Twilight <3

Jag och vampyrfilmer går inte ihop! Men idag har ja ändrat mig totalt, i alla fall när det gäller vampyrfilmen twilight! Har läst väldigt mycket om boken och filmen på olika bloggar och folk verkar som besatta av den! Men ja har inte funderat så värst mycket över det, har även inte vatt så intresserad av att se den heller!

Men idag så bestämde jag å älskling oss för att se den! Enbart för att många har nämnt att den e super bra. Min allra bästa vän Yasmine och hennes två underbara systrar sa till mig att ja skulle göra mig själv en tjänst om ja inte titta på den och ja förstår nu vad dom menar!! Twilight är en av dom bästa filmer jag sett och ja längtar tills den andra filmen new moon har biopremiär den 20 Nov!! 

I början av filmen säger ? kommer inte ihåg vad hon heter, till Bella (Kristen Stewart) att visst är Edward (Robert Pattinson) snygg. Vilket ja inte alls höll med om, men oj vad det ändrades, visst dom sminkar han så klart annorlunda å så med, men karaktären utvecklas till något helt underbart tycker jag!

Det jag nämde i början med att alla verkar besatta!! :) Hur verkar inte jag då!? sitter här tolv på kvällen/natten å bloggar om just Twilight!! ha ha ha Kunde bara inte släcka lampan å somna, var tvungen att gå upp å starat datorn för att blogga om filmen! Besatt?? hmm... känns som man blivit det! hahaha

Men va lugn, tänker inte skriva så mycket mera om detta förräns efter nästa film, som ja måste gå på bio för att se, annars dröjer det längre än till 20 Nov innan ja får se den!!

Funderar att även läsa böckerna, men ja tror inte jag vill göra detta innan filmen, eller ja vi får se helt enkelt! :)

Nu ska ja Sova, för nu helt plötsligt blev jag super trött! Sov gott till er alla!

Kramis


Kommentarer
Maria

hahaha... snacka om o va besatt... GÅ O LÄGG DEJ MÄNNISKA.... hahaha...

2009-10-05 @ 00:08:31
URL: http://marialindholm.blogg.se/
Therese

hahahha, ja lovar moja!! :)

2009-10-05 @ 00:11:02
URL: http://isset.blogg.se/
Anni

kul att du tyckte om filmen!

2009-10-05 @ 16:47:11
URL: http://annizplace.blogg.se/
Anni

Sv: tycker att den är bra. Håller på att läsa den andra boken på engelska

2009-10-05 @ 18:50:15
URL: http://annizplace.blogg.se/
Nathalie

Åh visst är det underbar!

2009-10-05 @ 19:07:25
URL: http://hiitsmenat.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0