Första dagen denna vecka över!

Så då var hela Måndagen slut! Suck suck suck!

Idag har ja vatt nere i vår stora stad och bytat batteri på min å jockes klocka, sen har ja även shoppat två par nya öronhängen! :) Blir alltid lika glad när det handlar om smycken! Me Love <3

Har även fått ett erbjudande på en större lägenhet! En trea! Gick å kolla upp var den låg nånstans innan idag! åå va ja vill ha den, ligger bra å det är en stor trädgård! :) Det enda negativa är att det bor någon ovanför en. Men man kan inte få allt! Så nu ska vi ringa den som bor där, å boka en tid, så vi kan komma å kolla på den. Å så ska jocke prata med sin chef, för vi måste ju veta om han får behålla jobbet eller ej, innan vi flyttar någonstans! Så det finns många frågetecken än innan vi kan bestämma oss, å vi har bara en vecka på oss! Så det gäller att ligga i!! Men ja lovar att uppdatera när vi bestämt oss.

Älskling kom precis hem, dom har börjat att jobba skift! Å han har eftermiddag denna vecka.

Väntar på Maria, att hon ska höra av sig, vi ska antagligen gå med vovvsingarna snart! Ska bli gött.. slippa gå själv när det är mörkt! Hatar mörker!

Har mått så super bra idag, inte känt mig nedstämd en enda gång! :) Älskar dom dagarna, när allt känns bra å att allt kommer att lösa sig! Men dom är tyvärr få!

Nu ska ja umgås med älskling en stund!

Kramis


Kommentarer
Neha

Måndagar är sjukt jobbiga

2009-10-20 @ 22:07:35
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0