar det inte denna gång så får vi vänta tills nästa löp period..... Då går det kankse lättare.  

snart är det nyår.... Ska fira med Yasse, Denny och Timmy och vi ska antagligen vara hemma hos oss. Så imon ska vi åka å handla... Jag, Jocke, Yasse å Denny.... Men va ska man äta, har funderat om vi ska göra en tre rätters middag... Men har ingen aning om vad. nån ide kankse?

Och imon e det dax för jobb igen..... Börjar tre å slutar tio på onsdag förmiddag. Å sen efter det är det bara att cykla hem å bärja städa inför kvällen. 

Var och inhandla lite parfym innan idag, köpte tre stycken å fick betala mycket pengar, tänk att det ska vara så dyrt! Men vill man lukta gott, så får det kosta....

Nä nu ska ha föröska hitta lite insperation till middagen på nyår.... Får la söka bland lite recept på nätet...

Kram så länge.. // Tess 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0