Fredag.... Jobbe helg

var ett tag sen som ja skrev nu, Men denna vecka har vatt sjukt mycke me jobb att göra.. Börja med att ja var på brandutbildning i Måndes, å sen på kvällen var det möte... I Tisdes börja ja 08.30 och sluta 09.00 i onsdes morse. Sen Onsdag kväll gick ja på igen, för att ha vaken natt, så ja sluta 09.00 i torsdes morse.. Så de var bara hem å sova. Så ja skulle vatt ledig idag, Men så ringde Chefen, å de hade visst blett vissa bekymer me helgen, så de var bara att rycka in å fixa med det, å det tog hela eftermiddagen! sen har ha även suttit hemma å planerat en massa sammanlagt har det blett fyra och en halv timme! Så mycke fritid har ja inte haft.

Beställde en samlingsbox förra veckan... One Tree hill, säsong 1.. Fick den i Måndes, å börja kolla på den i onsdes, å inatt vid tre tiden hade vi sett alla avsnitt... Så nu har vi beställt säsong 2 och 3 med! :)

Jocke har legat sjuk hela veckan.. Förkyld å haft en fruktansvärd huvudvärk! Ja har bara känt av huvudvärken å någon kväll har det  känts som om ögonen brinner, å gör mega ont.. Men inte mera än att ja klara av att jobba.

Imon e de dax för jobb igen, börjar två å slutar fyra på söndag. Så ja har känt att ja inte har tid att bli sjuk, Ja får inte bli sjuk, så det skulle inte förvåna mig om ja blir sjuk nästa vecka, När ja slappnat av!

För nästa vecka e värsta slappeveckan. :) Jobbar tre timmar på Måndag, möte, å sen så har ja vaken natt på Onsdagen. Men det ska bli skönt att ta det lite lugnt.

Nu ska ja städa av vår äckliga toalett, sen ska ja duscha å sova...  Kram på er alla // Tess



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0