1 September

Ny vecka å ny månad....

Inatt är det ett årsen min kusin Annika dog... Ett år sen... Fattar inte var tiden har tagit vägen... Man känner ju sig lite deppig å så e ja fruktansvärt trött... Vill bara lägga mig å försvinna ett bra tag! Men de kan man ju inte göra. Är bara att ställa sig upp igen å försöka se det positiva i tillvaron.

Idag, har ja igentligen fullt upp.... Men har inte haft ork att börja. Tänkte städa av lägenheten, Dammsuga å städa toaletten, tar ju typ bara en timme sen e de klart, Måste iväg å handla... Har typ ingen mat i kylen... Sen ska vi ju fixa me volvon ikväll, Var ju två ytte pytte små hål i avgasröret, så det ska te björn å svettsas. Å sen ska vi sätta på det på bilen igen. Måste även beställa en ny lampsatts te volvon. Den e ju me paj... Sen e det bara att besiktiga bilen, städa å tvätta den. Å ut me den på blocket så vi kan sälja den! Vill ju inte att den ska stå å ticka pengar, Försäkringen e ju ändå på 500 kr i månaden!

Igår fyllde mamma år..... Men hon jobba, så ja var bara å hälsa på henne snabbt på jobbet! Som tur var har man en syster som heter Sandra, som fixar present från oss alla. Man ringer henne å bestämmer vad som ska köpas, så fixar hon det. :) Tack för det siss... <3

Å i lördes fyllde farmor år... Så hon bjöd in till fest som hon kalla det.  :) Men vi blev inte långvariga där, för jocke fick migrän... Så de va ju bara att åka hem igen så han fick vila.. Men vi stanna ändå i två och en halv timme. Är inte ofta han får ont i huvudet, men när han väl får det så blir det en JOBBIG huvudvärk! Men de va ju soligt å varmt i lördes å vi fixa med bilen, så antagligen drack han för lite på dagen!

Nä om man ska börja med sina små planer man har, Hör att tvätten e klar, så då e de bara två maskiner kvar....

Ha en fin dag alla mina vänner!

Å ja tänker på er moster!    Kram // Tess


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0