Hemma igen! :)

Så skönt att vara hemma! Vara å tälta/fiska är underbart, men det finns inget bättre än när man kommit hem igen! Duscha, packa upp å sen bara vara! Så skönt!!

I torsdes, sluta både jag och älskling tolv, när vi kommit hem, packa vi bilen och åkte till underbara antorp! Jockes plats var ledig så vi tog den, hade igentligen tänkt en annan plats, men den hade ju någon bokat, tycker det är dåligt, först till kvarn gäller där igentligen!
Sen har vi varit där tills idag, ingen fisk har han fått, de e fruktansvärt irriterande, men så kan det va ibland. Han har ju inte lagt ner så mycket tid där i år! Eller denna helgen var första gången han fiska där i år. Får ta nya tag till nästa år. Å då har vi redan bestämt att vi ska ta semester i en vecka på våren och åka dit! :)




Så här ser den fula fisken ut! :) En Sutare!


Så idag har ja enbart städat sen ja kom hem och tvättat! Att man bara kan skita ner så mycket som ja å jocke, Theo å Dacke kan! Fruktansvärt!!!! Skärpning får det bli!

Har nu dammsugning och torkning av golv kvar! Sen är i alla fall städningen klar! Tvättning har ja å göra tills på måndag känns det som! Suck... Inge skoj! Men ett måste tyvärr!

Ha en underbart skön lördagskväll alla ni där ute!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0