Ny lägenhet? :)

Fick ett ryck förra veckan om att ja skulle ringa å kolla lediga lägenheter, har nu stått i kö i ett halvår på en trea eller fyra. Där var två lediga. å bägge ligger på timjangången. Men där var spekulanter på dom lägenheterna redan och man har en vecka på sig att bestämma sig, men ja å jocke vandra dit å kolla in var dom låg nånstans, och vi fastna för den ena, perfekt trädgård för Theo.... Men ja fick ju som sagt vänta i en vecka innan ja fick reda på om dom svarat eller ej.  Och sen visa det ju sig att den vi inte gilla fick vi gå och kolla på. :( Men vi har tackat nej, själva lägenheten är jätte fin, men trädgården ligger inte bra, gångbana runt hela..... Å det passar inte oss.... Men det går väl flera tåg... :D Se har vi inte nån press på oss att flytta... vill ju ha ny lägenhet tills nästa sommar, så min lilla älskling kan vara ute.

Kommer snart Evelina hit... Tycker det är jätte roligt att hon vill vara hos oss.. :) Vet inte riktigt va vi ska hitta på, blir la som det brukar.. :D  hi hi hi.... I helgen e det jobb som gäller... Har börjar fundera på om man ska skola om sig eller söka nytt jobb kankse.... Trivs ju jätte bra på mitt nuvarande arbete, men det kommer att ske ändringar där som kommer att medföra mindre jobb (tror ja iaf), å ja vet inte om ja vill bli omplacerad till vad som helst. Men vi får la se vad som händer. 

Nä nu alla.. håll tummarna för oss att vi snart hittar en lägenhet.. :) Vill ju flytta.... Kommer ju såklart sakna Fia, Frida och Oliva, men man kan ju alltid hälsa på varandra ändå... eller hur fison? :)

Kram kram på er alla... // Tess


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Theresé Lindholm

Hemma hos Mig

RSS 2.0