Vill du bli Buzzador?

För någon dag sen hitta jag en sida, där man kan bli meddlem å prova på gratis produkter. det enda man behöver göra är att göra blixtrapporter och lämna en slutrapport när kampanjtiden är över. Annars är det helt gratis. :)
Har inte fått något erbjudande än. Kan ta några veckor eller upp till några månader innan man får första kampanjen. Känns detta något för dig, så tryck här och bli meddlem! :)

När du väl blivit meddlem är det bara att vänta tills första erbjudandet kommer och sen är det bara att börja Buzza: :) Läs på väl om produkten och berätta för dina vänner och skriv om det i din blogg, (om du har någon). Ibland får man även produkter som du ska lämna ut till dina vänner och sen ska dom berätta för dig vad dom tycker innan du ska göra din slutrapport.

Så va väntar du på? Bli meddlem!! :)


Kommentarer
Jessica

Tacka så jätte mycket :) Lycka till du med man kan om man bara vill, men visst är det jättejobbigt ibland :( Men man får bara inte ge sig :)

2010-08-29 @ 20:38:11
URL: http://www.jessicasblogg.com
lina sjödin

svar: visst är dom! Vilken snygg blogg du har! :)

2010-08-29 @ 20:38:57
URL: http://linasjodiin.blogg.se/
Jessica

Tror du kommer fixa det galant. Har man bara pli på sig själv så går det :) Men visst är det svårt ibland mat är ju dessutom gott haha

2010-08-29 @ 20:43:26
URL: http://www.jessicasblogg.com
Jessica

Självklart, tror du kommer fixa det galant. Man måste bara tro på sig själv och det är ju det som är det jobbigaste. Men man får bara inte ge sig. Själv går jag ju upp o ner hela tiden man blir ju trött på att jämt banta :(

2010-08-29 @ 20:53:57
URL: http://www.jessicasblogg.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0